Saturday, October 06, 2007

Λαγουδάκια και φαλαινοουρές στους δρόμους και τα Πάρκα της Νέας Υόρκης

η καινούργια διαφήμιση για τις τηλεοράσεις Sony. Θυμάσαι σίγουρα τις παλιές της, αυτή με την μπαλίτσες στα κατηφόρια του Σαν Φρατζήσκο και την άλλα με το κτίριο που ανατινάζεται με χρώματα.

Και αυτή είναι ωραία - οιντζώει:

5 comments:

Χαζοχηνα said...

εκαναν το καλυτερο που μπορουσαν με το προιον. οι διαφημησεις τηλεορασεων μου ειναι 'κουλες' εξ ορισμου. Θυμασαι εκεινη για την blaupunt η καπως ετσι που εδειχνε μονο μια μπλε βουλα? Επισης οι διαφημησεις αρωματων ειναι εξισου (η περισσοτερο) κουλες. Με τi σκεπτικο τις φτιαχνουν?

Neverlandean said...

Εμένα εκείνη με τα χρώματα με έκανε να θέλω να καθαρίσω... Είμαι πολύ σοβαρά ε;

gsus said...

η συγκεκριμένη μου προκαλεί τρόμο: τεράστια κουνέλια και φάλαινες κατέλαβαν την πόλη. τα μικρά κουνελάκια ήταν χαριτωμένα, όταν ενώθηκαν σε ένα κουνέλι-γκοτζίλα τρόμαξα.

bill g. said...

Τέλεια η διαφημισούλα, κρίμα που δεν είναι οριζινάλ:

http://gizmodo.com/gadgets/adwatch/sony-bastards-ripped-off-the-bunny-tsunami-ad-307398.php

δε στη σπάει η εκμετάλλευση;Τέλοσπάντωνε, τα καημένα τα λαγουδάκια, δε φταίνε σε τίπουτε, το αξίζουνε το hype τους σαν ιδέα.

Provato said...

χαζοχήνα για τις διαφημίσεις αρωμάτων αυτό που ξέρω είναι ότι προσπαθούν να τις κάνουν έτσι ώστε να προκαλούν φήλιγκ στον θεατή. συνήθως βέβαια δεν το πετυχαίνουν αλλά ok. :-)

neverάκο μεταξύ μας και εγώ όταν την είχα πρωτοδεί είχα σκεφτεί τι μαλακία θα ήταν να γίνει καμία τέτοια έκρηξη χρωμάτων στο σπίτι μου. φακ φακ φακ. είμαστε μισότρελοι. μπεεε

gsus χμ χμ χμ... δεν έχεις και άδικο... αλλά οκ γενικά το ταινιάκι σου βγάζει θετικό πράγμα. μπεεε

bill που το βρήκες αυτό είναι γαμώ τις πληροφορίες. ρησπέκτ φίλε!:-)