Monday, October 15, 2007

μερικές παρατηρήσεις από την παρουσίαση του καινούργιου cd της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Σήμερα το μεσημεράκι πήγα με μερικούς φίλους στην παρουσίαση του καινούργιου cd της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. "Στο ωραιότερο σημείο" λέγεται.Το προηγούμενο cd της Άλκηστις μου είχε αρέσει πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ (όπως και σε πολλούς άλλους). Είχε μερικά υπέροχα τραγούδια (...αυτή η αγάπη χάνει χρόνια, oh yeah!!!) και γενικά τo είχα ακούσει πολύ (ήταν και το επίσημο cd της σχέσης που είχα με έναν πολύ καύλα fuck buddy τότε, οπότε το ακούγαμε μαζί λούπαλούπαλούπαλούπα γιάμη γιάμη).

Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία λοιπόν το νέο της cd, πολλώ δε μάλλον που λόγω φιλικής σχέσης με έναν από τους συντελεστές του μάθαινα ότι έπεφτε πολύ και σκληρή δουλειά για την προετοιμασία του εδώ και περίπου 3 χρόνια!!!

Σήμερα το πήρα στα χέρια μου. (αυτό είναι το τέλειο στις παρουσιάσεις δίσκων - παίρνεις το cd τζάμπα, δηλαδή δωρεάν, δηλαδή χωρίς να πληρώσεις...). Ακόμα, για να πω την αλήθεια δεν το έχω ακούσει, οπότε δεν μπορώ να πω αν θα το αγαπήσω όπως το "να σε βλέπω να γελάς". Πάντως ήδη ένα δύο τραγούδια (από αυτά που μισοάκουσα στην παρουσίαση, που έπαιζαν στο background) μου έκαναν κάτι.

Μπορώ όμως να σου πω μικρά γκόσηπς από την παρουσίαση:

Η Άλκηστις από κοντά είναι σχεδόν όπως είναι και από μακρυά. Έχει όμως σούπερ καλοστεκούμενο σώμα, αν σκεφτείς ότι είναι 53, και απίστευτα πανέξυπνα μάτια. Το βλέμμα της είναι γατόνι.

Όμως το συνολάκι που φόραγε δεν της πολυπήγαινε. Και μου έκανε κακή εντύπωση που είχε γράψει λόγο τον οποίο διάβαζε, αντί να μάθει απ' έξω ώστε να πατήσει μετά πιο χαλαρά στον αυθορμητισμό της.

Ο πιο διάσημος από όσους ήταν εκεί, ήταν ο Κραουνάκης (μετά από μένα, αχέχ χμ χμ χμ..) ο οποίος ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση.

Υπήρχαν απίστευτα πολλές κάμερες. Απίστευτα. Σημάδη της δημοφιλίας της Άλκηστης που καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να είναι και σούπερ αξιοσέβαστη καλλιτεχνικά, αλλά και σούπερ πουλησιάρα.

Η παρουσίαση έγινε στην Πλάκα, στο Ιόνιο κέντρο. Ωραίο κτίριο, κοντά στους αέρηδες. Πηγαίνοντας έπεσα σε γύρισμα της ταινίας που γυρίζει με τον Γεωργούλη η Vardalos. Άρα διπλό celebrity seeing σήμερα: Και Άλκηστις, και Vardalos. Μου έκανε εντύπωση το πόσα πολλά άτομα ήταν το συνεργείο της παραγωγής της ταινίας. Δεκάδες των δεκάδων.

Η Άλκηστις έκλεισε το λόγο της μιλώντας για τις φωτιές του Αυγούστου. Καλό που το σκέφτηκε. ΟΜΩΣ μου έκανε κακή εντύπωση που αμέσως μετά μας είπε για τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις της στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Νομίζω έπρεπε πρώτα να τελειώνει με το promotion part, και μετά να κλείσει με το θέμα των φωτιών. Αφήνεις, για να το πω αλλιώς, το πιο σημαντικό για το τέλος.

Οι φωτογραφίες της Πρωτοψάλτη στο cd είναι φρίκη. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ρούχα που την έβαλαν. Καθόλου όμως. Ίουκ και γιακ. Είναι σαν Παπαγάλος σε seizure:...και τελευταίο άφησα το καλύτερο και το πιο αυτοαναφορικό. Πηγαίνοντας να πάρω το cd στο τέλος της εκδήλωσης είχα προαποφασίσει να πω, όταν θα με ρωτήσουν από που είμαι, ότι είμαι blogger και πως το θέλω για να γράψω για αυτό. (Πιστεύω ότι είνα ώρα πια να βγαίνουμε προς τα έξω και με δική μας πρωτοβουλία, όχι μόνο όταν μας ανακαλύπτουν κουλές εφημερίδες). Φτάνω στην ευγενέστατη κυρία που έδινε τα cd και πριν μου το δώσει με ρωτά:

- Από που είστε;
- Β. Π., blogger, απαντάω εγώ. ...και είμαι έτοιμος, αν μου έκανε δυσκολίες στο να μου δώσει cd, να συνεχίσω ότι το blog μου το διαβάζουν οι τρελοί trend setters και σούπερ sexy καλλιεργημένοι αναγνώστες και ότι αποτελεί medium... alas όμως. Γιατί η ευγενέστατη κυρία, όχι μόνο δεν με ρώτησε αλλά όταν έγραψε δίπλα στο όνομά μου το MME που "αντιπροσωπεύω" έγραψε ... ... ... locker. εντάξει, την δικαιολογώ είχε και θορυβάκο. (guys πρέπει να προσπαθήσουμε πιο πολύ να μας παίρνουν χαμπάρι πια...).

Αυτά, μη σε ζαλίζω άλλο. Από το cd σου ανεβάζω ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει πει ΠΟΤΕ η Πρωτοψάλτη και το οποίο πιστεύω θα γίνει μεγάλο σουξέ.

Έλα για λίγο. του Παυριανού και του Σέμση. τρελά ρησπέκτια και στους δύο. υπέροχο τραγούδι, σαν παλιά καλή Άλκηστη.

update: κάνε και ένα κλικ εδώ δεν θα χάσεις

37 comments:

toymaker said...

Καλό το CD, αλλά πάλι δεν ενθουσιάστηκα. Για τη φωτογράφηση συμφωνώ και επαυξάνω.

ΗarryTsopanos said...

Μπεουλη πολλα θανκς για την πληροφορια,ηξερα οτι το ετοιμαζει αλλα οχι οτι ειναι ρεντυ,θα ακουσω το Ελα για λιγο σε....λιγο

Χαζοχηνα said...

δεν τα καταφερα να το ακουσω....θα περιμενω το γιουτιουμπ :-(

Καλα που σε φωναζουν σε τετοια βρε προβατουλι και μαθαινουμε και εμεις τα νεα

Είδωλο said...

Ε καλα το cd δεν το ακουσα γενικοτερα δεν ειναι και πολυ αγαπημενη μου, αλλα θα τολμησω να σχολιασω το απαισιο εξωφυλλο με την ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ στυλιστικη επιλογη και θα προσπαθησω να την δικαιολογησω γιατι μας εχει χαρισει και αξιολογα τραγουδια στο παρελθον
1.Θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον πλαστικο της γιατι την εχει κανει ΘΕΑ στην μαπα, βεβαια επιφυλλασομαι για το εν λογω γεγονος γιατι ως γνησια λεσβια αυτη την αγριαδα στο προσωπο φανταζομαι οτι την ηθελε και της εκανε και μεγαλυτερο σουξε στο αντιστοιχο target γκρουπ της, οποτε αν δεν εχει επεμβει νυστερι μποτοξ κτλ, που αν κανω λαθος μη σωσω να δαγκωσω το παστελι μου, τοτε οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην μακιγιερ και τον Photoshop Art Director
2.Το ερωτημα που με καιει ειναι τι εχει ντυθει ακριβως? SUper-LEsbian? το κοριτσι λαστιχο? η επιστρφη στο ψαροντουφεκο τωρα που η Αθερινα εγινε προστατευομενο ειδος?
Χμ χμ χμ
Το παντελονι απο ψαροντουφεκο στολη στα χρωματα τα ελεκτρικ και νεον τα οποια συνηθως συναντας ως βαφη καγκουραμαξου στο Μπουρναζι ή ως στυλιστικες επιλογες προτου να κλεισει το +Soda ή μετα απο ενα καλο παραισθησιογονο, ακυρο ακυρο ακρυο, συνεχιζω με την εσαρπα που θυμιζει κυλιμι κουζινας απο αργαλειο και φυσικα κανενας συνδυασμος υλικων, απο το αδιαβροχο αντιανεμικο κοκ πανταλονι στην κυλιμοζακετα, και για τελος αφηνω την φανταστικη ΡΟΖ μπλουζα, που στην πρωτη φωτο ειναι μαυρη για να υπαρχει και ενα θηλυκο στοιχειο και να μην μπερδευτει ο υποψηφιος αγοραστης με το Cd του Φοιβου Δεληβορια.

Μα καλα ειναι δυνατον? Δεν μπορουσε να σας διαθεσει η HEAVEN εναν στυλιστα?

Εκτος κι αν στο μυαλο σου ειχες το παντρεμα της εικονας με τα σταδια της μουσικης, παραδοσιακο (το κυλιμι), γυναικειο παραπονο (τα μπλουζακια) και τελος το προχωρημενο (λεγε με και στολη δυτη)
Η Ολη φωτογραφηση εγινε στα βραχια εν οψει κλιμακτηριου της Αλκηστις ισως γι αυτο να υπαρχει και το αδιαβροχο πανταλονι προκειμενου να κρατησει οτι υγρο μπορει πισω στην θεση του, συγνωμη που θα σε στεναχωρησω Αλκηστι μου αλλα δεν νομιζω οτι αυτο θεωρειται πρεπουσα ενυδατωση να το προσεχεις γιατι μπορει να παθεις συψαιμια αμα δε το βγαλεις συντομα.

Αντε περιμενουμε και το CD της Δεσποινας, εκει να δεις τι εχω να πω.

Anonymous said...

ρε provatouko, τι σκατα αρχείο είναι το oma. απο ποιο προγρ. δεν ανοιγει μετην καμία.

καλά 53 είναι η αλκηστη? ε, μεγαλούστικη για τα παπαγαλή.

veloz said...

locker mpeeeee!
:)

Provato said...

ammos κάνε αριστερό κλικ και άνοιξέ το με windows media player. θα παίξει μία χαρά. ;-))

χαζοχήνα δεν είναι στρημ, πρέπει να το κατεβάσεις. μπεεε

Aphrodite said...

postaki

Ρε πρόβατε, τι θα γίνει με το ταίμινγκ μας... Οταν έγραψα το ποστάκι, είχα μόλις γυρίσει από ιατρείο (πρέπει να σε πάρω εκεί μεσα μια μέρα, μιλάμε θα έχεις υλικό για 10 μπλογκς, αλλά δεν σκοπεύω να ξανα-πάω, αν ο Θεούλης δε μου κάνει άγριες πλάκες δλδ). Εκεί στην αναμο(υ)νή -αι στο διάολο το 2ωρο μου μέσα- διάβασα ένα βιβλίο "Προσωπικότητες" με πορτραίτα διαφόρων, και είχα κολλήσει στην Πρωτοψάλτη. Κι αυτά που έλεγε.

Οπότε σέβας και μόνο που είναι αυτη που είναι - κι ας προσπεράσω το ότι όταν έχεις κάνει τη δουλειά με τον Παπαιωάννου και ΕΚΕΙΝΟ το styling, αυτή η έξαρση 80ς σε μυαλό scuba-diver εν ονειρώξει είναι λίγο άστοχη... Δε με νοιάζει ρε συ, ακόμη ακούω το ο Αγγελός μου και κλαίω, κατάλαβες?

Αντε να παώ να τ'ακούσω κι εγώ το σιντάκι με τη σειρά μου... και είμαι σίγουρη ότι όλο και με κάτι θα κολλήσω από κει μέσα!

(πάντως 53?!)

(είσαι σίγουρος?!)

(Μα 53?!?!?!?!?)

(είμαστε σίγουροι ότι οι λόκερς είναι άτομα εμπιστοσύνης?)

(50+3?!?!?)

alienlover said...

re mpe mou den anoigei me explorer... kane kati diladi eleos lipisou mas.

yiaNNis said...

tha sou po kati alla den tha zilepsis. to iposxese? doulepsa mazi tis ena fegari, kai exo cd me afierosi " yiannis se efxarissto poli gia ola" THEAAAA!

alienlover said...

*media player

Provato said...

alien όταν το κατεβάσεις και επιλέξεις να το ανοίξεις με windows media player θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει την επέκταση... θα σε ρωτήσει αν παρ' όλα αυτά θέλεις να το ανοίξει εσύ θα πεις ναι και βουάλα!!!

μπεεε αν έχεις πρόβλημα πες!

Anonymous said...

αχ προβατούκο, σε ευχαριστούμε εμείς οι "σούπερ sexy καλλιεργημένοι αναγνώστες" :))))))
για την ενημέρωση...

(ιδέα δεν είχα ότι έβγαλε καινουριο, που ζω θε μου?)

APSOY said...

"σαν παπαγάλος" χεχεχεχεχε!

Αν είναι τόσο καλό όσο το προηγούμενο, τότε νομίζω θα είναι ωραίο! Αν και -θα το πω- σαν τα παλιά καλά της δεν είναι... (νομίζω?)

φιλιά λόκερ! :)
Α! Και ευχαριστούμε οφ κορς!

Anonymous said...

Το τραγούδι ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ο πλέηερ.Μήπως το αρχείο οma, κατέστη αόμματο αντικρύζοντας τη φωτό της Άλκιστις και γι'ναυτό αδυνατεί να ανοίξει;Πάντως όσο μεγαλώνουν οι κυρίες του τραγουδιού παθαίνουν εμφανισιακά σοκ, τα τραγούδια τους δε, τα ψυρίζουνε χρόνια, το ένα τους βρωμάει, το άλλο τους ξινίζει, λες και πάνε για το νόμπελ...Πείτε μου είναι δυνατόν μια κυρία να βγαίνει με λαχανί κορμάκι πάνω στα βράχια, κάπα ινδιάνου με κρόσια,πρόσωπο 20χρονης κι έτοιμη να πετάξει;Δηλαδή τι προσπαθεί να μας πει χρόνια μετά το μνημείο "κυκλοφορώ κι οπλοφορώ";Ιδού η εξέλιξή μου;
Αφού δεν καταφερα ν' ακούσω το 'Ελα για λίγο", βάζω το "Τρεις Αγγέλοι" να στανιάρω και το "Μην ξεχνάς το φαντάρο",του Παύρη πάλι,αλλά με τον Νταλάρα (....Μην ξεχνάς τον αεροπόρο που'χει ακεφιά και στον εναέριο χώρο ψάχνει συντροφιά, μην ξεχνάς και το ναυτάκι που' χει τρελαθεί,θέλει ένα βυσματάκι να μετατεθεί...)
Υγ. Μήπως να της έστελνες το "Οταν σε είδα με τουτού", για τον επόμενο δίσκο,με μια καλή μουσική...

Provato said...

ρε φισιό το αναγνωρίζει σου λέω! το αναγνωρίζει. δες το προηγούμενό μου σχόλιο λίγο παραπάνω. αυτό που απαντάω στην alien lover. γμτ

Anonymous said...

Από το στόμα μου το πήρες - για το look εννοώ. Και επιπρόσθετα, γιατί οι έλληνες καλλιτέχνες είναι τόσο νάρκισσοι;

locker; Πρόβατό μου, παρά την ξεκάθαρη στάση σου, όλοι στη ντουλάπα θέλουν να σε κρατήσουν. Τουλάχιστον θα έχεις συντροφιά jockstraps και όχι κανένα καλσόν (θα μπορούσε να είναι και closet).

alienlover said...

δεν θέλει...:(( γι'αυτό θα αναγκαστείς να μου το φέρεις να το ακούσω, την επόμενη εβδομάδα!
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Νεστορία said...

Προβατέ μου, τζίφος αυτή η ιστορία με το .oma file δεν ανοίγει με τίποτα, και τι δεν προσπάθησα, ούτε σε PC oύτε σε Mac μπόρεσα να το ανοίξω, δεν τ' αναγνωρίζει λέει.΄Ηθελα πολύ να το ακούσω γιατί σε κάτι τέτοια σου έχω εμπιστοσύνη. Ίδομεν..

celsius33 said...

Σούπερ πολύ με άρεσες :) αλλά το file δεν ανοίγει !

Anonymous said...

Για την ηλικία της Αλκηστις κάποιο λάθος θα υπάρχει.Δεν ξέρω γιατι σ'αρέσει να της αφαιρείς χρόνια!
Θα πρέπει να είναι πολύ πιο μεγάλη.Ήμουνα μόλις 22 χρονών όταν την είδα σε μια συναυλία που έδωσε στις Βρυξέλλες.Τώρα πια είμαι 60 χρονών (προσωπικά αισθάνομαι πάντα νέος)Δεν μπορεί η συμπαθής καλλιτέχνης να ήταν τότε μόνο 15 χρονών.Ήταν τα πρώτα χρόνια της καριέρας της βέβαια αλλά ηγείτο θιάσου.Ήταν δηλαδή η βεντέτα του συνόλου των καλλιτεχνών.(Δεν ήταν η Άλκηστις του Κραουνάκη και όταν τραγουδούσε στεκόταν σαν άγαλμα)Θυμάμαι απ΄όλο το γρουπ ήταν η μοναδική που πήγε σε ξενοδοχείο.Τους υπόλοιπους καλλιτέχνες τους φιλοξενήσαμε στα σπίτια μας.Η σκηνή του θεάτρου θύμιζε τους Άθλιους του Ουγκώ.Ήταν ένας παλιός κινηματογράφος που πρόβαλλε ταινίες δευτέρας προβολής.
Όμως την εποχή εκείνη ακόμα και η Καρέζη με το μεγάλο μας τσίρκο εκεί εμφανίστηκε!

Σε ζηλεύω προβ. για τις επαφές που έχεις με τόσα πολλά διάσημα πρόσωπα.Συνέχισε να το διασκεδάζεις στο έπακρο! (ελπίζω να ανάρρωσες ήδη)Είμαι περίεργος να μάθω αν είσαιδημοσιογράφος,μουσικός,
ηθοποιός,καλλιτεχνικός παράγων ή -γιατί όχι - τίποτα άλλο.

Υπερμίκης

Provato said...

toymaker εμένα μου αρέσει αρκετά το cd. όσο το ακούω τόσο περισσότερο. έχει 6-7 τραγούδια που πολύ πολύ μου αρέσουν. μπεεε φίλε.

χάρη μου χαρά μου να σου δίνω το καλύτερο! μπεεε :-))

χαζοχήνα όλα εντάξει τώρα, δεν είναι; :-))

x-oyranoy λολ ρε συ και πολλά συγχ για το κουράγιο σου να κάνεις όλη αυτήν την ανάλυση. αχ συκώτι δεν μου έμεινε! ;-)

ammos σόρυ ρε συ για το αρχείο, το ξανανέβασα τελικά...

veloz locker me αλλά locker και εσύ! ;-))

aphrodite το ξέρεις τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! ναι, είναι 53 σύμφωνα με τις πληροφορίες μου! ...και βέβαια και εγώ της έχω γενικά τρελό ρησπέκτ! :-))

alien σας λυπήθηκα. το έφτιαξα το πρόβλημα. σόρη ρε γμτ! :-)

yianni ζηλεύω γμτ γμτ γμτ... πως έγινε.... ασταδγιάλα ζηλεύω ρε πούστη μου. μπεεε ρε συ!

Provato said...

φάβα χαρά μου και καμάρι μου να σας παρέχω τα καλύτερα! χεχεχε :-))

apsoy όχι σαν τα παλιά κλασικά της δεν είναι... αλλά είναι ευχάριστο και πάνω από το μέσο όρο των cd που βγαίνουν τελευταία. μερικά τραγούδια είναι πολύ ωραία! :-))

physio, τέλειο το σχόλιό σου τι να πω μερικές φορές εκνευρίζομαι γιατί τα σχόλια κλέβουν την παράσταση από τα πόστσ και αυτό μου την δίνει. μπεεε γαμώτο. ...λες να της στείλω το "μπικίνι έρηα/ιέρια"; ...είναι του target group της πάντως. χεχεχε... πολύ χαίρομαι που ξέρεις Παύρη, εγώ τον λατρεύω... μπεεε

thomas λολ ρε συ!!! χαχαχαχα!!! φιλί αγάπιε!!! :-))

νεστορία το διόρθωσα το πρόβλημα, σου ζητώ χίλια συγγνώμη που σε ταλαιπώρησα.... γμτ συγνωμ εντατικ συγνώμ εντατικ. :-)

celsius33 συγνώμ εντατίκ συγνώμ εντατίκ φίλε... το διόρθωσα. Μπεεεε

Υπερμίκη το πόσο χαίρομαι που ένας από τους αναγνώστες του πρόβατο είναι ένας άνθρωπος σοφό με εμπειρίες και γνώσεις δεν λέγεται! είμαι σούπερ πράουντ!!! χεχεχε! ...όσο για την ηλικία της Άλκηστις... τι να πω πια, εγώ την πληροφορία περί 53 την έχω από ανθρώπους συνεργάτες και φίλους της... λες ρε συ να μου λένε ψέματα ακριβώς επειδή είναι φίλοι και γνωστοί της; χμ χμ χμ... σε ευχαριστώ για τα περαστικά σου, είμαι σχεδόν μπεεερδίκι πια, μου πέρασε. όσο για το τι είμαι, χμ χμ χμ δουλεύω στην διαφήμιση, αλλά έχω φίλους που είναι δικτυωμένοι σε διασκεδαστικές δουλειές!! μπεεεεε να μην χάνεσαι ναι; :-))

Anonymous said...

Εγώ τώρα που τρελλάθηκα με το σιντί και το έχω λοιώσει πριν καλά καλά περάσουν δυό 24ωρα τί να κάνω γιατρέμου;έχω πρόβλημα ή όχι;
Απίθανο άλμπουμ τσακίζει κόκκαλα.Δεν είναι βέβαια για πλακίτσες αστειάκια και κουνήματα αλλά έχει μέσα αστέρια τραγούδια σε σύνθεση και απίθανους σε ουσία στίχους(Σταμάτης Μεσημέρης,Νίκος Μωραϊτης,Γιώργος Παυριανός,Ρέβέκκα Ρούση).Τέλειο για κάποιους που ακούνε τη μουσική με εικόνες και χρώματα.Απλά άψογο σε ήχο,ενορχήστρωση και μεγαλειώδη ερμηνεία.Μια απίστευτη ήρεμη δύναμη που νομίζω θα παρασύρει σιγά σιγά τα πάντα και θα αγαπηθεί σα μεγάλη δουλειά της Άλκηστης.Μπράβο

Anonymous said...

Τρελά καλό δε το συζητάω.Το χειμώνα χωρίς παρέα με βλέπω να το λοιώνω όχι να το ακούω απλά.Με παρέα εεεε θα το ακούμε μαζί.

Anonymous said...

Θαύμα.Απλά θαύμα.Τέλειο.Όνειρο

Provato said...

ανώνυμοι και πυγολαμπίδα δείτε και εδώ ε, μην ξεχαστείτε:

http://provatos.blogspot.com/2007/10/or-not-viewer.html

συμφωνώ ότι είναι καλό άλμπουμ... αλλά όχι πια και ΤΟΣΟ αριστούργημα...
:-)

Anonymous said...

Eίναι.Είναι.Αρκεί να κλείσεις φώτα να ανάψεις κεράκια και να πάρεις ένα ποτήρι κόκκινο μπρούσκο κρασί και τότε θα πάθεις.Είναι τέλειο.Εγγυημένο

Anonymous said...

Και χωρίς κεριά είναι μούρλια.

Anonymous said...

Τρέλλα.Πρώτη φορά μετά από χρόνια η μεγάλη Πρωτοψάλτη.Ερωτική,γλυκειά εσωτερική.Χωρίς σουξέ χιτάκια κ.α.
Μπράβο της.Το ρίσκο θα της βγεί

Anonymous said...

Ξέχασα πως έχω κολλήσει σα τη τσίχλα στο χαλί...με τις Ανάποδες στροφές του Τσιλίκη και Μεσημέρη.

Anonymous said...

Πώς να μη κολλήσεις με αυτή τη τραγουδάρα που την άκουσα από το Μεσημέρη και ένα πιάνο στο Συρμό και Οξυγόνο πριν δυό ακριβώς χρόνια και έπαθα!Όλο το σιντί είναι πολύ γερό.

Anonymous said...

Ανάποδες στροφές χρόνια είχα να ακούσω και μπράβο της.Όπως και το Έλα για λίγο.

Anonymous said...

Βιαστήκανε να τη ξεγράψουνε θάβοντάς τη και τώρα από πού θα φύγουν;τα νέα παιδιά γουστάρουν τρελλά αυτό το άλμπουμ και αρχίσανε οι ερασιτέχνες να παίζουνε τα καινούργια τραγούδια σε μουσικές σκηνές και μπουάτ.Βιαστήκανε οι προφήτες

Anonymous said...

Xρυσό το σιντί και πάει καρφί για πλατινένιο.Λές ο κόσμος να είναο τόσο άσχετος ή κάποιοι που το παίζουν απαιτητικοί και ποιοτικοί είναι μακρυιά νυχτωμένοι;

Anonymous said...

Ο στίχος του Σταμάτη Μεσημέρη "σε κάποια τσίχλα που κολλάει στο χαλί διεστραμμένα"πρέπει νομίζω να πάρει το όσκαρ της προφητείας για όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα αυτή και το τραγούδι Ανάποδες Στροφές να το παίζουν από το πρωϊ μέχρι το βράδυ μπας και ξεφύγουμε λίγο από τα σκάνδαλα της πολιτικής της δημοσιογραφίας και των εκλεκτών της εξουσίας.Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος των δημιουργών της Τέχνης:να στιγματίζουν πριν να συμβεί η ζημιά.Όπως έκανε ο Μεσημέρης με αυτά τα απίθανα στιχάκια του και δικαιώθηκε από τις σημερινές τρισάθλιες εξελίξεις.Δίκαια το σιντί έγινε πλατινένιο.

Anonymous said...

Παιδιά η Άλκηστη δεν είναι 53 είναι 51
Γεννήθηκε το 1957
53 ειναι ο Κραουνακης
και 52 η Νικολακοπουλου
Για τη φωτογράφηση συμφωνώ αλλα ο δίσκος είναι τελειος
φιλια σε ολους