Tuesday, October 16, 2007

Συγγνώμη Άλκηστη (or not...), συγγνώμη viewer!

Λοιπόν, άκουσα το καινούργιο cd της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Αρκετές φορές. 4, μην σου πω και 5. Και είναι ωραίο. Άρα, θα υπέθετε κανείς ότι της οφείλω μία συγγνώμη που το υποτίμησα λίγο εχτές. Αλλά ήταν με βάση το πολύ πρώτο και πρόχειρο και χωρίς συγκέντρωση άκουσμά, χτες στην παρουσίαση.

Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι σε έναν άνθρωπο που με βάζει σε κίνδυνο seizure και επιληπτικής κρίσης με την φωτογράφισή της για το cd δεν οφείλω καμία συγγνώμη.

Οπότε, γουατέβερ. και αυτό είναι οριστικό.

...Λοιπόν όχι, όχι, είναι ωραίο cd με ιδέες, με καλή παραγωγή που εξυπηρετεί τα τραγούδια και όχι που τα πνίγει, με πολύ καλούς στίχους, με χούκι μουσικές... Βέβαια δεν έχει ένα τραγούδι που να μπορεί να γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία όσο έγινε ο Άγγελος μου ή το σούπερ αγαπημένο μου το "κάθε φορά που με κοιτάζεις" αλλά συνολικά είναι πολύ ωραίο.

Αγαπημένε αναγνώστη, σου ανεβάζω δύο τραγούδια, ένα που σου χρωστάω από χτες το έλα για λίγο(συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμ συγγνώμ εντατίκ συγγνώμ) που δεν μπορούσες να το ακούσεις, και άλλο ένα που ...χμ χμ χμ, δεν ξέρω γαμώτο ποιο θα είναι γιατί είναι 5-6 μη σου πω και 7 που μου αρέσουν πολύ...

σκεψ σκεψ... αναποφασιστικ εντατικ αναποφασιστικ σκεψ σκεψ


σκεψ σκεψ...


άντε, ας σου ανεβάσω το Πάμε Χαβάη που είναι αστείο και διασκεδαστικό. είναι διασκευή ξένου κομματιού και οι ελληνικοί στίχοι είναι της Έλενας Μηλιώκα. enjoy

7 comments:

Anilikos said...

Έχω λυσσιάξει να βρω το cd.

Aντώνης said...

Μωρέ, δεν είναι λίγο χάλια? Βασικά ανατρίχιασα...

Anonymous said...

Ta spaei i HAWAI !!!!

Diaskedastiko xoris profound mpourdologies !

Pame Hawai !

Eyxaristoume !

Anonymous said...

Έλα κοντα μου, μουσική 10 με τόνο,στίχοι 8 παρά 2, ερμηνεία 7 και 46. Για το κρυολόγημα ένα λεμόνι βιολογικό στημένο σε ένα ποτήρι νερό δυο φορές την ημερα.

Anonymous said...

Ναι καταφερα να τα ακουσω και τα τρια! Μπραβο και χαρα στο κουραγιο σου να τα ανεβασεις ξανα και ξανα. Το ελα για λιγο πρεπει να το παιδευσω λιγο ακομη. Αυτες οι ελασσονες με ζαλιζουν, παραειναι ατμοσφαιρικες για την δουλεια. Το καθε φορα που με κοιταζεις, ωραιο και χαλαρο. Γενικα θελουν λιγο παιδεμα: με μια φορα που τα ακουσα...κακως και τα σχολιαζω (ελα μου ομως που δεν βαστιεμαι;-)

Provato said...

ανήλικε θα το βρεις. have faith! :-)

Αντώνη αν εννοείς την φωτογράφιση είναι ΠΟΛΥ χάλια. αλλά το cd δεν είναι κακό. το αντίθετο θα έλεγα. μπεεεε

ανώνυμε παρακαλώ. χαρά μου να προσφέρω στους υπέροχους αναγνώστες το καλύτερο. μπεεε

physio σε μπεεεευχαριστώ πολύ πολύ για το γιατροσόφι. είσαι τέλειος. όσον αφορά στο έλα για λίγο.... χμ χμ χμ. συμφωνώ στη βαθμολογία για την ερμηνεία, αλλά οι στίχοι είναι καθαρό 10άρι ενώ ημουσική... χμφ χμφ χμφ... 7,5. ;-))

χαζοχήνα μην μπερδεύεσαι. το κάθε φορά που με κοιτάζεις είναι από το πρηγούμενο της Άλκηστις. μπεεε :-)

Χαζοχηνα said...

Ναι ναι μπερδευτικα...αλλα παλι με αρεσαν :-))