Friday, October 19, 2007

Show Bizz Verbs of the Week

Κέρδισε... το βιβλίο The Gathering της Anne Enright, το βραβείο Man Booker για το 2007. Για το βιβλίο λέγεται ότι είναι πολύ βαρύ και δύσκολο και θλιβερό, αλλά και ωραίο. αναφέρεται στην ιστορία μίας δυσλειτουργικής Ιρλανδικής οικογένειας (καραπρωτότυπο το ακούω). Στην Ελλάδα θα βγει τον Δεκέμβρη, μεταφρασμένο από τον Αύγουστο Κορτώ.

Διέρρευσε... ήδη στο www το καινούργιο άλμπουμ του Μάηκωλ Τζάκσων αν και είμαστε 4, μη σου πω και παραπάνω, μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. wow!!!
...OR NOT!!! ...αποδείχτηκε ότι τα τραγούδια που υποτίθεται ότι είναι του Michael Jackson στην πραγματικότητα είναι αυτού εδώ του κυρίου που μας κοροΊδεψε όλους μία χαρά. super promotion έκανε ο τύπος.

Σουρομαδιούνται... στην Φοίρωμ με τον θάνατο σε αυτοκινητιστικό του Tose Proeski, ενός από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της χώρας. Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του η χώρα κυρήχθηκε σε εθνικό πένθος, η βουλή ανέστειλε την λειτουργία της και μούμπλε μούμπλε. ...ΕΣΥ από που τον ξέρεις; είναι αυτός που αντιπροσώπευσε την Φοίρωμ στην Eurovision στην Τουρκία την χρονιά που στείλαμε τον Σάκη. (το link με εικόνες του αυτοκινήτου του ατυχήματος εδώ - το Link της performance του στην Eurovision εδώ)

Σκίζει... ο σούπερ αγαπημένος μου Bruce Springsteen με τον καινούργιο του δίσκο Magic που πήγε και στην Αμερική αλλά και στην Αγγλία νούμερο 1 στα album charts. Τι άλλο είναι όλο αυτό παρά απόδειξη ότι τους καλλιτέχνες που θεωρούμε ότι αξίζει να τους έχουμε στην δισκοθήκη μας δεν τους κατεβάζουμε από το www αλλά αγοράζουμε το cd τους;

Προσπαθεί... H Procter&Gamble, να κάνει τους πιτσιρικάδες να πλένουν τα ρούχα τους με TIDE. Για τον σκόπο αυτό έχει φτιάξει ένα site στο οποίο μεταδίδεται ένα ειδικά φτιαγμένο για την φάση σήριαλ σε μορφή τρίλεπτων webisodes. Το στόρυ είναι για μία βλάχα Αμερικάνα Γουσκονσινιότισα που θέλει να γίνει τριάσημη στο Los Angeles. Δεν θα άξιζε αναφοράς το όλο πράγμα άλλα είναι τόσο, μα τόσο, μα τόσο μα τόσο μα τόσο lame που πρέπει να δεις έστω ένα επεισόδιο.

Ανακοινώθηκε... από το George Lucas ότι θα κάνει τον "Πόλεμο των άστρων" και σήριαλ. ...άμα ο άνθρωπος είναι φραγκοφονιάς, δεν θα σεβαστεί ούτε ότι καλύτερο έχει κάνει, θα το εκμεταλλευτεί μέχρι να ψοφήσει.

Τσάτισε... ακόμα περισσότερο τους αναρίθμητους fans των Sopranos (αλλά όχι εμένα) ο δημιουργός της αγαπημένης σειράς ο David Chase. Ο τύπος έδωσε μία συνέντευξη όπου "εξηγεί" γιατί τελείωσε την σειρά με τον τρόπο που την τελείωσε (τρόπος που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά γιατί θεωρήθηκε ότι δεν δίνει κλόζουρ...). Δύο ατάκες είπε ο τύπος που από την ώρα που τις διάβασα έχω πέσει και παίρνω τα τρελά ρησπέκτια: η πρώτη: Whatever else happens, people are going to have to stop and eat. Και η δεύτερη - που είναι η απάντηση του στην ερώτηση So, it's still worth trying (living)? Και η απάντηση (σου θυμίζω ότι ο τύπος γράφει σήριαλσ φορ α λίβηγκ...): Of course. What else are you going to do? Watch TV? Θι η οου εσ. ΘΕΟΣ!

ξαναβγαίνει... στις 20 Νοέμβρη το Joshua Tree των U2, αριστούρηγημα και ένας από τους πιο αγαπημένους μου δίσκους όλων των εποχών. Αυτές τις μέρες είναι 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Φυσικά η επανέκδοση δεν θα είναι μία απλή επανέκδοση - το υπέροχο δισκάκι θα κυκλοφορήσει σε 3 ή 4 εκδόσεις διαφορετικές η πιο πλούσια από τις οποίες θα περιλαμβάνει επιπλέον τραγούδια, dvd με ντοκυμαντέρ από την παραγωγή του άλμπουμ και το ακυκλοφόρητο video του Red Hill Mining Town, βιβλίο, σαλιάρα για το μωρό, branded κιούτιπς και αφρόλουτρο. Super, I can' t wait!

Ελπίζει... η Janet Jackson ότι θα καταφέρει να ξαναποκτήσει καριέρα μετά την πρώτη θέση που κατέκτησε το πρηγούμενο σουκού στο Αμερικάνικο Box Office η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το Why Did I get Married. Το συμπαθώ το τζανετάκι μακάρι να πάει καλά. Ακόμα ετοιμάζει και βιβλίο στο οποίο θα περιγράφει τα στράγκλ της με την παχυσαρκία (...αχ, αυτοί οι Αμερικάνοι) και ταυτόχρονα ηχογραφεί και τον καινούργιο της δίσκο (που άμα δεν κάνει ένα έστω hit, θα βάλει την Janet στην κατηγορία "music star με μόνιμο τόπο διαμονής την μαρμάγκαland").

Πέθαναν... τα υπόλοιπα δύο από τα τέσσερα χείλια του πιο διάσημου φιλιού στην ιστορία του κινηματογράφου. ...Η Deborah ήταν 86 χρονών.

Επιστρέφουν... σε περιοδεία οι Radioheads. Μάλλον θα είναι διεθνής, μάλλον θα ξεκινήσει τον Μάη του 08, μάλλον θα γίνει σε σχετικά μικρούς χώρους. ...μάλλον δεν θα περάσουν από Ελλάδα. Σίγουρα, δεν θα ξεχάσω ποτέ την συναυλία τους στο Λυκαβητό το 2001.

10 comments:

Anonymous said...

Κατατοπιστικός...
Για την Janet χλωμό το βλέπω.
Για τους Sopranos...δυστυχώς τελείωσαν.
Toymaker

nikisot said...

koita prepei na ginei 8auma ala cher gia na kanei pali h janet kariera, ayto me to byzi ths stoixise!
gia na doume ti 8a gieni me radiohead...
thnx provatoulini

Anonymous said...

που να έρθουν ελλάδα οι Radiohead, να παίξουν μουσικη,( γιατι οι άνθρωποι φτιάχνουν μουσική στο τελευταιό δε, είναι σε άλλη διάσταση). που να έρθουν εδώ, που οι μισοί έλληνες κατέβασαν τα τρ τζαμπαντάνικα. να παιξουν για τους μπαχαλάκηδες.

never mind, ας βγάλουν το προγραμμα και θα διαλέξω πόλη.
berlin kai radiohead Μου δένουν μια χαρά.

xipasmenos said...

Go Janet go baby.....
Μακραν η καλύτερη Τζακσον απο μικρός το λεγα.....η μια έγινε σαν ξωτικό με αποτελεσμα να βλεπεις τον εγκεφαλο της απο το τραβηγμα και ο αλλος θα καταντησει διαφανος απο το ξεπλυμα...
Go Janet
Go Janet

Είδωλο said...

Χαλια η απομιμηση Michael
Πουλαει ακομα αυτο το στυλ?

Το Touareg το εκανε Βιταμ Σοφτ ο Φυρομιανος...
Αν και να σου πω πιστευω οτι με τετοιο φρυδι τιποτα δεν θα πηγαινε καλα...

Me:Moir said...

Όλο πληγές ξύνεις εσύ, μια Six Feet Under, μια Sopranos...άσε που έπαθα το σοκ του αιώνα όταν διάβασα πως η Τζάνετ παλεύει με την παχυσαρκία (έχω πάρει κάτι κιλάκια βλέπεις και τρέμει το φυλλοκάρδι μου) :p

Anonymous said...

(ασχετο) provataki καλά είσαι;
γιατί κατι μου λέει πως δεν είσαι στα πάνω σου?
:)))))
take a big smile from me

Provato said...

toymaker για την Janet μην το λες αυτό.. είδες τι έγινε με την μαράηαχ! αναστήθηκε από το πουθενά. μπεεε :-))

moody γλυκειά μου μπεεευχαριστώ. εγώ πιστεύω ότι η Janet έχει τρελές ελπίδες. wait and see.

ammos εγώ εν δεν έρθουν ελλάδα δεν μπορώ να πάω να τους δω. εκτός και αν έχω γίνει ζαμπλούτου. Α, το cd τους και εγώ τζαμπέ το κατέβασα... ενοχ ενοχ εντατίκ, αλλά θα το πάρω όταν βγει κανονικό. Όσο για το αν είμαι καλά... χμ χμ χμ σκεψ σκεψ εντατίκ. ...τι σε κάνει να λες ότι δεν είμαι στα καλά μου; τι είναι αυτό το κάτι; για πες... και άσε τις πονηριές.... χεχεχε μπεεε φίλε!


xipaki GO JANET GO BABY! κι εγώ την πάω πολύ!

x-oyranoy έλεος ρε μαλάκα κόπηκα με το σχόλιο για τον φυρομιανό. χαχαχαχαχαχα :-))

me:moir η Janet δεν παλεύει απλά με την παχυσαρκία, την μάχη του Δράμαλη δίνει, φουσκώνει και ξεφουσκώνει σαν το αερόστατο... στα αμερικάνικα περιοδικά πότε πότε βγαίνουν φωτό της που είναι σαν τον λαλά το λιγότερο. (εσύ δεν έχεις κίνδυνο, είμαι σίγουρος..)... χαίρομαι που αγαπάς κι εσύ όπως κι εγώ sopranos. Μπεεε :-))

alienlover said...

an o lucas kanei to serial aksioprepes, den tha me peiraze na dw ki allo polemo twn astrwn...
gia ta upoloipa dilwnw agrammati!

Katerina said...

Σκυλομούρα η Τζάνετ, και από φωνή δε νομίζω ότι διαθέτει τίποτα το ιδιαίτερο.
Αλλά δε μας κάνεις ένα update με τα τελευταία χάλια της Μπροίτνεις βρε παιδί (τα επαγγελματικά, διότι τα προσωπικά θα πιάσουν τα μισά άρκαϊβ για να τα καλύψεις), που το ο θεός να το κάνει άλμπουμ της δεν έχει καθόλου μα καθόλου ζήτηση στο επίπεδο που αναμενόταν ως pre-order στο amazon ;) Κοινώς δεν ενδιαφέρονται πλέον ούτε οι περίεργοι που κατέβασαν το σινγκλ της, ούτε οι φαν, που πλέον πρέπει να έχουν μείνει λιγότεροι από τους οπαδούς του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Είδα ότι πήγε και φούσκωσε το στόμα της με κολλαγόνα. Ελπίζω από το πρήξιμο να μη μπορεί να το ανοίξει to ρημάδι, έστω για λίγο καιρό. Χαιρετούδια!