Sunday, November 04, 2007

.... και έτσι, η Πανεπιστημίου έγινε ΠανεπιστημΙΟΥΚ!

Τις προάλλες κατέβαινα την πανεπιστημίου με μία φίλη. Ήταν μεσημέρι και θέλαμε να φάμε κάτι. Σκοπεύαμε να πάμε στον μπαρμπα-Γιάννη στα Εξάρχεια.

Περνώντας έξω από το εστιατόρια με τα οικολογικά στην γωνία Πανεπιστημίου με Μπενάκη νομίζω, είπαμε να μπούμε μέσα να δούμε μήπως και φάμε εκεί.

Μπαίνουμε το λοιπόν. Και μετά από 43 δευτερόλεπτα, βγαίνουμε.


Με μία τεράστια απορία στο κεφάλι μου.

"καλά, δεν υποτίθεται ότι όταν τρως οργανικά, γίνεσαι κούκλος; Δεν λένε ότι όταν τρως φυσικά προϊόντα οικολογικά ξυπνάς μετά από μία βδομάδα και είσαι έτσι: γιατί δεν επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με χημικά και παχυντικά και μούμπλε μούμπλε;

ΤΟΤΕ, γιατί μέσα σε αυτό το μαγαζί που πουλά οργανικοικολογικά όλοι είναι με κάτι φάτσες και κάτι σώματα λες και γίνεται η κεντρική συγκέντρωση της Παγκόσμιας Ένωσης των freaks?"

Δηλαδή έλεος δεν έχω δει πιο άσχημο κόσμο μαζεμένο σε τόσο λίγο χώρο. Αν έμπαινε εκείνη την στιγμή ο Κουασιμόδος μέσα παρέα με τον άνθρωπο ελέφαντα, θα αρχίζαν όλοι να χειροκροτάνε που επιτέλους βλέπουν δύο σούπερ μόντελς από κοντά....ΑΣΧΗΜΙΑ.....

(όχι, δνε με πειράζει κανενός είδους εξωτερική εμφάνιση, απλά θα ήθελα να μην μου λέν να κόψω τα σουβλάκια και τις κοκακόλες διότι και καλά ασχημαίνεις. Δεν ασχημαίνεις, με τα οικολογικά ασχημαίνεις χειρότερα).

17 comments:

sonia said...

telika pou phgate kai fagate;;;; me thn aporia meiname

:-)

η Λίτσα said...

Τι τα θες…
το πλαστικό και το ψεύτικο (με την ευρεία έννοια) είναι πάντα πιο εμφανίσιμο…

Provato said...

Sonia στον Μπαρμπά Γιάννη φάγαμε τελικά. :-) είχε και μερικά ωραία γκομενάκια.


λόλα μην μου το χαλάς γαμώτο. μπεεε

alienlover said...

επιβεβαιώνω και το βιολογικό μαγαζί και τα γκομενάκια στον μπαρμπα-Γιάννη.
όση ώρα μείναμε εκεί, ο πρόβατος πήρε κινητό και σταθερό από 3 αθώα πλάσματα.
τρόμαξε το μάτι μου σας λέω!!

Provato said...

ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΙΔΟΥ


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ!

μπράβο alienlover πουστη ρίζεις την αλήθεια. μπράβο.

If...ιγένεια said...

Είμαστε ότι τρώμε ένα πράμα δηλαδή...

BLUEPRINTS said...

και δε μου λες, ο κυριούλης της φώτο είσαι συ μετά από μεγάλη κατανάλωση βιολογικών; (επίσης αν δεν είσαι, έχεις διευθύνσεις, τηλέφωνα, κλπ του εν λόγω;)

Provato said...

if... νομίζω ναι, αλλά όχι και πολύ! ;-))

blueprints τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν είχα τα τηλ και λοιπά του εν λόγω θα στα έδινα; χαχαχαχα Not in a million years darling! :-)

Anonymous said...

emena mou th spaei h xerakiana austhrh/sterhmenh/ierapostolikh ekfrash autwn pou syxnazoun se kati tetoia magazia. Pou edw exei poly perissotera ap'oti sthn Athina. Kai akoma pio poly oi fanatikoi vegans pou gyalizei to mati tous (misanthrwpia mode: really on today!!). Paw twra na faw ta organic blueberries mou..:-)

xipasmenos said...

Ax καμένος απο χέρι εδώ, για 4 έτρωγα απο κρέμα γαλακτος απο σόγια μέχρι σπιρουλίνα και απο βιολογικο λαπα-μακαρονι μέχρι βιολογικα μπισκοτακια χωρις ζαχαρη.

Εφευγα απο το σπίτι και πήγαινα Θαναση και χτύπαγα κεμπαπ με τη σεσουλα να συνελθω......γιατι ηταν και βετζετεριαν.....δε ετρωγε κρέας....(μου κατεβηκε στο μυαλο να πω κατι kinky για το τι κρεας ετρωγε μονο αλλα ειμαι σεμνο παιδι εγω)

Καλα οταν χώρισα δε το συζητάμε αρνι στη σούβλα......

Ναι στα βιολογικά προϊοντα (απορρυπαντικα κλπ ανακύκλωμενα) αλλα το κερατο μου θελω φαι της προκοπής...

Είδωλο said...

Καλα πες το ψεμματα...
Ειναι σαν ολες αυτες στα ινστιτουτα και στα κεντρα αδυνατισματος, αφου εχουνε ολα τα μυστικα ομορφιας γιατι ειναι τοτε ολες μπαμπατσικιες και με 3 κιλα τερακοτα στη μαπα?

Neverlandean said...

Ό,τι και να φας εσύ δεν έχεις ανάγκη! :)

Άσε που αυτά είναι όλα ανοργασμικά προϊόντα, δε ταιριάζουν σε ένα θεό του σιεκς 41 εκατοστών!

billzouk said...

Και λιγα λες. Ειχα μπει κι εγω απο περιεργεια στο εν λογω μαγαζι και σκιαχτηκα! Ασε που και τα φαγητα, ετσι οπως τα εβλεπα, δεν μου αρεσαν. Αλλα το κοινο ειναι εκτος συναγωνισμου. Μπαινεις μεσα και βγαινεις με την αυτοπεποιθηση στο φορτε της.

Anonymous said...

oh my god ben cohen!

ΗarryTsopanos said...

μμμμ cute

ΗarryTsopanos said...

μμμμ cute

alximist said...

dhladis egw twra me ta biologika kai poy den trww kreas, metrimenes meres...