Tuesday, November 20, 2007

ένας θρύλος της διαφήμισης προσπαθεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τον Bush

O Rich Silverstein ιδρυτής μία αμερικάνικης διαφημιστικής εταιρίας που από τους πιο κωλοπετσομένους θεωρείται η καλύτερη της χώρας αυτή την στιγμή, της Goodby Silverstein & Partners αποφάσισε εθελοντικά να βοηθήσει το Δημοκρατικό κόμμα. Το έκανε με μία τριάδα Posters που συμπυκνώνουν το κακό που έχει κάνει η κυβέρνηση Bush:



όπως θα δεις τα τρία posters απλά κάνουν μία παράθεση ονομάτων (το πάνω πάνω), slogans (το μεσαίο) και γεγονότων (το τρίτο) που συνδέονται με την διακυβέρνηση Bush και βέβαια κάθε άλλο παρά θετικά είναι. Η υπογραφή σε κάθε poster είναι "όλα αυτά δεν είναι αρκετά; το 2008 ψηφίζουμε Δημοκρατικό κόμμα".

Μου αρέσει - είναι ενδιαφέρον να βλέπω αρνητική διαφήμιση χωρίς κορόνες και μελό εικόνες και κραυγές και κλαμένα πρόσωπα και ουρλιαχτά και ηχητικά εφέ και μούμπλε μούμπλε. Είναι πολύ έξυπνο που αυτές οι αφίσες σε κάνουν να σκέπτεσαι αρνητικά για τον Bush απλά αναφέροντας πράγματα με τα οποία είναι συνδεδεμένη η κυβέρνηση του. Μπράβο μου! (who?)

4 comments:

alienlover said...

μου αρέ. να φύγει να ξεκουμπιστεί ο καθυστερημένος.

Pitbullina said...

Άψογο!

revqueer said...

Εξαιρετική ιδέα με μια απλότητα που σε κερδίζει!

Χαζοχηνα said...

Αντε να δουμε αν τα πανεξυπνα που ψηφιζουν επιασαν το μυνημα. Με τετοια προπαγανδα και πλυση εγκεφαλου που εφαγαν ποτε δεν ξερεις