Wednesday, November 21, 2007

Δύο Μέλανι Γκρίφηθ, μία guest star εμφάνιση από μία μεγάλη βιβλική φιγούρα και πολλές πολλές πολλές μυτόγκες

ζηλεύεις την ζωή των stars; δεν θα έπρεπε. δες τι τραβάνε όταν τραβιούνται.

Μαίλανοι Γκρίφηθ του 1992: Μέλανι, είσαι η πιο ηλίθια Μέλανι που υπάρχει!
Μαίλανοι Γκρίφηθ του 2006: Γιατί το λες αυτό Μέλανι;
Μαίλανοι Γκρίφηθ του 1992: ...γιατί είσαι η μοναδική Μέλανι που έκανε πλαστική και έγινε πιο άσχημη Μέλανι από την Μέλανι που ήταν πριν!


Μέλανοι Γκρίφηθ του 1992: ...βέβαια τώρα που το σκέφτομαι (και που θυμάμαι τα χαήρια του Μίκι Ρούρκ) ίσως να μην είσαι και τόσο ηλίθια!!!
Μέλανοι Γκρίφηθ του 2006: αχ ρε μωράκι ευχαριστώ, με συγκινείς! ...να σου πω, εσύ ποιον Μίκη προτιμάς, του 94 ή του 2007; ...δεν ξέρω, ο 2007 μου κάνει κάτι πολύ industrial και μου αρέσει...


"καλησπέρα, είμαι η Donnatella Versace - με αφορμή την παρουσία μου στο ποταπό αυτό μπλογκ του γελοίου πρόβατου, δράττομαι της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον άνθρωπο που σκότωσε τον αδερφό μου και μου πρόσφερε ζωή και καριέρα με μία σφαίρα και παράλληλα να του αφιερώσω και την τελευταία μου πλαστική που φυσικά δεν θα είναι η τελευταία". (η μια είναι του ενεννήντατρίο η άλλη του 2007)


αχ αγαπημένος Michael Jackson - στην φωτογραφία του 1981 είναι έτοιμος να βγάλει το Thriller, ένα από τα καλύτερα και εμπορικότερα και πιο funky λατρεμένα δισκάκια όλων των εποχών. Στην φωτό του 2005, είναι κατεστραμμένος και χρεωκοπημένος, έχει χάσει κάθε επαφή με την μουσική, αλλά τουλάχιστον έχει γαλλική μυτόγκα.


Η Ashley Simpson (δεν την ξέρεις... τυχερούλη!) αποδεικνύει πόσο ηλίθια τραγουδίστρια ήταν η Barbra Streisand που δεν πήγαινε να διορθώσει την μυτόγκα. ..και πόσο άφωνη επίσης, σε αντίθεση με την Ashley που και ωραία μύτη έχει και φωνάρα και υπέροχη καριέρα (or not)


οι δύο εικόνες διαφέρουν σε μηδέν (ολογράφως μηδέν) σημεία. Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε ένα εξαιρετικό αποφλειωτή ελιάς Θρούμπας, μοναδική προσφορά του Super Market Κυρ-Φανούρης Αχαρνών 55 "εκεί που η νοικοκυρά νιώθει αρχόντισα κυρά". Πάντως η μία από τις δύο φωτό είναι του 91 και η άλλη του 2006, αλλά τόση ώρα που ψάχνω δεν έχω καταφέρει να βρω ποια είναι ποια!



H Courtney Love κάποτε μας το έπαιζε ροκού και αναρχικιά and all - μία μέρα είχε τελειώσει η κοκαίνη και έτσι σόμπερ είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη και όταν είδε την μύτη της σκέφτηκε "επιτέλους λύθηκε το αίνιγμα, αυτή η μυτόγκα είναι η αιτία που αυτοκτόνησε ο Kurt μου, και λίγα έκανε εδώ που τα λέμε, πάω να την φτιάξω τώρα". η μία είναι του 93 ενώ η άλλη του 07.


Ντόλυ Πάρτον πλαστικό τηλέφωνο, πρέπει να τον ρωτήσω γιατί με τραβάει το ράμα πίσω από το αυτί. (μαλάκα οι δύο φωτό έχουν 20 χρόνια διαφορά, 88 με 2007).

Η μία φωτογραφία του Τζανετακίου είναι του ογδόντατρίο. Η άλλη του 2007. Ήθελα να σχολιάσω τις ομοιότητες αλλά μετά είδα το σκουλαρίκι-κλειδίλουκέτου και εφαιλτικές εινόκες από τα 80s μου ήρθαν στο μλαυό και δεν μπεσορα να σφεκτώ τόπιτα γιατί παλάρισσα από τον τμορο και ζζζζζζζζ κρατσ (ρομποτική φωνή από το πουθενά: fatal error has occurred to this blogger - please reboot NOW)


Γκεστ Σταρ: Μωϋσής μετά την ανάγνωση του Post: ασταδγιάλα ρε πούστη μου! και νόμιζα ότι ο χωρισμός των υδάτων ήταν σπουδαίο θαύμα!

15 comments:

Provato said...

αγαπημένο tmz. από κει έκλεψα τις φωτό (φυσικά όχι του Μωυσή...).

Anonymous said...

Στην τελευταία foto (βλ.Μωυσής) είμαι εγώ αλλά λείπει η foto του σήμερα 3000 και βάλε χρόνια μετά... εκεί να δεις μεταμόρφωση χεχε
Toymaker
ΥΓ/κάτι μ έπιασε σήμερα, πολλά είπα πάλι

Marvin said...

Σε καλο σου γελασα πρωι πρωι...

ΠΑΥΛΟΣ said...

Τι κάνεις προβατούκο μου?

Μου έφτιαξες την μέρα και το είχα τόοοοοοοοοοοοσο ανάγκη!

Χαζοχηνα said...

Μπραβο στην Τζανετ, απο μωρο παιδι ηξερε το καλο της το προφιλ!

bill g. said...

χαχαχα, να σαι καλά ρε προβατίνι, που μας δείχνεισ τη showμπίζνα απόλες τις πλευρές (και τα προφίλ) της. Ερώτηση: η μούρη της Ντόλυ Πάρτον έχει 20 (κ ποιος ξέρει πόσα πριν) χρόνια, την ίδια έκφραση;

Anonymous said...

εζηλεψες τη δοξα του σακκου με μπιφτεκια, or are you after their job? ;-)

Katerina said...

λολ
Γουστάρω! Δώσε να μπούμε και άλλοι ενεργά στον αγώνα κατά της πλαστικοποιήσης! Paging dr Pousti!

30aris said...

Jesus motherfucking Christ! Έχουνε περάσει τόοοοοσα χρόνια;;;;;;;;;;;

alienlover said...

kala me to sholio tou guest star eriksa TO gelio! thnx baby!!

revqueer said...

Τωρινός Rourke μπλιάάάάχ!!!

Anonymous said...

δωστε λωρα στο λαο!

βινα

Lina said...

πωπωωωωω....

για τους εγχώριους δεν είπες τίποτα...

σε προκαλώ να βρεις φωτό της κυρίας Πρίνου όπως ήταν 20 χρονών!

Anonymous said...

καλά δεν υπάρχει αυτό που βλέπω. η δε Ντονα-βδέλλα βερσαΝΤΖΕ (που λένε και στο δελτίο του σταρ) προ πλαστικής μοιάζει σαν την χαμένη αδερφή του Τάκη Ζαχαράτου

Erisadesu said...

προτιμώ την ashley με την παλιά της μύτη τώρα μοιάζει με την τζέσικα