Saturday, November 03, 2007

μαθάματα προς μελλοντικές pop star, #1

όταν είσαι πολύ κόκκαλο από το ποτό, τα ναρκωτικά, την κούραση, την ερωτική απογοήτευση ή κάποιο συνδυασμό, αποφεύγεις να βγεις να τραγουδήσεις σε εκδήλωση που παρακολουθούν μερικές δεκάδες εκατομμύρια ματιώνανε.

γενικά αποφεύγεις να βγεις να τραγουδήσεις.

τις συνέπειες του να παραβείς αυτόν τον κανόνα θα μας δείξει αμέσως με αυτοθυσία η Amy Winehouse:

(μλκ δεν θα ήθελα με τίποτε να νιώσω την αμηχανία των ανθρώπων που της παίζουν μουσική και της κάνουν φωνητικά... επίσης... άκου τώρα τι κουλό, στεναχωριέμαι για την κακομοίρα να την βλέπω έτσι)

17 comments:

Patrick said...

Πολύ με στεναχωρεί αυτό το κορίτσι...και είναι τόσο ταλαντούχο.Εκτός και αν οι καταχρήσεις και το κάψιμο είναι μέρος του ταλέντου...
Υ.Γ.Τα φωνητικά το καταδιασκεδάζουν!Τι τρελός χορός είναι αυτός..!!

Provato said...

patrick νομίζω ότι προασπαθούν να πνίξουν την ντροπή στον ίδρωτα!!! χαχαχα!

ή έχουν καταλάβει ότι η κάμερα δίχνει περισσότερο αυτούς παρά την Amy οπότε σου λέει, ας εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. μπεεεε

Anonymous said...

εκτος απο φωναρα, μου μοιαζει και για ψυχαρα η πιτσιρικα..ελπιζω να επιζησει.

Provato said...

donna το ξέρεις το γνωστό τσιτάτο: οι ευαίσθητοι είναι που πέφτουν στις καταχρήσεις. μπεεελπίζω κι εγώ να επιζήσει γιατί είναι όντως φωνάρα.

:-))

Anonymous said...

εμένα μου άρεσε το σημείο που τις τρέχουν οι μύξες-προφανώς απότην κόκα, σκουπίζεται και μετά αρχίζει τα ααααααααααααα-εεεεεεεεεεεεεε-οοοοοοοοοο (ενώ θα ήταν πολύ πιό απλό να ζητούσε ένα χαρτομάντηλο). πάντως, συναγωνίζεται επάξια την τραγική εμφάνιση της britney στα mva. βέβαια, για ανθρώπους που νομίζουν ότι δεν υπάρχει αύριο, όλο αυτό μπορεί να είναι κι ένα γαμάτο marketing. it' s amy, bitches, αλλά μετά από τόσες κατ' επανάληψη μαλακίες, tears dry on their own. ίου-ίου (με μικρά)

Provato said...

συμφωνώ εδώ το ίου είναι με μικρό, αν και είναι διπλό ίου. όσο για το θέμα Amy τι να πω, αν είναι marketing κόλπο τότε ναι είμαι θύμα του... (τι είχε χριστιανέ μου η εμφάνιση της Μπροίτνεις στα vma? μία χαρά ήταν, απλά βαριόταν λίγο η κοπέλα).


πάντως αυτά τα MTV βραβεία είναι σούπερ καταραμένα, τρελά φαρμακομούνικος θεσμός. μπεεε

Anonymous said...

εμένα μου την σπάει όλη αυτή η κατασταση , είμαι fucked up απο τα ντραγκς και τραγουδώ το κύκνειο άσμα μου πριν αυτοκτονήσω.μετά λατρέψτε με βάλτε αφίσες μου στο δωμάτιο σας, είμαι rock. είναι τόσο πασέ να είσαι καταραμένος καλλιτέχνης. και δεν εννοώ την amy, αλλά όλους τους φαν που γουστάρουν όλο αυτό. και λατρεύουν απεριόριστα, ειδικά αν της κόψει θα είναι η ιέρεια τους. να τις κόψουν αυτοί. γιατί απο ένα σημείο και έπειτα την παγιδεύουν σε αυτό που οι ίδιοι έχουν κατασκευάσει. και της προσδίδουν όλα αυτά που θα ήθελαν να είναι και να κάνουν αυτόι.

anyway, φωνάρα, αν ζούσε λίγα χρόνια πριν θα μοιράζονταν τις κόκες της με την billie holiday, και θα βγαίναν αγκαλιασμένες να τραγουδήσουν, για να χωρέσουμε εμείς όλη μας την μπλέμπα στα τρία λεπτα που θα κρατούσε το κομμάτι, και μετά να φάμε με την υσιχία μας τα γεμιστά μας.

sos, ps. ρε προβατούκο, με την φωτογραφία που έχεις βάλει νομίζω οτι μιλάω σε γιατρό περιοδικού οδοντιατρικής. αν το επομενο ποστ θα είναι πως πλένουμε την μασέλα του παππου, κράτα την.
ή δένει με το γυάλισμα που κάνει η κόκκα στην άμυ(πιάσαμε?)
;))))

Wrong Guy said...

giati agapao agapao agapao toso ayti tin kopela?

EINAI THEA!

gsus said...

h Winehouse tragoudaei mono ta fwnhenta toy kommatiou.

toksera oti tha goustares polu ton praktwra toy PrisonBreak, ki egw eixa faei ta skata mou sth 1h szon.

One Big DJ said...

Ayto akrivws poulaei i Amy provate mou..panw se ayto kanei lefta..eksou kai to album tis Britney brisketai ekei pou einai sta charts. stin koryfi that is. ;)

Anonymous said...

Ki emena m'aresei! Oli afti i katastrofi, oli afti i xasmodia kai to parafono st'arxidia tis m'aresei!

Provato said...

ammos κι εγώ μισώ τρελά την μυθολογία του καταραμένου καλλιτέχνη φρικτά. πάντως είναι όντως η Amy φωνάρα. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ μου τι να κάνω ο καργιόλης που έχω τέλεια οδοντοστοιχία!!! δεν φταίω. χεχεχε! :-))

mr wrong την αγαπάς γιατί είναι ΘΕΑ!! φωνάρα και ωραίο υλικό! τι άλλο να θέλει. μην πάθει τίποτε ανησυχώ μόνο. :-))

gsus τον τύπο τον ανακάλυψα από το Grey's Anatomy όπου έπαιζε σε δύο επεισόδια του τρίτου κύκλου. έχω δει φωτό από τον ρόλο στο prison break και εκεί δεν μου έκανε κούκου... έτσι όπως είναι εδώ είναι ΘΕΟΣ (και ολόιδιος εγώ, όπως ξέρεις...) μπεεεε :-))

one αυτό πρέπει να μου το εξηγήσεις. γιατί το ότι παίρνει ναρκωτικά η Amy ανεβάζει το album της Μπροίτνηζ στο νούμερο 1; με έχασες εδώ... μπεεε :-)

bibimydarling δεν σε αδικώ, έχει μία γοητεία που στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει και περιεχόμενο. :-)

One Big DJ said...

Lol oxi ennoousa oti thn traymatismeni tous kai pathousa eikona tous poulane kai enoun epityxia. Ok to album tis Britney einai kalo alla an den eixe kaei sta matia tou kosmou nomizw den tha eixe epityxia megali. An proerxotan apo to koritsaki me ta cheerleeders outfits kai ta ponny tails toy parelthontos that is :)

Provato said...

α, οκ i got it.... μλκ ένοιωσα πάρα πολύ κρίστα από τροχό της τύχης τώρα..... γμτ :-)) καλή δουλειά ρε!!! μπεεε

ΣΑΥΡΑ said...

οχι ρε κυριε προβατε δεν ηξερα οτι το κοριτσι μας ειναι τοσο χαλια
τοσο παρα πολυ χαλια
οχι τοσο ρε γαμωτο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ said...

Υποκλίνομαι μπροστά στην κ. Winehouse κι ας είναι γυναίκα! Συμφωνώ με την άποψη πως όλα είναι ένα καλά μελετημένο marketing.

Είδωλο said...

Λυπαμαι που σας το λεω μα ειστε ολοι λαθος,η κοπελα θελει να κανει καριερα Marianne FAithful ειναι πασιφανες...