Saturday, November 03, 2007

Μερικές παρατηρήσεις για το καινούργιο video clip των Spice Girls, το headlines

Τα "τύπου αισθησιακά" κουνήματα της Victoria που θέλουν να μεταδώσουν στον θεατή την αίσθησ του sexy an' smooth είναι σαν μεθυσμένης Ρωσίδας σε σκυλάδικο στο Καρπενήσι που της κάνουν ράματα στην γούνα χωρίς αναισθητικό.

Αν κοιτάξεις πολύ προσεκτικά, μπορείς να διακρίνεις κάτω από τα μαλλιά της Geri, στο λαιμό, τα συρραπτικά με τα οποία έχουν κολλήσει στο κεφάλι της το σώμα μίας αδύνατης.

Το υπόγειo στο οποίο γυρίστηκε το video clip ήταν η αίθουσα συμβουλιών της Ένωσης Παιδόφιλων Ευρώπης. Κακή σύμπτωση αν σκεφτείς ότι τα έσοδα του single θα πάνε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά το παιδί να ψωνίζει playstation και να έχει λεφτά να τρώει Mac Donald's.

Η Melanie C. και η Emma φαίνονται οι πιο φυσιολογικές (επίσης έχουν και τις μόνες διακριτές φωνές...). Άρα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ακριβώς δίπλα, την ώρα του γυρίσματος, βρίσκονται κουστωδιές ψυχολόγων που τους κάνουν ενδοφλέβιες με Prozac.

Η σκηνή που η Victoria χαιδεύει με μίσος την κεφάλα της Gerri, ενώ αυτή είναι στα γόνατά της έχει τόση αρνητική ενέργεια όσο και η ατομική βόμβα στο Ναγκασάκι.

... για την Melanie B. δεν γράφω τίποτε κακό. I mean ένας άνθρωπος που έχει κάνει sex με τον Eddie Murphy... τον λυπάσαι και τον στηρίζεις. δεν υπάρχει πιο ίουκ από αυτό.

εδώ είσαι:


legal disclaimer: το www.provato.gr δεν φέρει ευθύνη, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον για seizures που μπορεί να πάθεις βλέποντας το clip. Η ευθύνη για την θέασή του ανήκει αποκλειστικά στον θεατή και όχι στο provato. μούμπλε μούμπλε μούμπλε.

9 comments:

Anonymous said...

ποπο...από δροσερά αχώνευτα αγγλοκόριτσα, μετετράπησαν σε πόρνες του σκότους, παλλακίδες του διαβόλου. αν ήμουν παιδάκι, θα τρόμαζα με το θέαμα. αλλά και τώρα στην ηλικία που είμαι, είναι εξίσου απωθητικό. ίου.

Provato said...

ϊου με καφαλαία κιόλας!!! ΙΟΥ!!!

Patrick said...

Φαντάζομαι ότι στο καινούριο συμβόλαιο η Gerri έβαλε όρο να δείχνει με κάθε ευκαιρία τους κοιλιακούς και η άλλη η ξινή να μην χρειαστεί να χαμογελάσει. Παρεμπιπτόντως,αμφιβάλλω αν η ξινή τραγουδούσε...
Υ.Γ.Η Melanie C. με άρεσε
Υ.Γ.2. Είσαι και πολύ μωρό στη φωτό.

Anonymous said...

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι..... ΜΗΔΕΝ ΑΚΡΙΒΩΣ

bill g. said...

Νομίζω κάτι τραγούδησε η cyberφοράδα (η Μπεκάμαινα καλέ), αλλά ήταν τίγκα στο φωνητικό και η δική της φωνή δεν ακούγεται. Πάντως ρε συ, δε περίμενα να κάνει τόσο μπαμ η αταιριαξοσύνη τους πλέον. Δε μοιάζουν με συγκρότημα, περισσότερο μοιάζουν με Geri & victoria featuring όλες τις άλλες. Άσε που θα έπρεπε να είναι Emma & Mel C featuring όλες τις άλλες. Έστω, για αρπαχτή, δεκτό.

PS: Emma, will you marry me? <3

Wrong Guy said...

η μαύρη μου φαίνεται η πιο φυσιολογική

Anonymous said...

To seizure to glitosa... alla xristos kai zanet! kai einai kai gia ta paidakia... I Victoria einai spooky!!! Mel C kali mou kane ena mpam me ena oraio album...ante..

Provato said...

patrick η ξυνή δεν τραγουδούσε είχε ξεχάσει τις φωνητικές χορδές στο σπίτι, στο συρτάρι με τα ψεύτικα βυζιά... χεχεχε! α, από κοντά είμαι μωρότερο! χεχεχε ξανά!

ethan νομίζω ότι με αυτό το video φύγαμε πια για τα καλά από τους συνηθισμένους τρόπους μέτρησης του χρόνου. είπαστε sooooo beyond!!! :-)

bill g. μα αυτό ακριβώς είναι τρελή αρπαχτή. τελειώνουν τα λεφτά και πρέπει να διατηρήσουμε το lifestyle! και εγώ συμπαθώ emma, αν παντρευτείτε κάλα με please! μπεεεε γμτ.

mr wrong ναι. αλλά έχει κάνει παιδί με τον Eddie Murphy! Ιουκ!!!! ΙΟΥΚ!

biby είσαι ανθεκτική για αυτό γλύτωσες το seizure! χαχαχαχα!!!

Είδωλο said...

H αληθεια ειναι οτι ολες ειναι πιο ομορφες απο ποτε.
Οι μονες που δεν δειχνουν κρεας ειναι η Μel C & Emma.
Βεβαια για να πω την αμαρτια μου, το βιντεο δεν εχει καμια σχεση με το τραγουδι ντιπ κουλαραμαρα ειδικα απο την στιγμη που ειναι και charity το θεμα.
Anyway, αντε και νεο cd