Monday, December 03, 2007

υποτιμημένο γκομενάκι της εβδομάδας #1

σήμερα το πρόβατο ξεκινά μία νέα ρουμπίκα (μλκ που την θυμήθηκα αυτή την λέξη ούτε στην Θεσσαλονίκη δεν την χρησιμοποιούν τόσο παλιακιά είναι).

κάθε βδομάδα θα βλέπουμε ένα τρελό γκομενάκι, που αντί να είναι στα εξώφυλλα όλων των περιοδικών του κόσμου ημίγυμνο είναι αγνοημένο διότι τα συμφέροντα το πολεμάνε.

σήμερα ξεκινάμε με τον.... Vincent D' Onofrio:

Πριν όμως περάσουμε στο ζουμί της υπόθεσης μερικά πράγματα για τον καλλιτέχνη Vincent γιατί εδώ στο πρόβατο η τέχνη έρχεται πρώτη πάνω απ' όλα, είναι προτεραιότητα, και όχι το sex και το οφθαλμόλουτρο! (or not)

o Vincent D' Onofrio, λοιπόν, είναι ένας από τους σημαντικότερους μούμπλε μούμπλε. Γιάγκαντι γιάγκαντι μούμπλε καρατερίστας ενώ ταυτόχρονα μούμπλε εντατίκ εντατίκ βαρέτ βαρέτ σε διάφορες σειρές της TV. Φυσικά υπήρετεί και μούμπλε μούμπλε με συνέπεια γιάγκαντι.... ok, πάμε τώρα στο roasted:






...αυτός είναι άντρας, όχι οι φλούφληδες που μας ανεβάζει ο ήθαν.

εν τω μεταξύ βλέποντας όλες αυτές τις φωτό θυμήθηκα την εποχή που είχαμε νταραβέρια με τον Vincent. Ωραία χρόνια - πριν γνωρίσω τον Sikia. Ακόμα με ρωτούν οι φίλοι γιατί τον χώρισα τον Vincent... μωρέ, να σου πω κάτι; δεν μπορούσα... με έπνιγε! απαιτούσε μονογαμία, ήταν ζηλιάρης πολύ και κτητικός, μου ήλεγχε το κινητό και το εσώρουχο... δεν μπορούσα. Εγώ ήθελα μόνο κάζουαλ σεξ.

Α, να και η φωτογραφία που του τράβηξα όταν του είπα ότι πρέπει να σταματήσουμε να βλεπόμαστε - είναι θυμωμένος πολύ αλλά life is tough honey:


του έγραψα κι ένα ποίημα:

εγώ ήθελα σεκς καζουΆλ (ο τόνος στο Α παρακαλώ για να βγει η ρίμα)
και εσύ ζητούσες σχέση
με είπες απαίσιο, μπρουτάλ
το πουλί μου, είπες, να πέσει

...για αυτό λοιπόν χωρίσαμε
ήθελα ελευθερία!
Vincent πάψε να φέρεσαι
σαν μία παλιοκυρία!

...ωραίο ε; δύο λεπτά μου πήρε. φαντάσου.

8 comments:

revqueer said...

Αυτός δεν είναι που έκανε το παρανοϊκό φαντάρο στο Full Metal Jacket; Μια χαρά τον βρίσκω! Μια χαρά!

Anonymous said...

Κόβω φλέβες για Βίνσεντ!Τον είχα δει σε ενα έργο με αυτη την ξενερουά την Ζελβέγκερ και είχα αποτρελαθεί. Αχ αχάριστο πρόβατο έδιωξες τέτοιον άντρα!

Μαρκησία του Ο. said...

Vincent i love!

για οβερντόουζ σωστό, βλέπε Law and Order Criminal Intent.

2 επεισόδια την ημέρα προτείνει ο γιατρός! ;-)

Katerina said...

Τον σιχαίνομαι, πραγματικά όταν τον βλέπω μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Για μένα θα είναι πάντα ο χαλαρόπετσος εξωγήινος του MIB (δεν το ξεπερνώ! Μου έχει κάτσει αυτή η σκηνή).

Katerina said...

Χωρίς παρεξήγηση τεκνά μου, έτσι; Σόρυ κιόλα. Τον είδα πρόσφατα και στο The Cell (άργησα αλλά τα κατάφερα) με τη Μaid in Manhattan και επίσης έχω να πω πως και αυτός ο ρόλος του ταίριαζε γάντι. Εν ολίγοις μπλεχ.

Aphrodite said...

Ωραίος ο τυπάς, χορταστικός ηθοποιός, αλλά ρε παιδάκι μου, και στο σαλόνι σου να τον έβαζες, και για μπύρες να πηγαίνατε, και τελος παντων να σαπίζατε στον τιβι, κάτι πολυ καθημερινό κι απλό, δεν θα γλύτωνες το μάτι που γυαλίζει και τον φόβο του "ωχωχωχωχωχ, τις παίρνει τώρα τις ανάποδες, φορτώνει, αμάναμάναμάααααν, κατσε να δω πού είναι η πόρτα"!
:))))

(ενώ σε άλλους ταιριάζουν ανετα λίγα κιλάκια, σ'αυτόν τα μείον 20 κιλά τον κάνουν θεογκόμενο).

Aphrodite said...

ΥΓ- είναι ρουμπΡίκα καλέεεεεεεε!
:ΡΡΡΡ

Anonymous said...

eisai mia anohth aderfoula tis kalidromiou poua llote vafeis ta mallia xantha kai allote to paizeis kkultouriara enalaktikia
eisai poly ADIKI me tin alexia alla de se parexigo giati kai i idia i zoi einai adiki me sena , me proto paradeigma tin agamia sou giati mono etsi exigitai i kakia sou
kopelia life is too short gia na krineis etsi adikailogita
sinithos rezilevoume afto pou zilevoume