Tuesday, December 04, 2007

Χα! πλάκα έχει αυτό που κάνω τώρα!!! χιχι χοχο χεχε updated

πολύ πλάκα!!!

Σου γράφω ένα σύντομο ποστ από το Public στο Σύνταγμα! γαμώ;

Το Public είναι η νέα καδένα καταστημάτων που νομίζω ότι έχει ανοίξει ένας από αυτούς που είχαν φτιάξει παλιά τον Γερμάνο; ίσως να κάνω και λάθος!

Στον πρώτο όροφο του (τσίλικου ομολογώ) πολυκαταστήματος υπάρχουν τρομερά τραπεζάκια με υπέροχα ibook όπου μπορείς να αράξεις και να χρησιμοποιήσεις ΔΩΡΕΑΝ internet. Μου αρέσουν αυτές οι συγχρονιές που κάνουν μερικές εταιρίες.

χα! καλή φάση! Το μαγαζί είναι τεράστιο, πορτοκαλί (το αγαπημένο μου χρώμα) και φυσικά πεντακάθαρο. Πρώτη μέρα γαρ. Αυτή τη στιγμή δεν έχει και τον απίστευτο κόσμο, αλλά φαντάζομαι μετά θα γίνει της τρελοπουτανίτσας.

Στην είσοδο βέβαια με το που μπαίνεις σου έρχεται ένας ντουβρουτζάς διότι βλέπεις τεράστια ράφια με cd και dvd με τη φάτσα του τραγουδιστή που αντί να μας πρήζει την παπάρα θα έπρεπε να είναι στην Κύπρο και να πολεμά για την απελευθέρωση των κατεχόμενων. Αλλά ok, νέο μαγαζί είναι συγχωρείται και ένα παράπτωμα.

Πέτυχα και φοβερό κοριτσάκι που είχε έρθει με τον μπαμπά του να της αγοράσει το cd του ακατανόμαστου. Η γλυκούλα μου ήταν τόσο χαρούμενη όταν το πήρε στα χέρια της... συγκινήθηκα. Βέβαια αν εμένα η κόρη μου μου έλεγε να την φέρω κάπου να αγοράσουμε το cd του ακατανόμαστου την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του θα με τσάκιζε.... αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας σήμερα.

Λοιπόν, τώρα θα κλείσω (διότι κανάς δύο υπάλληλοι του μαγαζιού με κοιτάνε λίγο περίεργα τόσο γραψ εντατικ γραψ εντατίκ) και θα ανέβω στους απάνω ορόφους που έχει βιβλία - γενικά θα εξερευνήσω, ελπίζοντας να δω και κανένα γκομενάκι.

Κάτι γιαπάκια έχει πάρει το μάτι μου, με τα κουστουμίδιά τους και τα γραβατίδια τους, προφανώς από τις τράπεζες δίπλα.... μωρ λες το Public στο Σύνταγμα να γίνει το επόμενο uber trendy cruisng point της Αθήνας;

...δεν θα ήταν κακή ιδέα! το καθιερώνω. από σήμερα η Αθήνα έχει νέο gay crusing point.

α, και καλές δουλειές. χαίρομαι ειλικρινά που η αλυσίδα είναι ελληνικών συμφερόντων!


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ επείγον update:

γύρισα όλο το μαγαζί, ψώνισα και ένα βιβλιαράκι και πριν φύγω μερικές παρατηρήσεις:
  • επιτέλους, ένα κατάστημα που έχει αρκετούς υπάλληλους! θα έλεγα ότι είναι σχεδόν υπεράριθμοι! Όλοι είναι ευγενικοί πρόθυμοι και συμπαθητικοί!
  • το Public είναι ΝΤΕΦΙνεντλή το νέο uber trendy gay meeting an cruising point της Αθήνας. I mean honey έχει ράφι ΕΙΔΙΚΟ με gay an' lesbian literature, με πολύ καλή συλλογή!!! Ζαχάρωσα φοβερό λεύκωμα με τίτλο "gay κάμα σούτρα", όχι πως το έχω ανάγκη αλλά ακόμα και μία τελειότητα μπορεί να βελτιώθεί!
  • οι τιμές δεν μπορώ να πω πως είναι σε σχέση με τα υπoδέλοιπα καταστήματα του κέντρου. Πάντως έχει πολλά πράγματα σε προσφορά, τα οποία είναι αξιολογότατα.
  • έχω την αίσθηση ότι επειδή σαν κατάστημα έχει πάρα πολλά διαφορετικά είδη, δεν έχει τόσο εκτεταμένα μπουκέτα επιλογών σε κάποια από αυτά.

λοιπόν φτάνει τώρα, σε ζάλισα!

28 comments:

Sound Of Freedom said...

θέλω κ γω να πάμε μαζί στο public!να πιούμε καφέ, μετά να ανταλλάξουμε απόψεις για τα βιβλία που έχουμε διαβάσει και μετά να πάμε να στα δείξω από κοντά σπίτι μου!και μετά... να σου δείξω τα cd μου και μετά εγώ θα κάνω πως νιώθω λίγο αδιάθετος και μετά θα με πας στο κρεβάτι και μετά...φαντάσου ότι θες!μακια διαδικτυακέ ερωτάκο μου!

alienlover said...

μμμ θα το ξεψαχνίσω όοοοταν ξανάρθω Ελλάντα. φενξ για την ανταπόκριση
ερωτηση: ξενόγλωσσα βιβλία έχει; και τι τιμές παίζουνε; cheers!!

sikia said...

'Οταν διάβασα τον τίτλο του ποστ "Χα! πλάκα έχει αυτό που κάνω τώρα!!" νόμισα ότι θα μας περιγράψεις την πρώτη φορά που αυνανίστηκες. Αλλά ευτυχώς ήταν ένα ακόμη καλλιτεχνικό ρεπορτάζ από την αγορά της Αθήνας.
Μπράβο και πάλι μπράβο, φροντίζεςι πριν από εμάς για εμάς!

ethanandthecity said...

public it is λοιπόν! Βέβαια να είμαι ειλικρινής η ταύτιση του καταστήματος με το "ολοκαίνουριο" σιντι του ακατανόμαστου λειτούργησε αρνητικά αλλά το ποστάκι σου με έπεισε και τελικά θα το επισκεφτώ λίαν συντόμως αβεκ κομπανίας. φιλάκι!

ΗarryTsopanos said...

Μπηκα και εγω για λιγο αλλα χαθηκα στις σκαλες.Καλο φενετε λιγα λεφτα περισσοτερα να περναμε καλυτερο θα ηταν.

ΗarryTsopanos said...

α εμενα μ αρεσει ο ακατανομαστος ρε μπεουλη,επαναλαμβανετε ομως τελευταια,μ αρεσει κι η Ευσταθια στο εχω πει ε?

Anonymous said...

εγω παλι δεν καταλαβα ποιος ειναι ο ακατανομαστος..κανενα hint?

snikolas said...

Δεν ξέρω για το public στην Αθήνα αλλά στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης οι τιμές δεν είναι καθόλου δελεαστικές. Τα βρίσκεις φτηνότερα μη σου πω παντού!!!

Tanila said...

Άντε ρε! Πέρασα απ'το Σύνταγμα, όπως κάθε μέρα, πριν λίγο, αλλά απ'την πάνω μεριά και δεν είδα τίποτα!
ποιός είναι ο ακατανόμαστος;

Anonymous said...

κανένα τσικό η πρώην τσικό του Ψινάκη? κερδίζω?
Αυτη η λέξη το "τσικό" παίζει ακόμη πρόβατε η κάηκα?
απο θεσσαλονίκη για ειμαι.
Α και που εισαι! Αν ειχες παιδι σε βεβαιώνω θα "κατάπινες" πολλά. Ολο το καλοκαίρι ακουγα το 12 κι ουτενα γαμωτηλέφωνο.

revqueer said...

Με ενθουσίασες!!! Θα περάσω αύριο!

Sound Of Freedom said...
This comment has been removed by the author.
Είδωλο said...

A, ειδες τι χανω που δεν ψωνιζω στο κεντρο?
Θα περασω ομως. Θελω να παρω ενα i Boοk και ελπιζω τουλαχιστον η δικη τους η αλυσιδα να κανει δοσεις σε πιστωτικη. Για να δουμε

λολιτα said...

σουπερ...

λολιτα said...
This comment has been removed by the author.
30aris said...

Πάντως εγώ στο Πάμπλικ βρήκα την αυτοβιογραφία σου πρόβατε!!!

Αν και χρησιμοποίησες ψευδώνυμο, εγώ την εντόπισα από την περίληψη του οπισθοφύλλου!!!

Anonymous said...

Nαι, ναι, συμφωνώ. Αυτό το βιβλίο ΕΙΝΑΙ πράγματι η αυτοβιογραφία σου - ένα πρόβατο που θα έκανε τα πάντα για έναν καλό λόγο. Παρεπιμπτόντως, καλό το cd του ακατανόμαστου; Τον λατρεύω (πιο πολύ απ' οσο φαντάζεσαι....) ;-))

xipasmenos said...

Αμαν ηθελα εγω να κανω ποστ για public. Δεν έχω προλάβει να πάω ακόμα αλλα όπου υπάρχει μαγαζί μπου μπορώ να βρω όλους τους ερωτες μου μαζεμένους γίνομαι θαμώνας (αρκετά εχω δωσει στο fnac, fuck)

Axxx ερχονται χριστούγεννα, πρεπει να με κανω δωρο τις υπόλοιπες σεζον φιλαράκια, και νιπ/τακ, κανα μουσικό cdaki, την βιβλο της αρχιτεκτονικής 45 εουρος αουτς, ενα ipod σε χρώματακι (το λευκο το βαρεθηκα) μια ωραία τσαντα για laptop(πορτοκαλί που χω δει πλαστικιά πολυ γουαου), κανα tachen ακόμα.....evergreen....μια ψηφιακή κορνίζα ετσι για να πηστουν τα ματια μου, ουφφφφ

Τα παραπάνω μπορουν να συμπεριληφθουν και στην λιστα δωρων που θα μου κανεις προβατακι μου....

xomeritis said...

πότε θα πάμε για καφε εκεί;

ΗarryTsopanos said...

Μπεουλη δες μαλλον ακουσε ενα τραγουδι που εχω ανεβασει στο μπλογκ μου ...χμ χμ στ αφιερωνω

Anonymous said...

πρεπει να τους εφυγε λιγο ο κωλος να το ανοιξουν εγκαιρως πτιν τις γιορτες... Το εχω ηδη ζαχαρωσει! θα ερθει συντομα η μέρα που θα την περασω εκει :)

Anonymous said...

Είσαι θεότητα. Με έπεισες. Public sucks. I love gay literature.

Anonymous said...

φφ..φφφ..(μεγαφωνο πολυκαταστηματος):
''παρακαλειται το προβατο που εχει κατασκηνωσει απο χτες, να κατεβει στο ισογειο, ευχαριστω''

anorymous

Jirashimosu said...

Πήγα κι έχω να δηλώσω το εξής:
1)Σιγά τις τιμές
2)Σιγά τους καταλόγους
3)Μα πορτοκαλί;;;;

Άσε που κάνει υπερβολικά Χριστούγεννα εκεί μέσα και έπαθα κατάθλιψη.

oni said...

Otan prwtoanoikse edw sth Thess to Public htan o,ti kalytero apo apopsh poikilias se CD, DVD kai biblia. A kai video games mhn ksexniomaste :P Dystyxws me ton kairo, ayth h poikilia olo kai mikraine... Kyriws sta biblia (typou leykwmata, art books - oxi mono Taschen, ksenh logotexnia se alles glwsses) kai ta video games, alla kai pali einai poly kalo.

P.S. Den pairnw pososta! :P

P.S.2 Ksexasa! Sthn arxh eferne kai comics, memonwmena teyxh ktl, alla pleon mono trade paperbacks kai one shots. Krimaa. Pantws exei manga! Gi' ayto tou dinw ena asteri bonus :P

cobden said...

Μπράβο που έβαλαν ειδικό gay literature ράφι, αν και έχει πολύ περιορισμένη ποικιλία!Καλύτερο το ειδικό τμήμα στα dvds, queer movies!Άρκετες ταινίες και καλές τιμές!( κάποια άλλα μαγαζιά, χτυπάνε 35 ευρώ τις gay movies)

Χαζοχηνα said...

Το περασμενο καλοκαιρι περπατουσα βαριεστημενα στην δουλεια ακουγοντας πρωινο ραδιοφωνο στο κινητο μου. Και σε καποια φαση αρχιζει να τραγουδαει Ελληνικα. Κολλησα. Σταματησα να περπαταω. Κοιταξα γυρω μου; ναι ημουν ακομη Ολλανδια. Ξαναρχισα να παρπαταω ακομη πιο ζαλισμενη. Το βραδυ εμαθα οτι ο παραγωγος της εκπομπης πηγε διακοπες στην Ελλαδα (δεν ξερω που) και του αρεσε το τραγουδι, και αρχισε να το παιζει στην εκπομπη. Ακομη το παιζουνε. Ο ακατανομαστος, εκτος απο τον ανεψουλι σου, τα κοριτσακια και τον χαρη συγκινησε και τον Jeroen van Inkel του Q-music.

Anonymous said...

asxeto alla simera kapnizw fanatikaaa...einai i moni mera pou to xw euxaristithei tooooso!!!me sena ithela na to moirastw!!filakia kalo vradu...