Monday, December 31, 2007

Το δώρο που όλοι ζηλεύουν

Το καλλίτερο δώρο για τις φετεινές γιορτές το έστειλε στους δικούς και φίλους ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Μαθαίνω από τους κατασκόπους μου στα καλλιτεχνικά στρατόπεδα, ότι έφτιαξε ένα υπέροχο cd με την μουσική και τα τραγούδια που έγραψε για την παράσταση "Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας" το οποίο το έστειλε σε 1000 μόνο τυχερούς δικούς και φίλους.

Ελπίζω να εκτιμήσουν το δώρο! Τι ωραία η ιδέα του Σταμάτη! Και τι ωραίο το cd. Το άκουσα από ένα φίλο τυχερό παραλήπτη και δάκρισε το σώψυχό μου με δύο τρία τραγούδια.

ειδικά ένα που τραγουδά ο Γιώργος Μαρίνος είναι κλαψ λυγμ στην ψυχή.

σνηφ. σνοιφ. σνειφ. σνιφ. σνηφ.

..εν τω μεταξύ, συνειδητοποιώ ότι για την παράσταση την ίδια δεν έχω ακούσει τίποτε. Ξέρω από τα δελτία τύπου ότι είναι έργο των Ρήγα Αποστόλου (...you know, Ντένη Μαρκορά...) και ότι φέρνει μαζί στην σκηνή τον Μαρίνο (που πολύ τον αγαπώ) την Δανδούλω και την Μπαλανίκα... αλλά δεν έχω πετύχει κάποιον που να την έχει δει...

Πάντως αν είναι τόσο καλή όσο η μουσική της, θα είναι καταπληκτική. Εννοείται θα πάω.

(να σου πω, το ξέρω ότι η φωτογραφία είναι κουλή και όλοι είναι με μούτες και "κάπως" αλλά μην κολλάς σε αυτό. Το ξέρεις ότι θα πάρει πολλά χρόνια για να φύγει η φρικτή "κατάρα της μούτας" πάνω από τις φωτογραφήσεις των ελλήνων διασήμων που νομίζουν ότι πρέπει να δείχνουν πολύ αυστηροί στις φωτό γιατί αλλιώς δεν θα τους πάρουν σοβαρά στην επιθεώρηση που παίζουν...)

15 comments:

Anonymous said...

Περνάω εδώ και καιρό απ'το "σπιτικό" σου χωρίς νά'χω ποτέ σχολιάσει...
Σήμερα όμως στάθηκα να σου ευχηθώ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΥΓΕΙΑ για τον καινούργιο χρόνο!
Χρόνια Πολλά! :))

Provato said...

χρόνια πολλά niobh! όλα τα καλά του Θεού να έχεις και εσύ και όσοι αγαπάς!! σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! ;-)

chaos_onion said...

Εγώ το είδα το έργο στις αρχές του Δεκέμβρη. Ωραίο είναι αν και δεν είμαι σίγουρος οτι της πάει της κυρίας Βίρνας η συγκεκριμένη κωμωδία. Τα τραγούδια όντως υπέροχα (όπως και ο Γιώργος Μαρίνος), Μπαλανίκα φυσικά ΘΕΑ σε ύφος lesbian-bitch. Να το δεις, να το δεις.

Υ.Γ. Σε κάποια φάση πετάει μια ατάκα περι gaydar.co.uk ο Μαρίνος κι ορκίζομαι, μόνο εγώ και ο κολλητός μου γελάσαμε δυνατά. :P

Dr_MAD said...

Χμου ενδιαφέρον το καλλιτεχνικό δρώμενο. Βέβαια, όπου ακούς μεγαλεπήβολο casting κράτα και μικρό καλάθι. Και αφού το ξέρω ότι έκανες κόπια στο cd... ανέβασε το και rapidshare να πάρουμε κι εμείς καμία τζούρα.

Καλή Χρονιά παλιοπρόβατο :-P
εύχομαι του χρόνου να βγάλεις κέρατα

fevis said...

Εγώ την είδα στην avant premiere και μου άρεσε πολύ.. Παρόλο που ήταν λίγο μεγάλη, φαντάζομαι πως τώρα πια θα έχουν κόψει τα σημεία που έκανε κοιλιά, ο Μαρίνος είναι συγκλονιστικός, η Μπαλανίκα θεά, η Δανδουλάκη πάιζει με κέφι και ο Σπυρόπουλος ήταν αποκάλυψη... Να πας... Θα το ευχαριστηθείς...

enteka said...

(πρόβατό μου, καλή χρονιά!)

Ακριβός Αδάμ said...

Αγαπημένο μας provato, εύχομαι Καλή Χρονιά. Ευτυχία και υγεία.

One Big DJ said...

Kalh xronia provatini mou. Ola ta kayla eyxomai..

xomeritis said...

Χρόνια μας πολλά και καλά!

Anonymous said...

o grigoris einai ola ta gioura!

Anonymous said...

Έχει ρε παιδιά κανείς τα τραγούδια?

antigonos said...

Να που βρέθηκε ένας που την είδε:D Είναι όντως καλή παράσταση. Με ξεκαρδιστικές ατάκες τη μια μετά την άλλη, ξέφρενες ερμηνείες κυρίως από Μαρίνο (εννοείται), Μπαλανίκα, και (παραδόξως) Σπυρόπουλο και πολύ ευχάριστη μουσική. Έρχεται οσονούπω και η κριτική.

Anonymous said...

Καλησπέρα!Καταρχάς να σου πω ότι η παράσταση "Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας" είναι καταπληκτική και κατά δεύτερον ότι το cd με τα τραγούδια της παράστασης που έχει γράψει ο Κραουνάκης, μπορείς να το αγοράσεις από το θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη". Οπότε, βλέπεις την παράσταση και αγοράζεις και το cd!

Anonymous said...

Πως μπορούμε να βρούμε τη μουσική?

Provato said...

πουλάνε το cd στο θέατρο.