Thursday, December 06, 2007

Phil Collins αυτό που μου έκανες θα μου το πληρώσεις πάρα πολύ ακριβά!

Θυμάσαι τον Phil Collins; Τον θυμάσαι πιθανώς, είναι αυτός ο αντιπαθητίκλας πρώην μέλος των Genesis που μετά έκανε solo καριέρα και ήταν ψιλοhuge όλα τα 80s και τα πρώτα 1-2 χρόνια των 90s…

Μετά για κάποιο ανεξήγητο λόγο (πιθανώς επειδή υπάρχει δικαιοσύνη βασικά) εξαφανίστηκε.

Ίσως να φταίει και ότι το 89 είχε βγάλει ένα σούπερ πουλημένο άλμπουμ του οποίου τα video clips το MTV (που το πιάναμε τότε στην Ελλάδα) τα έπαιζε ότι πιο heavy rotation μπορείς να φανταστείς. Ε, είχαμε δει τόσο πολύ Phil Collins εκείνα τα περίπου 2 χρόνια που μετά μπουχτίσαμε μία για πάντα και αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε μαζί του ποτέ ξανά… Καλή απόφαση! Από τότε δεν μας είχε ενοχλήσει καθόλου (βέβαια αυτό το τραγούδι μου έρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...).

Cut στο σήμερα.

Πριν από μερικές μέρες ανέβασα στο You Tube ένα viral που έφτιαξε η wonderbra (η εταιρία που κάνει τις βυζοθήκες) που είναι spoof της διαφήμισης της Cudbury με τον γορίλα που παίζει drums υπό τον ήχο του τραγουδιού “In the air tonight” του μαλάκα. (εδώ την βλέπεις).

Το video έδειχνε μία γκόμενα να κάνει αυτά που κάνει ο πίθηκας και γενικά είχε τραβήξει την προσοχή. Κάποιος το linkαρε, μετά το Linkαρε κάποιος άλλος, μετά ένας τρίτος κ.ο.κ. με αποτέλεσμα να το έχουν δει σε λιγότερο από 20 μέρες περίπου 17 χιλιάδες άτομα! (εντυπωσιακό νούμερο αν σκεφτείς ότι συνήθως τα video που ανεβάζω έχουν πολύ λιγότερους θεατές…)

Στις 4 του Δεκέμβρη λαμβάνω mail από τους γιουτιουμπάδες που ξεκινά με τα εξής λόγια:

Dear Member:
This is to notify you that we have removed or disabled access to the following material as a result of a third-party notification by Philip Collins Limited claiming that this material is infringing:
gorila drummer cudbury spoof by wonderbra: http://www.youtube.com/watch?v=HiBNdQzJ_m4
Please Note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos uploaded to that account.


...δηλαδή; άρχισα να σκεψ σκεψ εντατίκ προβληματίζμ εντατίκ απόρ εντατίκ απόρ εντατίκ

Δηλαδή μία εταιρία που λέγεται Philip Collins Limited είπε ότι είναι παράνομο του video ΜΟΥΜΟΥΜΟΥ...

Δηλαδή κατέβασαν το video ΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥ ΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩ ΜΟΥΜΟΥΜΟΥ επειδή η εταιρία που διαχειρίζεται το υλικό του Phil Collins έκανε παράπονα για μη νόμιμη χρήση του in the air tonight…

Δηλαδή έλεος!

ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ηλίθιε Phil που έτσι και σε πιάσω στα χέρια μου θα σου ξεριζώσω την φαλάκρα μη-τρίχα μη-τρίχα!!! ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ. Κλαψ λυγμ. Τι σου έφταιξε ρε το video μου; Ξυνίλα! Ε ξυνίλα. Κλαψ λυγμ.

Εντυπωσιάστηκα και αισθάνθηκα περίεργα με την όλη φάση - με ενόχλησε η παραβίαση του περιεχομένου που θεωρούσα δικό μου, της σελίδας μου στο Youtube δηλαδή. Αισθάνθηκα σαν να μπήκε βράδυ ο Κλούνης στο σπίτι μου και με το ζόρι να με ανάγκασε να κάνουμε σεξάκοι, νιώθω ευάλωτος, σαν βιασμός είναι αυτό ρε παιδί μου!

Επίσης με τσίτωσε άσχημα και το το τετελεσμένο του πράγματος, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Που ήρθε δηλαδή ένα mail, χωρίς καμμία δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων, που λέει ότι σου το αφαιρέσαμε το video διότι υπάρχει ένα τάδε θεματάκι και μούμπλε μούμπλε και γιάγκαντι γιάγκαντι...

Άρα Θεωρητικά αν αποφασίσει η Google να μου διαγράψει πηχη όλα τα Mails ή να σβήσει (θεός φυλάξοι...) το provato.gr επειδή αποφάσισε κάποιος να πει κάτι, το μόνο που θα έχω εγώ είναι ένα mail που θα λέει τίποτε νομικίστικες παπαριές...

ασταδγιάλα! ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ! που μου γίνατε όλοι ξαφνικά νομιμοφανείς.

...όσο για σένα βρωμοPhil Collins τι να πω. Θα φας κάτι γρόθους έτσι και σε πετύχω να πάιζεις φάνταση συνθεσάιζερ σε σκυλάδικο σε καμία πάροδο στα Οινόφυτα που θα είναι όλοι δικοί σου.

Γιατί αυτό σου αξίζει τελικά. να παίζεις φάνταση σε σκυλάδικο στα Οινόφυτα. Ή στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. λούζα έν σάκα. Μαλάκα. eat this:

12 comments:

Me:Moir said...

Καλά κάνω και δεν τον χωνεύω...κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σου δώσει ποσοστά απο τα κέρδη του, και όχι να κάνει παράπονα ο ΞΙΝΟΥΜΠΑΣ...

revqueer said...

Άντί να πέσει στα πόδια σου να σε ευχαριστεί που του έκανες τέτοια διαφήμιση γκρινιάζει κιόλας; Μην ασχολείσαι μαζί του πρόβατε! Χάρη του κάνεις!

ethanandthecity said...

πέρα από πλάκα το θέμα της λογοκρισίας με έχει απασχολήσει και μένα κατά καιρούς, ο οποιοσδήποτε που νιώθει θιγμένος μπορεί να προβεί σε τέτοιες ενέργεις ακόμα για ασήμαντον αφορμή...... o tempora o mores!

enteka said...

απίστευτο!! σε τρέμει λοιπόν ο φιλ κόλινς... τώρα θα δει τι θα πάθει!

:)

vasvoe said...

off topic

φιλιά

ναι οκ είμαι εκτός αλλά τουλάχιστον περνάω να πω ένα γεια

Anonymous said...

xaxaxaxa telio afto pou ekanes ...eprepe na profasisteis satira px lazopoulos

xipasmenos said...

Σε εκδικήθηκε που δεν του είχες κάτσει εκείνο το καλοκαίρι στο studio 54.... τι να πεις μερίκες είναι πολύ κακιές αδερφές με πολύ καλή μνήμη.

ΥΓ Λες να τα διαβασει η Phil Collins INC τα σχολια να να χω προμπ;

Μπάρμπα, μπουρναζι πρόμπλεμ...

Anonymous said...

είναι προφανές:




Ζηλεύει τη γούνα σου.

Sound Of Freedom said...

το MTV ήρθε επιτέλους κ στην ελλάδα.το είδα στις ειδήσεις του σταρ!είπανε θα έχει ελληνικα κ ξένα προγράμματα!επιτέλους,μπουχτίσαμε με το παλιόμαντ!περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά λογικα θα γίνει κάποια διαφήμιση!μακια μπεμπέκο μου!

Anonymous said...

δεν θα το πιστέψεις πρόβατε. κι εγώ αναριωτόμουν που ειχε χαθεί αυτο το παληκάρι...?ζει δηλαδή.
γιατι ειχα τρομάξει.

Φαίη said...

Εμένα πειράζει που το In The Air Tonight μου αρέσει πολύ;

Αλλά αυτό που σου έκανε πάντως ήταν απαράδεκτο,πολύ ξυνίλα πραγματικά!

Χαζοχηνα said...

Και η wonderbra? γιατι δεν σου εστειλαν ευχαριστηριο μειλ και καναδυο σουτιεν δωρο??