Sunday, February 03, 2008

Υποτιμημένο γκομενάκι της εβδομάδας #2

(κοίτα, βασικά πάνε δύο μήνες από το υποτιμημένο γκομενάκι της εβδομάδας #1, οπότε θα μπορούσες να το πεις υποτιμημένο γκομενάκι της διμηνίας, αλλά... εντάξει, δεν κολλάμε σε τύπους στο πρόβατο).

Λοιπόν το σημερινό γκομενάκι είναι ό,τι καλλίτερο μπορεί να σταθεί στο πλάι ενός άντρα.

Λέγεται Bobby Cannavale (με δύο n παρακαλώ!) και οι ρόλοι που έχει παίξει είναι βίος και πολιτεία.

Όσοι έβλεπαν Will & Grace θα τον ξέρουν σίγουρα, ήταν ο μοναδικός σχετικά μακροχρόνιος γκόμενος του Will σε μερικά επεισόδια κάποιου από τους τελευταίους κύκλους. Δεν το έχω δει το σήριαλ εκτενώς, οπότε δεν τον έχω πετύχει, αλλά μου λένε οι πηλροφορίες μου ότι ήταν τέλειος. Έπαιζε λέει έναν σούπερ μπούτς πυροσβέστη που ήτο χάρμα οφθαλμών. Ας ενημερώσουν όσοι τον έχουν δει αν αληθεύουν οι φήμες περί του ότι ήταν μπουκιά και συγχώριο.

Επίσης το ζουζούνι έχει παίξει και στο αγαπημένο μας Six Feet Under. Αν δεν θυμάμαι λάθος ήταν ένας από τους συναδέλφους του μαύρου γκόμενου του αδελφού του Nate που κάθε άλλο παρά αδελφός ήταν (χεχεχε) όταν είχε γίνει σωματοφύλακας.

επίσης έχει παίξει και στο Fast Food Nation που, ειρήσθω εν παρόδω, είναι μία ταινία που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δεις. Τώρα, θα σου παρουσιάσω φωτογραφίες του και μετά σου έχω τα καλύτερο...








Δεν μπορείς να πεις, τον αξίζει τον τίτλο του υποτιμημένου γκομενακίου! (το μούλικ δίπλα του στην τελευταία φωτό είναι παιδί του, λυγμ ελεύθερα, δεν θα σε παρεξηγήσω...).

Και τώρα πάμε στο καλλίτερο:

Ο τύπος λοιπόν, με τον οποίο είχα ένα φληγκ στο Λύκειο και μετά τον παράτησα γιατί ήταν απίστευτα νήντοι (φταίει, βέβαια, που γνώρισα και τον Sikia και ποιος να συγκριθεί μαζί του - κανείς) είναι αυτός που όταν η Σαμάνθα του Sex And The City του έκανε πίπες και κατάπινε, κόντεψε να την στείλει στον άλλο κόσμο από την αγευστιά! Θυμάσαι σίγουρα το επεισόδιο, ήταν ένα από αυτά που η συζήτηση των κοριτσιών στο καφέ είχε βγει λίγο εκτός ορίων.

Η Σαμάνθα προσπαθούσε να βρει τρόπο να έχει το σπέρμα του καλλίτερη γεύση και κάπως έτσι είχε πάει στο βοτανοεστιατόριο που γνώρισε τον Absolut Guy και μούμπλε μούμπλε μούμπλε...

Σου έχω φωτογραφίες για να θυμηθείς καλλίτερα. δώσε πολύ βάση στην τελευταία, είναι αυτή που ουσιαστικά γράφει τον Bobby με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ηθοποιίας, δίπλα στο Ντενίρο, τον Λεζέ, τον Γαρδέλη, τον Ντάνιελ Ντέη Λιούης, τον Γιώργο Κλούνει:


17 comments:

Provato said...

ω μων ντιε κελ κωλ! εκσελαν! μανηφοικ!

Neverlandean said...

OMG, I love this guy!!

Προχτές το alter έβαλε πάλι το αγαπημένο μου επεισόδιο, εκείνο που παν στο "Trade". ;)

Ουί λε κωλ αβεκ λε τσεστ σε μανιφοίκ.

Jimmy Rose said...

Συμφωνώ, άπαιχτο τεκνό.
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, στο Will & Grace ήταν αστυνομικός. Τον έδιωξαν από το NYPD έδιωξαν κατά την διάρκεια μιας ληστείας σε πολυκατάστημα δοκίμαζε γάντια (έχω δει τρις την σειρά, οπότε σχεδόν ξέρω απ' έξω τα επεισόδια).

jg said...

jimmy, lol, και γω τοσες φορες τα εχω δει!!

μ'αρεσει το γκομενακι, αλλα κατι με ειχε ξενερωσει αλλα δε θυμαμαι τι. αλλα το ξεπερασα μετα. αρα τον θελω ξανα νομιζω..

Anonymous said...

κατά ένα περίεργο τρόπο η διάταξη των ποστ (και ο ειρμός σου?) δείχνει τον εν λόγω να χύνει πάνω στον Αναστάσιο!! μπουχαχα ντροπής πράμματα...

{.πavλος.} said...

:)))))
somebody iz watching his S.A.T.C.

Συμφωνώ, στο επεισόδιο με την Σαμάνθα είναι φοβερός ηθοποιός. ;)))

*παίζει και στο THIRD WATCH.

ekkremes said...

Καλα καλος ειναι αλλα οκ... Εχει τα χρονακια του για τις δικες μου προτιμησεις :P

Aphrodite said...

Καλά, παρ'όλο που μι πλιήγουσις στο προηγούμινο που δεν σι άρηζι ο Πρίζον Μπρεικάς, τσάκω μία τώρα!

Ερώτηση: σε ποιά ταινία ήτανε ρε παιδιά που την ώρα που παντρευότανε ένα παλληκάρι, έφτασε ο ουραγκοτανγκ...εε...ο μπιλλάρας με τη στολή του πυροσβέστη και μπαρουτοκαπνισμένος, την ώρα που ο γαμπρός ήταν έτοιμος να το σκάσει το παραμύθι στην νύφη ότι δεν την αγαπά, αλλά ταυτόχρονα κι εκείνη ήταν έτοιμη να το σκάσει στον γαμπρό ότι μία από τα γίδια.... και γενικώς γινόταν ένα τουρλουμπούκι πράμα?

(καλά να πάθω να τις νοικιάζω 10-10 τις ταινίες για να προλάβω ό,τι δεν έχω δει εδώ και πενταετία...)

(τι παίρνεις για τον ύπνο ρε πρόβατε, κάνε κανα ποστ, πόσες φορές σε μετράμε να πηδάς -φράχτες?- για να φαρμακώσουμε κάνα όνειρο? και πού είναι η Λώρα και μας κρέμασε?!)

Aphrodite said...

Σόρρυ, Μπομπάρας, όχι Μπιλλάρας... ε, είναι που του τα έχω μαζεμένα, he got away with murder έτσι όπως φέρθηκε στον Βεληγκέκα-με-Μπραζίλιαν (τη Σαμάνθα λέω καλέ!) με άλλην θα τον έκλαιγε η μανούλα του κι ο πρόβατος μαζί!

Μα να μην περνάει μια λεβάντα την παραγωγή των Μπομπακίων του?! Μια χλωρίνη, ένα αλκοολούχο τεσπα?! Το μουλίκ άραγε τι γεύση έχει? (όχι τα δικά του μπομπάκια, το ίδιο εννοώ... ΛΟΛ!)

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

Αυτός μάλιστα!!
Μι λαϊκ!!!!

Anonymous said...

re vag vlepw eheis poikilo gousto toso kairo mou to etaxes to ypotimhmeno kai to perimena alla edw den tha symfownisw ...mou thymizei to kollhto apo to strato kai oso kai na xeroglifeste den einai tou goustoumou ta pakistania

Anonymous said...

Egw peirazei pou lygoureythka to agoraki tou gomenicious? hahaha

Tou anwmalou ginetai! :D

ethanandthecity said...

δεν το συζητώ καν, τρελό το γκομενάκι και καλός ηθοποιός. αν θυμάμαι καλά στο βιογραφικό του έχει και ένα μικρό πέρασμα από το six feet under. στο δε will and grace ήταν όντως η προτελευταία μεγάλη σχέση του κεντρικού πρωταγωνιστή, τους τα χαλάσαν μετά από μισή σεζόν, damn those writers!

Ζήτω Τα Λαϊκά Κορίτσια said...

"why do you think they call it A JOB"? eipe h thea!
ps. den m aresei,den m aresei,den m aresei

Provato said...

neverάκο I love this guy too!!! :-)

jimmy μην το ξαναπείς αυτό! να διορθώνεις όπου γίνονται λάθη, η δύναμη του πρόβατου είναι οι ενημερωμένοι αναγνώστες!!!

pov of g όσο και να τον (ξανα)θες είναι δικός μου! χεχεχε

inside we are not amused...

παvλος thanx mate!!!:-))

ekkremes τι να πω, άμα τον βρίσκεις μεγάλο είσαι μεγάλος αλήτης... χεχεχε! :-))

Provato said...

aphrodite αυτό είναι video!!! τέλειο!!!! :-) όσο για τις εκατομμύρια ερωτήσεις που υποβάλλεις δεν ξέρω καμία απάντηση!!! xxx


μικρή πως να μη σου αρέσει, πως;;;; μουά ζετέμ!!! :-)

nepapsisouarien λες βλακείες... τι θα πει "πακιστανάκια"; δεν είναι ωραίος ο ρατσισμός! άντε! σύνελθε!

mpourdologoi ae δεν υπάρχει ανωμαλία στον έρωτα!!! αρκεί να θέλουν κι οι δύο that is. ή και οι τρεις, ή και οι τέσσερις whatever!

ethan ναι ναι ήταν στο six feet under το έγραψα κι εγώ (πάλι με διαβάζεις διαγώνια, αλλά και τι να κάνεις τέτοιες χαζομάρες που γράφω). ;-)

ζήτω τα Λαϊκά κορίτσα ξανασκέψου το! είναι ωραίος είναι ωραίος είναι ωραίος! χεχεχε!

Nasos said...

οντως υποτιμημενο. γαμω τα γκομενακια ειναι ο λεγαμενος.