Friday, February 22, 2008

Show Bizz Verbs of the Week

Πειραματίστηκαν... ...τα παλλικάρια του site www.ageprogression.org και έφταξαν φωτογραφικές εξομοιώσεις του πως θα είναι η φάτσα της Μπροίτνειζ όταν θα είναι 36 και 46 χρονών, σε δέκα και είκοσι χρόνια αντίστοιχα. Τις super cool, αλλά και super lame ταυτόχρονα, προβλέψεις τους, τις βάσισαν σην τωρινή διατροφή της μαρτυρικής μεγαλοστάρ που αποτελείται από fast food, αλκοόλ, ναρκωτικά και τεράστιους παχυντικούς καφέδες από το αστεροδολάρια. εδώ είναι τι έφτιαξαν:
Μπρήτνυ στα 36:
Μπροίτνει στα 46:Εν τω μεταξύ, οι ψυχολόγοι λένε ότι ο βασικός λόγος που η εποχή μας έχει τέτοια εμμονή με την Βritney είναι διότι μας δίνει την παρηγοριά ότι ακόμα και οι τυχεροί της ζωής αντιμετωπίζουν προβλήματα που εμείς στις άχρωμες, χωρίς διασημότητα και δόξα ζωή μας δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζουμε. Ακούγεται κουλό, αλλά μάλλον είναι αλήθεια.

Τα σπάνε ...και οι 10 ταινίες που είναι υποψήφιες για το Oscar καλύτερης ταινίας μικρού μήκους. Ειδικά οι 5 υποψήφιες στην κατηγορία "animated short film" είναι μικρά θαύματα της τεχνολογίας, της έμπευσης και της τέχνης. Εδώ είναι το link της κατηγορίας στην ιστοσελίδα των Oscar και επειδή ο προβατάκος σου σε αγαπά σου έχει έξτρα δώρο. Aν θες μπορείς να δεις το πρώτο μέρος μίας από τις υποψήφιες ταινίες, του "Η Αγάπη μου" του Ρώσου Αλεξάντρ Πετρόφ, που είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα εικαστικά. Σαν να ζεις ένα όνειρο ξύπνιος:

όλη την ταινία μπορείς να την δεις στο youtube, εδώ το δεύτερο μέρος και εδώ το τρίτο.

Ανακουφίστηκε... τρελά η Kylie Minogue που επιτέλους κατάφερε να μπει σε ένα τοπ 10. Βέβαια δεν είναι γαι την μουσική της, αλλά είναι τοπ 10, μην είσαι αχάριστος. Μπορεί, λοιπόν, το τελευταίο της άλμπουμ να πηγαίνει άαααααααααπατόοοοοοοοοοοο (αναρωτιέμαι γιατί; λες να έχει να κάνει που τα τραγούδια είναι μούφες όλα; μπα, δεν νομίζω...) αλλά τουλάχιστον η ίδια κέρδισε μία θέση ανάμεσα στις πιο κακοντυμένες διάσημες σύμφωνα με την Peta, την οργάνωση υπέρ της ηθικής μεταχείρισης των ζώων. Αιτία; αυτή η τσάντα από πύθωνα:


Κορυφώνονται... στις χώρες της Άπω Ανατολής οι εορτασμοί προς τιμή του τθουτθούνι μου. Συναυλίες, προβολές ταινιών, αναγνώσεις βιβλίων από διάσημους συγγραφείς και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις χρωματίζουν ένα φεστιβάλ που κυριολεκτικά γαμεί:

Μεταμορφώθηκε......σε "Σύγχρονο Θέατρο" το "Σαν παλιό σινεμά"! Συνεχίζονται στο θέατρο Χυτήριο οι παραστάσεις του πρώτου και καλύτερου [μόνο μέχρι τώρα :-))] έργου της φωτεινής καρδιάς της ελληνικής blogόσφαιρας, του Άρη Δαβαράκη. Στο έργο, το 99% λέγεται, είναι βασισμένο στην εμπειρία του συγγραφέα και σούπερ σέξυ στιχουργού της Μπαλάντας των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων στην φυλακή. Να πας στην παράσταση, όχι μόνο γιατί θα περάσεις πολύ καλά, αλλά και γιατί έργα σαν και αυτό σε βοηθούν να μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και άλλου είδους ζωές και άλλου είδους άνθρωποι, με τις περιπέτειες, του πόνους και τις αγωνίες τους. Στο έργο παίζει και ένα τσιμπούκι - όχι για κάπνισμα, το άλλο.

Αφιέρωσες......εσύ αγαπημένε αναγνώστη σήμερα λίγο από το χρόνο σου να ταϊσεις το μυαλό σου με μία ιδέα, ένα συναίσθημα, μία σκέψη; Αυτή είναι η βασική λειτουργία της τέχνης, να σου δίνει φαγητό για το μυαλό και την καρδιά. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάτι σοβαροφανές ή βαρύ ή κυριλέ, αρκεί να θυμάσαι να κάνεις κάτι, έστω για ένα λεπτό. Κάθε μέρα.

Θα πιαστούν... ...μαλλί με μαλλί μερικοί από τους σημαντικότερους συγγραφείς της εποχής μας. Το βραβείο Booker που απονέμεται κάθε χρόνο σε ένα λογοτεχνικό έργο της Αγγλικής γλώσσας κλείνει τα 40 χρόνια του. Με αφορμή την επέτειο ένα από τα 40 έργα που το έχουν κερδίσει θα ονομαστεί Best of Booker. How prestigious is that!!!!??? Ανάμεσα στα υποψήφια έργα είναι κάποια πολύ γνωστά όπως "ο Άγγλος ασθενής", "Η Ζωή του Πι", "Ο τυφλός δολοφόνος" της αγαπημένης Atwood, "ο Θεός των μικρών πραγμάτων" και τα "Απομεινάρια της μέρας". Μπορεί αυτά τα βραβεία να φαίνονται κουλά και περιττά όμως ΔΕΝ είναι αγαπημένε αναγνώστη. Τέτοιες εκδηλώσεις τοποθετούν το βιβλίο και την λογοτεχνία γενικότερα στο μυαλό του απλού άθρωπα ως κάτι μεγάλο σημαντικό για το οποίο αξίζει να γίνεται λόγος και πράγματα.

Λάτρεψα... ...την καλύτερη ιδέα της εβδομάδας, το ελαστικό ράφι για βιβλία που έφτιαξε η κυρία Arrianna Vinenzio. Το λάααααατρεψα σου λέω το έχω ανάγκη πολύ το θέλω.

Τίμησε... και η Janet Jackson τον αδελφό της με αφορμή τα 25χρονα του Thriller, του απόλυτα επιτυχημένου ποπ δίσκου όλων των εποχών που έβγαλε ο Michael όταν ήταν ακόμα άθρωπας... Πως; με αυτό το εξώφυλλο: Μ' αρέσει.

Σκότωσε... έναν πεθαμένο ο Νότης Σφακιανάκης με αυτή την εμφάνιση. Στο ρόλο του πεθαμένου, το καλό γούστο. ...πάντως δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν δυνατόν να στέκεται κάποιος δίπλα στην Σταματέρη και να φαίνεται χειρότερα ντυμένος. Oh wait! με ειδοποιούν από το control ότι ο Notis ανεβάζει Anna Karenina για αυτό είναι έτσι ντυμένος. θα παίξει το ρόλο της Άννας.

19 comments:

Είδωλο said...

Mα να αγιασει το στομα σου καλε μου
Γιατι οταν εκραζα εγω το cd της καϊλης βγηκανε ολες οι αδερφες με τα φτερα στην σολωνος και με κηνυγαγανε...

Ωστοσο η αμφιεση του Νοτη ειναι για να προετοιμαστει, δεν ξερω αν το ξερεις αποχωρησε ο ενας εκ των παπαροκαδων και επειδη και η καριερα του Νοτη παει χαλια θα αναλαβει την θεση του, η αποφαση παρθηκε τελευταια στιγμη επειδη με ολο τον πανικο της Eurovision ο καλλιτεχνης συνειδητοποιησε οτι το απωγειο της καριερας του ητανε οταν εκανε φωνητικα στην Ελινα Κωνσταντοπουλου για την Εurovision του 199023021432432

Ligo Ap Ola said...

χαχαχα! οντως και ο νοτης και η σταματερη ειναι για να τους παρεις με τις ντοματες.

ξεχνανε ομως αυτοι που κανατε το προγραμμα οτι η καλη μας μπριτνεη δεν θα γερασει φυσιολογικα.

ας τους στειλει καποιος ρε παιδια φωτος της ζωζως σαπουντζακη.....

Patrick said...

Στο μυαλό μου είσαι!Προχτές αναρωτιόμουν το ίδιο για την Kylie και τον Σφακιανάκη το είδα το πρωί και σκιάχτηκα...

Χαζοχηνα said...

Αχ ποτε θα γινει η Μπριτνευ 46 να τις μοιασω επιτελους!

Unknown said...

χεχεχεχε πίστευα πως η αφρικανική καμηλοπάρδαλη με την κωδική ονομασία Σταματέρη δεν μπορούσε να πέσει πιο κάτω μετά τη συνέντευξη της Στανίση last friday (εγώ έκανα καργιέρα γιατί κουβαλάω αρχίδια Μαρία μου) αλλά τελικά there's not such a thing as too low! Στενοχωρήθηκα για το Καηλάκι, το σιντί της ναι μεν κινείται σε μέτρια εΠΙΠΕδα αλλά δεν το λες και χάλια
χμφφ

mahler76 said...

Re provate δε σε προλαβαίνω πια με τα πόστ. έλεος, ή μήπως μπεεελέος????

Λοιπόν το ότι η Μπριτανί θα είναι χοντρή οκ το δέχομαι. Αλλά γιατί στα 46 θα ξαναγίνει ξανθιά? Θα ετοιμάζεται για καμ μπάκ????

Και ναι γουι λόβ Σταματέρη και Νότις έεεεετσι, έεεεετσι

Dr_MAD said...

Νομιζω ότι μου ξεκόλλησε το συκώτι από τα γέλια. Και φταις εσύ

Δεν υπάρχεις λέμε
Δε γίνεται να έχεις τοοοσο γέλιο
Δεν παίζει
Αντε γεια. Παω γήπεδο
Ελπίζω να γαμήσουμε το γαύρο

mahler76 said...

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα τηε ΕυροΠανάθας κι εγώ για το γαμήσι του Γαύρου ζώ σήμερα....

Sound Of Freedom said...

Κατουράτε και λίγο... -Μπέμπη, είσαι on air! -Α!! Καλησπέρα προβατάκο μου! Δε θα σχολιάσω κάτι! Με κάλυψες!

Anonymous said...

Η Kylie έχει κάνει κι άλλα σκατοcomeback στο παρελθόν (και χωρίς να έχει τη δικαιολογία σοβαρού προβλήματος υγείας που έχει τώρα) και παρόλα αυτά επέζησε και η καριέρα της μετράει είκοσι συναπτά χρονάκια. 'Οταν το The One θα γίνει νούμερο ένα το καλοκαιράκι, το πιθανότερο είναι ότι η Μπριτνεϊ θα ταϊζει τα σκουλήκια. Γιατί δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι θα πατήσει τα 36.

jg said...

οντως ετσι θα γινοταν η μπριτ αν δεν ειχε λεφτα. λεπτομερεια?
η Λιστα της peta δεν εχει βαση. εχουμε ολοι δει πως ντυνονται αυτοι. λεεεεημ!!!!
janet forever.
notis...you keep me young my dear!

P. said...

Έλα από 'κει να παίξουμε

(και μην ξινίσεις)

YO!Reeka's said...

να αγιάσει το στόμα σου! έπεσα πάνω στον σφακιανάκη στο ζάπινκ (ευτυχώς, και όχι στην πραγματικότητα) και για μια στιγμή πίστεψα ότι είχαν έρθει τα ύστερα του κόσμου. μετά είδα το αποκριάτικο της σταματέρη (μα που τα βρίσκει, λεοπάρδαλη τέλεια, απλά έπρεπε να έχει και μια μάσκα, μια μύτη) και κατάλαβα.
ΥΓ. τέλειο το ράφι.

Anonymous said...

Ti na sou klasei h Britney kai h Kyle mpors sto duo Notis-Maria!
Prepei na kateboun opos einai sto karnabali tis Patras kai na anoiksoun ton Xoro... mhn sou po oti 8a eprepe na tous kanoun protasi na anametadosoun to karnabali sthn T.V. 8a anebaine h akroamatikothta ka8etos.
Auth h gynaika omos bre paidi mou to xali ths to mauro... kakogousth, teknatzou, atalanti, antipa8estati... den siaxnete me thn kamia!
filares porvataki

Provato said...

x-oyranoy λολ ρε συ!!! χεχεχε!

boufla πες τα χρυσόστομη. :-)

patrick μου αρέσει το μυαλό σου... αν και είναι λίγο ακατάστατο. θα μείνω κι άλλο. χεχεχε

χαζοχήνα άσε τις χαζομάρες. τι έπαθες και όλο κοπλιμέντα ψαρεύεις; χιχιχι!

ethan όχι. there is no such thing as too low... xxxxx

Provato said...

mahler σκέφτηκες να κάνεις σεμινάρια κουήκ ρήντινγκ; θα σε βοηθήσουν!

mad μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. δεν φταίω εγώ για το συκώτι.

μπέμπη άντε να δούμε αν και πότε ιθα σε καλύψω και με κανέναν άλλο τρόπο... χεχεχε

akefale dream on χάνη! you wish. or not!!!! :-)

Provato said...

pov μου αρέσουν πολύ τα σχόλιά σου. το πας το θέμα μία τακουνιά παρακάτω. μπεεεε :-)

holden και ξυνίζω και έρχομαι! χεχεχε

yo!reeka κάτω τα χέρια από το ράφι ΜΟΥ.

Ανώνυμε η σύγκριση Britney-Kylie και NOtis-Maria είναι σούπερ. Θέλω να τους δω σε σελέμπρητη ντεθ ματς! χεχεχε

Lily said...

To kaliardo gia ton Sfakianaki einai ekseretiko!!!lololol

Ta Spas leme!!!!!!!!!!

Chelsea said...

οντως ετσι θα γινοταν η μπριτ αν δεν ειχε λεφτα. λεπτομερεια? η Λιστα της peta δεν εχει βαση. εχουμε ολοι δει πως ντυνονται αυτοι. λεεεεημ!!!! janet forever. notis...you keep me young my dear!