Friday, March 14, 2008

Υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις!

η στήλη μία "σοβαρής" και σοβαροφανούς πρωινής εφημερίδας αναφέρεται στο μισερό και κομπλεξικό σύμβολο συμβίωσης ως τριτοκοσμικό. Επειδή δεν περιλαμβάνει όλων των ειδών τις συμβιώσεις. How cool is that!!!!

Είναι ο Bηματοδότης του σημερινού (της Παρασκευής)Βήματος:



εδώ το Link

αντιγράφω το απόσπασμα: Συγκινήθηκα επίσης που εμμέσως πλην σαφώς ο Αρχιεπίσκοπος σίγουρα δεν σκοπεύει να οργανώσει λαοσύναξη κατά του «συμφώνου συμβίωσης» που προωθεί ο κ. Σ. Χατζηγάκης. Υπογραμμίζω βέβαια ότι το σύμφωνο παραμένει πρωτοβουλία τριτοκοσμική και όχι ευρωπαϊκή, αφού δεν περιλαμβάνει όλων των ειδών τις συμβιώσεις.


Είδες τελικά; Σιγά σιγά αλλά σταθερά κάτι αλλάζει στα μυαλά των ανθρώπων. μπράβο.

(το διαγωνισμό μην ξεχνάς, τον διαγωνισμό, αύριο έχουμε κλήρωση στην σουπιέρα της γιαγιάς)

14 comments:

Dr_MAD said...

Ενα άρθρο δε φέρνει την άνοιξη (αν και άνοιξη έχουμε, τώρα που το καλοσκέφτομαι)

Αθήναιος said...

Άσε Προβατάκο. Εμείς της Φιλελεύθερης Συμμαχίας προτείνουμε το σύμφωνο να αναγνωρίζει ΚΑΙ τη συμβίωση παραπάνω από 2 ανθρώπων και όχι μόνο για το λόγο που θα σκεφτείτε--αν και δεν μας πέφτει λογος πώς θα ζει ο καθένας τη ζωή του. Σκέψου αύριο εσύ, εγώ και 2-3 άλλοι να αποφασίσουμε να συμβιώσουμε κάτω από την ίδια στέγη, γιατί που να τρέχουμε στα γηροκομεία, χλιδάτοι τύποι. Ν'αρρωστήσω μετά εγώ και να μην μπορείς να έχεις δικαίωμα ΕΣΥ και οι άλλοι που έχω επιλέξει να ζω και να μοιράζομαι την περιουσία μου και τη ζωή μου, να έχουν λόγο στην περίθαλψή μου και ακόμη και να με κληρονομήσουν.

Πόσο μεσαιωνικό είναι αυτό.

Anonymous said...

Σίγουρα δεν φέρνει την άνοιξη αλλά κάτι αλλάζει, mad, aλλά, όπως λες, *είναι* άνοιξη :-)

Marvin said...

Η προοδος έρχεται αργα αργα, και τα μυαλα ανοιγουν ακομα ποιο αργα. Παρατηρησατε οτι οι παπαδες γενικως δε σκιζουν τα ρασα τους απο αγανακτηση πια; Το χα πει εγω, λεβεντια ο Τζερονυμο, δεν τον ενοχλουμε και δε μας ενοχλει...

Ερμής said...

Άσχετο με τη συμβίωση (or not?) σήμερα στο γυμναστήριο σε θυμήθηκα προβατάκο γιατί ήρθε να γυμναστεί η ομάδα βόλει του Ηρακλή και ήμουν η μόνη γυναίκα στο χώρο.Εκεί λοιπόν που έτρωγα τα νύχια μου απο την αμηχανία, μια λάμπα άναψε πάνω απο το κεφάλι μου: "Τι θα έκανε ο Πρόβατος σε αυτή την περίπτωση?"
Και έτσι όταν με πλησίασε ένας απο αυτούς και με ρώτησε αν με ενοχλεί να αλλάξει τη μουσική που ακούγαμε εγώ απάντησα : "Όχι ευχαριστώ, έχω δεσμό".
You are proud of me το ξέρω!

[Germanos] said...

Μαλλον τυχαίο είναι, δεν δείχνει ενδειξη προόδου.... μικρή αναφορά για να βγαλεις συμπέρασμα

ria said...

e psit, min kaneis klirwsi mexri na girisw apo ti souidia,
giati mporei na kaneis kai kamia lamogia kai den epipleusei to onomataki mou sti soupa (toxw dedomeno oti de tha petaxeis ti soupa prin) kai etsi i sexy xanthia me to megalo stithos de tha parei tis proskliseis (apo ton proigoumeno diagwnismo nte!!!!)
oi krywkwloi oi souidoi den exoyn ellinika sto pliktrologio kai kyriws de fainetai to onoma mou!
ria speaking

filouthia

ds said...

Αργή η πρόοδος, πολύ, πολύ αργή!

Ήδη στα παράθυρα στις ειδήσεις έχουν βγάλει τους παπάδες να λένε τις συνήθεις βλακείες τους για τον γάμο των 2 gay γυναικών -- που δηλ. να ακούσουν και για σύμφωνο συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια.

APSOY said...

Τη στασιμότητα φοβάμαι.
Κάλλιο ...αργή, παρά ποτε!
;)

Μπεεε!

Nikos said...

add me sto msn (view my profile)!!!

ΗarryTsopanos said...

Κατι πηρε το αυτι μου αποψε στην τιβι,ηταν ενας παπας και ελεγε οτι οι ανωμαλοι δεν μπορουν να εχουν συμβιωση,α οκ για αυτο ειναι μονοι αυτοι ε?
Α αφησα σημειωμα για το δωρο ελειπα εγω κερδιζω κατι?

Provato said...

mad είναι κάτι όμως έστω και ένα άρθρο που το διαβάζουν μερικές χιλιάδες ανθρώπων και μάλιστα πιο επιδραστικών (όπως γίνεται με την συγκεκριμένη στήλη).

αθήναιε συμφωνώ απολύτως. δεν είναι ανάγκη η συμβίωση να βασίζεται μόνο σε ερωτικούς λόγους η να περιορίζεται σε ζευγάρια! μπράβο που το υπoστηρίζετε αυτό!

epidemie χαίρομαι που συμφωνούμε! :-)

marvin κι εγώ συμπαθώ Τζερόνυμο. είμαι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. μπεε :-)

ερμή είμαι όντως υπερήφανος και είσαι όντως παλαβός! μπεεε :-))

Provato said...

germane τυχαίνει να ξέρω ότι δεν είναι τυχαίο. και όσο και αν είναι μικρή αναφορά, είναι σημαντική εκεί που είναι.

ria φλούθια! ;-))

dynx οι παπάδες είναι ακραίο τμήμα της κοινωνίας. μην κολλάς εκεί για να την χαρακτηρίζεις ολόκληρη!

apsoy πές τα χρυσόστομε!

χαρη κέρδισες ήδη! χεχεχε! :-)

Provato said...

mr F. σόρη γλυκό μου τυροπιτάκι αλλά είμαι ο εντελώς άχρηστος να κάνω τσατ. να σου στείλω κανένα mail αν με θες κάτι; :-)