Thursday, March 27, 2008

Οι άντρες δεν μιλούν πολύ, στο νου σου να το γράψεις

όχι ρε πούστη μου ΟΧΙ.

ασταδγιάλα ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ.

σήμερα μου συνέβη το πιο τραγικό. ασταδγιάλα ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ. φακ φακ φακ ΦΑΚ ΦΑΚ.

τι να πω, δεν μπορώ να το χωνέψει ο λογισμός μου. ένα φίλο είχα str8 και πάει και αυτός για πάντα, για πάντα, τον έχασα. λυγμ, σπαραξ σπαραξ εντατίκ. σνιφ.

όχι ρε πουύστη. :-((

κάτσε μισό να πάω να σκουπίσω τα μάτια μου. (ηχητικό εφέ περπατήματος στο παρκέ που απομακρύνεται. στην συνέχεια ηχητικό εφέ χαρτιού κουζίνας που κόβεται από το ρολό, και μετά ηχητικό εφέ σκουπίσματος δάκρυ. ηχητικό εφέ φύσηγμα μύτης και μετά ηχητικό εφέ περπατήματος στο παρκέ που πλησιάζει).

έλα, γύρισα. άκου να δεις τι έγινε.

όπως ξέρεις όλοι χρειαζόμαστε έναν στρέητ φίλο. είναι χρήσιμος για να παίρνουμε κόλπα και σουσούμια συμπεριφοράς, για ξεκάρφωμα, για να μας λέει ατάκες που χρησιμοποιούμε τις Κυριακές στο οικογενειακό τραπέζι.

Έτσι κι εγώ είχα τον Μάνθο. Τρελό στρεητόνι. Τρελό σου λέω. Είχαμε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση πέρα από την χρηστική να του δίνω συμβουλές για γκόμενες και να με βοηθά στο ξεκάρφωμα, αφού πολλές φορές είχαμε στηρίξει ο ένας τον άλλον σε διάφορες προσωπικές κρίσεις.

Έτσι και αυτή την φορά όταν μου είπε ότι θέλει να μου μιλήσει πίστευα ότι πρόκειται για καμία κρίση με μία γκόμενα. Που να ήξερα τι με περίμενε. Που να ήξερα sexy viewer.

αχ λυγμ

Είχα πάει από το σπίτι του να τον βοηθήσω να ντυθεί για ένα γάμο. Ήταν κουμπάρος. Ξέρεις πόσο ερωτικό πράγμα είναι δύο άντρες που βοηθάνε ο ένας τον άλλο να ντυθεί. Έχει απίστευτο σεξουαλισμό η όλη φάση - μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά...

Βλέπεις ο φίλος μου ο Μάνθος αυτό που ήθελε ήταν να μου ανοιχτεί και να μου εξομολογηθεί ότι είναι και αυτός gay!!! Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Τρελάθηκα. Δεν μπορούσα να το δεχτώ. I mean, έχεις δει τι γίνεται Σάββατο βράδυ στο Γκάζι; Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι ακόμα μία αδελφή να ψάχνει πάρκην ή ταξί. Δεν θα βρίσκουμε ταξί με τίποτα. Όσο για παρκάρισμα, άσε καλύτερα! Δεν θα το άφηνα αυτό να συμβεί.

Ξεκίνησα λοιπόν μια οργανωμένη επιχειρηματολογία και ένα μπίρι μπίρι να του αποδείξω ότι κάνει λάθος. Ήθελα να καταλάβει πόσο λάθος εκτίμηση είχε για τον εαυτό του, πόσο ελάχιστη αυτογνωσία ύπηρχε μέσα του - επιπλέον i wanted to make sure ότι δεν θα υπάρχει ακόμα ένα άτομο στο Sodade το Σάββατο βράδυ. Ήδη έχουμε ξεπεράσει το όριο που δεν μπορούμε να χορέψουμε από την πολυκοσμία και είμαστε κοντά στο να αρχίσουμε να ασφυκτιούμε. Αυτό δεν έπρεπε να γίνει.

Πήρα το πιο γλυκό και σοβαρό ύφος και την ώρα που του στερέωνα την τιάρα στο μαλλί του, του υπενθύμισα ότι όταν ήταν μικρός το αγαπημένο του σήριαλ ήταν οι Θάντερμπέρντζ και όχι η κάντη Κάντει.

Κάθώς του ίσιωνα την γραμμή του δικτυωτού στο πίσω μέρος του μπούτη (ονομαστική ο μπούτης, γενική του μπούτη) του είπα που στην πενταήμερη ολόκληρη έκανε hang out με τον άρχηγό της ποδοσφαιρικής όμάδας του Λυκείου και ήταν κάθε βράδυ στο δωμάτιό του αντί για εκείνο που είχαμε πιάσει μαζί.

Και το πιο ατράνταχτο επιχείρημα από όλα, έδειξα με μία δραματική κίνηση το δωμάτιο και ρώτησα: "Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι είσαι gay; από που κι ως που; Κοίτα γύρω σου. Kοίτα σε παρακαλώ - μάλλον κάτσε να ισιώσω πρώτα τη γραμμή του eyeliner και κοιτάς μετά... Βλέπεις πουθενά βιβλία; Βλέπεις πουθενά cd Αρβανιτάκη, Πρωτοψάλτη, Αλεξίου; Βλέπεις πουθενά dvd αμερικάνικων τηλεοπτικών σειρών; Που είναι έστω κι ένα διακοσμητικό από το Habitat; Τζίφος. Μην μου λες εμένα λοιπόν ότι είσαι gay. Είσαι σούπερ στρέητ!!!" κατέληξα την ώρα που φυσούσα απαλά αστρόσκονη ασημένια seventeen από την παλάμη μου για να στρωθεί ομοιόμορφα στο πρόσωπό του.

Ο Μάνθος δεν απαντούσε. Με κοιτούσε μόνο, φυσώντας το μανό να στεγνώσει, και σώπαινε. Ήταν μία σιωπή βαθιά αρρενωπή, σχεδόν δωρική. Το μόνο που την διέκοπτε ήταν ο ήχος του ψηλοτάκουνου που κτυπούσε στο παρκέ καθώς ο Μάνθος κουνούσε με ένταση και σοβαρότητα το πόδι του.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα αποφάσισε να μου μιλήσει. Ο λόγος του σοβαρός και μετρημένος τυπικός ενός άντρα που σαφός δεν είναι gay (μα τι του ήρθε, δεν μπορώ να καταλάβω): "Να σου πω κάτι; Όλα αυτά που μου λες τα αισθανόμουν μέσα μου. Ενδόμυχα τα ήξερα αλλά επειδή εμείς οι στρέητ δεν έχουμε ευκολία έκφρασης και επαφής με τα συναισθήματά μας, δεν είχα καταφέρει να τα αποκρυσταλλώσω. Χάρη σε σένα όμως, τώρα ξέρω. Και έχω πολύ υλικό για σκεψ σκέψ εντατίκ. Σε ευχαριστώ λοιπόν. Αλλά τώρα, επειδή βιάζομαι να πάω στο γάμο να παντρέψω το φιλαράκι μου ας μην μιλήσουμε άλλο για αυτό το θέμα. Εξάλλου δεν θέλω να κουνάω τα χείλη όσο μου κάνεις με το μολύβι ματιών ψεύτικη ελιά πάνω από τα χείλη, θυμάσαι τι χάλι μαύρο είχε βγει όταν πέρναγα περιοδεύων".

Εκεί διεκόπησαν όσαν λεν οι άντρες μεταξύ τους. Φυσικά θα επανέλθουμε. Δώσαμε τα χέρια πως θα το κάνουμε και ο άντρας πάντα τιμά την χειραψία του.

Εύχομαι μόνο ο Μάνθος να έρθει στα συγκαλά του και να κατάφερα να τον οδηγήσω στην αλήθεια του κορμιού του, ότι είναι στρέητ δηλαδή.

Εσύ τι λες για όλα αυτά sexy viewer. Καλά δεν το χειρίστηκα; όχι κύριος. όχι. επειδή είσαι gay friendly δεν παναπεί ότι είσαι και gay. μην τα κάνουμε όλα ίσα κια όμοια. θέλει αρχίδια το gayλίκι. αρχίδια.

30 comments:

oni said...

Dixtywto, eyeliner, takounaki. Einai str8! Gynaika! (lol ok na sobareytw twra)

Den einai kapws arga na to anakalypsei kapoios? Eidika otan exei ena filo pou einai gay k den exei kollhma mazi tou. Ara ypo8etw pws 8a mporouse na sou milhsei k pio aneta apo pio prin gia diafora. 8ewrouse ton eayto tou mperdemeno? Xmmm. Den kserw, emena h Kanty de m areze alla oute k h Odysseia tou diasthmatos oute ta Thunderbirds, mono o Lion-O k o Tygra ap tous Thundercats.

blue piccadilly said...

Ειμαι λιγο μπερδεμενος φιλε μου. Εγω απο την Ελλαδα ηξερα οτι οι gays βγαζουν το φρυδι,περιποιουνται το μαλλι, παιζουν με τη malibu barbie κτλ.Ηρθα λοιπον εδω στο Λωνδοινο και βρηκα κατι μοσχαρια με ξυρισμενα κεφαλια που δεν ειχαν ακουσει τιποτα για το rexona.Και ειμαι βαιρι κονφιουζντ οταν το λαικο, αγριο τσολι που βλεπει ποδοσφαιρο κι πινει μπυρα στην παμπ μου λεει ξεσκισε με.
Αλλα αγαπητε μου προβατακο αλλαξαν τα πραγματα. Εχει πλεον δικαιωμα και ο χασαπης και ο βοσκος να ειναι γκαιη οχι μονο ο στυλιστας και ο βοηθος πιστολακι στο κομμωτηριο.
Και να πεις στο φιλο σου να μη στεναχωριεται. Ποτε δεν ειναι αργα

jg said...

xmf...just what we needed..one more gay guy...

Soula said...

Καλά τα λες για το πάρκινγκ.
Πόσοι να μαζευτούν πια;
Βλέπω και παθαίνω να παρκάρω κάθε φορά.
Όσο για το Sodade τα Σάββατα..θα έπρεπε να αλλάζει την ονομασία του σε Trata(σε λάδι ελιάς).
Απορώ αν αναπνέει ο κόσμος εκεί μέσα;

Μόνο μια λύση υπάρχει.
Να ξεκινήσω εκστρατεία μαζί με τον Άγιο Θεσσαλονίκης για να μειώσουμε το ποσοστό των gay!

PS:Πες στο φίλο σου οτι το γαλλικό είναι πιο σικ απο το μονόχρωμο. (τετράγωνα νύχια πάντα ε)

b|a|s|n\i/a said...

με το μετρό βρε παιδιά, μια ανάσα είναι οι στάσεις, άσε που μπορείς να πιεις και ένα σφηνάκι παραπάνω.

Tanila said...

Φταίνε ασυζητητί οι κακές παρέες. (Εσύ.)
Πρέπει το παιδί να κόψει μαχαίρι την παρέα με τα κακοποιά στοιχεία που τον αποπροσανατολίζουν και τον διαφθείρουν και ν'αρχίσει να κάνει πιο πολυ΄παρέα με .... μένα;

€lisavet said...

ahahahahaha!!!

tha lipothumiso!

revqueer said...

"θυμάσαι τι χάλι μαύρο είχε βγει όταν πέρναγα περιοδεύων"

Δεν υπάρχεις...

APSOY said...

Απαπα.... γέμισε ο τόπος...

Anonymous said...

το ερώτημα "μήπως τελικά όλοι οι άντρες θέλουν να φυτέψουν τις γλαδιόλες;" είναι ένα ερώτημα το οποίο δυστυχώς αν και δεν μπορεί να απαντηθεί, θα μας απασχολεί για ΠΟΛΛΑ χρόνια ακόμη. Η απάντηση άν βάλεις λίγο αϊλαινερ φαίνεται αμέσως θετική. Το μόνο επιχείρημα που μπορώ να προσφέρω προς αυτή την κατέυθυνση είναι ανάποδο. Αν δεν ήταν έτσι, τότε δεν θα είχε απολύτως κανένα νόημα η ομοφυλοφιλό-φοβία και κυρίως αυτή σε βαθμό υστερίας η οποία από ό,τι φαίνεται θα μας συνοδεύει για καιρό ακόμη.
Τόσο το στρειτ όσο και το γκει είναι κοινωνικοί ρόλοι που βασίζονται πρωτίστως στην εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας με ελάχιστες προβολές στον άλλο. Αν μπορουσάμε πραγματικά να δουμε τον άλλο τότε μάλλον δεν θα είχε νόημα το φύλο του και οι προτιμήσεις μας. Συγγνώμη αλλά παρασύρθηκα.
Παρεπιπτώντως το κειμενό σας είναι πουλιτζερ σταφ. εύγε.
Αμφισβητίας

Sound Of Freedom said...

Να πεις στο παιδί να εκφραστεί ελεύθερα! Άσε που θα κάνει πάταγο μιας και πρώην str8 άρα και str8looking! Άλλωστε αγαπητέ μου οι γυναίκες είναι σαν τον χρυσό, πλέον έχουν χάσει την αξία τους ! 2 άντρες μπορούν να περάσουν υπέροχα μεταξύ τους, και να αγαπηθούν πραγματικά! Τες πα, ας δοκιμάσει πρώτα και μετά αποφασίζει! Θα περιμένω νέα του! Θέλω να δω την εξέλιξη του! Φιλάκια!!

tsok said...

Μανωλιός ή Μάνθος λέγεται ο πρωταγωνιστής/τρια? Μπερδεύτηκα? Και πότε πέρασε περιοδεύων? Και τί eyliner φορεί το παιδί? Όλο απορίες με άφησε το ποστ, όλο απορίες. Και συμφωνώ με το σύντροφο blue piccadilly ότι έχει αλλάξει το δημογραφικό/κοινωνικό δείγμα του γκουνιοτιλίκι/πουστριλίκι. και όχι μόνο στις Λόνδρες. Απ' εκεί που δεν τα περιμένεις σο' ρχονται... (Και μη χειρότερα...)

xipasmenos said...

Μπερδεύτικα αυτος ήταν η νύφη ή ο κουμπάρος;

Constademon said...

Χμ! Κατ' αρχήν εμπιστεύομαι το ένστικτό σου aka αν ήταν gay θα ειχε περάσει σίγουρα απο το κρεββάτι σου ;ο)
Απ' την άλλη ποτέ δεν είναι αργά για μια καλή αρχή! Τι θα πει str8 και πουστρ8 ... μπορεί να μπούχτησε ο χριστιανός στο μουνί και είπε να δοκιμάσει και τίποτε άλλο! Επίσης ως φίλος (σου) μπορεί να σε είδε ανταγωνιστικά (γιατι αυτός κι όχι κι εγω; καπως έτσι)... το αποφθεγμα (τσ,τσ,τσ ποιότητα) είναι ένα. Ανάβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Y.Γ. Σήμερα πάω Λήδα ;ο)

Queerdom said...

Ντροπή σου προβατάκο. Αμέσως κι εσύ να τον αποπάρεις, θα νομίσει ότι είναι κακό νά'ναι γκέι. Άσ'τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα. Υπάρχει χώρος στο sodade για κάθε αδερφή αυτού του τόπου, κι ας είναι στριμωγμένα, βοηθάει στο φλερτ (λέμε τώρα).

Να βρεις άλλο στρ8 φίλο.

One Big DJ said...

LOL THEOS!!!!thelw to til.toy filou sou...na toy dwsw vaftika...bre...mpeee mpeeeeee

Voltsek said...

Κι αν παιχτει κάτι αναμεσά σας, σε χαλάει;

Jimmy Rose said...

δες και την θετική πλευρά.
Σκέψου πόσες φαντασιώσεις σου μπορείς να πραγματοποιήσεις πάνω του...
Ένας άντρας άβγαλτος, που δεν ξέρει τίποτε, τρυφερούδι... που περιμένει να τον διδάξεις.
Τέλειο...
Αν δεν θέλεις να το κάνεις εσύ, για στείλτον από τα μέρη μου.
Καλησπέρα.

Χαζοχηνα said...

Πω πω! Δεν το πιστευω! 'Γυρισες' τον Μανθο το στρειτονι! Αμαν ρε προβατε γιατι δεν παραδεχεσαι οτι για εσενα εγινε γκει το παιδι?? Γιατι ε??

Pastaflora said...

Καλέ, μπας και του ρίξανε τίποτα στο ποτό και λάλησε; Ε;

Είδωλο said...

Χαχαχαχαχαχαχαχα
"φανταζεσαι αλλη μια αδερφη στο Γκαζι να ψαχνει να παρκαρει?"
χαχαχαχαχαχαχαχα


Εγω δεν μπορεσα να διαβασω παρακατω, omg τι ατρανταχτο επιχειρημα!

Anonymous said...

δεν ξερω αν ηταν στις προθεσεις σου προβατακο, αλλα μεσα απο την τοσο διασκεδαστικη περιγραφη της σκηνης, το κειμενο σου μιλαει για την πραγματικη φιλια. δε θελεις για τους δικους σου λογους εναν ακομα θαμωνα στο Γκαζι, αλλα δες με ποση φροντιδα περιβαλλεις την επιλογη του, καθως του στερεωνεις την τιαρα, του ισιωνεις τη γραμμη του δικτυωτου, του φυσας απαλα αστροσκονη για να στρωθει ομοιομορφα στο προσωπο του. αυτο διαβασα μετα την πρωτη αναγνωση.

anorymous

veloz said...

A-PI-STEY-TOS!!!
FO-BE-ROS!
TE-LEI-OS!!

Provato said...

oni Λολ. αλλά νιώθω άσχημα, έκατσες και έγραψες όλα αυτά... χμφ χμφ χμφ. xxxx

blue ματάρες όχι, ποτέ δεν είναι αργά (για σεξάκοι - κανόνισε). λολ

pov of a g πές τα χρυσόστομε έχουμε πήξει στην αδελφή σε αυτήν την χώρα νισάφι πια. :-)

soula Κάθε σχόλιό σου όλο και πιο πολύ σαγαπώ. Θησαυρέ μου εσύ. τι να πρωτοσχολιάσω. Κρατώ την συμβουλή για νύχια και εννοείται θα μεταφέρω - και αν μπεις στο επιτελείου του Αγίου Σαλονίκης θέλω να γίνω βοηθός σου. είδα ένα ταγιεράκι ό,τι πρέπει για την δουλειά. λολ.

basnia είσαι το πρακτικό μυαλό του πρόβατο. λολ και μπράβο. :-)

τανίλα μη.

Provato said...

elisavet μην λυποθυμήσεις πριν το ποστ εξήγηση για τους whitesnake σε παρακαλώ. λολ

revάκο υπάρχω. κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω. λολ xxxx

apsoy δεν μπορείς πια να βγεις και να μην στην πέσει μία φη! απαράδεκτο. λολ

αμφισβητία μα πόσο σοφός είστε τέλος πάντων... τι να πω, κάθε σχόλιο με σκοτώνει όλο και περισσότερο. έχετε δίκιο σε όλα (εκτός από αυτό για το πούλιτζερ - χι χι χι αν και μου άρεσε). λολ

μπέμπη τι είναι αυτά που λες. άκου λέει "2 άντρες μπορούν να περάσουν υπέροχα μεταξύ τους, και να αγαπηθούν πραγματικά". πιπέρι στο στόμα! λολ. xxxx

tsok μάνθος είναι το όνομα - το διόρθωσα. όσο για το "και μη χειρότερα" αυτό ξαναπέστο. λολ. χεχεχε

Provato said...

xip σαν θέλει ο νύφη και η γαμπρός τύφλα να έχει η πεθερός. λολ.

constademon τι να πω. η κοινωνιολογία σηκώνει τα χέρια ψηλά. ελπίζω να πέρασες καλά Λήδα. μπεεε

queerdome δεν θέλω άλλον , θέλω αυτόν που είχα συνηθίσει και αγάπαγα. λολ

One Κάτω τα χέρια από το φίλο μου. λολ. έχει βαφτικά. λολ.

voltsek αντίθετα, με φτιάχνει. αρκεί να βγάλει την τιάρα. λολ.

Provato said...

jimmy είσαι τέλειος. τέλεια η ιδέα, δεν το είχα σκεφθεί, έσωσες έναν άθρωπα από την σεξουαλική ανοία. μπεεευχαριστώ. λολ xxxx

χαζοχήνα λες ρε συ; πήγε και εμένα το μυαλό μου ότι με ποθεί αλλά δεν ξέρω. θα το διερευνήσω πάντως, με body language! :-))

pastaflora ποιο ποτό καλέ; γάλα με χέμο έπινε! λολ

εξάκο λολ! :-)

anorymous γλυκιά με συγκίνησε το σχόλιό σου ρε συ. όχι δεν είχα την πρόθεση να βγει αυτή η ωδή στην φιλία, συνειδητά τουλάχιστον. αλλά ελπίζω να την είχα ασυνείδητα. θέλω θέλω θέλω να την είχα. μπεεε και τεράστιο φιλί. λολ.

veloz ζετέμ. και όχι επειδή με θεωρείς θεό. λολ. :-)

Anonymous said...

είπαμε θα τον κόψουμε τον πληθυντικό, επίσης και την ειρωνία, όσο για τις φιλοφρονήσεις τώρα που άρχισαν είναι δύσκολο να σταματήσουν, μπορείς αν θέλεις να με βρίσεις, θα γυρίσω και το άλλο αυτί....ε, μάτι....ε, δεν ξέρω όταν γίνεται βιρτσουαλι τι γυρνάς τελοςπάντων
αμφισβητίας

alienlover said...

κοιτα εντάξει,νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο. Το χειρίστηκες πολύ σωστά και δυναμικά, όπως θα έκανε κάθε αδελφή ψυχή,άλλωστε δώσατε τα χέρια ότι άλλη ώρα θα το συζητήσετε εκτενώς,και πιστεύω θα το κάνετε,και θα έχεις και χρόνο να βρεις κι άλλα επιχειρήματα που θα βγάλουν κάθε αμφιβολία από το μυαλουδάκι του. Γιατί εντάξει, κι εγώ είμαι gay friendly,αλλά δεν παίζω και ζάρια.

Κακίστρω said...

Καλέ δεν καταλαβαίνω.....

Ο Μάνθος ο γουάνα μπι γκέυ που το κρυβε τόσα χρόνια ντύθηκε ντραγκ κουίν για να πάει στο γάμο??

Σε ποιά πόλη ζείτε ωρέ παλικάρια? Και σε ποιά εποχή?


Ρε μήπως εγώ κάτι δεν κατάλαβα καλά?