Thursday, March 20, 2008

παρατήρησεις ενός ανθρώπου που σήμερα περπάτησε πολύ στο κέντρο

αυτή η πόλη έχει γεμίσει πανέμορφους άντρες και πανάσχημες αδελφές. omg!

επίσης, είναι γεμάτη φάτσες που φαίνονται ανισόρροπες και πειραγμένες. αλλά μπορεί απλά να κάνω "προβολή". ή να αντιπροσωπεύουν (οι φάτσες) μία πραγματικότητα που απλά δεν αναγνωρίζω.

δυστυχώς, πολλοί συνάνθρωποί μας κρατούν ακόμα το παλιό συνήθειο να κάνουν μπάνιο μία φορά την βδομάδα.

κάποιοι άλλοι επιμένουν να φοράνε jeans που έχουν τόσο καιρό να πλυθούν ώστε έχουν πιάσει κρούστα και πανάρισμα. hey guys, έχουν ανακαλυφθεί τα πλυντήρια προ πολλού.

θα ήθελα πάρα πολύ τα jeans να απαγορευτούν διά νόμου. είναι υπεύθυνα για μία τσαπατσουλιά στο ντύσιμο και μία χρωματική ομοιομορφία που με ενοχλούν πολύ.

είναι πολύ παρήγορο το γεγονός ότι το μάτι πολλών ανδρών συνεχίζει να "παίζει". το πιο παρήγορο είναι ότι παίζει παρά το ότι δίπλα τους βρίσκεται κάποια γυναίκα (όχι απαραίτητα η γυναίκα τους, ίσως μία αδελφή ή μάνα)! this I like.

αλλά όταν δύο άντρες είναι μαζί ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν θα δεις το μάτι ενός από τους δύο να παίζει. ακόμα και αν είναι εμφανώς αδελφουλίνα. μου έχει τύχει όμως να παίζει το μάτι και των δύο αντρών. φρίκη. λολ!

τα παιδιά κάτω των 25 χρονών είναι απίστευτα χαζά και δεν έχουν καμία σχέση με την ζωή που υπάρχει έξω από τον μικρόκοσμό τους. ένα με ρώτησε σήμερα τι πρέπει να κάνει το εισιτήριο του λεωφορείου όταν μπει στο όχημα.

οι δημόσιοι υπάλληλοι ανταποκρίνονται με απίστευτη δίψα και λαχτάρα σε ένα χαμόγελο και στην ευγένεια και σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν.

όποτε κυκλοφορώ με σακάκι, έστω και "φτηνό", αντιμετωπίζω πολύ μεγαλύτερο σεβασμό και ευγένεια απ΄όταν κυκλοφορώ πιο κάζουαλ. αχ... η δύναμη του κυριλέ (ή καλύτερα ψευτοκυριλέ) ντυσίματος.

όσοι μιλάνε στο κινητό φωνάζουν λες και είναι μόνοι σε ένα άδειο δωμάτιο. το βρίσκω απίστευτα ενοχλητικό. δυστυχώς το κάνω κι εγώ.

είναι απίστευτο το πόσο σαλταρισμένα με κοιτάζουν κάποιοι άνθρωποι όταν βγάζω από την τσάντα μου βιβλίο και το διαβάζω στα μέσα συγκοινωνίας. είναι λες και δεν έχουν ξαναδεί ποτέ βιβλίο στην ζωή τους και λες και δεν ξέρουν τι κάνεις με αυτό.

οι ηλικιωμένοι άνθρωποι ή είναι απίστευτα γλυκιοί και ευγενικοί ή απίστευα κάφροι, σαν βασανιστές της ΕΣΑ. ενδιάμεσο λες και δεν υπάρχει.

πολλοί μαγαζάτορες της Πατησίων είναι σούπερ απελπισμένοι από τις αναδουλειές. το βλέπεις στο βλέμμα τους και στην ελπίδα με την οποία σε κοιτάζουν όταν πέφτει έστω και τυχαία το βλέμμα σου στην βιτρίνα τους.

οι γκομενίτσες που οδηγούν αυτοκίνητα είναι το πιο επικίνδυνο είδος άθρωπα πάνω στην γη. δεν έχουν ιδέα ούτε πως γίνεται η οδήγηση οχήματος, ούτε πόσο κακά οδηγούν, ούτε πόσο επικίνδυνο είναι ένα αυτοκίνητο έστω και μικρό. κάποια στιγμή κάποια από αυτές θα προκαλέσει καμία τραγωδία και θα γίνουν απίστευτα δράματα.

τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα στην πόλη ανήκουν στους μη Έλληνες. δυστυχώς όμως τα χαμόγελα δεν συνοδεύονται και από προσωπική καθαριότητα. και μην βιαστείς να μου πεις ότι είναι θέμα οικονομικό. Φαίνεται ποιος δεν έχει δυνατότητα να πλυθεί και ποιος απλά δεν νοιάζεται να πλυθεί.

Οι υπάλληλοι των τραπεζών, ειδικά τα παλικάρια και οι κοπέλες που είναι κοντά στην ηλικία μου έχουν τα πιο σβησμένα και κατεσταλμένα βλέμματα που έχω ποτέ δει. στεναχωριέμαι για αυτούς. πολύ.

οι γκόμενες συνεχίζουν να καπνίζουν δημοσίως και εν κινήσει πολύ περισσότερο από τους άντρες. τo βρίσκω απίστευτα γιούφτικο. και σκέφτομαι: "τι στο καλό, ακόμα δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την παλιακή ιδέα "κάπνισμα ίσον χειραφέτηση;".

τίποτα δεν είναι πιο λεβέντικό από έναν άντρα που ανοίγει μία πόρτα σε μία γυναίκα και μάλιστα ασυναίσθητα. τον είδα σήμερα κάποιον να το κάνει και έπαθα αύξηση λεβεντονίων στο αίμα 123%!

οι ταξιτζήδες έχουν βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το παρελθόν. μιλάνε στον πληθυντικό, ξέρουν ακόμα και τους πιο χωμένους δρόμους, έχουν όρεξη για ευκαιριακό σεξάκοι. αλλά βρίσκω απαράδεκτο να θεωρούν δεδομένο ότι επειδή η ελάχιστη χρέωση είναι 2,70 ευρώ θα πρέπει να αφήσεις 3.

οι οδηγοί λεωφορείων που μιλάνε στο κινητό είναι το δεύτερο πιο επικίνδυνο είδος άθρωπα. δυστυχώς υπάρχουν πολλοί. είμαι στο τσακ να κάνω καταγγελία. ειλικρινά.

όσα χρόνια και αν περάσουν οι γιαγιάδες θα συνεχίσουν να στέκονται, όποτε κάθεσαι σε μέσο συγκοινωνίας, πάνω από το κεφάλι σου και να βαριαναστενάζουν ελπίζοντας ότι θα συγκινηθείς και θα τους παραχωρήσεις την θέση σου. Λολ! Δυστυχώς 98 στις 100 φορές πέφτω θύμα. Λολ ξανά. :-)

το πιο καταστροφικό πράγμα που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι παστώνονται με άπειρα καλλυντικά, πούδρες σκιές, φωνντετέν, φαουντέησιονς, σκιές, βερνίκια, λακ, αφρούς, τζέλ και δεν συμμαζεύεται... είναι σαν να δημιουργούν ένα κέλυφος μέσα στο οποίο προσπαθούν να αναπνεύσουν με δυσκολία. Το κακό είναι ότι το κάνουν και πιτσιρίκες που είναι σαν τα κρύα τα νερά χωρίς το παραμικρό φτιασίδι.

την αγαπώ πολύ την Αθήνα μας. είμαι ευγνώμον που ζω εδώ και όχι αλλού.

όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο ακόμα ακούς όταν περπατάς στον δρόμο κάπου μακριά κάποιον να λέει φωνάζοντας και με σούπερ τσατίλα το παλιό κλασικό "δεν είμαστε κράτος, δεν είμαστε λαός". καραλόλ. :-)

20 comments:

Giannis said...

re su provate,
what the fuck!!!

me to pono mou paizeis...

:):):)

[Germanos] said...

Ναι και μενα μου κανει κακη εντυπωση που οι γυναίκες εχουν παρει ολα τα ασχημα του αντρικού φύλλου
(καπνισμα στο δρόμο ,οδηγηση λες και παιζουν playstation , υφάκι κτλ).....

s_k said...

απλο/εξαιρετικο.

Είδωλο said...

OMG, τι βολτα ηταν αυτη σημερα?

Οντως κατω των 25 ζουνε σε ενα αλλο συμπαν.
To kωλοκρατος φταιει
χαχαχαχ

Cookie Basher said...

"θα ήθελα πάρα πολύ τα jeans να απαγορευτούν διά νόμου."

Μπε!
Αν ποτέ γίνει αυτό, εγώ θα κυκλοφορώ μόνο με το βρακί για διαμαρτυρία :Ρ

jg said...

oxi re sy ta jeans, maresoun!
as skotwsoun omws autous pou kanoun mpanio mono 1 tin evdomada. a.s.a.p omws

Dr_MAD said...

όσοι μιλάνε στο κινητό φωνάζουν λες και είναι μόνοι σε ένα άδειο δωμάτιο. το βρίσκω απίστευτα ενοχλητικό. δυστυχώς το κάνω κι εγώ

RESPECT... Γουστάρω ανθρώπους που αυτοσαρκάζονται. Προφανώς σε πετυχαίνω σε (περιέργως) ευδιάθετο mood χεχε

Tanila said...

Zaβό, ο κόσμος σε κοιτάει σαλταρισμένος όταν ανοίγεις βιβλίο στα ΜΜΜ, γιατί οι φυσιολογικοί άνθρωποι δε μπορούμε να διαβάσουμε εν κινήσει.
ΖΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!

ΗarryTsopanos said...

Aυτο με τις γρηες στα λεωφωρεια τελειο,μια ηθελε να μου δειξει και την εγχειρηση της.
Πως ομως ολες αυτες τρεχουν σαν την Πατουλιδου και ειναι πτωμα μονο οταν μπαινουν σε λεωφωρειο?

Anonymous said...

Provatako se niotho mia xara!!! Elena

Constademon said...

Συμφωνώ & Επικροτώ για γυναίκες οδηγούς και Λεωφορειατζήδες με κινητο! Πάμε μαζί για την καταγγελία!
Διαφωνώ φυσικά στα jeans ;ο)

Anonymous said...

ρε συ πως κυκλοφορουν αυτες οι πιτσιρικες με το μαλλι τιγκα στη λακ
πρωι πρωι??λες και βλεπεις αυτη τη ταινια το hairspray.κανω πολυ γελιο!
λεβεντονια!!!!!αχαχαχαχαχαχα!τελειο!!
τα τζιν αμα ειναι να απαγορευτουν να απαγορεψουν τα χαζα(Οχι ολα )χαμηλοκαβαλα που στερουν στο φιλοθεαμον κοινο τη θεα ενος ωραιου πισινου!

the beautiful south said...

Πολύ ωραίο! To καλύτερο απ' όλα "την αγαπώ την Αθήνα ΜΑΣ είμαι ευγνώμον που ζω εδώ και όχι αλλού". Δεν αντέχω να ακούω Αθηναίους να βρίζουν την Αθήνα. Μου έρχεται να τους χαστουκίσω. Σκέφτομαι μερικές φορές ποιος διεστραμμένος μηχανισμός με κάνει και λατρεύω αυτήν τη πόλη. Αλλά είναι σαν να μισείς τη μάνα σου. Γίνεται;

ethanandthecity said...

Καίριος as always. Ως αθεράπευτος λάτρης της Αθήνας, συμφωνώ και επικροτώ σε όλα
υγ: Και ναι δυστυχώς οι Αθηναίοι σπάνια χαμογελάμε στο δρόμο πλέον, καθημερινές και σε ώρες αιχμής δε, ούτε γι'αστείο

One Big DJ said...

kairos na kapsw ta jeans mou...

alienlover said...

na tin kaneis ti minisi stous leoforeiatzides giati einai aparadekto na milan sto til en wra odigisis. episis , ektos apo gunaikes aparadektes odigous einai kai polloi antres oi opoioi prokaloun kai ta perissotera atuhimata giati ehoune nootropia gamaw kai dernw kai eimai king on the road pou elege ki o klynn. ante twra min ta parw kai tous parei olous i bala!!

Anonymous said...

Το χειρότερο είναι τα βαριά αρώματα ορισμένων γυναικών που θυμίζουν κατσαριδοκτόνα, μέσα στη μούρη σου στο λεωφορείο εν ώρα αιχμής και συνωστισμού. Επίσης όταν είναι ΄φίσκα το λεωφορείο, πατείς με πατώ σε που λένε, και δεν κάνει κανείς μια κίνηση ν' ανοίξει ένα παράθυρο να μπει λίγο οξυγόνο ή σε κοιτάνε σαν εξωγήινο αν τους ζητήσεις να το κάνουν.Επίσης μου τη δίνουν οι πωλήτριες του Πλαίσιου που όλες τους οι φράσεις είναι με υποκοριστικά!"Να σας βάλω και ένα προγραμματάκι; Θέλετε αποδειξούλα; Μισό λεπτάκι...". Κατά τα λοιπά, όταν εσύ είσαι εντάξει κι όταν πετάς στα σύννεφα, όλα σου φαίνονται υπέροχα κι οι άνθρωποι και οι πόλη. Πολλές καλησπέρες.

Provato said...

αχ ρε gianni σόρη αν σε χτύπησα στην ευαίσθητη χορδή. λολ. :-))

germane ελπίζω να καταφέρουν να βρουν ένα τρόπο να γλιτώσουν. τι να πω. λολ :-)

fuzzy θεγκζ μέητ. :-)

εξάκο η βόλτα ήταν τεράστια και πολύ εμπενυστική. (είσαι μεγάλος αλήτης -άκου λέει το κράτος, λολ).

cookie ένας επιπλεόν λόγος να απαγορευτούν λοιπόν. λολ ΛΟΛ. :-)

Provato said...

POV of a g. τα jeans είναι φρικτά με απογοητεύεις. πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις να φοράς τζην και να έχεις στιλ - είμαι όως σίγουρος ότι εσύ θα είσαι τέτοιος στιλάτο. μπεε λολ.

mad εντάξει δεν το λες και αυτοσαρκασμό τώρα αυτό.λολ. θεγκζ πάντως. και ναι πότε πότε (ευτυχώς όχι πάντα, έχω καλό μουντ). ;-)

tanila επίσης ίσως να με κοιτά έτσι γιατί βλέπουν ότι διαβάζω το φωτορομάντζο με σκληρό πορνό "φορτηγατζήδες εναντίον πυροσβεστικής". τι να πω, οι άθρωποι είστεμ μυστήριοι άθρωποι.

χάρη εντελώς έτσι είναι. στο παίζει άρρωστη και μετά τη βλέπεις να τρέχει πατουλίδου να χωθεί πρώτη στην ουρά του ταμείου. :-)

elena λολ. φιλί. μπεε :-)

Provato said...

constademon βουρ για καταγγελία. γιο! λολ :-)

gogoula πες τα χρυσόστομη. λολ. :-)

the beautiful όχι δεν γίνεται. με τίποτε. χαίρομαι που συμφωνάμε. λολ. μπε :-)

ethan λολ. ζετέμ!

one κάτσε να φέρω το οινόπνευμα. λολ. μπεεε

alien οι άντρες είμαστε τέλειοι οδηγοί τελειά και παύλα. λολ. :-)

physiodifi πολύ σωστές οι παρατηρήσεις και καρακατασυμφωνώ. ειδικά αυτό με τα υποκοριστικά με σκοτώνει. λολ ρε συ. πολλά φιλιά.