Thursday, March 20, 2008

reporting and blogging live από την Δίκη του Αιώνα.

Σήμερα είναι η δίκη που θα βάλει την Sikia πίσω από τα κάγκελα για πάντα.
Δεν μπορώ να μπλογκάρω πολύ, δεν επιτρέπεται στο δικαστήριο, απλά ανεβάζω μία φωτογραφία του επιτελείου των δικηγόρων μου την ώρα που προσέρχεται στην δίκη:

όπως βλέπεις είμαστε έτοιμοι αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια να kick ass, ο μεσαίος είναι ο άσχημος δίδυμος αδελφός μου.

α, βλέπω και την Κατερίνα από τον Σάκο με τα Μπιφτέκια, ήρθε να μου σταθεί, αχ τι ζουζούνα, ντύθηκε τόσο σοβαρά για την περίσταση παρόλο που δεν είναι το στιλ της, κάτσε να την βγάλω μία φωτό κλικ κλικ φωτ φωτ εντατίκ, τέλεια:

9 comments:

Jimmy Rose said...

Με τέτοιους δικηγόρους έχεις κερδίσει την δίκη με το καλημέρα...
Δεν χρειάζονται μάρτυρες, δεν χρειάζεται διαδικασία.
υ.γ. μπορώ να έχω τον πρώτο αριστερά (με τα γυαλιά) παρακαλώ? σε πακέτο για το σπίτι...
Αν και, τώρα που τους ξαναβλέπω, όποιος από τους 3 σου περισσεύει, καλοδεχούμενος, ακόμη και ο άσχημος δίδυμος αδερφός σου...

amvro said...

η συκιά μου έχει δώσει από χθες το βράδυ το τσεκ για ψευδομαρτυρία σε σχέση με τα γεγονότα του λονδίνου.... είναι πολλά τα δολλάρια πρόβ, ...έχω δίλημμα ποιό δρόμο να διαλέξω

revqueer said...

Εγώ είμαι ο δικηγόρος με τα γυαλιά.

Είμαστε όλοι με το μέρος σου!
(Το ίδιο έγραψα και στη συκιά)

Jimmy Rose said...

@ revqueer: μήπως να σε γνωρίσουμε τότε? μία χαρά είσαστε αγαπητέ, looks to kill και χιούμορ. ο συνδυασμός που σκοτώνει...

sikia said...

Καλέεεεεε, o revqueeroulis μου έγραψε ότι είναι με το μέρος μου και εδώ γράφει ότι είναι με το μέρος του ποταπού! Έλεος δηλαδή! Αν υποψιαστώ ότι λέει σε κάθε πλευρά αυτά που θέλουν να ακούσουν, θα τον κάνω spank!
Όσο για σένα ποταπέ, τι να σου κάνεις οι δικηγόροι-ημίγυμνα μοσχάρια.... Η αλήθεια θα λάμψει και σε περιμένουν της φυλακής τα σίδερα!

BLUEPRINTS said...

εγώ πάλι τα έχω πάρει κι από τις 2 πλευρές (με πολλούς τρόπους) αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιανού μάρτυρας υπεράσπισης θα είμαι τελικά

Dr_MAD said...

Τελικά θα πάρω το μέρος σου. Ο Sikia δεν ήταν εντάξει μαζί μου (είχαμε κανονίσει να μου στείλει γυμνές photos). Ασε που αφήνει και σχόλια που και που στο ιστολόγιό μου. Εσένα σε λατρεύω γιατί είσαι άμεμπτος (και κυκλοφορεί και μια φήμη, ξέρεις... ως προς το μέγεθος)

Α! Ναι. Εχω κι εγώ κάτι εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη. Μπορώ να έχω την κάρτα των παιδιών?

One Big DJ said...

mporw na rxw ta til..twn dikigorwn sou gia kati dikastikes ekkremotites pou exw?

Provato said...

shush είσαι βρούτος - και μόνο που το σκέφτεσαι με σκοτώνεις. λυγμ.