Monday, April 21, 2008

Κινέζοι στην Άρση Βαρών, Κινέζοι και στην πώληση εισιτηρίων.

Η νούμερο ένα ταινία στο αμερικάνικο μπωξ όφης αυτή την βδομάδα είναι μία αραιωμένη, κωμικότερη και εμπορικότερη εκδοχή των ταινίων τύπου "Τίγρης και Δράκος". Ξέρεις, αυτές με τις πολλές σκηνές πολεμικών τεχνών, τα περίεργα ντυσίματα, τα υπέροχα κινέζικα τοπία.

Λέγεται "Το απαγορευμένο Βασίλειο" και έχει πρωταγωνιστές τον Τζετ Λη και τον Τσάκη Τσαν. Χαζοκωμοδιούλα είναι, του τύπου "σύγχρονο σπασικλάκι Αμερικανάκι ταξιδεύει στο χρόνο και βρίσκεται μπλεγμένο σε μία μεγάλη αντιπαλότητα δύο πελώριων θρυλικών αγωνιστών". Γιον χασμουρήτ εντατίκ.



Η ταινία ήταν ψιλοέκπληξη που πήρε την πρώτη θέση από το Forgetting Sarah Marshall, την νέα ταινία του Judd Apatow (έχει κάνει το 40χρονος παρθένος και το σούπερ τέλειο Superbad) που φαίνεται ότι σιγά σιγά χάνει το μομέντουμ του. χμ χμ χμ...

δες τρέηλερ, δενκακό, γελάς, πλας βλέπεις κωλαρίνο φουλη:

πάντως αν με υποχρέωναν μύκητες στην πατούσα να δω μία από τις δύο ταινίας I would soooooo see αυτήν. αρονό.

6 comments:

Hfaistiwnas said...

Ναι ναι, και εγώ την δεύτερη θα έβλεπα! Καλημέρα!

Neverlandean said...

OMG καινούριος Άπατοου τρέχω να κατεβάσω σκροίνερ!!! Θενκς Προβατάκο! :)

Giannis said...

mpee provate!

o Judd Apatow fainetai exei katalh3ei se ena basiko kormo h8opoiwn, kai tous xrhsimopoiei stis tainies tou. alla edw pou ta leme den einai kako auto,...einai kati fatses apisteutes!

Provato said...

ηφαιστίωνα να πάμε μαζί όταν έλθει αν θες.

neveraκο χαρά μου να σε εξυπηρετούμε, τόσα και τόσα κάνεις εσύ για μας. τι είναι σκοίνερ; κης χιουτζ.

gianni μπεεε. συμφωνώ μαζί σου, οι φάτσες της Apatoμάδας είναι απίστευτες. Μου αρέσει πολύ εμένα αυτό το παρεάκι - και ο τύπος που παίζει σε αυτό ούτως η άλλως μου άρεζε πολύ από το how i met your mother ένα αμερικάνικο σήριαλ. έχει γράψει και το σενάριο στο έργο. καλό πάσχα φίλε. :-)

Hfaistiwnas said...

αχα... why not!

Provato said...

κανόνσ λοιπόν! :-)