Sunday, April 27, 2008

Σεντόνι Πειραϊκή Πατραϊκή που μυρίζει Παπ Κορν.

ομαγκόντ.

δεν ξέρω καν πως να στο πω.

αλλά.... χμ χμ χμ χμ...

ήρθε η ώρα για ένα ωραίο πλούσιο καλοκεντημένο σετάκι Πειραϊκή Πατραϊκή. χεχε

Με θέμα τον κινηματόγραφο. Ξέρω ότι βαριέσαι αλλά σου αρέσουν κιόλας...

σου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την σεντονούρα, σε ευχαριστώ που (μάλλον δεν) θα διαβάσεις και...

Φύγαμεεεεεεεεε :-)

Σε λίγες μέρες αρχίζει στην Αμερική η καλοκαιρινή σεζόν, η βαρβάτη, δηλαδή, της χρονιάς - τα κινηματογραφικά στούντιοζ έχουν επενδύσει τα μάλα σε αυτήν γιατί δεν τους βγήκε καλά ο χειμώνας που πέρασε, που ήταν τύπου κουλτουριάρης και έχουν φρικάρει. Γι' αυτό ρίχνουν στις αίθουσες πολύ βαρβάτες ταινίες, ελπίζοντας ότι θα πουλήσουν πολλά πολλά πολλά εισιτήρια!

Από τις εκατομμύρια ταινίες που θα βγουν στην Αμερική τους επόμενους μήνες ας δούμε ποιες αξίζουν την προσοχή μας για τους σωστούς ή τους λάθος λόγους. λολ Σημείωσε ότι επειδή στην ελλάδα είμαστε μικρά βλαχάκια όλα αυτά τα έργα θα τα δούμε ως επί το πλείστον μετά από κανένα εξάμηνο τουλάχιστον. ή και ποτέ. ορ νατ. how more early adopter can you go than this post?

Wanted:

Το V for Vendetta συναντά το Sin City και πάνε για φαγητό με την Ανγκιολίνα Τζωλεί και τον Μακαβόη (το παλληκαράκι στην Εξιλέωση). Αυτός μαθαίνει ότι ο δολοφονημένος μπαμπάς του ήταν πληρωμένος δολοφόνος και αποφασίζει να ακολουθήσει τα βήματά του.

Γιατί θέλω να το δω: Η Ανγκιολίνα. Σκηνοθετεί ο Ρώσος βιρτουόζος Τιμούρ Μπεεεκμαμπέετοφ (μη γελάς, έτσι τον λένε, χωρίς τα επιπλέον εεεεε, λολ) και όπως ξέρεις αγαπώ ό,τι Ρώσικο.

Γιατί δεν θέλω να το δω: ε, μεταξύ μας τώρα το πλοτ δεν με τρελαίνει. Και δεν έχω δει ούτε το Sin City, ούτε το V for Vendetta. ...ούτε και πρόκειται. οπότε χέστηκα.

Η ταινία πάντως μάλλον θα τα βρει σκούρα γιατί ανοίγει την ίδια μέρα με....

Wall-e:


αααααααααααααα! η πιο αναμενόμενη ταινία όλων των εποχών,του παγκόσμιου σύμπαντος, όλης της ιστορίας, φορέβα εν έβα, έχει σαν ήρωα ένα αξιολάτρευτο ρομπότ, μοναδικό κάτοικο της γης μετά που την εγκατέλειψαν οι άνθρωποι για να πάνε σε άλλη γη. Ο ρομποτάκις έχει μοναδικό φίλο μία κατσαρίδα και μούμπλε μούμπλε μέχρι που μία μέρα από το απώτερο διάστημα μούμπλε μούμπλε... wall-e σε αγαπώ!

Γιατί θέλω να την δω: παίζει ένα σούπερ τσαχπίνικο ρομπότ, την έκαναν αυτοί που έκαναν τον Νίμο και τον Ρατατούη, είναι τέλεια τέλεια τέλεια σου λέω, το ξέρω. βλέπω το trailer και κλαίω από αναμονή.

Γιατί δεν θέλω να την δω: αααααα σκάσε γρουσούζη! θα πάω την πρώτη μέρα που θα βγει, με τόνους παπ κορν και χατ ντάαγκ και κόουκ. και καλά θα κάνεις να πας και εσύ. ασταδγιάλα που μου έγινες και ελιτίστας. λολ

X Files

Μετά από πολλά πολλά χρόνια, μία ακόμα ταινία X Files. Τι άλλο πια να περιμένουμε; Το "Ρετιρέ - Δη Μούβη;".

Γιατί θέλω να την δω: ...ίσως διότι εκείνη την μέρα δεν θα έχω κάτι καλύτερο να κάνω.

Γιατί δεν θέλω να την δω: ...ίσως διότι εκείνη την μέρα θα έχω να κάνω κάτι καλλίτερο. Να πλύνω πιάτο ας πούμε. Α, και διότι το "Μώλντερ εν Σκάλη" ριμάρει με το "ιδρωμένη μασκάλη".

Transsiberian:
Μία ιστορία μυστηρίου που διαδραματίζεται στο τραίνο που κάνει το δρομολόγιο Πεκίνο - Μόσχα.

Γιατί θέλω να την δω: έχω όνειρο ζωής να κάνω τον υπερσηβιρικό. ΘΈΛΩΘΕΛΩ ΘΕΛΩΘΕΛΩ.

Γιατί δεν θέλω να την δω: Παίζει ο Γούντη Χάρελσον. Σιχαίνομαι. Παίζει ο Γκάντι πως τον λένε. Σιχαίνομαι. Α, επίσης this is soooooo not getting a release in Greece.

Vicky Cristina Barcelona:



(δεν έχω πόουστα, σου βάζω φωτό από την παραγωγή). Ο καινούργιος Γούντι Άλλεν πάει στην Ισπανία, παίρνει Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρουζ και Σκάρλετ Γιόχανσον και ελπίζει για το καλλίτερο. Ένας ζωγράφος τα φτιάχνει με δύο αμερικανίδες τουρίστριες ενώ η πρώην του η Πενέλοπε αποφασίζει να του κάνει σκηνικά. Κουτσομπολιά λένε ότι ο Αλμοντοβάρ, σούπερ θυμωμένος που ο Woody πήγε να κάνει ταινία στην κατ' εξοχήν Αλμοντοβαρική πόλη, έκανε φοβερό μπήτσην εν μοόυνιγκ, πήγαινε τα βράδια μεταμφιεσμένος και του κλώτσαγε το φορτηγάκι που κοιμόταν και πλήρωσε τον μάγειρα του crew να βάζει πολύ αλάτι στο φαγητό τους.

Γιατί θέλω να την δω: Μην με μαλώσεις αλλά με αρέσει η Πενέλοπε. Πολύ.

Γιατί δεν θέλω να την δω: Ο Γούντι. πολύ άνισος ρε παιδί μου.


The Dark Knight:

Ο νέος Batman. με τον μακαρίτη Heath Ledger που λέγανε, από πριν πεθάνει ακόμα - άρα δεν είναι επειδή ο νεκρός δικαιώνεται - ότι είναι συγκλονιστικός στο ρόλο του Joker.

Γιατί θέλω να το δω: συγγνώμη αλλά αυτές οι δύο αφίσες είναι πολύ τσίλικες. σχεδόν σου παγώνουν το άιμα. μόνο και μόνο για να πω μπράβο σε όποιον τις έκανε αξίζει να πληρώσω το εισιτήριο.

Γιατί δεν θέλω να το δω: δεν έχω δει κανένα batman. ή δεν το θυμάμαι να έχω δει... φαντάσου.


The Happening:

καλώς την την ψωνάρα! ο Shymalan, (ξέρεις, The 6th Sense...) και η νέα του ταινία. Όπου μία οικογένεια προσπαθεί να γλυτώσει από κάτι πολύ κακό, που έχει μορφή οικολογικής καταστροφής. χμ χμ χμ...

Γιατί θέλω να την δω: Το trailer με ψαρώνει τρελά. Επίσης, μου αρέσει η ιδέα της οικολογικής καταστροφής που επιτέλους αποφασίζει να μας δώσει ένα μάθημα.

Γιατί δεν θέλω να την δω: ...γιατί θυμάμαι τη μαλακία ήταν το Lady in the water. ...και το The Village... και το Unbreakable. και γενικά όλες οι ταινίες του τύπου εκτός από την Έκτη Αίσθηση. Ακόμα... μα ο Mark Wahlberg πρωταγωνιστής; τι σταδγιάλα σκεφτόσουν;

να αποπειραθώ μία μαντεψιά; νομίζω ότι το "κακό" που καταστρέφει τον κόσμο είναι τεράστια dvd με τις προηγούμενες ταινίες του Shaymalan που μας καιν' τον εγκέφαλο. λολ. Ή σμήνη από μέλισσες που συντoνίζουν τον βόμβο τους και μας καιν' τον εγκέφαλο... σπούκη, όπως και να έχει.


Then She Found Me:




Και πάνω που αναρωτιόμουν εντατίκ τι απέγινε αυτή η ψυχή, η σούπερ αγαπημένη μου Helen Hunt, μαθαίνω ότι σκηνοθετεί ταινία στην οποία κιόλας πρωταγωνιστεί! Το Then She Found Me, βασισμένο σε βιβλίο, είναι κωμωδία με ήρωα μία υϊοθετημένη που στα 40 της γνωρίζει την πραγματική της μητέρα, ενώ ταυτόχρονα μένει έγκυος με τον πρώην άντρα της, τη στιγμή που είναι σούπερ ερωτευμένη με έναν καινούργιο γκόμενο!

Γιατί θέλω να την δω: διότι φαίνεται καλή φάση. λόγω Helen Hunt. Παίζει και ο Colin Firth...και, διότι, ναι, στις δύο αφίσες διακρίνεις πραγματικά την Bette Middler!

Γιατί δεν θέλω να την δω: την κατηγορούν για πολύ κλισέ - αρονό, θα δω και θα σου πω.


Mamma Mia

κάνε κλικ πάνω στην αφίσα της ταινίας. ΚΑΝΕ είπα. ΤΩΡΑ μπητς. ...είδες το ύφος της Meryl; ε, αυτό! αυτό ακριβώς! Είναι η ταινία που θα κονταροχτυπηθεί στα ταμεία με τον καινούργιο Batman που "ανοίγει¨ την ίδια μέρα.

Γιατί θέλω να το δω: η Meryl. Η Σκόπελος. Ο Colin Firth.

Γιατί δεν θέλω να το δω: Οι Abba. Είναι Μγιούζικολ. Είναι too gay.


Midnight Meat Train:

Θρίλερ στα υπόγεια του Νεουορκέζικου μετρού, με κατά συρροήν φρικιαστικό δολοφόνο και έναν φωτογράφο που τον κυνηγά.

Γιατί θέλω να την δω: βασίζεται σε ιστορία του Clive Barker, μεγάλου συγγραφέα θλίρερ ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι την έγραψε με μπάφο. λολ

Γιατί δεν θέλω να την δω: μέχρι να έρθει ελλάδα, αν έρθει, θα έχω ξεχάσει ότι κάποτε υπήρχε.


Savage Grace:

Η επίσημη "μου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρω γιατί" ηθοποιός του πρόβατου, η Moore παίζει μία μάνα που κάνει ερωτικό τρίγωνο με τον γιο της και τον πατέρα του/άντρα της. Γουάτ δε φακ σενάριο είναι αυτό!!! Αρρωστημένο ε;

Γιατί θέλω να την δω: ...αρρωστημένο ξε-αρρωστημένο, πρόκειται για αληθινή ιστορία που έκανε πάταγο σε όλον τον κόσμο περίπου την χρονιά που γεννήθηκα, το 1973.

Γιατί δεν θέλω να την δω: ...η αλήθεια είναι ότι έχει πάρει λίγο κουλές κριτικές. αλλά πάντα παίζει και το ενδεχόμενο οι κριτικοί απλά να βγάζουν την απέχθειά τους για το Οιδιπόδειο θέμα, που ξενίζει, και να την πληρώνει η ταινία.


Sex And The City:

Τι λες τώρα!!!! Get Carried Away??? τι τέλειο σλόγκαν. Μπράβο! Η ταινία που οι αδελφές όλου του κόσμου περιμένουν περισσότερο από κάθε άλλη, για να πάρουν καινούργια σουσούμια να φέρονται στους γκόμενούς τους και να μας σπάνε τα νεύρα, ανοίγει μία βδομάδα μετά τον Indy και αναμένεται να σπάσει ταμεία. Η πλοκή είναι λίγο μυστηριώδης. Ξέρουμε ότι διαδραματίζεται 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και ότι κάτι πολύ κακό συμβαίνει στο πρώτο μέρος της. Η Samantha δεν ζει πια στην Νέα Υόρκη, ενώ η Carrie και ο Mr Big είναι αρραβωνιασμένοι. Λυπάμαι μπήτσης που ακόμα δεν τον τύλιξε.

Γιατί θέλω να την δω: ε, βασικά δεν θέλω, για να μην αφήσω μόνο του στο σινεμά ένα φίλο θα πάω να την δω... την πρώτη μέρα... στην πρώτη προβολή.... λολ

Γιατί δεν θέλω να την δω: έχω ψηλές προσδοκίες και φοβάμαι ότι θα μου φανεί λίγη όσο καλή και να είναι... για να δούμε.



Speed Racer:

ένας σούπερ ταλαντούχος οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, παίρνει μέρος σε έναν αγώνα που διασχίζει όλη την χώρα με το σούπερ εξελιγμένο αυτοκίνητό του, το Mach 5 (mach θα πει ταχύτητα φωτός). Στον αγώνα έχει να αντιμετωπίσει έναν που θέλει να τον σκοτώσει και τα στεναχωρόνια που του προκαλεί το γεγονός ότι σε αυτόν (τον αγώνα) 5 χρόνια πριν σκοτώθηκε ο αδελφός του. χμ χμ χμ. Η νέα ταινία των αδελφών Matrix - όλοι λένε ότι εικαστικά θα είναι ότι πιο σούπερ, αλλά η ιστορία; Πάντως το σενάριο έχει περάσει από πολλά χέρια και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. για να δούμε.

Γιατί θέλω να το δω: μετά από μισή ώρα ψάξιμο βρήκα μία αιτία: Διότι ο πρωταγωνιστής έπαιζε στο into the wild και ήταν θεός.

Γιατί δεν θέλω να το δω: γιατί γιον γιον εντατίκ με τις ταινίες αγώνων. γιατί η αίθουσα θα είναι γεμάτη 15χρονα που δεν θα φωνάζουν στις σκηνές δράσεως και δεν θα με αφήσουν να συγκεντρωθώ στο βαθύτερο νόημα του έργου και στους χαρακτήρες. λολ

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull:

Όταν ο αγαπημένος μου Shia LaBeouf πήρε στα χέρια του το σενάριο για τον Indiana Jones 4, η παραγωγή τον ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που το αφήσει στο αυτοκίνητό του ασυνόδευτο για να πάει να πάρει τσιγάρα να τους ειδοποιήσει για να στείλουν κάποιον να το προσέχει (το αυτοκίνητο) μέχρι να επιστρέψει σε αυτό. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις την μυστικότητα που περιβάλλει το πλοτ.

Γιατί θέλω να το δω: Γιατί παίζει η Cate Blanchett - και μάλιστα το ρόλο μιάς Ρωσίδας πράκτορα της KGB με μαύρη περόυκα. Αγαπώ. Γιατί παίζει ο Shia LaBeouf, τον γιο του Indy. Γιατί είναι Spielberg.

Γιατί δεν θέλω να το δω: Γιατί ποτέ δεν με ψάρωνε ο μύθος Indiana Jones. Οι πρώτες 3 ταινίες δεν με διασκέδαζαν. σόρη. λυγμ


Get Smart:


Το ξέρω ότι καθόλου δεν αναρωτιόσουν τι απέγινε η κοπέλα που έπαιζε με την Meryl στο Devil Wears Prada... αλλά εγώ σου έχω ένηγουέη την απάντηση. Θα παίξει με τον αγαπημένο μου Steve Carell σε αυτήν την κωμική εκδοχή του Bourne Identity.

Γιατί θέλω να την δω: για τους δύο πρωταγωνιστές της. για να μην τρώω ξεροσφύρι το ποπ κορν. για τα πολλά επίπεδα ανάγνωσης που έχει μία τέτοια ταινία.

Γιατί δεν θέλω να την δω: γιατί έχω πολύ χαμηλό άηκιου για να το σπαταλάω σε τέτοια έργα. λολ.


The Incredible Hulk:

Η δεύτερη ταινία με θέμα τον Hulk μοιάζει τόσο βαρετή όσο η πρώτη που ήταν σχετική αποτυχία. Μετά μαθαίνεις διάφορα κουτσομπολιά και λες "αυτήν την κουλοσύνη δεν την χάνω με τίποτα". Λοιπόν έχουμε και λέμε: Πρωταγωνιστεί ο Edward Norton που αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρουσα επιλογή. Αυτός όμως είναι απίστευτα παρεμβατικός στις ταινίες που συμμετέχει - τα ίδια έκανε και στο Hulk, με αποτέλεσμα να έχει γίνει της τρελής με την εταιρία παραγωγής, σχεδόν δεν μιλιούνται. Ο μεν ήθελε μία μεγάλη ταινία που να εμβαθύνει και στους χαρακτήρες, η δε ήθελε μία σύντομη ταινία (για να κάνει πολλές προβολές μέσα σε μία μέρα, άρα μορ τίκετς) γεμάτη δράση και ξύλο. Στην μέση του καυγά ο σκηνοθέτης που προσπαθεί να το παίξει "αγαπάτε αλλήλους" και να προστατεύσει το μωράκι του, την ταινία. Σημείωσε ότι το έργο ανοίγει την ίδια μέρα με το The Happening - και μάλλον θα κερδίσει στα ταμεία.

Γιατί θέλω να την δω: Επειδή o Edward μου αρέσει. Επειδή το trailer φαίνεται τσίλικο. Επειδή θέλω να δω την γεμάτη δράση εκδοχή. (ναι, στην διαμάχη με τον Edward κέρδισε η εταιρία. Πάρε ταργίδια μου ξυνή ψωράρα λολ!).

Γιατί δεν θέλω να την δω: "Να πάμε να δούμε το Hulk;...θα ερχόμουν ρε συ αλλά έχω υποσχεθεί στα πιάτα μου να τα πλύνω και θα μου θυμώσουν".


Towelhead:

towelhead είναι ένας υποτιμητικός όρος με τον οποίο απευθύνονται στους Άραβες στην Αμερική. 13άχρονο κοριτσάκι με αραβικές καταβολές βιάζεται από τον γκομενάκο της, κακοποιείται από τον πατέρα της και γίνεται μολέστηντ από έναν γείτονα της στρατόκαυλο. Μετά την "σώζει" μία γειτόνισσα. Τοι ξέρω ακούγεται σούπερ κουλό αλλά...

Γιατί θέλω να την δω: ....είναι η νέα ταινία (και σκηνοθεσία και σενάριο - βασισμένο σε βιβλίο) του Allan Ball, του άθρωπα που έκανε το Six Feet Under. ρησπέκτς τώρα μπητς! Γιατί έχει πάρει σούπερ αντιφατικές κριτικές. Επειδή στις πρώτες προβολές (όχι για το κοινό) οι μισοί θεατές φεύγαν από την αίθουσα αγανακτισμένοι. ε, αν μη τι άλλο θα είναι ενδιαφέρουσα.

Γιατί δεν θέλω να την δω: δισ ισ σοοοοοο νατ χάβινγκ καμέρσιαλ ρηλήσ ην Γκρήσ! ...και διότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά - μήπως όσοι την θάβουν κάτι ξέρουν;

Blindness

Ο σκηνοθέτης του "ο επίμονος Κηπουρός" και του "City Of God" σκηνοθετεί το αριστουργηματικό βιβλίο του Σαραμάγκου "ΠερίΤυφλότητας". Ακούγεται σούπερ κουλ, πολλώ δε μάλλον που πρωταγωνιστεί η αγαπημένη "αρονό γουάη α λάηκ χερ" ηθοποιός του πρόβατο, Julian Moore και ο Gael Garcia Bernal.

Γιατί θέλω να την δω: έχει πολύ ψαρωτικό trailer. Η Moore μουρ (...) αρέσει πολύ. Ο επίμονος κηπουρός μου είχε αρέσει πολύ. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το βιβλίο.

Γιατί δεν θέλω να την δω: ...δεν νομίζω. θα την δω σίγουρα. για να μη χρειαστεί να διαβάσω το βιβλίο που όλοι μου λένε τι καρατέλειο είναι.

ok. αγαπημένε αναγνώστη, αυτό ήταν το τέλος. τι να πω; τι να πω;

είσαι ήρωας που διάβασες ως εδώ, σούπερ σέξι, το καλύτερο παιδί και πραγματικά σου αξίζει ό,τι πιο τσίλικο. Για αυτό και εγώ σου προσφέρω δύο, (ολογράφως 2) κουπόνια για σεξάκοι μαζί μου! How cool is that?

σούπερ κουλ.

όμως τα αξίζεις ρε! :-)

32 comments:

gsus said...

χαχα, χαρά στο κουράγιο σου.
αλλά έπρεπε να προειδοποιήσεις να φτιάξω ποπ κορν για να το διαβάσω, μέχρι να το τελειώσω πείνασα.
ρεεεσυ, η τζολί στην αφίσα, δεν έχει το μακρύτερο χέρι ανορεξικής heroine με 4 υιοθετημένα πολύχρωμα τέκνα ever; Τσέπες στους αστραγάλους.

hourglass said...

Ψηφίζω Blindness δαγκωτό, τρελαίνομαι επίσης για Moore!

neutrino said...

Eνταξ, τα αγαπώ τα κινηματoγραφικά ποστ σου, πως να το κρύψω άλλωστε, πάντα χώνομαι πρώτη πρώτη στη σειρά να σχολιάσω!

Αφού αγαπάς το γουωλύ σ'αγαπάω ακόμα πιο πολύ (κάνει και ρίμα -τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει να ριμάρω στο χαλαρό).

Βασικός λόγος που περιμένουμε επίσης με πάθος τον νέο Woody για να δούμε το ζεύγος του καραλατρεμένου hot Χαβιέ με την πακιόλα την Πενέλοπε (γιατί τη συμπαθείς κλαψ λυγμλυγμ -Έχω και ομολογία: έδωσα 150 ευρω για να αγοράσω κάτι μπότες που έχει σχεδιάσει ΑΥΤΗ. Καταλάθος. και τώρα δε θέλω να τις φοράω γιατί είναι ΑΥΤΗΝΗΣ αλλά είναι και τόσο ωραίες γκρ γκρ).

Χμχμ με μπέρδεψες με το towelhead, αλλά νομίζω οτι το ξέρω με άλλο τίτλο εγώ (nothing is private?). Παίζει μετά το sundance να το άλλαξαν, τι να πω.

Μamma mia με πάθος και αγάπη, get smart με τόνους ποπ κορν, Ιντυ με αφοσίωση, Sex and the city με θρησκευτική λατρεία και ανώμαλη Savage Μουρ με τα τέσσερα. Καλά και για τον Joker προετοιμάζομαι μήνες τώρα. θα πάω με πλερέζα και πολύυυυ κόκκινο κραγιόν. Άνετα η δεύτερη αφίσα (η κάτω δικιά σου) είναι από τις καλύτερες τις χρονιάς.

Τελειώνοντας, ντροπή σου που δεν σου άρεσε το Village του Νύχτα (ταινιάρα), καθώς και το πρώτο Hulk (όχι και ταινιάρα, αλλά πού υποτιμημένη από τις καλές του είδους).

Wall-e for president!
(Επίσης θέλω να δω το across the universe -πότε θα έρθει άαααραγε στο Ελλάντα; και το Valkyrie για να δουλέψω τον Τομ Κρουζ).

Να κι ένα κατωσέντονο να τελειώσεις το σετ ;)

Dust Road said...

den pistevw pws aneferes to Wanted pou tha einai mpalafara kai oxi to Iron Man me ton Robert Downey Jr. sto rolo pou gennithike na paiksei. ntropi! :p

alienlover said...

ένα πράγμα με στεναχωρεί με σένα. Παληκάρι σαν τα κρύα τα νερά, κάθεται και σκάει αν θα έρθει το ταινιάκι στο Ελλάντα αντί να μετακομίσει σε καμιά πολιτισμένη χώρα να βρει την υγειά του. κλαψλύγμ

δεν θα δω χαλκ, σεξ και η πόλη και ιντιάνα, τα υπόλοιπα ή θα τα δω στο σινεμά ή θα φάνε τρελό κατέβασμα.
όσο για τον υπερσιβηρικό, δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπας που θέλει το ίδιο πράγμα με μένα!!!
ψήνεσαι; (χωρίς καμία πλάκα)

Jimmy Rose said...

Καλημέρα.
Χαίρομαι που έκανες αυτό το σεντόνι, βασικά βαριέμαι να ψάχνω στο internet για τις ταινίες που θα έρθουν και τις έχεις εδώ μαζεμένες...
Τον woody allen τον λατρεύω, το ίδιο και την βαρκελώνη, οπότε ο συνδυασμός θα με φέρει στην αίθουσα πρώτη προβολή, πέμπτη απόγευμα.
To dark knight θα τρέξω να το δω για τον συγχωρεμένο. Έχω δει μόνο δύο batman, αυτό με τον Jack (ένας είναι ο jack) και το άλλο με την Michelle (τι ποιά michelle?).
Ασφαλώς και θα δω το then she found me. Λατρεύω την Helen Hunt και την Bette (και ο colin firth δεν είναι κακός).
Mamma mia, Saving Grace και Sex and the city είναι top priorities. Οι λόγοι γνωστοί (meryll, julianne και το SATC)
Ομοίως και ο Indiana. Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω. Μέχρι που θα ανεχτώ να στριμωχτώ στην αίθουσα...
(παίζει και η Cate? διπλάσιοι οι λόγοι τότε).
Αν και λατρεύω επίσης τον Eduard, δεν νομίζω ότι αυτό φτάνει για να δω το Hulk, ιδίως αν είναι flat.
Το towelhead θέλω να το δω για τον ίδιο ακριβώς λόγο με εσένα, τον allan ball και το six feet under. Ασχέτως κριτικής.
Και τέλος το blindness για την julianne (μην τα ξαναλέω) και τον gael (κουκλί) και, κυρίως, το θέμα...
Όπως βλέπεις έκανα εξίσου λεπτομερή ανάλυση των ταινιών που θα δω. Όσες δεν αναφέρω με αφήνουν αδιάφορο...

υ.γ. τα κουπόνια μου από πού θα τα πάρω?

PN said...

"Μετά από πολλά πολλά χρόνια, μία ακόμα ταινία X Files. Τι άλλο πια να περιμένουμε; Το "Ρετιρέ - Δη Μούβη;"

Καλά μεγάλε έγραψες. Πέθανα στο γέλιο!!!

Είδωλο said...

Σε οικολογικη καταστροφη ο Mark Whalberg? Οοοου μαι γκοντ, δεν του λετε να περασει μια βολτα απο το κρεββατι μου να του γυρισω εγω κοτζαμαν υπερπαραγωγη?

Εμενα μονο το sex & city μου λεει κατι, ολα τα αλλα ειναι παπατζες για το βιντεο κλαμπ, και πολυ τους ειναι το 2ευρω συγνωμη κιολας.

fallen angel said...

Εγώ θα βγώ λίγο εκτός κλίματος και θα πώ: Αρχικά Χρόνια πολλά, το γεγονός οτι κατάφερες να τους ξεφύγεις και να μην σε σφάξουν είναι αξιοθαύμαστο! Μπράβο προβατάκο!

DrFinch said...

Χρόνια πολλά. Επειδή έτσι λένε όλοι.
Λοιπόν, καλά που είσαι και εσύ και μας ανοίγεις τα μάτια. Χαμπάρι δεν είχα πάρει για όλες αυτές τις ταινίες.
Εγώ θα δω οπωσδήποτε το Happening, ΄μ' αρέσουν κάτι τέτοια. Επίσης το Blindeness για Μουρ και γιατί ο Σαραμάγκο είναι ο θεός μου, τις δύο ταινίες με τον Firth μόνο και μόνο για αυτόν και το Towelhead γιατί μου φαίνεται ότι είναι η μόνη που θα μου αρέσει τελικά (και για τον Εκχάρτ βέβαια) και οπωσδήποτε το Get Smart με τον άπαιχτο Steve Carell. The Office rules!

tovenito said...

καταρχήν τι ποστ υπερπαραγωγή ήταν αυτό πασχαλιάτικο; anyway θέλω να σε διορθώσω. δεν τα λενε παπ κορν, αλλά παπαρδέλες. επίσης όταν λες ότι σου αρέσει κάθε τι το ρώσικο, εννοείς και τον πούτιν ή περιορίζεσαι σε βότκα και gazprom?

Xilaren said...

δλδ βιβλίο τσαμμμπέ δεν έχει; και τι διαβάζουμε τόση ώρα :ΡΡ

σούπερ ενημερωτικό μπέμπεεε μου, μιλ μερσί και χρόνια πολλά!

b|a|s|n\i/a said...

blindness, towelhead, savage grace, από την περιγραφή σου και μόνο! και αυτήν στην βαρκελώνη, γιατί μου αρέσει σαν πόλη πολύ, και τα ισπανικά. ισπανικά θα μιλάνε ή αγγλικά;
όταν θα πας να δεις το wall-e και περιμένεις για παπ κορν και χατ ντάαγκ και κόουκ, ρίξε καμιά ματιά κλεφτή, αριστερά δεξιά, μπας και πετύχεις πάλι την ξινή...
και για να μην ξεχνιόμαστε, χρόνια καλά. πολλά. με υγεία, αγάπη, ευτυχία, και όλα τα καλά!

Anonymous said...

ma kala den exeis dei Batman?
milas sobara?
e, oxi re provate...tora me stenaxorises...
loipon, an ontos den exeis dei tote na deis oposdipote to Batman begins...gia mena einai to kalutero!!! einai pio anthropinos o xaraktiras kai genika ta SPAEI!!!!!
tora oson afora to "dark knight" exo na po pos o heath, apedeikse gia mia akomi fora (profanos gia teleutaia...) oti ektos apo mounaki einai kai ithopoiara!!!!krima pou mas afise...nomizo oti tha ekana TERASTIA kariera...
tsimpaaaa kai to link:
http://www.youtube.com/watch?v=WaIR9dAZRR0&feature=related

p.s na fantasto oti to paidiko ston Ant1, me ekeinous tous apisteutous xaraktires cartoon de to prolabes,e?
ax...monadiko...kai anepanalipto!!!!

stassa said...

Εεεε, προβατούκο μου, Mach δεν είναι ταχύτητα του φωτός, είναι ο λόγος της ταχύτητας αντικειμένου προς την ταχύτητα του ήχου.

... Γράφει και ξενέρωτος ο Κλάιβ Μπάφ... Μπάρκερ; Έριξα τα χαρτιά (από ύψος) και μου είπανε οτι η ταινία θα είναι απίστευτη πατατάρα, η αφίσσα όμως μου άρεσε. Τσιγκέλια στη θέση των χειρολαβών... χοιρολαβές δηλαδή... Έμπνευση!

Μποξ Όφις; Τί, φίδι πυγμάχος;

stassa said...

Υ.Γ. Λοιπόν, πάμε ένα στοίχημα; Για την ταινία του Σιάμαλαν; Ξέρω πώς τελειώνει...

Tanila said...

Άντε!
Βγάλανε ταινία την "Κρεοφόρο του μεσονυχτίου";

cereal killer said...

Γλυκό μου προβατακι. Να σου δώσω διευθυνση να μου στειλεις τα κουπόνια? Μετά μπαινουμε στο τραίνο και μου τα εξοφλείς κατα την διάρκεια της διαδρομής Πεκίνο-Μόσχα. Τα προσόντα σου έχουν κάνει str8 νοικοκυρές σαν εμένα να ονειρευονται. Φιλάκια

Constademon said...

Τι να πω γι' αυτό το Post!
Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της .. καρδίας μου, έκανα ήδη τα τσέκς μου για το τι θα δω, αν και δεν μπορώ να κλείνομαι δε αίθουσες καλοκαιριάτικα οπότε για πολλές long live the internet! LoL
Χρόνια πολλά και οτι επιθυμείς Προβατούκο ;ο)

Anonymous said...

Ειμαι ηρωας που το διαβασα και διαφωνω και στα μισα που γραφεις. Δεν θα παμε ποτε μαζι σινεμα!!!
mark wahlberg rules!

Provato said...

gsus ειδοποίησα ρε φίλε ότι το σεντόνι είναι σούπερ τεράστιο, τι άλλο πια να έκανα. λολ με την παρατήρησή σου για την Τζολή, λολ. :-)

hourglass να πάμε μαζί να την δούμε όταν έρθει. λολ :-)

neutrino τα σχόλιά σου είναι σκέτη απόλαυση! σκέτη απόλαυση. Ναι, ο νέος τίτλος του towelhead είναι nothing is private, μάλλον το άλλαξαν για να το μαρκετάρουν καλλίτερα. Και εννοείται Wall-e for president! λολ χρόνια πολλά! :-)

dust έχεις δίκιο, μεγάλη παράλειψή μου να μην αναφέρω το Iron Man. πολλώ δε μάλλον που είναι η ταινία που ξεκινά την χατ σήζον στην Αμερική την ερχόμενη Παρασκευή. Εμείς δε, θα την δούμε από την Πέμπτη, μία μέρα νωρίτερα από τα Αμερικανάκια. τέλειο ε; χρόνια πολλά φίλε! :-)

alien τι εννοείς αν ψήνομαι. είμαι ΗΔΗ ΨΗΜΕΝΟΣ! χρόνια πολλά μωρό μου γλυκό! :-)

Provato said...

jimmy πόσο πολύ ταιριάζουμε πια εμείς οι δύο! τα σχόλιά σου είναι σαν να τα έγραψα εγώ! λολ. τα κουπόνια τα παραλαμβάνεις από τον εκδότη τους. λολ. χρόνια πολλά φίλε! :-)

vk λολ. :-) χρόνια πολλά!

x-oyranoy όταν βρεθείτε με τον Μαρκ μπορώ να έρθω να σας φέρνω τα ποτά; Λολ. χρόνια σου πολλά κουκλάκι! :-)

fallen χρόνια σου πολλά. να είσαι πάντα καλά! (ναι, ναι αξιοθαύμαστο που την γλίτωσα πάλι, λολ, αλλά πια έχω εκπαιδευτεί, χεχε). :-)

drFinch έλα ρε φίλε με στεναχωρείς να μου εύχεσαι μόνο επειδή πρέπει. :-) χεχεχε. χρόνια πολλά ρε! ...όχι επειδή έτσι λένε όλοι αλλά επειδή το νιώθω. :-)

Provato said...

tovene592 εννοώ ειδικά τον πούτιν! χεχε. ό,τιδήποτε Ρώσικο άη αντόρ! χρόνια πολλά! :-)

xilaren χαρά μου να υπηρετούμε ως πρόβατο το μετερίζι της ενημέρωσης. λολ. μπεεε χρόνια πολλά! :-)

basnia να έρθεις μαζί να δούμε το wall-e. χεχε. χρόνια πολλά με όλα τα καλά και πολλά κουπόνια για σεξάκοι με όποιον ποθείς! :-)

ανώνυμε έχω δει Batman αλλά δεν πολυθυμάμαι. όμως θα σε ακούσω και το Batman Begins θα το δω οπωσδήποτε. απόψε σχεδόν κιόλας! θεγκζ για το link! :-))

stassa λολ! θεγκζ για την διόρθωση! και λέγε πως τελειώνει το έργο του Σάλαμαν! :-) χρόνια πολλά!

Provato said...

tanila και όμως. και μάλιστα ο σκηνοθέτης είναι ένας σούπερ βιρτουόζος Ιαπωνέζος ο οποίος είναι πολύ καλός. για να δούμε, για να δούμε... :-)

cereal killer σα δε ντρέπεσαι να μου κάνεις ανήθικες προτάσεις... τα κουπόνια τα παραλαμβάνεις από τον εκδότη. λολ. χρόνια πολλά και καλά. :-)

constademon τι με ευχαριστείς χριστιανέ μου; εγώ ευχαριστώ που το διάβασες όλο. πάντως ούτως ή άλλως δεν θα χρειαστεί να κλειστείς σε αίθουσα γιατί σχεδός όλες αυτές τις ταινίες θα τις δούμε στην Ελλάδα από Οκτώβρη και μετά! χρόνια πολλά όμορφο αγόρι. όλα τα καλά του θεού να έχεις. :-)

billzouk ήθελα να ήξερα πόσο θα συμφωνούσες αν δεν διαφωνούσες με τα μισά... (τι να πω, θα με τρελάνεις εσύ...) λολ.

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ! ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ! δεν περίμενα ούτε ένα σχόλιο στο ποστ, και φτάσαμε τα 20πλασ. τι να πω. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΩΩΩΩΩΩΩ!

Anonymous said...

Κουπονάκι περίσσεψε;START2

Anonymous said...

ε αμα ξεκινησεις να το διαβαζεις δε σταματας.. να σου πω οταν λες οτι εχεις "ψηλες" προσδοκιες για το sex and the city μιλαμε για πανω απο 1,80? λολ

Nικόλας! said...

kale kai gw thelw kouponi!!!

PS an kai exw meinei pisw kinimatografika,kathos i poli pou molis irtha gia spoudes den exei sinema! tha thela na dw to sex and the city kai to x-files
makia!
ps2 egw ypostirizw sykia!!!

Anonymous said...

PROVATEEEEE!!!!!
polu xarika pou sxoliases to comment mou...
eimai o batmaniac...

p.s otan sou eixa grapsei oti thelo na se pantreuto den eixes pei kobentaaaaa....kai auto me pligose bathitataaaaaa....
"ανεkτικα πολλα σ’αυτη τη σκεση"

p.s 2 ta kouponia pane me tin mera i tin ora????

Provato said...

start2 κουπονάκια πολλά υπάρχουν. μην ξεχνάς ότι εγώ τα εκδίδψ και τα τυπώνω. λολ :-) καλό μήνα! :-)

ανώνυμε 2 χμ χμ χμ.... με έσφαξες με το βαμβάκι. δεν μπορώ παρά να το ομολογήσω! λολ καλό μάη!

niκολα αυτό που υποστηρίζεις σικιά θα σε αφήσει χωρίς κουπόνι. αν και είχα κάθε καλή πρόθεση. λολ. :-). (μα που σπουδάζεις και δεν έχει σινεμά; στο στρουμφοχωριό;). χεχε

batmaniac σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη που σε πλήγωσα τότε. ελπίζω να συνήλθες και υπόσχομαι να μην το ξανακάνω. χεχε. τα κουπόνια είναι ευέλικτα. αν μου αρέσει αυτός που έρχεται να τα εξαργυρώσει πάνε με την πενταετία (ένα κουπόνι ίσον 5 χρόνια καυτό σεξάκοι). αλλιώς με την φορά (ένα κουπόνι ίσον ένα κουήκι και έξω από την πόρτα)! λολ
ορίστε, σου απάντησα και δεύτερο σχόλιο λολ how more apologetic can I go??? χεχε

Won_toLLa said...

Καλό Μήνα....

λοιπόν το WAAl-E... Θα πρέπει να τα σπάει... Αν και σαν Ιδέα μου θυμίζει πολύ Ε-Τ (go homeeeee...)... Αλλα στο αντίστροφο... Τεσπα... Θα το δώ σταντέ!

Provato said...

won tolla και εγώ σταντέ. δεν το συζητώ! λολ.

Unknown said...

TO WALL E, th tainia toy latremenou woody allen kai to mama mia 8elw na ta dw trexontas.fysika th noore (polu kalh h8opoios)meta 8a me syroun gia to indiana jones .elpizw na nai kalo.ena exw dei mono.PAAALI X FILES??afou h allh tainia htan kata paaaaara polu katwterh(ba8os ametrhto) toy shrial.8ELW KOLASMENA
RETIRE THE MOVIE!!!KOLASMENA!!
TELEIOOO!!!GELASA PARA POLU