Wednesday, April 30, 2008

Ου παλιογιούφτισα λιγδοτάμπαρη!!! Η Μετζένα αφήνει τον άντρα της να δουλεύει... ου!

ΣΟΚ! ΚΑΙ ΔΕΟΣ!

...Η Μετζένα, αν και έχει τόσα πολλά λεφτά, αφήνει τον άντρα της τον Guy Ritchie να δουλεύει.

How cheap can you go, όταν έχεις τέτοια περιουσία;;;; έλεος η παλιοδραχμοφονιού!

Αυτός πάντως κάνει καλή δουλίτσα. Γύρισε μία διαφήμιση για την Nike Football, που είναι φοβερά απλά αλλά και σούπερ τσίλικη.

Δεν βλέπουμε παρά μόνο το υποκειμενικό ενός αστέρα του ποδοσφαίρου. Μου αρέσει πολύ... ειδικά γιατί δραματουργικά λειτουργεί τέλεια, παρά τις δυσκολίες και την έλλειψει διαλόγου. Δες την, είναι ωραία. Επειδή διαρκεί όμως περίπου δύο λεπτά σου προτείνω όση ώρα την βλέπεις να λες από μέσα σου με ένταση: "μετζένα σάξ" και ξανά μανά "μετζένα σαξ" και τότε "χάρντ κάντη σαξ" και ξανά "χάρντ κάντη σάξ εν μετζένα σαξ του". έτσι ο χρόνος θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις και κυρίως εποικοδομητικά.


ένηγουέη όμως ας ξαναγυρίσουμε στα σημαντικά:
ΠΟΣΟ ΓΙΟΥΦΤΙΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΕΤΖΕΝΑ; λολ

(μλκ δεν υπάρχει πιο μετερίζη της ενημέρωσης από τον προβατάκο σου. ρησπέκτ μη νάου - μου αξίζει sooooooo κουπόνι για σεξάκοι με τον εαυτό μου). λολ

18 comments:

Hfaistiwnas said...

Είναι ωραία διαφήμιση αυτή; Πάει και το δόντι του...
Μετζένα ουαου!

tovenito said...

καταγγέλω την διαφήμιση! που είναι ο ζαγοράκης; ο νικοπολίδης; ο γιούρκας; έστω ο κωλομπούρδας; είναι δάχτυλος της μετζένα και των σκοτεινών δυνάμεων του σιωνισμού που θέλουν τον αφανισμό του έθνους! επιτέλους κάποιος πρέπει να τα πει!

turigr said...

Δεν με ενθουσίασε η διαφήμιση, με ενθουσιάζει όμως ο τρόπος που επιτίθεσαι στην "κυρία" Ritchie. Εγώ μαζί σου. Και για την ενημέρωσή μου, σε εμπιστεύομαι, είσαι σταθερή αξία!

hourglass said...

Έλα μωρέ Πρόβατε, θες να τον έχει πλήρως ευνουχισμένο η Μετζένα? Να μην έχει κι αυτός το χαρτζιλίκι του, να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα βρε αδερφέ?!

Pastaflora said...

Καλέ, τι θέλετε; Να τον κλείσει τον άνθρωπο στην κουζίνα με την ποδιά και το φακιόλι να τηγανίζει μακροβιοτικά λάντς; Να τον βάλει να ψάλλει αυτά τα μυστήρια τα Καμπαλέζικα τα ομ ντυμένος ως Χάρε Κρίσνα; Διαφήμιση και πάλι διαφήμιση. Καταγγέλλω όμως την απουσία του Μπενίσιο!

Anonymous said...

Ο Gattuso που είναι ε?
Σκατοαγγλίδες!
Αποδυτηρια γιαί δεν δείχνει?
ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ
Ποιός τη χέζει τη σκατόγρια!
(Θεία με νευρα!!!)
Α! Και τώρα που το θυμήθηκα και μετάνοιωσα που δε σε άστειλα στο Μολοκότο να σε κάνει Παρκά.Γιατι δεν απαντάς στα κόμεντς μου πυκνόμαλο? (Μπ)έ?

YO!Reeka's said...

ωραία διαφήμιση. άσε που το τραγούδι της μαντάνα με το τιμπερτέτοιο δεν με αρέσει καθόλου.

Mirela said...

Meeeeeh!

Ο Guy έχει εξαφανιστεί καλλιτεχνικά απο τότε που πήρε τη Μετζένα. Και οι ταινίες που έκανε είναι σαν να μην τις έχει κάνει. :-P
Είναι το χόμπι του, ας πούμε!

όσο για τη διαφήμιση, καλή είναι, τα πειραγματακια με τον C.Ronaldo και τα φιλάκια με τον Cesc Fabregas δε με χαλάνεεεεε!

Seven Films said...

Καλή (μικροαστική) Πρωτομαγιά!

Είδωλο said...

Εγω την βρισκω σωστη και θεα. Η γυναικα εχει αυτογνωσια.
Με αυτο το Cd που εβγαλε ξερει πως η θα πρεπει να στειλει τον μαλακα της για δουλεια ή αλλιως θα πρεπει να καταληξει να ψωνιζει στα Lidl.
Γιατι και το ατιμο το χρημα δεν αυγατιζει απο μονο του.

billzouk said...

Η Μετζενα δεν ειναι γυφτισσα και τσιγγουνα. Αποδειξη, οτι για πασχα πηγε και αγορασε προβατο και σουβλισε, ενω θα μπορουσε να σουβλισει εσενα, που θα σε διναμε τα φαν της τζαμπα!!! λολ.

Provato said...

hfaistiwna ωραία είναι ρε, ωραία. αρκεί να είσαι φαν του ποδοσφαίρου! όσοι είναι την λάτρεψαν. καλό μήνα όμορφο αγόρι. :-)

tovene592 τα σκέφτηκα και εγώ όλα αυτά και ήθελα να τα καταγγείλω - κρατήθηκα όμως για να μην χαλάσω τις καρδιές όλων μας. Μπράβο που το επισήμανες μπράβο. λολ πές τα χρυσόστομε. Θέλουμε έλληνας ποδοσφαιριστάς. καλό μήνα! :-)

turigr αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε! καλό μήνα! λολ :-)

hourglass η Μετζένα φοβάμαι τον έχει πλήρως μουνουχισμένο ανεξάρτητα αν βγάζει χαρτηλίκι or not. lol καλό μήνα. :-)

pastaflora εγώ ξέρω ότι ο άντρας του σπίτιού δεν είναι σωστό να αφήνει την γυναίκα να δουλεύει. ντροπ ον Μετζένα λοιπόν. καλό μήνα :-)

aunt μην έχεις νεύρα μαγιάτικα. και σου υπόσχομαι ότι θα απαντώ στα μοναδικά σχόλιά σου. καλό μάη! :-)

Provato said...

yo!man συμφωνώ μαζί σου τα μάλα. καλό μήνα φίλε και χρόνια πολλά. και για την γιορτή σου επίσης, να σε χαιρόμαστε! :-)

mirela η Μετζένα όλους τους καταστρέφει. και η Σοφία Αρβανίτη που ήταν να συνεργαστεί μαζί της είδες τι έπαθε. λολ καλό μήνα, να πιάσεις σκληρό Μαγιόξυλο εύχομαι. λολ

seven καλή (μαντάμσουσούδικη) πρωτομαγία.

x-oyranoy how more could I agree with ya! λολ καλό μήνα αγόρι καλό και χρόνια πολλά.

billzouk θεός φυλάξοι. λολ καλό μήνα, φίλα μου ένα τριαντάφυλλο για το καλό λολ. :-)

Xilaren said...

poly kali indeed probatako mou, thanks. and reeespect :)

George Tsitiridis said...

asxeto... pou sou stelnoume e mail an theloume???

Hide In My Suitcase said...

Ekatsa tosi wra na dw ayti ti diafimisi (kali men, alla de me endiaferei ki olas) kai perimena na dw pou kollaei i Madonna kai meta antelifthin oti kamia sxesi! (se ksanthia mode, sorry!)
To CD mia xara einai me liga logia kai thewrw kalytera kommatia ta "4 Minutes", "Heartbeat", "Miles Away", "Devil...", "Voices" kai "Dance 2night" enw mallon fainetai oti eimai o monos pou thewrei to "Candy Shop" psilompourda... Alloi omoideates out there?

Provato said...

xilaren εγώ θεγκζ. ...και να πως φαίνεται ο ευρωπαίος ο άθρωπας. λολ :-)

pisoglendi το mail μου είναι provias@gmail.com :-)

gianni ppm όχι και καμία σχέση η Μετζένα με το video. αφού το έχει σκηνοθετήσει ο άντρας της. ένηγουέη, εγώ πάντως το άλμπουμ της το άκουσα ουάνς και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. αλλά μπορεί απλά να είμαι και ξυνίλας. λολ

Unknown said...

η μετζενενα!!!λοοοοοοοοοοοοοοολ!!!
α για να σου πω!!!ο ριτσι τι ητο πριν παντρευτει???δε φτανει που τον εκανε ανθρωπο στη κενονια!!!η μαντονα τοσα χρονια δουλευει!!ας δουλεψει και κανας αλλος.λοοοοοολ