Sunday, April 13, 2008

Διάλογοι με τον φίλο μου τον Στρουμφίτα.


Σήμερα τηλεφωνήθηκα με έναν φίλο μου. Όσο μιλούσαμε άκουγα από το σπίτι του στο βάθος ένα τραγούδι του Στράτου Διονυσίου το "πες μου πως μπορείς, να μιλάς για αγάπη και να προσπαθείς να με ξεγελάς χωρίς να νιώθεις καμία ντροπή πες μου πωωωως μπορείείείείείς".

Στην αρχή δεν το πρόσεξα ιδιαίτερα αλλά όταν διαπίστωσα ότι το έπαιζε λούπα λούπα λούπα λούπα λούπα άθρωπας είμαι τον ρώτησα.

Γιώρζ τρούλη: να σου πω, του λέω, τι ακούς; Διονυσίου και μάλιστα τον γιό!!!;
Στρουμφίτα: ναι, γιατί;
ΓΤ: Γιατί; εγώ γιατί; εσύ γιατί ακούς αυτό το πράγμα;
Σ: Γιατί είμαι χάλια και θέλω να ξεδώσω!!
ΓΤ: τι έγινε;
Σ: Με πρόδωσε πάλι η σχέση μου!!!! Είμαι κομμάτια. Κομμάτια, θέλω με το ίδιο μακό να πω τον πόνο μου στις γάτες, να βάλω τα μεταξωτά και να φυσάει στα εργοστάσια μπροστά και στα σκουπίδια πλάι. Έπιασα το Μ. να έχει κι άλλον! Δεν το πιστεύω. Που είναι η αλήθινη αγάπη μούμπλε μούμπλε; Γιατί όλοι με μούμπλε μούμπλε προδίδουν; Γιατί κανείς δεν είναι μούμπλε άξιος εμπιστοσύνης;

Τον άφησα να μιλά για κάμποση ώρα και να μου λέει για τον χαμένο έρωτα, τους άντρες που δεν υπάρχουν πια και τους πάτησε το τρένο, τα μούμπλε μούμπλε των σκέσεων, τα κλαψ λυγμ που όλοι σε θέλουν μόνο για σεκσάκοι (τι είναι κακό με αυτό ρωτώ εγώ;)... από μέσα μου έβραζα όμως.

ΓΤ: Να σε ρωτήσω κάτι;
Σ: ..λες και αν πω όχι δεν θα με ρωτήσεις...
ΓΤ: τον Μ. δεν το γνώρισες σε ένα site που λέγεται τριχωτοίρώσοι-ντοτ-κωμ;
Σ: ...ακριβώς!
ΓΤ: ...ωραία! και τι περίμενες βρε άνθρωπα; κάποιος με προφήλ σε ένα σάητ με τίτλο τριχωτοίρώσοι-ντοτ-κωμ να είναι ταγμένος στο μετερίζι της μονογαμίας; να έχει βασική προτεραιότητα την ουσία στις διαπροσωπικές σχέσεις; έλεος! ΕΛΕΟΣ! ο άνθρωπος ψάχνεται, πολύ και συνέχεια και αν δεν του κάνεις σούπερ κλικ θα συνεχίσει να ψάχνεται. Εκτός και αν περάσει λίγος καιρός και είστε καλά και σε γνωρίσει καλύτερα και αποφασίσει ότι κάποιες ανάγκες του καλύπτεις! δεν λέω ότι όλοι όσοι έχουν προφάηλζ στα ηντερνέτια είναι σώνει και καλά ρηχοί ελαφροί ανάξιοι εμπιστοσύνης αλλά τουλάχιστον μην κάνεις και τον έκπληκτο όταν σου συμβαίνουν τέτοιες στραβές!
Σ: ... ... ... ... ...
ΓΤ: ...μην με διακόπτεις με την σιωπή σου!!! Επίσης, σου θυμίζω να μην είσαι τόσο αυστηρός με τους άλλους! Πως είσαι χαλαρός με τον εαυτό σου και του συγχωρείς διάφορα ραντεβουδάκια και μανουβρίτσες (μην αρχίσω να φέρνω παραδείγματα δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να πας δουλειά αύριο); ε, να τα συγχωρείς όλα αυτά και στους άλλους! Για σένα το λέω, μην έχεις από την αρχή από τους ανθρώπους την απαίτηση να είναι τύπος και υπογραμμός. Αυτό έρχεται με τον χρόνο - και ο άλλος θα στο δώσει αφού δει κάποια πράγματα. Όπως κάνεις και εσύ!
Σ: ... οκ. οκ. κατέβα από τα καφάσι, σταμάτα να αγορεύεις, κατάλαβα!
ΓΤ: ...έχω καθόλου δίκιο;
Σ: ναι.
ΓΤ: Πες το.
Σ: (ψυθιριστά): έχεις δίκιο.
ΓΤ: δεν νομίζω! δεν μου αρέσει αυτό που ακούω. στονάρεις! τι λέμε όταν έχω δίκιο;
Σ: χρμφ χμφ μούμπλε χμφ σσφφροαφδλη...
ΓΤ: ΤΙ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ...
Σ: "είμαι μία συναισθηματική στρουμφίτα..."
ΓΤ: Ξαναπές το πιο πειστικά!
Σ: Α γαμήσου, θα στο κλείσω!
ΓΤ: αμήν και πότε! ΛΕΓΕΕΕΕΕ...
Σ: α γαμήσου!!!!
ΓΤ: λοιπόν, θα βάλεις μυαλό να γίνεις άθρωπας;
Σ: Όχι, αλλά θα προσπαθήσω...
ΓΤ: Νιώθεις καλύτερα;
Σ: σκεψ σκεψ... χμφ χμφ. Όχι really, αλλά τα νεύρα μου είναι τόσο σπασμένα εναντίον σου που δεν έχουν δυνατότητα να νιώσουν άλλο τον πόνο της προδοσίας!

βγάλε άκρη τώρα εσύ. λολ.

κάπου εκεί τελείωσε η συνομιλία. ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ άλλη κουλωσύνη.

(πριν βιαστείς να με κατηγορήσεις για άθρωπα χωρίς συμπόνοια να πω ότι όλο αυτό ισχύει και αντίστροφα. Κάθε φορα, ας πούμε, που παίρνω τον φίλο μου Στρουμφίτα να κλαφτώ ότι χώρισα, το πρώτο που λέει είναι "Πριν συνεχίσεις και μου τα πεις, απάντα μου αν ο άνθρωπος με τον οποίο τα είχες το ήξερε ότι τα είχες και δεν ήταν imaginary boyfriend"!!! σούπερ λολ χαχαχαχα!.

όποτε, δε, διαπιστώνω ότι έχει δίκιο σε αυτά που λέει, η αντίστοιχη της στρουμφίτας δική μου φράση που λέω δυνατά και ευδιάκριτα και πειστικά, ακόμα και αν είμαστε σε καφέ και μας ακούνε όλοι, είναι "είμαι τόσο απτάητ που όλες μου οι σχέσεις ξεκινούν ψυχανάλυση όσο τα έχουμε".)

βγάλε άκρη λολ.

14 comments:

blue piccadilly said...

Imaginary boyfriends... Η μοιρα καθε Σταχτοπουτας
LOL

Anonymous said...

Και σταχτοπούστρας πη σου πώ.Όσο δε για τον Ανχελ Διονυσιου..ουτε γώ που είμαι κοπρό(σκυλα) στα τελειώματα δε το αντέχω.Άλλα ρε μικρο πυκνόμαλλο..τόσο σκατό μαζεμένο και συ πιά.... ντοντ ακτ λαικ δατ μαϊ(και Απρίλη μη σου πώ) σιπ!

mahler76 said...

Δεν είχα πότε fuck buddy και imaginary boyfriend...how not cool is that????

Dr_MAD said...
This comment has been removed by the author.
Dr_MAD said...

Εμένα μια φορά που έτυχε να με απατήσουν, thank God, είχα την τύχη να το μάθω αφού είχα χωρίσει. Και φυσικά ένιωσα δικαίωση κάνοντας το σήμα της νίκης στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης (και τα ηχητικά: γέεεα, ουουυυ, ννναι!)

εγγυημένα πιστοί lovers στο:
www.rosopontiabottomakia.co.uk

προφίλ μου:
kolonoskopisitwra2004

Tanila said...

..... και κατηγορείς ton sikia ότι ήταν needy!
Δηλαδή όταν εσύ νομίζεις ότι τα έχεις μαζί μου κι εγώ προσπαθώ ν'αποφεύγω τα κάθε ώρα τηλέφωνά σου και να μην υποκύπτω στις πιέσεις σου να βγαίνουμε κάθε βράδυ, εσύ δεν είσαι needy;;;

tsok said...

Paralysis by analysis, η μοίρα των σκεπτόμενων αι των κατακαμένων...

blue piccadilly said...

Καλα λολολολολ κτλ γιου νοου...αλλα σε παρακαλω ασε με να βαλω αυτο το ποστ attachment στο δικο μου (ground control to major tom)
κι οποιος καταλαβε καταλαβε...

Επισης να ομολογησω αλλη μια φορα οτι εισαι my dream boyfriend

lolololol again

alienlover said...

ρε συ έλεος, έγραφα αγριεμένο ποστ, και τώρα που διάβασα αυτό μου έφυγε ο ειρμός! (το ποστ είναι σεντόνι, και πέρασα από δω να κάνω διάλειμμα)

χαχαχα έλεος

Άντα Φτυς said...

Έχω να παρατηρήσω τα εξής:

α) έτσι είναι οι φίλοι οι κανονικοί, σου τρίβουν στη μούρη την αλήθεια ΣΟΥ (προσοχή, ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι την αλήθεια ΤΟΥΣ) κι άμα δεν την παλεύεις εσύ χάνεις

β) "μη με διακόπτεις με τη σιωπή σου": προσκυνώ

γ) θέλω τη Ζουμπουλάκη, αλλά ξιπάζομαι και δεν αφήνω τις απαντήσεις μου (Μανίνα, sikia, Ελεύθερη Κατάδυση, added bonus η διεύθυνση σπιτιού του Συσσοβίτη για επίδοξους stalker) ΕΚΕΙ, γιατί άμα κανένα παιδάκι πει ότι έκανα αντιγραφή θα του σπάσω τα μούτρα, γιατί έχω τον Άρη στο ζώδιό μου και αυτό με κάνει επιθετική.

Αυτά.

Patrick said...

Να φανταστώ ότι είμαι ο μόνος που πάτησε τα link που έβαλε ο mad?Τι περίμενα,απορώ...

mahler76 said...

Ki ego patisa to link hihihii

Provato said...

blue tell me about imaginary boyfriends. χεχε εννοείται ότι μπορείς να κάνεις το ποστο ατάτσ όπου θες και εννοείται ότι σύντομα δεν θα είσαι απλά και το δικό μου dream boyfriend, θα έχεις γίνει πολύ αληθινό. trust me on that. έστω και για σεξάκοι λολ. :-)

Aunt τι να κώ προσπαθώ να είμαι καλός άθρωπας αλλά δνε μου βγαίνει λολ. :-)

mahlerάκο αντίθετα: HOW SUPER cool is that. i want you. χεχε. (εγώ πάντως τα είχα όλα αυτά - σεξάκοι να γίνεται, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα λολ)

mad είσαι παλάβρας. χεχε. και εμένα μία φορά έτυχε να με απατήσουν και το έμαθα από τις εφημερίδες την ώρα που κι εγώ απατούσα. χοχοχο. τέλεια τα links σου μπράβο.

tanila δεν σε παίρων για να βγούμε σε παίρνω να μου δώσεις κανένα σουβλάκι. λολ

Provato said...

tsok πες τα γκόλντεμάουθ γκέρλ! πεσ τα!

alien αν δεν αντέχεις την πχιότητα και την βαριά κουλτούρα δεν φταίω εγώ.

ada οκ οκ. αν και δεν θα έπρεπε να το δεχτώ θα πάρεις μέρος στην κλήρωση για την Μανίνα - για τα άλλα, θεγκζ έχεις δίκιο, ειδικά στο "προσκυνώ". λολ.

patrick και mahler ασφαλώς και δεν είστε οι μόνο super lame guys που πάτησαν με ελπίδα τα ληγκζ του mad. και εγώ τα πάτησα λολ. xxxxx