Friday, May 16, 2008

Στα λάστιχα σου πέφτω μετανιωμένος και παρακαλώ να με συγχωρήσεις


Θυμάσαι που πριν από μερικές μέρες σου έγραφα ότι μισώ τα αυτοκίνητα και ασταδγιάλα και ότι καταστρέφουν την πόλη και ασταδγιάλα και χωρίς αυτά η Αθήνα είναι χάρμα ζειν και ασταδγιάλα και μακάρι να μην υπήρχαν και ασταδγιάλα;

θυμάσαι;

ε λοιπόν άκυρο.

Λατρεύω τα αυτοκίνητα, είναι ό,τι πιο σημαντικό στην ζωή του άθρωπα, και ειλικρινά η αθρωπότητα χωρίς αυτά είναι καταδικασμένη και κάτω τα δέντρα ζήτω τα βουατήρ, κάτω η ησυχία ζήτω τα βουατήρ. όλοι μαζί τώρα: ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΟΥΑΤΗΡ.

... ... ... ... ... ... ... ...

σήμερα είχα να πάω σε ένα συνέδρειο που γινόταν σε κάποιο χώρο πολύ κοντά στο Ολυμπιακό χωριό. Επειδή δεν υπάρχει συγκοινωνία και πως να φτάσεις από το Εξάρχειο στο Διαόλουτημάνα αποφάσισα να δανειστώ από έναν αγαπημένο φίλο το βουατήρ του για να πάω με αυτό στην δουλειά μου.

μέγα σφάλμα. δεν είχα υπολογίσει ότι κάποιο αυτοκίνητο είναι sexy αναγνώστης του www.provato.gr και είχε διαβάσει τον Φιλιππικό εναντίον του είδους και τηλεφωνήθηκε με το αυτοκίνητο που ΕΓΩ πήρα σήμερα και κανόνισε να με εκδικηθούν...

Φεύγω από το σπίτι στις 8 και 20 περίπου. θα έπρεπε να είμαι στο Ολυμπιακό Χωριό σε καμμία ώρα, με είχαν ενημερώσει ότι για να βγεις από το κέντρο στην Εθνική πρέπει να πας από ποτάμι όπου έχει τρελή κίνηση το πρωί οπότε μούμπλε μούμπλε.

Τελικά, από μία έμπνευση της στιγμής την κάνω να βγω Εθνική από Αχαρνών, έτσι γλυτώνω το ποτάμι. Έλα όμως που αυτό εξόργισε τα αυτοκίνητα γιατί εκεί ακριβώς ήταν που υπολόγιζαν να μου κάνουν την εκδίκηση. και επειδή την γλύτωσα η οργή τους έγινε μεγαλύτερη!

Έτσι, μηχανεύτηκαν το εξής: αντί να στρίψω για να βγω από Εθνική στον δρόμο προς Ολυμπιακό Χωριό στην γέφυρα που έπρεπε με επηρέασαν υποσυνείδητα και έστριψα μία γέφυρα πριν... και έτσι βρέθηκα σε κάτι εντελώς άγνωστες περιοχές με κινέζικα ονόματα, τύπου κάτι σαν τα-τόϊ γίμου αν θυμάμαι καλά (μα καλά αυτή δεν ήταν ηθοποιός, ονομάσαμε περιοχή προς τιμήν της;), να πηγαίνω και να πηγαίνω και τελειωμό να μην έχω, και να πηγαίνω και να πηγαίνω και πάλι να μην έχω τελειωμό και όταν πια έφτασα σχεδόν στους Θρακομακεδόνες, που τους έχω ξανακούσει στο απώτερο παρελθόν, κατάλαβα ότι ήταν ώρα να ανησυχήσω.

Αφού μετά από ένα πεντάλεπτο έφτασα πάλι σε κατοικημένη περιοχή, βρήκα κάτι παιδάκια σε μία στάση σε ένα έρημο χωράφι και μου είπαν, αφού με ξεφοβήθηκαν και με πλησίασαν, ότι πήρα την στροφή μου λάθος... και μετά από ακόμα είκοσι λεπτά οδήγηση κατάφερα να φτάσω στον προορισμό μου, πολύ ώρα μετά την ώρα που θα έπρεπε κανονικά, αλλά ευτυχώς πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του συνεδρίου.

...η δεύτερη φάση της εκδίκησης των αυτοκινήτων έγινε βέβαια στην επιστροφή στο σπίτι. Δεν έχω να πω πολλά - παρά μόνο ότι ξεκίνησα από το Χωριό στις 4 και μισή και έφτασα στο Εξάρχειο στις 6 και 20. Γιατί βλέπεις ήταν ώρα αιχμής. Και γιατί δεν υπήρχε τρόπος να αποφύγω το ποτάμι.

έτσι πέρασα 50 λεπτά από την ζωή μου για να διανύσω περίπου 23 μέτρα, εκεί που η εθνική συναντά την Αττική Οδό...

τι να πω... τι να πω. Τρέμω την εκδίκηση των αυτοκινήτων.

οπότε, άκυρο το μίσος, άκυρος ο αλληλησπαραγμός. Ζήτω τα αυτοκίνητα!

Δηλώνω υπεύθυνα και με γνώση των συνεπειών του νόμου ότι:
τα αυτοκίνητα δεν είναι σαφρακιασμένα αλλά σούπερ κουλ.
ομορφαίνουν την πόλη και λύνουν άπειρα προβλήματα.
εμπλουτίζουν την ζωή μας και είμαστε σούπερ τυχεροί που είχαν την καλωσύνη να μας επιτρέψουν να τα εφεύρουμε.
κάτω το περπάτημα, από το σαλόνι στην κουζίνα για να πάω αυτοκίνητο θα παίρνω, φρομ νάου όουν - από αγάπη. λολ

(ευτυχώς που είχα μουσική vangelis μαζί μου, το blade runner και η κίνηση έγινε με αυτό υπόκρουση art project ξαφνικά. λολ. μην ξεχάσεις να παίξεις στον διαγωνισμό για να κερδίσεις vangelisδες και εσύ, ε; άντε άντε, λολ)

12 comments:

PaNoS said...

Ε δεν πήρες και εσυ ενα δανεικό GPS (όπως το αμαξι) να σε βοηθήσει!! :-P


Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα !!!

Hfaistiwnas said...

Δεν ξέρω και τόσο απο Αθήνα...
Τα αγαπημένα μας αυτοκίνητα...

Dr_MAD said...

Προδότη! Εγώ επιμένω οικολογικά να πηγαίνω στις δουλειές μου με μουλάρι (vlaxa mode on)

Jimmy Rose said...

Σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ. Και ερωτώ:
θύμα ποιάς συνωμοσίας και εκδικητικής διάθεσης είμαι εγώ ο δόλιος, που άπειρες φορές έχω κάνει αυτά τα 23 μέτρα (μέχρι την Αττική οδό) σε 1 ώρα και πλέον;
Εγώ λατρεύω (εξ απ' ανέκαθεν, από πάντα) τα αυτοκίνητα, γιατί να στραφούν εναντίον μου;
Καλησπέρα.

Β. said...

Δεν ξερω να οδηγαω επειδη τα φοβαμαι τα ατιμα.. Επειδη ειναι στραμμενα εναντιον μου απο παντα, επειδη λατρευω τις VESPA! Θα ξεσπασω μεσα απο αυτο το σχολιο ΝΑΙ!

Ακομα και στο πεζοδρομιο να περπαταω, θα το καβαλησουν για να με βαλουν κατω απο τις ροδες και να με στειλουν σε τοπο με vivid πανιδα-χλωριδα και ρουκουμουσουξου διαφορα!

Οσο για την Αθηνα.. Μμμμ.. Απλα κριμα σου που πρεπει να οδηγεις εκει μεσα.. Τσκ τσκ.. Ειναι απλα απαλευτη!

Εεεεμ....
Ζητω τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?...
ζ η τ ω ...

(μπεεεε!)

tovenito said...

άλλα φορά, το ελικόπτερο, τελείωσε! ο κόμπος έφτασε στο χτένι! και αυτές τις στροφές που πάνε και τις βάζουν! όταν θέλω να πάω κάπου απαιτώ να στρίβει ο δρόμος στο κομβικό σημείο που θέλω!πόσο σε νιώθω..

snikolas said...

Όλα αυτά τα λες για να με αποτρέψεις να κατέβω. Σε κατάλαβα.

BLUEPRINTS said...

πουλημένε...λολ

alienlover said...

μία είναι η λύση και αποτελείται από 3 λέξεις..

πίσω στο χωριό σου!!

Είδωλο said...

Axaxaxaxa Blueprints
Τσα πρρρρ....

αντε γεμισαμε βλαχοπουλες (οχι Ρενες) χαχαχαχα

Provato said...

πάνο καλησπέρα... που να ξέρω ότι δανείζονται και τα gps γαμώτο... καλώς ήλθες! :-)

ηφαιστιωνάκο σου εύχομαι να μην την γνωρίσεις την Αθήνα με αυτή της την όψη ποτέ. :-)

mad εσύ ζεις σε χωριό, δεν έχει μεγάλες αποστάσεις όπως εδώ στο μανχάταν.

jimmy είναι απλό. τα αυτοκίνητα σε μισούν γιατί είμαστε φίλοι. λολ

ροδοαψαράκι κι εγώ αγαπάω vespa. έχω κιόλας μία! την λέω χάρη πότερ! λολ :-)

Provato said...

tovene592 αχ λυγμ, είχε απεργία ο πιλότος μου εκείνη την μέρα. αλλιώς ελικόπτερο θα έπαιρνα κι εγώ. θα έκανα και πιο εντυπωσιακή είσοδο. λολ

snikola μην τολμήσεις να κατέβεις. αυτή η πόλη χωρά μόνο έναν σεξοβόμβο.

blue τι να κάνω, η ανάγκη με έκανε...

alien δύο λέξεις έχω να πω: λολ

x-oyranoy ρένες, ρένες, γιατί όχι ρένες; :-)