Saturday, May 17, 2008

Υποχρεώσεις, υποχρεώσεις...

η γλυκιά me-moir με προσκάλεσε (εμένα και 1334374665278819191 γκαζίλιον άλλους μπλόγκερζ, λολ) να ανεβάσουμε ένα χειρόγραφό μας. βαριόμουνα, ως συνήθως!

ευτυχώς θυμήθηκα ότι το έχω κάνει στο παρελθόν, όχι βέβαια με αφορμή κάποιο παιγνίδι αλλά λόγω της πραγματικότητας της ζωής της ίδιας. χε χε λολ λολ εντατίκ

Οπότε ξαναναβάζω το ίδιο σημείωμα. λολ

Τυχαίως, το σημείωμα και η όλη φάση με εκφράζουν πολύ και για διάφορους λόγους. επειδή όμως έχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις (σίδερο και πλύσιμο πιάτου ας πούμε)δεν θα σε ζαλίσω τώρα να σου εξηγώ.

επίσης πέσε και πάιρνε ρησπέκτς που τα πράγματα που κάνω πρώτος ΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥ ΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΙΔΕΕΕΣΙΔΕΕΣΙΔΕΕΕΣΙΔΕΕΣ ΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥ μετά από κανένα χρόνο γίνονται memes που διαδίδονται με μεγάλη επιτυχία. ξαναλόλ εντατίκ

(και μία που είπαμε για blogοπαίχνιδα δες ένα καινούργιο που πολύ μου άρεσε! η θεία Ντώνα το έκανε και είναι άψογο! μπράβο Θεία και ρησπέκτ)

μακρεσκελές υστερόγραφo: πήγα με την βερμουδίτσα την βόλτα μου, έχει υπέροχο καιρό, το Κολωνάκι είναι πήχτρα στον κόσμο, μέχρι και διάσημο μπλόγκερ έπέτυχα, αλλά είμαι διακριτικός δεν θα πω ποιον (εκείνος εννοείται ότι αν θέλει το αναφέρει ότι με είδε) λολ.

Απορία και παρατήρηση: δεν είναι από τα πιο ρηχά συναισθήματα η "χαρά" που έχουν οι άνθρωποι την ώρα που ψωνίζουν; έγινα μάρτυρας της στα δύο μαγαζιά που πήγα και με ...αγρίεψε λίγο. Είναι τόσο επιφανειακή αυτή η "καλή διάθεση", λες και την υποβάλλουμε στον εαυτό μας, σαν αποζημίωση για τα πράγματα που κάνουμε για τα λεφτά...

μα τι χαζές παρατηρήσεις που κάνω κι εγώ. χμφ χμφ χμφ. ουφ μη με ξεσυνερίζεσαι, ξέρεις ότι είμαι παραξενιάρης ώρες ώρες.

10 comments:

Hfaistiwnas said...

Toν Μπόμπ ανάποδα λέει!! λολολολολ!
Πλάκα έχει...

tovenito said...

ιεροσυλία να μετακινείς τα βουδάκια ελαφρά τη καρδία λέμε!

Dr_MAD said...
This comment has been removed by the author.
alienlover said...

είσαι τάση από μόνος σου!

xryc agripnia said...

Aσταδιαλα,ρε ψωναρα!Μπε, ρε!Μπεεε!

sikia said...

παραξενιάρης ώρες ώρες? Το ώρες ώρες μου άρεσε, πες καλύτερα twenty fours a day,seven days a week, 365 days a year, να είσαι μέσα....

Ααα και πρόσεξε τώρα το καλοκαίρι με τις βερμούδες, γιατί έχεις 41ποντο πέος και βγαίνει από το μπατζάκι....

Β. said...

Εγω πηγα να παρω ενα δωρο για την Ρανια, που εχει γενεθλια την Δευτερα. Μου σπασαν τα νευρα ολες οι δηθεν γκομενες που παιρναν ενα νουμερο μικροτερο για να τονιζει το μπουστο το σεξυ-μη ξερασω και με κοιτουσαν ωσάν τον Ε.Τ με καποια δυσπλασια (ω μα τον Δια φαντασου!), επειδη φορουσα φαρδια μπλουζιτσα!

Αλλα αστο αυτο...
Ποια χαρα καλε μου στα ψωνια?
Οταν πεφτεις πανω στον τυπο ή και στην τυπισσα που εχει σπαστει και κυκλοφορει σαν να αιωρειται, σαν το κοριτσακι απο την Καταρα (μα τι ωραιο μαλλι!) και αν τον/ την ακουμπησεις θα χεις 203938748393 χρονια γρουσουζια και ατυχια στο κρεβατι! ασε.... Φολα στα ψωνια σε λεω! (παντως ειδους!)

Me:Moir said...

Ο Μπομπ, ανάποδα? Συγκλονιστικό...
Τα γραμματάκια σου όμως όσο γλυκά τα περίμενα. :)

Provato said...

ηφαιστίωνα μα είδες τι τραβούσα στο παλιό μου γραφείο; λολ

tovene592 το ξέρω, δεν το ξέρω! :-)

alien ναι είμαι. τάσι αυτοκινήτου. λολ

archive λολ. :-) μπεεεε ρε μπεεε

Provato said...

sikia προσέχω να μην φαίνεται γιατί πάνε και μου το υπογράφουν παρά τη θέλησή μου έτσι σκληρό που είναι σα γύψος. λολ

ροδοψαράκι ΚΑΤΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ! λολ.

me:moir πρόσεξες ότι είναι γραμμένο το σημείωμα με χρυσό μαρκαδόρο; λολ μωρό μου και πολλά φιλιά! :-)