Saturday, June 28, 2008

Οι απόλυτες ατάκες για σεξάκοι, που λειτουργούν άμεσα και αποτελεσματικά


Σάββατο σήμερα, θα βγεις για το καθιερωμένο εβδομαδιαίο σεξάκοι, το πρόβατο είναι εδώ να σε βοηθήσει να προσεγγίσεις το γκομενάκι των ονείρων σου και να κάνεις μαζί του όλα όσα το κορμί σου ποθεί και η φαντασία σου περιμένει.

Μια κοινωνική σλασ σεξουαλική προσφορά του www.provato.gr του μοναδικού μπλόγκ που ξέρει ότι σεξάκοι ίσον οξυγόνο ίσον ευτυχισμένοι άνθρωποι ίσον καλλίτερη κοινωνία.

Οι παρακάτω ατάκες έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από τον προβατίσιους, τον πιο σεξουαλικά ενεργό μπλόγκερ με πιστοποιητικό ISO 9069, και έχουν αποδώσει. Κοντολογίς αν τις χρησιμοποιήσεις θα έχεις αποτέλεσμα. Στάνταρ πράγματα. Και ας λένε διάφοροι ότι δεν ισχύουν. Φύγαμε.
  • Ψάχνεις παρεϊτσα; Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι άμεση, και υποδηλώνει το λόγο της προσέγγισης. Κοντολογίς στα μυαλά των περισσότερων παρεϊτσα ίσον σεξάκοι. Χρόνος από την ώρα που εκφέρεις την ατάκα μέχρι την στιγμή που κάνεις σέηφ σεξ: περίπου 1 ώρα.
  • Δεν έρχεσαι από το σπίτι για καμιά μπυρίτσα; Τέλεια για στρεητόνια που τάχα μου ανυποψίαστα μπορούν να καθησυχάζουν τον εαυτό τους ότι ο λόγος που ήρθαν σπίτι ήταν η Amstel και όχι η σέξυ κοιλίτσα σου. Χρόνος επιτυχίας 45 λεπτά.
  • Υδραυλικός είσαι; έχεις πολύ στιβαρό μανικιούρ. Ατάκα τέλεια για τεχνοκράτες και μελανζέ white colars που το έχουν απωθημένο να έκαναν μία πιο ανδροπρεπή δουλειά. Χρόνος ανάμεσα στην ατάκα και το σέηφ σεξ: περίπου 30 λεπτά.
  • Νομίζω ότι είμαι gay in the closet. Θες να με βοηθήσεις να το αποδεχτώ; Τέλεια ατάκα για τις μητέρες Τερέζες εκεί έξω που τους αρέσει να απλώνουν ένα σεξάκοι βοηθείας στον άθρωπα που έχει ανάγκη. Χρόνος αποτελέσματος, 29 λεπτά.
  • Μήπως σε πονάει το ποπουλίνο σου; Σκεφτόμουν όλη μέρα ότι i was sooooo doing it με ένα χάνγκ λάηκ γιου! Άλλη μία ατάκα κόλαφος. Όπου την έχω πει έχει κάνει πάταγο. Μεγάλη επιτυχία, και κυρίως με πχιότητα στην επερχόμενη σχέση. Χρόνος από την ώρα εκφοράς της μέχρι το σεξάκοι: 22 λεπτά.
  • Θες να έρθεις σπίτι μου; Έχω μία πίτσα που σου δίνω την μισή και άλλη μία πίτσα πι στην δίνω ολόκληρη. Παπάγι μένω. Τα σχόλια περιτεύουν, έχουμε και μία ποιότητα ως bloggers. Χρόνος από την ώρα εκφοράς ατάκας μέχρι να κάνεις σεξάκοι 21 λεπτά. (βασικά όλο το χρόνο τον σπαταλάει η διαδικασία κατανόησης του λογοπαιγνίου). αυτή είναι η ατάκα με την οποία έκανα καμάκι στον Sikia όταν πρωτογνωριστήκαμε, και τελικά παντευτήκαμε.
  • Μόλις σε κατήγγειλα στην WWF και έρχονται να σε μαζέψουν. Προκαλείς αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας, τόσο χατ είσαι. Τέλεια ατάκα για γκομενάκια με περιβαλλοντική συνείδηση. Η εξυπνάδα της τα κάνει να μην μπορούν να αντισταθούν. Χρόνος επιτυχίας: 20 λεπτά.
  • Θες να κάνουμε σχέση; Ιδανική ατάκα για needy, της προσκολλήσεως άτομα. Υπόσχεσαι σχέση, σου κάθονται και μετά λες ένα "δεν σου αξίζω, είσαι τόσο καλό παιδί", εξαφανίζεσαι, και έχεις κάνει σεξάκοι δωρεάν και χωρίς στρήγκζ ατάτσντ. Χρόνος επιτυχίας ατάκας: 15 λεπτά.
  • Ο αδελφός μου δουλεύει στην εταιρία που φέρνει την Μετζένα στην Ελλάδα. Άλλη σούπερ επιτυχημένη ατάκα, new entry στην λίστα, την χρησιμοποίησα χτές με τεράστια αποτελέσματα. Μεγάλο της πλεονέκτημα ότι πιάνει όλα τα κοινά. Χρόνος επιτυχίας ατάκας: 7 λεπτά.
  • Εχώ πεσμένα τρυφερόνια στο αίμα. Θες να έρθεις να με βοηθήσεις να τα ανεβάσω; Η μεγάλη έκπληξη της λίστας, μπορεί να μην το πιστεύεις, και όμως αυτή η ατάκα οδηγεί σε σούπερ πρόστυχο σεξάκοι. Χρόνος αποτελέσματος 5 λεπτά.
  • Είσαι Μανχατανιώτης; Κολακεύονται όλοι όταν τους λες ότι μοιάζουν με ξένο και δίνουν κώλο με τη μία. Κανείς βέβαια δεν αναρωτιέται γιατί τον ρώτησες αν είναι ξένος σε άπταιστη ελληνικήν. Χρόνος αποτελέσματος: 3 λεπτά.

και τελευταία ατάκα, η μεγάλη νικήτρια.

  • Θες να ρίξεις πάνω σου κάτι πιο ελαφρύ; Εντάξει, δεν υπάρχει! Αυτή η ατάκα κάνει θαύματα. Όπου την έχω χρησιμοποιήσει, στο γραφείο, στο σπίτι, στην εκδρομή, στο χωριό, στην πόλη, γίνεται ένα μικρό θαύμα, σαν το αλουμινόχαρτο σάνητας. Την ώρα που προφέρω το φρ στην λέξη ελαφρύ (ώπα και παρήχηση του φρ ο προβατίσιους) ήδη ο γκομενάκος είναι γυμνός σε στάση "δερματολόγε έλεγξε με" πάνω στο διπλό κρεβάτι. Ρησπέκτ στην αιώνια ατάκα. Ρησπέκτ. Χρόνος επιτυχίας -3 λεπτά. Ναι, καλά διάβασες, μείον 3 λεπτά. Ρησπέκτ.

Α και πριν βγεις θυμίσου. Όλες αυτές οι ατάκες γίνονται ακόμα πιο αποδοτικές αν χρησιμοποιήσεις την προσφώνηση "φιλαράκο" στην αρχή ή στο τέλος και αν έχεις κάνεις μπάνιο πριν βγεις.

Σαπούνι και νερό, κορμάκι σεξουαλικό, δεν ξεχνάμε ποτέ.

31 comments:

Anonymous said...

entaksei....egrapses pali...ka8omai k gelaw monos mou! kalo s-k!
(sorry gia ta greeklish- to pc mou den exei ellhnika)

Jimmy Rose said...

ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την εμπειρία και τις γνώσεις σου με εμάς τους φτωχούς και ταπεινούς.
Χωρίς εσένα θα ήμασταν απάρτου και αγαμήτου γωνία...
Καλησπέρα.

Lina said...

xaxaxxaxaxaxxaxa!!! τα τρυφερόνια είναι ό,τι καλύτερο! και πιάνει σε όλα τα φύλα....

επίσης... μου χάλασε το μηχάνημα γυμναστικής... θα με βοηθήσεις στις αντιστάσεις;

Hfaistiwnas said...

"στιβαρό μανικιούρ"???? λολ αγαπητέ μου!
"σεξάκοι βοηθείά;" εκεί θα πέσουμε!
Αυτό με τη Μαντόνα πιάνει σίγουρα...
"τρυφερόνια"¨λολ!
Ναι! Ναι! Αυτό το τελευταίο είναι τέλειο!
Κακομοίρη μου! κανόνισε να με πάρουν με τις πέτρες!

Mirela said...

Τα σημειώνω και θα τα δοκιμάσω ΟΛΑ την άλλη βδομάδα στην Αιδηψό που θα πάω να βρέξω το κοκκαλάκι μου...!

Θα σε ενημερώσω πάραυτα για τα αποτελέσματα!

Dr_MAD said...

Θα τις πω όλες μαζί απόψε κι ό,τι γίνει. Σήμερα πρέπει να μπει τέρμα στο εμπάργκο

[ακούγεται ήδη το νερό στο μπάνιο]

alienlover said...

από τα πιο χρήσιμα ποστ σου, θα τις έχω κατά νου.

μι λαβς μπεεεεεεεεεεεεεεε

tovenito said...

πι πας και τις βρίσκεις;;;λολ και ξελόλ! δεν είσαι καθόλου πιριτανός τελικά! αν ήσουν μακαρονάδα, θα ήσουν πιτανέσκα!

jg said...

den kserw poia 8a xrisimopoiousa alla omologw pws 8a epefta me oles tis atakes-ektos tis 3hs!

So_Far said...

Θες να έρθεις σπίτι μου; Έχω μία πίτσα που σου δίνω την μισή και άλλη μία πίτσα πι στην δίνω ολόκληρη.

Την ψηφίζω ως ατάκα του επόμενου χειμώνα, λόγω οικονομικής κρίσης.
Αν δε, εμπλουτιστεί με : έχουμε και ζέστες στα κρύα ( με όλο το διφορούμενο της έκφρασης ) τότε να δεις σουξέ στο σεξάκοι
ο κάθε πικραμένος θα φύγει ευχαριστημένος ..

mahler76 said...

Άρε πρόβατε γιατί να μην σε διαβάσω χτές που πάλι δεν μου έκατσε κανείς στο S-Cape (βέβαια θα έπρεπε να ψάχνω αλλά anyway).

"Ο αδελφός μου δουλεύει στην εταιρία που φέρνει την Μετζένα στην Ελλάδα." Εχω γνωστό που έχει όντος τέτοιο αδελφό και τώρα τελευταία γαμάει αβέρτα. Βρε λές γιαυτό να είναι????

Totally Stranger In My City said...

θα συμφωνισω με τον mahler76, την γκαντεμιά μου μέσα. Δεν μπορούσα να σε εχω διαβάσει απο χθες....?

PN said...

"Είσαι Μανχατανιώτης;;;"

Καλά βρε φίλε, δεν υπάρχεις!!! Πάντως αυτό με την Μαντόνα πιστεύω καραντί ότι θα λειτουργεί τρελά αυτό το καλοκαίρι. Έχει να πέσει σεξάκοι με αυτή την πρόφαση που θα πάει σύννεφο!!!! Αφού σου λέει η χώρα θα γεμίσει εργαζομένους και συγγενείς εργαζομένων στην εταιρεία που φέρνει το Μαντονάκι...!!!!

BLUEPRINTS said...

είδες τι έκανες τώρα; χθες βράδυ που βγήκα άκουγα παντού αυτές τις ατάκες, παντού όμως... κι έλεγα: δε μπορεί κάποιο βιβλίο κυκλοφόρησε (μα -3 λεπτά; μήπως ανακάλυψες κάποια μαύρη τρύπα και κατήργησες το χρόνο;)

Ιδομενέας said...

χαχαχαχχα!

5/5!

turigr said...

Εμένα πάντως με εντυπωσίασε η ακρίβεια στο χρόνο ανταπόκρισης! Μπράβο, το άξιζες το πιστοποιητικό ISO 9069!

Anonymous said...

Χαχαχα :-)
Σκέφτομαι πάλι τι χάνω που τελευταία δεν έχω χρόνο να σε διαβάζω συχνά! Από τα καλύτερα σου ποστ!
Κρίμα που εδώ πάνω χρειάζεται να τις μεταφράσεις και ίσως χάνουν την αμεσότητα τους (και τον βαθμό αποτελεσματικότητάς τους).
Αλλα ίσως δοκιμάσω το: "Are you Manhattanish"? lol

nikisot said...

xaxxaxaxa
eidika ayto me th metzena einai sigouri epityxia
perimenw ta kouponia mou eee

Fashionitsa said...

Μετζένα ρουλζζ!! Άλλωστε είναι γνωστό παγκοσμίως ότι έχει τέλειο σεξ-κάρμα και όπου και να την αναφέρεις, η κατάληξη είναι μία:

Στο κρεβάτι.

Παρόλα αυτά, πάω να ρίξω πάνω μου κάτι ελαφρύ. :))))

ethanandthecity said...

lol ψηφίζω την ατάκα περιβαλλοντικής ευαισθησίας, προσδίδει κύρος, φινέτσα και εκλεπτυσμένο προφίλ στον χρήστη. Ευχαριστώ

Lily said...

By far το καλύτερο ποστ που διάβασα σήμερα....χαχαχα :)

Ιφιμέδεια said...

Προβατίνι you rule!!

Τέλειες οι ατάκες. Personal favorite: η ατάκα με την πίτσα είναι σούπερ !!!!

Xilaren said...

hahaha!

Κακίστρω said...

Do you facebook?

Αυτός είναι ο νέος τρόπος καμακιού την σήμερον ημέρα λέιντιζ εντ τζέντλεμεν.

Πι_ες βέρι ιμπόρταντ: What happened to your feizmpouk account? What happened to my favorite page?!

Provato said...

ανώνυμε ευχαριστώ! χαίρομαι που γελάς, πάντα να γελάς. καλό μήνααααααααα :-))

jimmy άσε τα σάπια, τι ανάγκη έχεις εσύ... σφάζονται στα πόδια σου τα σεξάκοια. :-)

lina ωραία αυτό με το ...όργανο γυμναστικής. I am so gonna be using it! :-)

ηφαιστιωνάκο είσαι τρελός ότι θα σε πάρουν με τις πέτρες. εδώ σου μιλάω για εγγυημένα αποτελέσματα, και σε προκαθορισμένο χρόνο! Or your money back! :-)

mirela στην Αιδηψό μην ξεχάσεις να πάρεις και πάνες για την ακράτεια. λολ :-)

Provato said...

MAD πως πήγε η βραδιά σου; το σπάσαμε το εμπάργκο; είμαι σίγουρος ότι διέπρεψες! :-))

alien άσε τα σάπια κι εσύ. λες και έχεις ανάγκη από ατάκες. έχεις τα σεξάκοια με το κιλό έξω από την πόρτα να σε παρακαλάνε. :-)

tovenako επίσης μη ξεχνάς ότι λατρεύω και το μιστοκιλιρι! λολ

Pov damn! να μην το ήξερα όταν γνωσριστήκαμε... γμτ τα λέει αυτά ο κόσμος νωρίτερα. ;-))

so far σου εφιστώ την προσοχιέ ότι αυτές οι ατάκες δεν λειτουργούν με "κάθε πικραμένους" αλλά με άθρωπες που έχουν μία χαρά γλύκα και σφάζονται παλληκάρια στο πόδια τους. Αλλιώς τι νόημα θα είχε; ο κάθε πικραμένος πέφτει ό,τι και να του πεις. :-)

Provato said...

mahlerάκο δεν πειράζει, κι αύριο μέρα είναι! ...αυτό με την Μετζένα λειτουργεί σίγουρα πάντως, :-)

totally stranger δες το από την καλή πλευρά. όλη αυτή τη βδομάδει έχεις χρόνο να προβάρεις, ώστε το ερχόμενο Σάββατο να κάνεις την πετυχημένη κίνηση. Καλό μήνα!

VK προσοχή όμως γιατί θα την κάψουμε την ατάκα και μετά τι θα απογίνουμε; :-))

blue δεν κατήργησα τον χρόνο, απλά η ατάκα η συγκεκριμένη είναι σούπερ σαξέσφουλ! τι να κάνω, να μην το πω, να σαμποτάρω την επιστήμη; :-))

ιδομενέα 69/69 λολ :-))

Provato said...

turigr αφού ξέρεις ότι το πρόβατο είναι φερέγγυο στα θέματα σεξάκοι! χεχε

konstantine θεγκζ για τα καλά λόγια. Πάντως πιστεύω ότι οι ατάκες πιάνουν παγκοσμίως. Στην περίπτωσή μου μία από αυτές (...άντε καλά, δύο...) έχουν λειτουργήσει άψογα στην Αμερική όταν ήμουν. Καλό μήνα :-))

Moody ντον γουώρη, με πήραν από τυπογραφείο τα κουπόνια σου έρχονται. καλό μήνα μωρό μου :-)

fashionitsa Λολ. Πάω κι εγώ να ρίξω πάνω μου κάτι ελαφρύ. :-)

ethan η συγκεκριμένη ατάκα έχει σπάσει ταμεία στους κλάδους "τράπεζες, χρηματιστηριακές, ακαδημαϊκά ιδρύματα". :-)

Provato said...

Lily θέγκζ! :-))

αδελφούλα τι να πω τώρα... και μένα αυτή με την πίτσα είναι που αγαπώ περισσότερο. άμα δεν ταιριάζαμε.... xxxxxxxx

xilaren xxxxx :-))

κακίστρω Μπεεε. ο μπε έφυγε από το το φέηζμπουκ, πολύ τάημ ήτερ και είχα αρχίσει να παραμελώ το μπλογκάκι και δεν θα το ήθελα ποτέ, ποτέ αυτό. όμως με βρίσκεις εδώ! :-)) Όσο για καμάκι και φέηζμπουκ, μου κάνει σούπερ οξύμωρο. λολ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ!

chaos_onion said...

Φέηζμπουκ τζαστ γκοτ μπόριγκ. (οκέι, ήβεν μορ μπόριγκ)

Και καθόμαστε και σα βλαμμένα τόσες μέρες και προσθέτουμε citizens στο Provato City :P

Αλλά άμα είναι να σ'έχουμε περισσότερο εδώ, χαλάλι!

φάβα said...

xaxaxaxa, super!!! (ti einai to Metzena?)