Tuesday, June 24, 2008

Σεφερλής στο τετράγωνο

Λεζάντα: Ο Σεφερλής του χωρού, μαζί με το Σεφερλή του λαϊκού τραγουδιού μας δείχνουν ότι μία εκδήλωση μπορεί να έχει σεφερλήνεςς ακόμα και αν ο Σεφερλής δεν είναι καλεσμένος.

ρησπέκτ.

(αν υποψιαστώ ότι για να γίνεις λαμές τραγουδίστριας πρέπει να έχεις τελειώσει χορό, θα πάθω απίστευτο άγχος. Μετά σου λέει γιατί οι εταιρίες ζητάνε μεταπτυχιακά για να σηκώνεις τηλέφωνα...ομαγκόντ...)

14 comments:

Hfaistiwnas said...

λολ! Ποιός αυτός; Αυτή είναι η Ζήνα έτσι;

turigr said...

Σημεία των καιρών!!!

Dr_MAD said...

Ακουσες το 2 Hearts από Ζήνα και έπαθες ζημιά φαντάζομαι, ε?

Ο Ρήγος μερικες φορες ειναι απίστευτος, μερικες είναι σούπα (κρύα)

alienlover said...

ta ustera olou tou kosmou...

chaos_onion said...

Προφάνως ήθελαν να κάνουν ένα tribute στην Kylie κι αφού δεν έβρισκαν κάποια σε φωνή και στυλ είπαν να κάληψουν τον τομέα "κοντή ξανθιά" (συγγνώμη "petite ξανθιά :P )

Για τον Ρήγο δεν έχω άποψη, εκτός των Ζηνικών δεν έχω δει δουλειά του αλλά μου λένε πως είν'καλός. :S

Anonymous said...

look, το πεγγι ειδε οτι την εχουν του ελαφρού (ή/και του πούτσου) (ποτέ δεν ξεπλύθηκε το 'αν πας με άλλη') και έκανε την κίνηση ματ ώστε να κατοχυρώσει από τώρα εκπομπές το 2030 ως 'η μεγαλη κυρια του ελληνικου τραγουδιου'.
ο κονσταντέν βρήκε μια δουλειά που αφήνει μπικικίνια, έχει και χάβαλο (σίγουρα το καταφχαριστιέται), πάντα είχε αδυναμία στα μπουζούκια και έχει πει ότι αυτό που γενικά κάνει έχει κάτι απο τρασ αρτ.

oblivion said...

Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ο Ρήγος παίζει με Ζήνα για τα λεφτά, είμαι σίγουρος ότι θα το παραδεχόταν και ο ίδιος - έχει αποδείξει άλλωστε ότι δεν είναι δήθεν και δεν κωλώνει να τσαλακωθεί, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του.. σίγουρα το καταφχαριστιέται, εξάλλου η σχέση του με το συνδυασμό μπουζούκια-trash αποδεικνύεται και από το συγκρότημα που έχει φτιάξει ("ταγέρια"). Για όποιον ξέρει πάντως ο Ρήγος δεν είναι μόνο αυτό! Για την Πέγκυ, με κάλυψαν οι προλαλήσαντες! Καλημέρα!

Anonymous said...

Βρίσκω καλό τον Ρήγο (καλό, όχι εξαιρετικό), και νομίζω πως με την Ζήνα έκανε εξαιρετική δουλειά- απλό: στον στίβο του χορού ανταγωνίζεται μεγάλους, ευρηματικούς, σπουδαίους - στο στίβο του μπουζουκιού/ βιντεοκλίπ ανταγωνίζεται αρπακολλατζήδες, παρωχημένους. λογικό δεν είναι? παρόλα αυτά προ μερικών ετών της έκανε ωραίες αφίσες, 2-3 εξαιρετικά βίντεοκλίπ.
και για να είμαι ειλικρινής, από σκυλούδες η πέγκυ ζήνα είναι από τις καλύτερες...
και μην κοροϊδεύετε μωρά μου... θυμάμαι πήγαινα δημοτικό όταν τραγουδούσαμε 'δώδεκα η ώρα του βρυκόλακα' παρωδώντας το γνωστό άσμα, που πια θεωρείται το 'μεγάλο κλασικό της απόλυτης ελληνίδας στάρ'...
ο χρόνος βλέπετε...
Βίνα

YO!Reeka's said...

σαν το βερόπουλο που ζητά απόφοιτους μαθηματικού για να περνούν τα κρουασάν πάνω από τον αισθητήρα στο ταμείο

ιακωβος said...

:)

εγω ενα φουρνακι εχω... μπορω να γινω τραγουδιστρια;

Provato said...

Ηφαιστιωνάκο είναι ο Σάμθηγκ Ρήγος. Χορογράφος σούπερ κουλ (ορ νοτ). Που είναι λαμές Ζήνας κατ' επάγγελμα. :-))

Turigr τέρατα των καιρών. τι να πω.

mad δόξα τω θεώ, δεν το άκουσα! How cool is that??? τη γλύτωσα...

alien ποια ύστερα... τα μετα-ύστερα!! :-))

chaos, τρήμπγιουτ στην Κάηλη ακούω και μου έρχεται η αναφυλαξία.... γιατί ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ να πρέπει να κάνει κανείς τρήμπγιουτ στην Κάηλη, μου λες;
Για τον Ρήγο κι εγώ δεν έχω άποψη. ευτυχώς. λολ :-)

Provato said...

just me τώρα δηλαδή γιατί θες να χαλάς φαιά ουσία να μου το δικαιολογείς όλο αυτό, μου λες;
δηλαδή πραγματικά σε ενοχλεί να έχω κακή γνώμη για ο Σεφερλή δίδυμο; λολ :-))) μου άρεσει όμως η ανάλυσή σου, έχεις πολιτική σκέψη!

oblivion εγώ πάντως το Ρήγα μόνο από το κονέ με την Πέγκυ τον ξέρω. και αυτό δεν θα με κάνει να πάω να δω δουλειά του όσο καλή και αν λένε και αν είναι. super lame career move, ε;

Βίνα με έστειλες, όχι και κλασικό το δώδεκα. απλά το έχουμε συνηθίσει (διάβαζε μας το έχουν κάνει κλίσμα...). Πάντως τα τραγούδια της Πέγκυς μου αρέσουν πολύ λίγο, έως καθόλου. :-))

YO!Reeka γάμησέ τα. ας μην αρχίσω να γράφω τις παρατηρήσεις που έχω κάνει για την αγορά εργασίας τελευταία.

περ- Φουρνάκι ακούω, κρουασανάκι δεν βλέπω. :-)) αν γίνεις τραγουδίστρια, θα γίνω πρόεδρος του φαν κλούμπ σου. :-))

oblivion said...

Είναι λογικό να μην ξέρει κάποιος δουλειά του Ρήγου (άλλος ο Ρήγας) αν δεν παρακολουθεί χορό. Άρα και εξίσου λογικό να τον μάθει από την κάθε Πέγκυ που απευθύνεται καλώς ή κακώς σε πιο ευρύ κοινό. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα πάντα..

George Tsitiridis said...

Ειναι ο Κωσταντίνος Ρήγος.. απο το χοροθεατρο του ΚΘΒΕ(κρατικο θεατρο βορείου Ελλάδος) που επιμελείτε και τις εμφανίσεις της Ζηνα στην Θεσσαλονίκη.
Ειναι σαν αυτό που λέμε οτι σαν στέλνουμε το καλύτερο στην Αθήνα και μας επιστρέφετε όλες τις αρπαχτές του κώλου στην Θεσσαλονίκη...χαχαχ