Friday, June 06, 2008

Δεν με αφήνεις να παντρευτώ; Δεν σε αφήνω να πηδήξεις!

Ok, για να πω την αλήθεια, δεν έχω και καμία ιδιαίτερη πρεμούρα με το θέμα του γάμου των γκέηζ.

Αν μη τι άλλο, επειδή δεν νομίζω ότι θα αποκτήσω ποτέ καμία φοβερή περιουσία ώστε να θέλω να την κληροδοτήσω σε κάποιον...

[I mean bitch please! Ξέρεις πόσο έχουν πάει τα εκτυπωτικά έξοδα για τα κουπόνια για σεξάκοι που, με ΘΥΣΙΑ και ΔΙΚΑ ΜΟΥ έξοδα εκδίδω; τι περιουσία να κάνω, εδώ θα είμαi τυχερός αν δεν πεθάνω στην σατενοψάθα.]

Anyway.

Αν όμως εγώ δεν θέλω να παντρευτώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω το δικαίωμα κάθε μιανής να μπορεί να το κάνει αν το αποφασίσει.

Επίσης μου την δίνει που μία κοινωνία που αποτελείται κατά τεκμήριο (και σύμφωνα με τον ισχυρισμό της) από χαζοστρεητόνια αποφασίζει για μία μερίδα ανθρώπων γκέηζ!

το βρίσκω σούπερ ασταδγιάλα.

Κάτι τέτοια κάνουν τα στρεητόνια, και μετά ο μόνος λόγοζ που τα καλούμε στα uber cool πάρτη μας είναι για να νιώθουμε εμείς σούπερ τρέντη και καλοντυμένοι με τα φρικτά outfit που εμφανίζονται. και για να μας κάνουν τα δουλάκια να μας φέρνουν ποτά από το μπαρ. και καναπεδάκια απ' το μπουφέ.

'Ενηγουέη ξανά μανά

εχτές είχα πάει στον Λυκαβητό για να μαζέψω χόρτα. Είναι σούπερ απαραίτητο κόλπο με τις τιμές που έχουν φτάσει τα τρόφιμα.

Καθώς μάζευα κάτι υπέροχα "μακντοναλτόχορτα" και κάτι καταπληκτικά "κεντάκι φράηντ τσικενόβλητα" έπεσα κοντά σε ένα αυτοκίνητο του οποίου τα τζάμια ήταν θολωμένα.

Σήκωσα το κεφάλι και διαπίστωσα ότι και μερικά ακόμα αυτοκίνητα, τριγύρω, ήταν με θολωμένα τζάμια.

Μετά από πολύ και εντατική σκέψη, και αφού συμβουλέυτηκα το μίνι εγχειρίδιο του Σέρλοκ Χώλμζ, που πάντα έχω στον κόρφο μου, α φήγκουρντ ότι είχα φτάσει στον γνωστό γαμηστρόνα του Λυκαβητού. Εκεί όπου πάνε τα παράνομα στρέητ ζευγάρια για να βγάλουν το, κακοβαμένο και με παλιομοδίτική έητηζ σκιά, μάτι τους.

Και τότε, όπως γίνεται με όλες τις μεγάλες ιδέες που αλλάζουν τον κόσμα, μία ξαφνική έκλαμψη με έκανε να καταλάβω ότι η λύση για το θέμα του γάμου είναι η εκδίκηση.

Σκέφτηκα το εξής. Αν οι στρέητ δεν μας αφήνουν να παντρευτούν ε και εμείς δεν θα τους αφήνουμε να πηδιούνται παράνομα!

Πως;

Θα οργανώσουμε ομάδες σε όλη την Αττική. Κάθε ομάδα θα έχει υπό την ευθύνη της την πλησιέστερη καβάτζα για sex και κάθε βράδυ μέλη της ομάδας θα πηγαίνουν εκεί. Στο χέρι θα κρατάνε μαχαίρι από αυτά με την πράσινη πλαστική λαβή, ενώ θα φοράνε και αυτή την ειδική ποδιά με τις δύο θήκες.

Όπου βλέπουν αυτοκίνητο που πέφτει γαμισάκι (διακρίνεται εύκολα λόγω των στήμη γουήντοουζ) θα πηγαίνουν, και καλά ότι μαζεύουν γκούντηζβρούβες, και θα κολάνε τις μούρες τους στα τζάμια του, τάχα ότι σκύβουν για να κόψουν την σαλάτα που θα φάνε το ίδιο βράδυ.

Τα στρεητόνια θα φρικάρουν και θα παρατάνε την απόπειρα για σεξάκι. Αν αυτό γίνεται συστηματικά όλες οι καβάτζες της Αθήνας θα καταστραφούν και οι παλιοστρέητ θα νιώσουν κι εκείνοι την μπότα του κατακτητή-καταπίεση πάνω στο πρόσωπό τους. Αμ πως.

Εν τω μεταξύ το όλο πράγμα μπορεί να γίνει καμπάνια και να ανοίξει πέρα από τα στενά περιορισμένα όρια των καβατζών (η καβάτζα, γενική πληθυντικού των καβατζών) εξωτερικού χώρου.

Φαντάσου, ας πούμε, το παράνομο στρέητ ζευγαράκι να χαμουρεύεται στο ξενοδοχείο και ξαφνικά να ανοίγει η πόρτα και να μπουκάρεις ΕΣΥ αγαπημένε βιούα με μαχαιράκι στο χέρι και να λες με όλη την αθωότητα που σε διακρίνει συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά έμαθα ότι έχει υπέροχα "μπέηκον μάσρουμ μελτοραδίκια" εδώ η περιοχή!!!!!

Τέλειο;

Τους έχεις μετά φρικάρει τόταλη ή όχι;

Και μετά παλιοστρέητ άμα θες κάνε μου τον φασίστα αν είσαι μάγκας. που θα αποφασίσεις εσύ τι επιλογές θα έχω εγώ στην ζωή μου.

Χα, αμ πως.

Sexy αναγνώστη δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο group "herbs against discrimination" στα κόμεντζ. Σκέφτομαι να κάνω και γκρούπ στο μουροβιβλίο, τι λες; θα βοηθήσεις;

εννοείται ότι τα τσιράκια μου, εμένα, του υπέροχου ιδρυτή του γκρούπ θα έχουν άπειρα προνόμια (κουπόνια για σεξάκοι, να μου πλένουν και να μου σιδερώνουν τα ρούχα, να με υπηρετούν με όλη τους την προθυμία και άλλα τέτοια).

πη εσ - τα μαχαιράκια θα τα προσφέρει ο σύλλογος, και για να μην γίνουμε από δύο μανχάταν μανχατανιότες το πράσινο θα είναι πάντα το δικό μου, ως ηγέτη!

19 comments:

Ο Ψυχοβγαλτης said...

Ελα βρε Προβατακο, υπαρχουμε κι εμεις οι ουμπερκουλ στρεητ που ξερουμε να ξεχωριζουμε την τιραμισου-μασκαρπονε απο την τιραμισου-φιλαδελφεια! Μη μας τσουβαλιαζεις οοοολους!

Είδωλο said...

Δε καταλαβαινω την εκρηξη σου, εγω τον εχω τιμησει τον Λυκαββητο ουκ λιγες φορες.

Wrong Guy said...

σαν ιδρυτής που είσαι,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση διαδικαστικής φύσεως.

αν κάνω εγώ ένα ντου στο Λυκαβητό,και τελικά το ζευγάρι που πηδιέται είναι γκέι,τι γίνεται;

πρέπει να τους ξεχωρίζουμε κάπως,για να μην ενοχλούμε τα αγόρια!

μήπως να κρεμάνε μια ροζ κορδέλα έξω από το παράθυρο;όπως τότε με τον Ηρώδη,που βάφαν με αίμα τα σπίτια.....

xipasmenos said...

Δηλώνω συμετοχή χωρίς να το σκεφτώ καν......
Να πας στα λιμανάκια έχει κάτι απίστευτα "Μακ φις αλμυρίκια" που κάνουν ένα σουσισούβλακο απίστευτο!!!

Lina said...

σε απεχθάνομαι! τι μου θύμησες τώρα.

το ίδιο πράγμα έκανε'ένας παππαούς που μαζευε και καλά χόρτα δίπλα μας.... λυπήσου ρε συ τα παιδιά τουλαχιστον. Αν είσαι μικρός και δεν εχεις σπίτι δικό σου δεν μπορείς να πας πουθενά. Πληηηηζ πληηηηζ, τους μεγαλους οκ, αλλά τα παιδιά αφήστε τα. =*

Anonymous said...

Χεχε, καλή τύχη με την προσπάθεια σας , θα πρότεινα να προσέχεται μην σας πλακώσει κανένας στο ξύλο. Το καλό είναι ότι μέσα στην χαρά του μπορεί αντί να σταματήσει να πηδήξει και εσάς από πάνω!

gsus said...

Όλα αυτά τα χόρτα θα τα συγκεντρώνουμε κάπου;

stassa said...

... μα έχει ήδη κόσμο που μαζεύει χόρτα εκεί που πηδιούνται τα ζευγαράκια.

Με το ένα χέρι.

Anonymous said...

Για τι χόρτο μιλάμε?Για το γνωστό?Το τριφύλι..βρε τι άλλο να φάει ο μικρός πυκνόμαλλος,αμνοεριφιας μας!

comingThrough said...

gia na mpoume sto group tha iparksei kapoia diadikasia muisis i ena test antoxon apo ton poliagapimeno mas igeti?!:P

tovenito said...

άχ, τα μαχαίρια μόνο σε αυτά τα χρωματάκια βγαίνουν; φύλαξέ μου ένα μπορδοροδοκόκκινο πλιζ!

Hfaistiwnas said...

Δηλώνω και εγώ, αλλά δεν σας πειράζει να δραστηριοποιηθώ εδώ κοντα έτσι; Μην τρέχω στας Αθήνας, έχουμε και εδώ γαμηστρώνες.. και μάλιστα πολύ καλούς ;) Θα μου στείλετε το μπλέ;;

sikia said...

Αμάν πια εσείς οι γκέι, αφήστε μας επιτέλους εμάς τους στρέιτ να ζήσουμε ελεύθερα....

Dr_MAD said...

στείλε πρόσκληση να κανω join. πότε ξεκινάμε?

Dr_MAD said...

αυτό λέγεται ακτιβισμός?

ή μόνο αν το κάνει top?

So_Far said...

Οι Λυσιστράτες πιάσαν τις στράτες
πού πάτε Λυσιστράτες στις
αχνισμένες στράτες;

( δε μου 'βγαινε με τζάμια )

Και να το ραδικόχορτο
που βγήκε στο κουρμπέτι
και σήκωσε επανάσταση
στο χοιρινό πανσέτι..

( εδώ δε μου βγαίνει καθόλου )

Σοβαρά τώρα: υπάρχει θέμα; γιατί να μην το δουν και οι gay το θέμα του γάμου όπως και εμείς οι straight ? Δηλαδή ως ζήτημα ελεύθερης επιλογής ( και βοσκής μη σου πω, αν σκεφτείς τί γίνεται στους περισσότερους straight γάμους )
Μη μου καταπιέζεσαι και μη βάζεις φωτογραφίες από μαχαίρια, οι καιροί είναι πονηροί
Καλό Σ/Κ

Ιφιμέδεια said...

Με κάλυψαν οι ubercool σχολιαστές: κι αν το ζευγάρι είναι γκέϊ; κι αν φάμε ξύλο; και στην τελική

ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΥΚΟ ΜΟΥ!

Patrick said...

Count me in...
P.S.Μπορείς να μου εκτυπώσεις μερικά κουπόνια γιατί ο δικός μου εκτυπωτής χάλασε?

fevis said...

Εγώ είμαι μέσα... Μπορώ να πάρω το κίτρινο πληζ? Επίσης μπορώ να μαζεύω πιτσαχατόχορτα που έχω μια λιγούρα?