Monday, June 02, 2008

Παράκληση προς φίλους bloggers

...όταν γράφετε κειμενάκια που μας περιγράφετε πόσο μεγάλη επιτυχία είχε το τελευταίο σας κέντημα, το προτελευταίο σας casting, το αποψινό σας σεξάκοι, το υπέροχο ποστ σας, η μοναδική μακαρονάδα σας και ούτω κάθ' εξής, ας μας ενημερώνετε με μία παρενθεσούλα σε ποιο σημείο θέλετε να σας χειροκροτήσουμε.

μπορείτε ας πούμε να βάζετε αυτό: (klap ησή)

εύκολο στην πληκτρολόγηση και πολύ σαφές. άσε που πιάνει και Γαλλικό αλλά και Αγγλικό κοινό.

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

[μπράκετ νουμερό αν: η σεμνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανένα που αρέσκεται να λέει ιστορίες. Αντίθετα, κάνει απείρως πιο ευχάριστες τις ιστορίες του... ]

[μπράκετ νουμερό ντε: όσο και αν σου φαίνεται κουλό, στην φράση κλισέ "αυτό αφήνω να το κρίνουν οι άλλοι" που έλεγαν κάποιοι παλιοί κρύβεται πολύ μεγάλη σοφία ζωής. κάτι ήξεραν και την χρησιμοποιούσαν, ακόμα και αν δεν την εννοούσαν... θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους]

10 comments:

Hfaistiwnas said...

Καλησπέρα!!!!

Jimmy Rose said...

Bonjour!!!
(εγώ ανήκω στο Γαλλικό κοινό)...

Lina said...

έλα τώρα..... αυστηρό αγόρι! ποτέ δεν θέλησες να ευλογήσεις λίγο τα γένια σου εσύ δλδ;

Provato said...

καλησπέρα όμορφα αγόρια ηφαιστίωνα και jimmy!

λινάκι γλυκό, στην ουσία όλοι τα γένια μας ευλογούμε όταν αποφασίζουμε να βγούμε στο παραέξω. αλλά όπως κάθε πράγμα, είναι και αυτό θέμα στιλ.

οπότε, για να απαντήσω στο ερώτημά σου, ναι θέλησα και θέλω και θα θέλω. αλλά θα το κάνω με τρόπο, όχι με ψευτοσεμνές ατάκες του τύπου "δεν έκανα καμία προσπάθεια να είναι καλή η μακαρονάδα, και έτσι όταν είδα τους καλεσμένους να γλύφουν το πιάτο εξεπλάγην".

Α, επίσης σου θυμίζω και κάτι ακόμα. Εγώ με την ίδια ειλικρίνια που ευλογώ τα γένια μου, και με την ίδα ζέση με την οποίο το κάνω, εκτίθεμαι κιόλας.

ενώ αυτοί στους οποίους αναφέρομαι, μόνο ευλογούν τα γένια τους, κάθε μήνα και πιο απροκάλυπτα.


αυτά, σε ζάλισα, σουτ μη αν έγινα εντελώς πρέκας. λολ :-) καλό μήνα μωρό μου.

Anonymous said...

Ωχ..
(απο μακριά.."Γειά σας,γεια σας..",χαιρετάει διακριτικά.
Και σκέφτεται "Παλι κατσίκι τον κάνανε τον αμνοερίφιο σημερα,θα θελα να ξέρω ποιά ...γιόλα το συχγησε να της αβέλω τζάσιμο στο παγκρό απο την κουρούπα"

ΠΑΥΛΟΣ said...

Call me!!!

PN said...

Ouch πόνεσε...!!!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;;;;!!!!

blue piccadilly said...

η καμπανα χτυπαει για τον 10+1 οχι για μπλογκερς με κοινο τους κολλητους τους...τι παθετικ ποστ ηταν αυτο σημερα για το Σαμαρακη που το λατρεψε ο Φυντανιδης...oh bless how sweet, how touching.
PUKE and BARF

George Tsitiridis said...

εγω πάλι γλυτώνω τα λεφτά της ψυχανάλησης..η πουτάνα

Dr_MAD said...

Πρέπει να τσεκαρω το μαλλί μου. Δε μπορεί να μην κατάλαβα πάλι... Θα είμαι κατά βάθος ξανθός [ήχος κεφαλιού που χτυπάει ρυθμικά σε τοίχο]