Tuesday, July 22, 2008

Καύλα

Κυκλοφόρησε το trailer για το The Watchmen, την ταινία μεταφορά από κόμικ που θα είναι σίγουρο ροξ εν ρουλζ. (μ΄ αρέσει που τα ελληνικά μου γίνονται σούπερ ρήτς, που είσαι κανέλη με το "ομιλείτε ελληνικά" να με κάνεις ρησπέκτ και να με καμαράωσεις).

Το κόμικ που βασίζεται η ταινία είναι ίσως το κόμικ με το μεγαλύτερο ρησπέκτ φάκτορ όλων των εποχών στο παγκόσμιο διαγαλαξιακό σύμπαν. Είναι το μοναδικό που έχει κερδίσει το σούπερ κουλ βραβείο επιστημονκής φαντασίας HUGO που δίνεται σε "κανονική" λογοτεχνία (άλλοι που το έχουν κερδίσει παλιά είναι σπουδαίοι συγγραφείς σαν την Ούρσουλα Λε Γκεν, τον Ασίμοφ και τον Γκίμπσον).

Το τρέηλερ ροξ εν φαξ και έχει υπόκρουση το The Beginning is the End is the Beginning των Smashing Pumpkins που είναι καταπληκτική ιδέα γιατί το κάνει πολύ ατμοσφαιρικό και υποβλητικό.

Δες και θαύμασε:


Α, ξέχασα η ταινία είναι σκηνοθετημένη από αυτόν που έκανε τους 300. Τώρα ξέρεις ποιο θα είναι το πιο gay έργο του 2009. θέγκ μη νοτ.

(σόρη, είδα χτες το Batman και μου άρεσε τρελά και είμαι σε μουντ σούπερ χήροουζ)

13 comments:

chaos_onion said...

Άημ σοοοοοο ιν ΛΑΒ γουίδ γιού ράιτ νάου!

Hfaistiwnas said...

Στο πρώτο τρέιλερ, είδα και τον Μπάτμαν ή κάποιον που του μοιάζει;;;

chaos_onion said...

Είδες τον Nite Owl. Είναι βασισμένος κυρίως στον Blue Beetle με λίγα στοιχεία Batman.

Anonymous said...

Η πλάκα είναι ότι το The End Ιs the Beginning Ιs the End (και όχι απ'ότι νομίζω το The Beginning Is the End Is the Beginning)είναι τραγούδι που βγήκε το 97 για το soundtrack Batman & Robin (σ.σ. άλλο ένα gay hint εδώ), ξαφνιάστηκα όταν το άκουσα σε επίσημο τρέιλερ άλλης ταινίας υπερηρώων.

tsok said...

the Watchmen = Allan Moore = V for Vendetta = From Hell = κλπ κλπ = καύλα (excuse my french).
Επειδή το συγκεκριμένο το έχω διαβάσει (κολλητός σούπερ συλλέκτης κόμιξ, έχει παπάδες το παιδί) είναι από τα καλύτερα πολιτικά σχόλια για την καπιταλιστική κοινωνία και το american dream/ένας υπερήρωας θα μας σώσει. Περιμένω την ταινία με αγωνία αν και δεν είδα τους 300 (μα "this is Sparta", αφού στη ρημάδα τη Θεσσαλία ήταν! - τέσπα...), είδα όμως κινηματογραφικές μεταφορές "Vendetta" και "From Hell" και ήταν αξιοπρεπέστατες (ειδικά το πρώτο). Με περισσότερη αγωνία, πάντως, περιμένω το Lost Girls του κ. Moore που έχω παραγγείλει από τα ιντερνέτια. Και συμφωνώ μαζί σου καλέ μου πρόβατε πως το γεγονός ότι ένα βιβλίο τυγχάνει να έχει και εικόνες δεν το καθιστά λιγότερα λογοτεχνικό (δεν είναι σαν να διαβάζεις Κάφκα το "Μετά την Καταστροφή" του Αρκά??). Καλημέρες...

Hfaistiwnas said...

αχα.. thanks!!

winnie said...

Γαμάτο φαίνεται το τρέιλερ, αλλά γαμάτο ήταν και το τρέιλερ των 300, και μετά... ούτε οι κοιλιακοί δεν μπόρεσαν να με κρατήσουν να μην το κλείσω στη μέση. Ελπίζω ο "visionary" σκηνοθέτης να το πέτυχε αυτή τη φορά!

Unknown said...

και μονο απο αυτα που γραφετε και το τρειλερ 8α παω.και γω δε τρελαθηκα απο τους 300.περισοτερο πηγα λογω sin city που ηταν σοοοουπερ τελειοο!

G Spot Unveiled© said...

A de thelw na to dw...twra an me travane oi filoi mou na paw..endexetai panta :ppp

mipws to oti de thelw (opws kai to oti den eida tous 300) me kathista mi gay?? (anarwtiemai) loool

moutssssss

Parsifal said...

Γεια σου Πρόβατε

εχτες οδηγούσα κ άκουγα το παρακάτω και σκεφτόμουν "τί σου είναι ο Πρόβατος, ακόμα και οι μεγάλοι συνθέτες για αυτόν έγραφαν". Εψαξα κ τους στιχοι κ το επιβεβαίωσα, λέει ξεκάθαρα, "Più cari e dolci palpiti, non ho provato ancor", που επίσης ξεκάθαρα σημαίνει "Δεν έχω τον Πρόβατο ακόμα", δηλαδή είναι ένας τύπος κ μια τύπα που τραγουδάνε επειδή ο Πρόβατος τους φτύνει, είναι οφθαλμοφανές. Και επειδή το φτύσιμο κρατάει χρόνια, έχουν γίνει λίγο βίαιοι κ τσιρίζουν λίγο παραπάνω.

Μη το βάλεις πολύ δυνατά, θα με σιχτιρίσεις.

http://tinyurl.com/6rte6o

Anonymous said...

γεια σου μπε μου!

Unknown said...

το τρέιλερ του σούπερ πρόβατου πότε θα το δούμεεεε;;;;;)

Μπέμπης ||| said...

hey baby!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!