Monday, July 28, 2008

Ο Σκοτεινός Ιππότης απειλεί και τον Τιτανικό


Συνεχίζει να σκίζει ο νέος Batman στην Αμερική.

Αυτό το Σουκού έκανε ακόμα 75 μύρια, ποσό απιστεύτου για ταινία στην δεύτερη της εβδομάδα.

Και φυσικά συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ρε πούστη μου γιατί είπα όχι όταν μου είπαν να παίξω γιατί, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ με χρυσά κουτάλια θα ήμασταν τώρα στην Σέριφο να κάνουμε βουτιές στον πλούτο. ένηγουέη.

Δεν στα γράφω τα ρεκόρ, βαριέμαι και είναι και αργά, γκούγκλαρε και θα τα βρεις, μην είσαι τεμπέλης σέξυ βιούερ.

Αυτό που θέλω όμως να σου γράψω είναι ότι με το ρυθμό που πάει η ταινία είναι πιθανό να ξεπεράσει σε εισπράξεις (στην Αμερική, έτσι;) τον Τιτανικό, άλλη μία ταινία που ήταν να παίξω και είπα όχι γιατί είχα να πάω το παιδί μιας φίλης μου στο φροντιστήριο. Είχα υποσχεθεί, καταλαβαίνεις τώρα.

ο Τιτανικός έφτασε τα 601 εκατομμύρια σε κάμποσους μήνες, ο Batman The Dark Night μέσα σε 10 μόλις μέρες έχει κάνει πιο πολλά από τα μισά, δηλαδή 314 εκατομμύρια.

Μωρέ λες να το δούμε και αυτό; αμάν πια, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο από τις παραδόσεις του τόπου.

Α, για να μην έχεις απορία, το νέο x-files ψιλωπάτωσε. 4 ήταν σε εισπράξεις, έκανε 10 εκατομμύρια, στοίχισε 30, αλλά πήρε τόσο κακό word of mouth που δύσκολα το βλέπω να φτάνει το badget του. ευτυχώς που υπάρχει και το εξωτερικό.

7 comments:

Anonymous said...

το τραγικό είναι ότι τμήμα (μεγάλο; μικρό;) της δημοτικότητας και των εισητηρίων που έκοψε η εν λόγω ταινία (τουλάχιστον στην αμερική) σχετίζονται με το τραγικό τέλος του τραγικού ηθοποιού που ενσαρκώνει τον τζόκερ. υπάρχει στην ανάγκη του κοινού να δει αυτή την ταινία κάτι από την απόλαυση που ένοιωθαν τα πλήθη που συνερρεαν στους απαγχονισμούς στο μεσαίωνα (αν πιστέψουμε τις αναπαραστασεις που βλέπουμε συνέχεια σε τηλεπτικές και κινημταγραφικές μεταφορές μεσαιωνικών ιστοριών). (αναρωτιέται βεβαια κανείς αν αυτό σχετίζεται με τη συμμετοχή του στο "βουνό με τη σπασμένη πλάτη" και τους αναγεννημένους χριστιανούς. καθώς ξέρουμε πόσο λυσασμένο είναι το μαρκετινγκ για ικανοποίηση του καπιταλιστικού ιδεώδους όπου αυξάνει συνέχεια ο ρυθμός άυξησησς των κερδών αναρωτιέται κανείς αν ο θάνατος του Χηθ ήταν τόσο απρόσμενος όσο μας θέλουν να πιστεύουμε.
(α! ναι και ζήτω η επανάσταση)
Αμφίς

Είδωλο said...

θα βγει και part 2 που θα εξηγει γιατι ειναι ετσι το κραγιον του Τζοκερ σε ολη την ταινια αλλα και τι απεγινε ο Ρομπιν και δεν εμφανιζεται

Για να μην στα πολυλογω, πανω στην εξαψη της ανακρισης εκει επεσε γονηπετοις ο τζοκερ και επαιξε κλαρινο στον Μπατμαν αλλα επειδη ο Μπατμαν ητανε απιστευτα τσιακπινης και εκανε κολπακια με την ατακτη πουτσουλα του βγηκε το κραγιον του τζοκερ εκτος περιγραμματος. Το ιδιο βραδυ ξαπλωναν με το ρομπιν στο κρεββατι και ανακαλυψε σημαδια απο το Μεημπελιν στο λουτσο του Μπατμαν και εκει πιαστηκαν μαλλι με μαλλι πανω στον καυγα τραβηξε η μια την μπερτα της αλλη και τελικα ο Ρομπιν ετζασε κατω απο το μπαλκονι σαν χαβιαρη μπελουγκα στην στρουγκα.

Η μπερτα του ειναι πλεον αν παρακολουθησετε με αφοσιωση την ταινια, κουρτινα στο χωλακι στην σκηνη Νο5 στο 00,45 λεπτο της ταινιας, ακριβως λιγο πριν το 1ο κοψιδι για κατουρημα

PN said...

Λοιπόν προτείνω από εδώ και πέρα να πεθαίνει ένας από τους πρωταγωνιστές σε κάθε ταινία που θα βγαίνει στην Αμερική. Εν ανάγκη αν δεν αυτοκτονήσει από μόνος του, μπορεί η εταιρεία παραγωγής να βάζει την μαφία να τον καθαρίζει. Να σου πω εγώ πως θα τα σπάμε τα ταμεία με αυτό τον τρόπο.

Πέρα από αυτό, καλό είναι να μας ειδοποιείς και σε ποιες ταινίες απλά δεν θα παίζεις!!!!

snikolas said...

Τα εισιτήρια που έκοψε μια ταινία είναι η πραγματική επιτυχία και όχι τα κέρδη. Πως μπορούμε να συγκρίνουμε τα κέρδη του τιτανικού με τα κέρδη του batman όταν για την πρώτη ταινία πληρώσαμε 500δρχ. για να την δούμε. Και αν έκανε τόσο, γιατί ούτε που θυμάμαι πόσο έκανε το σινεμά τότε.

Ps. Η βουτιά σου έγινε.

Anonymous said...

Βαρετή τη βρήκα! Με κούρασε με την απίστευτη βία που προβάλλει! Μόνο ο Τζοκερ μου άρεσε. Α! και θα μπορούσε να ήταν μικρότερης διάρκειας...
Το μετάνιωσα που μικρός ντυνόμουν μπατμαν!!!
Καλύτερο το Mamma Mia!!!

[Germanos] said...

Δεν ξερω προβατε αλλα ταχω βαρεθει ολα τα χολυγουντιανά και το'χω ριξει στα κλασσικά αριστουργήματα.
Το θωρηκτο Ποτεμκιν πι χι , η Οδυσσεια ενος ξενιτεμένου με τον Ξανθοπουλα κτλ

An-Lu said...

To X-files ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα ενώ το Μπατμανίδιο, χορταστικό μέν, αλλά με τη συμπλήρωση του διώρου έκανε κοιλιά 60άρη συνταξιούχου...