Sunday, August 31, 2008

Το πρόγευμα της Τίφανης



Σηκώθηκα σήμερα το πρωί και πεινούσα. Είχα και χρόνο, δεν κάνεις ένα πρωινάκι, λέω στον εαυτό μου, με ότι έχεις μέσα στο ψυγείο; και έτσι έγινε και το πήρα απόφαση:

Τα πρωινά του χειμώνα θα σηκώνομαι 20 λεπτά νωρίτερα.

Θα βάζω τρεις φέτες του τόστ στην τοστιέρα - να ψηθούν κρατσανιστά - θα στίβω δύο πορτοκάλια (είναι σούπερ τέλειο αμέηζηγκ, αλλά δύο μικρά πορτοκάλια γεμίζουν ολόκληρο ποτήρι με χυμό - και το να στύψεις δύο πορτοκαλάκια είναι 46 δευτερόλεπτα υπόθεση...) και θα τρώω ένα περιποιημένο πρωινό.

Τις δύο από τις τρεις φέτες θα τις τρώω με βουτυράκι και μελάκι ενώ την τρίτη (αυτή που θα τρώω τελευταία δηλαδή) θα την τρώω με τυράκι - είμαι περισσότερο αλμυριάρης τύπος, προτιμώ να τελειώνει κάθε γεύμα μου με γεύση αλατιού παρά γλυκιά.

Και υστέρα, αφού θα έχω πάρει ενέργεια (βουτυράκι, μελάκι, χυμούλι, τυράκι, μαμαλάκεια 2009 εν όψη γαρ...) θα ξεχύνομαι στο μπάνιο για ντους, για το ξεκίνημα της μέρας.

Έχω πια βεβαιωθεί παρατηρώντας τον εαυτό μου. Ένα πρωινό σχετικά ελαφρύ (όπως αυτό που σου περιέγραψα που για τα στάνταρ μου είναι γεύμα κατηγορίας "ανορεξικό σπουργιτάκι") μου δίνει πολύ ενέργεια και καλή διάθεση για όλη την μέρα.

...ουπς, μα τι ακούω... ντιν ντον ντιν. είναι χτύπημα κουδουνιού αυτό; ναι είναι! για να δούμε ποιος μπορεί να είναι.

update:

Όπως θυμάσαι αγαπημένε αναγνώστη, διέκοψα το ποστ γιατί χτύπησε το κουδούνι. Πήγα στην πόρτα και βρήκα ένα ζευγάρι γύρω στα 45 με 50. Φορούσαν παλιακά ρούχα, η κυρία είχε τα μαλλιά πλεγμένα μπιφτέκι Μπικ Μακ πάνω από τα αυτιά, ο κύριος φόραγε ζακετίνο... γενικά ήταν η αποθέωση της ξεπερασμενίλας, φαντάστηκα ότι ήταν στελέχη δισκογραφικής, ή δημοσιογράφοι σε μεγάλη εφημερίδα, τόσο παλιομοδίτικοι ήταν.

Παραθέτω αυτούσιο το διάλογο που είχαμε, χωρίς περαιτέρω σχόλια. Για να μπεις περισσότερο στο κλίμα σου λέω ότι ο κύριος και η κυρία μιλούσαν μέναστόμα μγιαφωνή, με απόλυτο συγχρονισμό ταυτόχρονα και πάρα πολύ αργά.

Γιώρζ Τρούλη: Καλημέρα! παρακαλώ...;
ζευγάρι: Ναι, καλή σας μέρα... είστε ο κύριος Γιώρζ Τρούλη;
ΓΤ: ...μάλιστα.
Ζ: αριθμό ταυτότητας παρακαλώ... συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά σας φέραμε ένα βραβείο και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είστε ο παραλήπτης του.
ΓΤ: μούμπλε μούμπλε μούμπλε μούμπλε μούμπλε μούμπλε αλφα ταυ καλλιθέας. ...βραβείο; τέλεια! τι βραβείο;
Z: είμαστε από το ΚΕΠΡΕ (Κέντρο Προστασίας Ρεαλισμού Εξαρχείων) και έφτασαν στα αυτιά μας τα σχέδια που κάνετε για τα πρωινά του χειμώνα, ότι θα τρώτε ένα καλό πρωινό με χυμό και φετούλες και λοιπά και λοιπά...
ΓΤ: ...γουανταφάκ; αφού τώρα μόλις ξεκίνησα να το γράφω το ποστ, πως έφτασε στα αυτιά σας;
Z: καταρχήν μην μας διακόπτετε κύρις Τρούλη, είναι δύσκολο να ξαναπιάσουμε τον συγχρονισμό και να μιλάμε ταυτόχρονα μέναστόμα μγιάφωνή τόσο τέλεια. Και κατά δεύτερον, σας υπενθυμίζω ότι είμαστε το ΚΕΠΡΕ, όχι ένα τυχαίο κέντρο. Έχουμε και την τεχνολογία και το know-how να μαθαίνουμε άμεσα πράγματα που συμβαίνουν στην γειτονιά μας.
ΓΤ: Μμμμμάλιστα, συγγνώμη.
Ζ: Παρακαλώ... αλλά να μην ξαναγίνει. Λοιπόν πάρτε αυτή εδώ την πλακέτα, από λάκα και αυθεντικό PVC, είναι το βραβείο σας. Κύριε Τρούλη, ανακυρηχθήκατε "Τίφανη 2008". Συγχαρητήρια! Το αξίζατε!
ΓΤ: Τίφανη 2008; τι είναι αυτό;
Ζ: Tίφανη κύριε Τρούλη. Τίφανη... άθρωπας χωρίς ρανίδα ρεαλισμού, αιθεροβάμων, ψιλοχαζοβιόλης σαν Οκλαχομιότισα αμερικάνα μπίμπο - Τίφανη δηλαδή - που πιστεύει ότι θα καταφέρνει μέσα στον πανικό της δουλειάς και όλων των βαρών της καθημερινότητας να σηκώνεται πιο νωρίς το πρωί και δεν θα βαριέται να φτιάχνει πρωινά και χυμούς. ... αυτό είναι που λένε "Το πρόγευμα της Τίφανης". χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ.
ΓΤ: γκαλπ! γκασπ!
Ζ: Αφήστε τα γκαλπ και τα γκασπ και υπογράψτε εδώ ότι παραλάβατε το βραβείο να φύγουμε. Έχουμε να πάμε να δώσουμε και το βραβείο Μπρίτνης, σε ένα τεμπέλη συγγραφέα που υποσχέθηκε ότι εξάπαντος φέτος θα τελειώσει το σενάριο που ετοιμάζει εδώ και 3413345586768787211033388475757575757589992929291010012817884884 χρόνια.
ΓΤ: α, για να σας πω! πολύ αέρα έχετε πάρει! Δεν θα μου κόψετε και τα γκασπ! ούτε τα γκάλπ! ...και δεν υπογράφω πουθενά! Αυτό το ειρωνικό βραβείο, όσο και αν με τιμά, δεν μου αξίζει!
Ζ: Μπααααα; Γιατί;
ΓΤ: Γιατί εγώ δεν είπα ότι θα κάνω πρωινό με ομελέτα από αυγά στρουθοκάμηλου, και κέικ, και χυμό λιβελούλης και φράουλας, που πρέπει να το ετοιμάζεις από βραδύς! Το να βάζεις τρία τοστουλίνια στην τοστιέρα και να στύβεις δύο πορτοκαλάκια είναι 2 λεπτά δουλειά! 2 λεπτά! καταλάβατε παλιοκυνικούρες που μου σπάτε τα φτερά; άρα δεν είναι καθόλου μη ρεαλιστικό σαν στόχος!
Ζ: γκαλπ! γκασπ!
ΓΤ: α, τώρα κάνετε εσείς γκαλπ και γκάσπ ε; έτσι!!! καλά να πάθετε! και αν θέλετε να σας πω και κάτι άλλο, εγώ θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος και θα το θεωρώ πρόοδο αν καταφέρω και το κάνω το πρωινό μου 2 φορές την βδομάδα έστω. Ακόμα και αυτό θα είναι μεγάλη πρόοδος σε σχέση με πέρυσι που έφευγα ξεροσφύρι από το σπίτι και μετά ήμουν μίστερ ατονία όλη μέρα...
Ζ: γκαλπ γκασπ!
ΓΤ: ...παρόλα αυτά, τώρα που το σκέφτομαι, το βραβείο θα το παραλάβω, έχω κενό χώρο και θα το κρεμάσω στην κουζίνα, πάνω από το τραπέζι όπου θα τρώω το πρωινό ΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥ ΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩΜΟΝΑΔΙΚΟΣΜΟΥΜΟΥΜΟΥΥΠΕΡΟΧΟΣΡΟΥΛΖΠΡΟΒΑΤΟΡΟΥΛΖ για να παίρνω δύναμη και να κάνω το πρωινό μου με πιότερη και περισσή όρεξη γιατί θα θυμάμαι ότι σας διαψεύδω!!!

εκεί, πήρα την πλακέτα, υπέγραψα, και τους έκλεισα στην μούρη την πόρτα με ένα ψυχρό, τυπικό "καλημέρα"!

....καθώς περίμεναν να έρθει το ασανσέρ για να τους κατεβάσει, άνοιξα την πόρτα για να τους ρίξω μία τελευταία μαχαιριά:

ΓΤ: α, και σας παρακαλώ αφήστε μου την διεύθυνσή σας γιατί μόλις με ενημέρωσαν από το ΚΑΣΕ (Κέντρο Αποθάρρυνσης Συμπολιτών Εξαρχείων) ότι κερδίσατε το βραβείο ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΕΙΑ 2008 και θέλουν να σας το στείλουν στα γραφεία σας!

...και πρωινό ΘΑ ΤΡΩΩ. και γενικά θα προσέχω τον εαυτό ένα τσικ περισσότερο! ασταδγιάλα με τους μαλάκες πρωινιάτικα ΚΑΙ κυριακάτικα ατ δε σέημ τάημ.

άντε, φιλιά τώρα, πα΄ να κρεμάσω την πλακέτα στην κουζίνα.

39 comments:

chaos_onion said...

Κααααλά τους τα'πες προβατάκο! Άκουσ'εκεί! Ως περήφανος προγεύσας με τη μέθοδο Tiffany's εδώ και 10 έτη σε στηρίζω σ'αυτή σου την προσπάθεια!

Ξυπνάω 6:30, δουλεύω 8:00, η δουλειά απέχει 15' απ'το σπίτι. Όχι μόνο breakfast της προκοπής παίρνω αλλά διαβαζω και blogs τελειώνοντας τον καφέ μου και πάω με σούπερ ντούπερ διάθεση στη δουλειά! Αμέ!

Hfaistiwnas said...

Μα κύριε Τρούλε (!λολολολ!) τουλάχιστον πήρες βραβείο!!!! Κυριακάτικα και αυτοί, άλλοι ώρα δεν μπορούσαν!
Ωραία ιδέα το πρωϊνό! Άσχετο αλλά το τελευταίο καιρό έχω προσθέσει (αφαιρόντας κάτι άλλο) κρέμα γιώτης (στιγμής) στο πρωϊνό, λατευθείαν από το ψυγείο όμως!
Καλημέρα κε "Τίφανη 2008"!

tsok said...

Εεεεεμ τί ακριβώς είπες ότι είχε μέσα ο χυμός? Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πάντως για το καθημερινό μένου και κάνω ρελάνς με αβγά+μπέικον για τα σαββατοκύριακα.
Μετά από το πρωινό καιπριν το ντουσάκι προτείνω και 25 κοιλιακούς. Έτσι θα μπορείς να βαράς αυτούς τους ρεμπεσκέδες από το ΚΕΠΡΕ και άλλα αποθαρρυντικά κέντρα των Εξαρχείων ή άλλου αθηναϊκού προαστίου με τη μέγιστη δύναμη...

PN said...

Είσαι τρελός τελικά!!! Θα μου πεις ένα χρόνο, σου πήρε για να το καταλάβεις; Εεεε καίω αργο μάλλον!!!

Πάντως το θέμα του πρωινού είναι πονεμένη ιστορία. Και εγώ δεν έτρωγα τίποτις. Τον τελευαίο χρόνο και κάτι, που έχω αλλάξει γενικά διατροφικές συνήθειες, έχω πιέσει τον εαυτό μου να τρώω συγκεκριμένα πράγματα το πρωί. Και μου έχει κάνει πολύ καλό. Keep walking provatos!!!!

jg said...

kala tous eipes. to prwino einai simantiko. tiffany from oklahma...ksan8o kameno malli me psalida kai kokoraki mou rxetai sto myalo

xipasmenos said...

Εγώ δε μπορώ, πρωινο του Ελληνοιταλού, τσιγάρο και espresso!

kanataki said...

και πολυ γενναιοψυχο σε βρηκα που θα κρεμάσεις και την πλακέτα σην κουζίνα

αλλά αν ήταν από δισκογραφική δεν θα πρεπε να σου απονείμουν έναν χρυσό δίσκο της προκοπής?

Alex A. said...

Organic muesli με goji berries και yacon root, μέσα σε organic και GMO-free γάλα σόγιας τι σου λέει; Δεν κάνω πλάκα, είναι το πρωινό μου! (παρακαλώ για πολλά respect, καλημέρα!)

sikia said...

Αχ εσύ να τα δεις αυτά.... όταν τα είχαμε, σου έφτιαχνα ζεστά κρουασάν, ομελέτες με 23 είδη τυριών, γλυκά και αλμυρά κάθε πρωί και ξύπναγα από τα μαύρα μεσάνυχτα να τα ετοιμάσω....
αλλά ήσουν αχάριστος και στριμένος!

φάβα said...

χαχαχα, ρε Προβατουκο μου φτιαχνεις τη μερα :) Παω για τα ξεροψημενα μου :) (λεμε τωρα)
kisses!!!

tovenito said...

ταιριάζει τουλάχιστον με το ντεκόρ το βραβείο; είναι βασικό. μην αλλάζεις τζάμπα ταπετσαρίες.

€lisavet said...

Δεν πας καλά ε; Το ξέρεις; Χαχαχαχαχαχαχα!
Ούτε εγώ, πήρα και είδα το Μanhattan! :D

Anorgymous said...

Μην ακους τους ενοχλητικους.Ποιοι ειναι αυτοι που θα μας πουν τι μπορουμε να κανουμε?Για το πρωινο μην Τολμησεις(τι ευγενικος που ειμαι) και δεν το εφαρμοσεις,δεν ξερεις τι δωρο θα κανεις στον εαυτο σου!Απο οταν ηρθα στα τσιμεντα ξυπναω στις 6 30( με τα 6 ξυπνητηρια του κινητου το οποιο βαζω σε σημειο που για να το φτανω ευκολα)καθομαι ορθιος για κανα 2-3 λεπτα(δεν ξυπναω ευκολα) πηγαινω στο μπανιο και ριχνω νερο στο προσωπο,πηγαινω στο σαλονι και αφου ξεμουδιασω λιγο κανω σκοινακι(δεν ντρεπομαι να το πω-διαδρομο δεν εχω) για κανα 10λεπτο το πολυ και 2-3 απλες ασκησουλες.Μετα κανω ενα γρηγορο μπανακι μετα μουσικης(οχι δεν τραγουδαω εγω μην αποτρελανω τους αποκατω)και μετα τρωω το πρωινο.Ομως επειδη ειμαι τεμπελης τις περισσοτερες φορες το φτιαχνω απο το βραδυ.Το πρωινο πρεπει να μην ειναι το ιδιο καθε μερα γιατι θα βαρεθεις.Μετα δοντια και ρουχα και ετοιμος για μια μερα με ενεργεια!Τραστ μπρεκφαστ εντ γιουλ σι!

Unknown said...

ακους εκει να σε ειρωνευτουν!!!τσ τσ τσ !!και πολυ καλα τους ειπες για τα απο8αρρυσνεια!!!δικαιο βραβειο!!το πρωινο ειναι μια συνη8εια που προσωπικα τη λατρευω.καλη προσπαθεια!!!

chaos_onion said...

Σπότεντ! Σέξυ πρόβατο με ροζ-φούξια μπλουζάκι και σακίδιο στη πλάτη!

Μιλάμε έπαθα απόλυτο starstruck! Ελπίζω ότι χαμογέλασα απο κει που καθόμουν. Δε πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω :P

Btw, είσαι πιο ψηλός απ'ό,τι φανταζόμουν :)

chaos_onion said...

Ε που να σου μιλήσω; Απλά σε είδα να κατεβαίνεις στη πλατεία και πέρασες μπροστά απ'το μαγαζί που καθόμουν και συνέχισες προς τα κάτω. Καθόμουν και πίσω πίσω. Ε, άλλη φορά ;)

chaos_onion said...

Σε είχα friend στο facebook και σε αναγνώρισα ;)

chaos_onion said...

OK, το παράκανα ο sheep-stalker αλλά ήθελα να σ'ευχαριστήσω για το referral. Έλαβα ένα e-mail που μου'φτιαξε τουλάχιστον την εβδομάδα. :D

Anonymous said...

Ok το πρωινό, κρατάω όμως το "γενικά θα προσέχω τον εαυτό μου ένα τσικ περισσότερο". Αυτό σκοπεύω να κάνω κι εγώ γιατί ο χειμωνας θα είναι δύσκολος!
(Η ανώνυμη της προηγούμενης εβδομάδας που διάβασε όλα τα ποστ σου μέσα με λίγες ημέρες)

Lina said...

δεν αντέχω!!!

σ αγαπώ απελπισμένα, σε λατρεύω, σε ποθώ είσαι τέλειος τέλειος ΣΟΥΣΟΥΥΠΕΡΟΧΟΣΓΙΟΥΡΟΥΛΜΑΔΑΦΑΚΑ!!!

Θα σου κρύψω δαχτυλίδι αρραβώνων μέσα στη φρεσκοψημένη φρυγανιά!

lee said...

Κι εγω αλμυριάρα ειμαι, ασχετα αν δεν καταφερνω ποτε να φτιαξω πρωινο, γιατι δεν ξυπναω ουτε αφου εχω σηκωθει.. Τουλαχιστον ετοιμαζω το δεκατιανο (που το τρωω στις 13:00). Σου ευχομαι να το τηρησεις ;)
Καλό μηνα!

Tanila said...

Na ξυπνάς ακόμα πιο πρωί, να έρχεσαι σπίτι μου να μου φτιάχνεις κι εμένα.
Θέλω τοστ ζαμπον-τυρί-ντομάτα, αυγά μάτια, μπέηκον, μανιτάρια, χυμό, γάλα, καφέ, φέτα με βούτυρο και μαρμελάδα πορτοκάλι.

φάβα said...

δεν εισαι ενταξει...

φάβα said...

αλλα εγω σ'αγαπω :P

Anonymous said...

Πρόβατε είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις. Το πρωινό είναι από τα ευκολότερα γεύματα, όταν δεν προλαβαίνεις, μπορείς πάντα να αγοράζεις γάλα/γιαούρτι ή κουλούρι απέξω. Για μένα το ιδεώδες είναι τα φρούτα, μπορείς ίσως να αγοράζεις λίγα πηγαίνοντας στη δουλειά και να τα τρως στο διάλειμμά σου. Καλή σου επιτυχία!!!
START2

Anonymous said...

Τελικά τα κατάφερες σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά ωα φτιάξεις πρωϊνό;

Provato said...

chaos ε όχι να σηκώνομαι από τις 6 και μισή. δηλαδή άμα αποκτήσω κότες, τι θα κάνω!!! :-)) όσο για το referral ντόν μένσιον ήτ (... ... ... ...) :-)

hfaistiwnako θα την δοκιμάσω την κρέμα σου, αν και μάλλον θα περαείναι γλυκιά για τα γούστα μου. xxx

tsok θέλω κι εγώ μπέηκων! και δεν θέλω καθόλου μα καθόλου κοιλιακούς. το βράδυ, στο τζημ αυτά!

keep brakfasting vk! :-))

pov of a g αυτό ακριβώς που περιγράφεις είναι η Τήφανη! μπράβο. :-))

Provato said...

xipasmene μισώ τσιγάρο. μου κάνει πολύ βλαχιά και τόσο 80s. ίουκ! να το κόψεις :-))

kanataki οι δισκογραφικές δεν έχουν πια λεφτά ούτε χρυσούς δίσκους από μελαμίνη να μοιράσουν. :-)

alex respect ρησπέκτ ρησπέκτ ρησπέκτ... και χαρά στο κουράγιο σου. φιλιάααα :-)

sikia ntrop on giou, Ντροπή σου! όλα αυτά τα έκανες για να μου ρίχνεις πρωινά στα μάτια να μην βλέπω τις αλλεπάλληλες απιστίες σου και το κέρατο που έτρωγα! :-))

φάβα κι εγώ ζετέμ. xxxxxx :-)))

Provato said...

tovene μία χαρά κάθεται το βραβείο στην κουζίνα μου, του έβαλα και ένα ωραία μετάμπαρόκ κάδρο και είναι τέλειο. :-)

elisavet ΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩ δεν πάω καλά; δεν υπάρχει πιο ισορροπημένος από μενα στάνταρ πράγματα. Μανχάτα σάξ! :-)

anorgymous ρησπέκτ! μπράβο που προσέχεις τον εαυτό σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή να μην είναι κάθε μέρα ίδιο το πρωινό! θα έχω το νου μου να το τηρήσω. και γιες μπρέκφαστ ρούλζ! (αλήθεια δουλεύεις στα τσιμέντα; όμαγκοντ!!!)

gogoula ευχαριστώ, ζήτω το πρωινό!!! :-))

εμμανουελίτσα, ωραία που μας συστήθηκες! ...αχ μακάρι να μην είναι δύσκολος ο χειμώνας και να μπορέσουν οι φροντίδες προς τον εαυτό μας να τον κάνουν πιο όμορφο! :-))

Provato said...

lina μ΄αγαπάς μ΄αγαπάς, αλλά όλο κολεγιές με την σικιά είσαι. είναι οι μοίρα μου να με προδώνουν οι αγαπημένοι μου τελικά. και να αφήσεις την φρυγανιά μου κάτω, να βάλεις μπιζού στην δική σου φρυγανιά! :-))

lee ζήτω οι αλμυριάρηδες! :-))

tanila ή που θα με παρακαλάς για σεξ ή που θα με παρακαλάς για φαγητό. έλεος. και φέρε πίσω τα σάντουιτς!

start2 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα εφαρμόσω στις μέρες που βαριέμαι ή είμαι πραγματικά πηγμένος! :-)) μπεεεε :-))

ανώνυμε ναι! τα κατάφερα, τα κατάφερα τα κατάφερα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. και τα καταχάρηκα.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΙΆΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
xxxxxxxxxx

UrbanTulip said...

και μην ξεχνάτε να βάζετε και ένα βαζάκι με ένα λουλουδάκι στον δίσκο σας. Είναι σημαντικό στην όλη ιεροτελεστία.

aura voluptas said...

Ωωωχχ ... Πήρα μαζεμένο τέτοιο οβερντόουζ θετικής ενέργειας που αδυνατώ να σχολιάσω ... Δε θέλω άλλο ...

Κράτα μας ενήμερους για την πρόοδο σου έτσι ?

Καλή Προσπάθεια, Καλό Μήνα ! ;-)

Spacie said...

ή ακόμη καλύτερα μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω κι εγώ,
να τρως το πρωϊνό σου στο γραφείο μόλις πας το πρωί ώστε να περνάει και λίγο η ώρα ;)

kostassol said...

supeeeer poly oraio arthro ..poly oraio blog. ..entelos tyxaia mpika simera k dikaios se vazo k sto blogroll mou..auto k an prpeie na to kaneis thema..xexe...keep in touch k kala proina :-) ego tha vazo ti mousiki esy to voutyraki :)

Anorgymous said...

Οτι καταλαβες,καταλαβες.Γιατι ομαιγκοντ?Εχεις κακο προηγουμενο με τα τσιμεντα?

Dr_MAD said...

το συγκεκριμένο concept το βάζω στο πρόγραμμα ανα μια εβδομάδα. δευτέρα τρίτη ΟΚ, από Τετάρτη πάντα χαλάει και καταστρέφεται μετά το βράδυ της Πέμπτης, όπου την Παρασκευή το πρωί πάντα αργώ μισή ώρα και φτάνω αλαφιασμένος και με τα βρακιά μου κατεβασμένα στη δουλειά

@ φάβα (για το 1ο σχόλιο σου)
5 η ώρα ήταν στο σχόλιο. για ποια μέρα μιλας? οεο? χαχαχα

@ kostassol
τώρα τον ανακάλυψες? απορώ τι έκανες τόσα χρόνια... τσκ τσκ τσκ

Anonymous said...

Στο 'μούμπλε,μούμπλε' γιατί βάζεις τον τόνο στο 'μού';Εγώ πάντα το εκλάμβανα ως 'μουμπλέ,μουμπλέ'.Επιχειρηματολόγησε,πληζ.
Μιλώ σοβαρά,διότι μου ανατρέπεις ωραίες αναμνήσεις από καλοκαιρινά μεσημέρια,που μικρό παιδάκι διάβαζα "Μίκυ Μάα" (πληθ. του Μίκυ Μάους),με τον επιθεωρητή Ο'Χαρά (και όχι Ο'Χάρα,που μου 'πε ο αδερφός μου,και μου το χάλασε).
Θενξ.

Δεν τρώω πρωινό.Με κάνει και πεινάω όλη μέρα.

An-Lu said...

Καλή όρεξη!





...για ΟΛΑ!

Coco said...

Ξύπνημα 6.35! Ντους! Μισό φραπόγαλο, προσωπική συνταγή. Μισή ώρα ποδήλατο χαρντ κορ. Στάση στην πλατεία. Νερό και κρουασάν σοκολάτα. Ξανά ποδήλατο σοφτ.