Tuesday, September 09, 2008

Μερικές παρατηρήσεις από τις πρώτες μέρες στην καινούργια δουλειά:

Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδουλέψει σε τόσο μεγάλη εταιρία. 300 άτομα!!!! Aυτό έχει και τα καλά του αλλά και τα κακά του. Γενικά πάντως το βρίσκω καλό, σου δίνει την αίσθηση του κάτι μεγαλύτερου που σου ζητά πολλά, ναι, αλλά και σου παρέχει τα απαραίτητα να το παραδώσεις. Ταυτόχρονα σε προστατεύσει αν κάνεις την μαλακία!

Επειδή η εταιρία είναι κατά κανόνα επανδρωμένη με geeks και κομπιουτεράδες, όπως καταλαβαίνεις το κοινωνικόνια είναι αρκετά πεσμένα τουλάχιστον σε σχέση με μία κανονική διαφημιστική. Ας πούμε, με την κοπέλα που κάθεται δίπλα μου στο ένα μέτρο έχουμε ανταλλάξει 45 κουβέντες σε 10 μέρες περίπου, ενώ με το παιδί στα δεξία 90 κουβέντες (πράγμα που με τα δεδομένα της εταιρίας θεωρείται μονογαμική μακροχρόνια σχέση). Κατά τα άλλα, είμαι στο ασανσέρ και βλέπω κάποιον που ανεβαίνει στην ίδιο όροφο που πάω κι εγώ και δεν λέμε καν καλημέρα. Ή μπαίνω στην κουζίνα για φαγητό, κάθομαι στο τραπέζι που κάθεται κάποιος άλλος που τρώει και αυτός είναι σαν να μην με βλέπει καθόλου. να σου πω την αλήθεια, δεν με ενοχλεί όλο αυτό - αλλά σίγουρα μου κάνει εντύπωση.

Μου άρεσει που η εταιρία έχει κουζίνες ευρύχωρες και φωτεινές, με μεγάλα άνετα τραπέζια και καρέκλες, με όλα τα χρειαζούμενα για να φας σαν άθρωπας, και με ψυγείο με φαγητό από το eat it που αν και ακριβό έχει τέλεια σάντουιτς! Το φαγητό είναι σημαντικό πράγμα σε μια δουλειά... μούμπλε μούμπλε. Επίσης, πολύ κοντά έχει γκούντηζ και περίπτερα.

Μου αρέσει που έχω δικό μου lap top, του κουτιού, μυρίζει καινουργίλας, που μπορώ να το πάρω σπίτι να δουλέψω, ή να το μεταφέρω σε άλλο σημείο της εταιρίας. Από την άλλη το προσωρινό μου γραφείο, που είναι σε διάδρομο, με δυσκολεύει λίγο - χρειάζομαι λίγο privacy, και ο θόρυβος δεν βοηθά. Αλλά σε μερικές βδομάδες θα μπω στην μόνιμή μου θέση και όλα καλά...

Γενικά η εταιρία αναπτύσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Για αυτό και ακόμα δεν είναι έτοιμος ο χώρος που θα βρίσκομαι. Αυτό φαίνεται πολύ έντονα. Πολλοί άθρωπες είναι άγνωστοι μεταξύ τους, άλλοι δεν γνωρίζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρίας (αμάν πια, σαν ήρωας του 1984 γράφω ασταδγιάλα "η εταιρία this" και "η εταιρία that"). Το Human resources, δε, της εταιρίας (ε ασταδγιάλα πια!...) είναι απίστευτα μπήζη, παρά το γεγονός ότι αποτελείται από περισσότερα από 5 άτομα.

Δεν μου αρέσει που θα πληρώνομια μία φορά το μήνα, στο τέλος. Σε όλες τις άλλες δουλειές μου πληρωνόμουν και στις 15. Αυτό σημαίνει ότι γύρω στις 20 θα ξεμένω από λεφτουλίνια, (...sigh sigh εντατίκ...). Ευτυχώς διάφοροι φίλοι μου έχουν παιδάκια που μπορώ να τους τα "κρατάω"... ή τουλάχιστον αυτό θα ξέρουν αυτοί. Στην πραγματικότητα τα παιδάκια θα πουλάνε χαρτομάντηλα στην Σκουφά και την Πατριάρχου Ιωακείμ χεχεχε! Θα είμαι δίκαιος, θα κρατάω ΜΟΝΟ το 92 τοις εκατό από τις εισπράξεις, και από το υπόλοιπο θα αφαιρώ το κόστος των χαρτομάντηλων (ντάξει, μην μου πιουν και το αίμα ΕΝΤΕΛΩΣ!). Σόρη αλλά δεν έχω άλλη λύση. Ή αυτό ή θα πρέπει να κάνω καλλίτερο προγραματισμό των εξόδων (or not! θεός φυλάξοι!!).

Η άμεσα προϊσταμένη μου είναι σούπερ κουλ. Είναι και εκείνη της νοοτροπίας "καλύτερα να μιλάμε περισσότερο από όσο είναι εύκολο, παρά λιγότερο από όσο χρειάζεται", δηλαδή ση ρόξ! Πολύ κουλ μοιάζουν και τα άτομα του ευρύτερου κύκλου των ανθρώπων με τους οποίους θα συνεργάζομαι.

Μου αρέσει πολύ που η εταιρία έχει 1244142152522542331 μηχανές εσπρέσο! Σαν μικρό βλαχάκι μανχατανιωτάκι, τον χρειάζομαι τον εσπρέσο μου και το πρωί αλλά και το μεσημεράκι μετά το φαγάκι!

Επί της ουσίας, σε ότι αφορά το αντικείμενό μου: Ok. όσο και να μου την σπάει σε ένα βαθμό, με γοητεύει που αυτό που κάνω δεν μπορώ να το περιγράψω με ευκολία! Είναι σούπερ προχωρημένο στην φόρμα του, αλλά και σούπερ αρχετυπικό στην ουσία και το περιεχόμενό του και αυτό μου αρέσει (όχι, δεν είμαι ρομπότ με εξεδίκευση στους αρχαίους μύθους της Ανατολικής Μεσογείου...). :-)

Αν όλα πάνε καλά, και από την μεριά μου θα βάλω τα δυνατά μου να πάνε, τότε αυτή η θέση με βάζει στην αιχμή του δόρατος των εξειδικεύσεων στο χώρο της διαφήμισης. Και θα πρέπει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα να λύσει κάθε ανησυχία για την επαγγελματική αποκαστάσή μου - ακόμα και αν αλλάξω εργοδότη (που δεν θέλω με τίποτα, μετά από ένα χρόνο που γεύτηκα τις αβεβαιότητες του ελεύθερου επαγγελματία, θέλω μία σταθερή σχέση στην ζωή μου).

Η εταιρία πληρώνει μαθήματα κινέζικων και διάφορα άλλα προγράμματα και εξειδικεύσεις. Εννοείται ότι όταν εδραιωθώ θα γίνω πάλι μαθητούδι. Λέω να ξεκινήσω με κινέζικα! How cool is that!

How cool is that 2: Υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να χρειαστεί να χρησιμοποιώ τα Ρώσικα σε αυτήν την δουλειά! Τέλεια! :-)

Πρακτικά: Το πρωί χρειάζομα περίπου 30 λεπτά να πάω στο γραφείο με τον γάιδαρο/μηχανάκι - δεν είναι λίγο... αλλά δεν είναι και πολύ! Ούτως ή άλλως αυτήν την περιοχή την έχω συνηθίσει, δούλευα επί δυόμιση χρόνια σε μία δουλειά μόλις 10 λεπτά με τα ποδάρια από το τωρινό γραφείο μου. Βέβαια, μου φαίνεται "κάπως" να ανεβαίνω πάλι αυτήν την σαφρακιασμένη την Κηφισίας, με τα αυτοκίνητα τα γεμάτα τους ίδιους τρελαμένους κουστουμάτους και τις τρέντενες γκόμενες που σκαλίζουν την μύτη τους να βγάλουν την κακάδα λες και έχουν φιμέ τζάμια... αλλά when in Rome do as romans do. τι να κάνεις, πρέπει να βγάλεις και το ψωμάκι σου! οπότε, ανέβαινε την Κηφισίς και μην λες κουβέντα γκρινιάρικο πρόβατο! (φωνή της συνείδησης, ήταν αυτή. και της αυτοσυντήρησης).

Ώρα προσέλευσης: 10 είναι καλά. Ώρα φευγιού: Γύρω στις 7 είναι καλά! Διάλλειμα μισάωρο προβλέπεται. καλό αυτό ξελαμπικάρει το μυαλί! ...και το μαλλί.

Μετά από ένα χρονό που, έστω και χωρίς να το θέλω, ήμουν πρόεδρος του ΚΣΕ (Κέντρο Σορολόπ Εξαρχείων) πρέπει να ομολογήσω ότι μου κακοφάνηκε λίγο η νέα ρουτίνα "σήκω το πρωί, βάλε τα καλά σου ρούχα και το ευγενικό πολιτισμένο χαμόγελό σου, ανέβα στον γάιδαρο, πήγαινε στην δουλειά, πες καλημέρες και λοιπά και λοιπά και λοιπά...". Ξαφνικά η μισή μου μέρα δεν είναι δική μου! ομαγκόντ!!! Ξαφνικά πρέπει να ξυπνάω συγκεκριμένη ώρα, και να κοιμάμαι συγκεκριμένη ώρα για να είναι αποδοτικός ο μυαλός! ομαγκόντ ξανά μανά! Την πρώτη βδομάδα μου ήρθε ένας ντουβρουτζάς, αφού να φανταστείς δεν πήγα στο τζειμ 3 μέρες (πρωτοφανές για τα δεδομένα μου). Όμως σιγά σιγά προσαρμόζομαι και στο πρωινό ξύπνημα και στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο (ευτυχώς το μαλλί μου το έχω κοντό φέτος και δεν χρειάζεται να πηγαίνω κομμωτήριο) και σε όλα. Φαντάζομαι σε ένα με ενάμηση μήνα θα είμαι πια σούπερ κουλ και θα έχω βρει τις ισορροπίες μου.

Θυμάσαι που σου έλεγα για το πρωϊνό της Τίφανης; Ε σε πληροφορώ ότι καταφέρνω να το τηρήσω μία χαρά! Now am I proud or what! Την πρώτη βδομάδα έκανα 4 πρωινά! από τις 5 εργάσιμες μέρες. Φτου γκάρλιξ! νομίζω ότι θα το κρατήσω το συνήθειο, μου κάνει καλό γενικά.

Πο πο! Σε ζάλισα. Κάτι τελευταίο:

Σε ευχαριστώ! Ναι, εσένα που διαβάζεις! Θυμάσαι που σου είχα ζητήσει να κάνεις χάπη θότς για κάτι που ετοίμαζα; Αυτό, λοιπόν, που ετοίμαζα ήταν η προετοιμασία για το interview για αυτήν την δουλειά. Τελικά, το κατάφερα! Ναι, το ξέρω, το κατάφερα γιατί δούλεψα σκληρά, διάβασα για την εταιρία, πήγα στο interview super προετοιμασμένος, άρα με πολύ αυτοπεποίθηση και σιγουριά... αλλά το κατάφερα και διότι έστειλες αγαπόνια και σούπερ ενισχυμένη δόση πετυχόνιων. Σε ευχαριστώ πολύ! από τα βάθη της καρδιάς μου! σου εύχομαι το σεξ κάρμα σου για τα επόμενα 7 χρόνια να είναι καλύτερο από βασικού πρωταγωνιστή σε πορνοταινία!

Συμπέρασμα 1: κάθε κατάσταση έχει τα καλά της και τα κακά της. Αν τα βασικά είναι καλά, τότε τα μικροπεριφεριακά κακά παίζουν ελάχιστο ρόλο. Το είχα ανάγκη να είμαι κάπου και να είναι καλά τα βασικά. Το είχα ανάγκη να με ενδιαφέρει τόσο πολύ και η δουλειά μου (το αντικείμενό της) αλλά και ο εργοδότης μου. Μου είχε λέιψει πολύ να τους εκτιμώ τόσο βαθιά! Για πολλά χρόνια, πάνω από 4, δεν το είχα αυτό σε τέτοια βαθμό! Αλλά τώρα που το έχω, το εκτιμώ και το χαίρομαι όσο τίποτε. Και σκοπέυω να κάνω ό,τι χρειάζεται για να το διαφυλάξω.

και τελικά ισχύει: όποιος ζητά, βρίσκει. :-))

48 comments:

Soraya said...

καλορίζικη η νέα εργασία και όλα να πάνε δημιουργικά. όσο για το πρόγραμμα εξόδων...cry them charalampos...εγώ ποτέ δε το κρατάω, όπως και όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι υποθέτω...xD

Hfaistiwnas said...

Βρε Πρόβατε, ωραίο κατεβατό, φαίνεται ότι περνάς καλά πάντως από τον τρόπο που γραφεις! Η εταιρεία σου φαντάζει σαν εκείνες τις μεγάλες που βλέπεις στις ταινίες! :)
Κάτι που δεν έχω δει live! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να είσαι τόσο εκοικειωμένος όσο δεν πάει! Σε κάποια χρόνια θα έχετε γνωριστεί όλοι οι συνάδελφοι και θα είστε καλά πιστεύω! :)
Κάτι άσχετο, αν πάρεις το λαπτοπ σπίτι και ο μη γένοιτο, το χάσεις τι γίνεται;;

Anonymous said...

"Καλύτερος προγραμματισμός εξόδων"??? μια στιγμη, I'll look it up in the dictionary, never heard it before!!!!!
Καλή αρχή από καρδιάς σε σένα αλλά και σε μένα (από τον Νοέμβριο αλλάζουν και τα δικά μου επαγγελματικά δεδομένα!!! - με έκανες να το δω ακόμα πιο θετικά το θέμα!)

Anonymous said...

υποθέτω ότι δεν μιλάς για διαφημιστική έτσι δεν είναι; δεν μπορεί σε μια διαφιμιστική να μην μιλάνε μεταξύ τους. δεν μπορεί! δεν γίνεται! δεν υφίσταται! χωρίς φωνές, υστερίες, πειράγματα, πηγαδάκια; δεν είναι διαφημιστική! είναι εργοστάσιο! πες μου ότι δεν είναι διαφημιστική! έχω ανάγκη να το ακούσω!

Jimmy Rose said...

πολύ ευχάριστα τα νέα...
Μπράβο. Δεν έχω καλύτερο από το να ξεκινάει η χρονιά (μετά το καλοκαίρι) σε νέο περιβάλλον.
Εύχομαι όλα να γίνουν ακόμα πιο καλά στο μέλλον και να προσαρμοστείς ακόμα περισσότερο.

Anonymous said...

προβατε μη του το λες!! του ανώνυμου.αστον να βρασει στο ζουμί του. χεχεχε
συγχαρητήρια βρε. να σου δανείσω και κανενα δικό μου παιδι να το βγαλεις για χαρτομάντηλα, να βγάλουν κανενα φράγκο , οσο σου επιτρέψει η αδίστακτή σου φύση, γιατι δεν με εχουν αφήσει σε χλωρό κλαδί?

Anonymous said...

Εγώ ένα έχω να σχολιάσω..! Καλή η μακροχρόνια μονογαμική σχέση ή τσάμπα τρέχουμε για το "περιβάλλον" 9λεπτά/ημέρα ..?

Anonymous said...

Επιτέλους, διάβασες το μυαλό μου, είχα τόσες ερωτήσεις για τη νέα δουλειά και δεν τολμούσα να ενοχλήσω - και τις απάντησες όλες! Μια χαρά τα βρίσκω όλα και φελισιτασιόν και κονγκρατς και φσιο νταμπρό κλπ. ΜΠορώ να έρθω κι εγώ στα μαθήματα κινέζικων πληζ, πληζ, πληζ? Επισης βοήθα, δεν κατάλαβα τη διαφημιση με τον Ομπάμα (τόσο χαζή είμαι?) Τι θελει να πει ο διαφημιστής? Γιατί θα πηδιούνται στο εξωτερικό? Από που χάνω λάδια?
Φιλιά νέας τεχνολογίας;-)

tsok said...

Εύγε νέε μου για τη δουλειά. Και του χρόνου CEO (ή πριγκήπισσα που λέει κι ένας καλός φίλος). Η Κηφησίας είναι όντως bad news (τη σιχαίνομαι τη σαφρακιασμένη, είμαι αρραβωνιασμένη με τη Μεσογείων), αλλά αν δεν την παλεύεις καθόλου υπάρχει και ο ηλεκτρικός, με μόνο setback τη μασχαλίλα του συνεπιβάτη. Διαλέγεις και παίρνεις...

YO!Reeka's said...

αντε καλή αρχή, φάτους όλους. άκου βλέπε σώπα. πιθανότατα το ίδιο κάνουν και οι γύρω σου. επίσης χώσε bugs στα εμαιλς τους να ξέρεις τι κατινιές λένε για σένα και ο ένας για τον άλλο. μάθε τα κουτσομπολιά. μην επιστεύεσαι την προϊσταμένη σου, πιθανότατα είναι η χειρότερη
(μιλά η πολυετής εμπειρία σε μεγάλη επιχείρηση χα χα χα)

[Germanos] said...

Προσοχη στο ντύσιμο , μην διαφέρεις

Μην παιζει το μάτι σου (ουτε το φρύδι)

μην αποκαλυψεις στο μέλλον σε κανένα οτι εχεις μπλόγκ κτλ

fevis said...

Προβατάκο μου μπράβο!!!! Είμαι περήφανη για σένα και σίγουρη πως θα σκίσεις... Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος... (Για το πάνω κεφάλι λέω γιατί το κάτω δεν έχει ανάγκη απ' ότι μαθαίνω από την Συκιά...)

BLUEPRINTS said...

πολλά κονγκράτς και φιλιά καλό μου, χαίρομαι που σου αρέσει εκεί, είμαι σίγουρος πως θα διαπρέψεις ουανς μορ, και πόσο δίκιο έχεις: όποιος ζητά βρίσκει...

Unknown said...

καλη αρχη προβατακι!!!ολα καλα να πανε!!!αντε και στα δικα μας οι χωρις δουλεια

Anonymous said...

Ευχες.

Είναι πολλές οι ώρες.

Φρόντισε να είναι καλές.

Προχθες γύρισα από ενα 1οημερο στη Ρωσία. Θυμήθηκα το κόλλημά σου διαβάζοντας για τους Ρώσσους συγγραφείς.

Καλο χειμωνα

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ

tovenito said...

γουέλ, ακούγεσαι σούπερ ενθουσιασμένος με τη νέα σου δουλειά! εύχομαι σύντομα να προσαρμοστείς πλήρως και να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη! κοινώς, σε θέλω διευθυντικό ποστ. τόσος μυαλός δεν μπορεί να μην εκτιμηθεί σε μία σοβαρή εταιρεία

Alpha said...

"κάθε εμπειρία είναι εξελικτική της συνειδητότητας μας.και που ξέρουμε ότι όντως αυτή είναι καλή εμπειρία?γιατί απλά είναι η εμπειρία που ζούμε στην παρούσα στιγμή"eckhart tole.

τις καλύτερες μου ευχές στη νέα δουλειά:
1.μείνε ο βαθύτερος εσύ, όσο μπορείς
2.μη μεγεθύνεις το εγώ όσο μπορείς
3.το να σαι μέτριος οδηγεί στο φως όπως και το να σαι τέλειος.απλά χρειάζεται μικρότερη προσπάθεια.

Anonymous said...

Μπράβο προβατένιε μου, πολύ πολύ το χάρηκα :) Εγώ επιστρέφω Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες και πολύ θα μού κακοφανεί η επιστροφή (αλλά σε σχεδόν δημόσιο, οπότε καταλαβαίνεις...)

Μάκια στη μουσούδα σου την τριχωρή για έξτρα καλή επιτυχία ;)

Parsifal said...

Two things:

a) Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα του να διαβάζω αυτά που γράφεις για τη νέα σου δουλειά ενώ ήμουν κ εγώ στην νέα μου δουλειά -οπου δεν εχω κλείσει ούτε μήνα ακόμα- ναι, δεν εχω κλείσει ούτε μήνα κ διαβάζω μπλογκς αντί να δουλεύω σαν στο σκλί (προφερεται gli).

b) Η νέα σου δουλειά πρέπει να είναι απελπιστικά κοντά στο σπίτι μου -εκεί προς Φραγκοκκλησιάς σε κόβω- κ ενώ εσύ κάνεις 30λεπτά να ανέβεις, εγώ κάνω 45 λεπτά να κατέβω στη δική μου...

υγ. Έχουν κάτι στις εταιρίες με τις εσπρεσιέρες? Εμάς έχει αυτή τη huge που έχουν στις καφετέριες κ την κοιτάω λες κ είναι διαστημόπλοιο...

Anorgymous said...

Μπράβο!μουμπλε μουμπλε
Σου είπα οτι έπαθα overdose μαζί σου.
Από Δευτέρα Πρωί σπίτι,πρόβατοοοοο,χάλια μαύρα(όχι εσύ)μετά πρόβατοοοο μέχρι την Τρίτη το πρωί,ύπνος,χάλια μαύρα(όχι εσύ),πρόβατοςςςς,άλλο blog,άλλο blog,πρόβατοοοο,χάλια.Κάθησα και σε διάβασα ΟΛΟ
(αν δεν μπω σε καμια εντατικ θα γραψω τις εντυπωσεις μου-το ξερω οτι W.C αλλα...)

Anonymous said...

Καλοριζικος στην νεα θέση εργασίας σου!!! η θετική σκέψη είναι σημαντική. ναι,ναι!
Οπως λέει και το secret, βάλε τον εαυτό σου στην θέση που επιθυμείς κ θα φτάσεις εκεί.(το λέει κ το αρχιτοπικ σου)
...οπότε πλιζ, μην σκέφτεσαι αφραγκίες περί τις 20 του μηνός!
πάντα καλά καλέ πρόβατε

γιορς, Αναστασία

Dr_MAD said...

Ολα βλέπω κυλάνε ρολόι! Εύγε!

Αντε και στην ομαδική παράκληση happy thoughts για την προαγωγή σου, μιας και εγώ έλειπα στην προηγούμενη "συνάντησή" σας :-(

Καλή συνέχεια και με το πρωινό ρε! Με εκπλήσσεις!

So_Far said...

Eύχομαι από καρδιάς ( και είμαι βαθιά πεπεισμένη γι΄αυτό ) όλα να πάνε τέλεια και να σκίσεις
Το έχεις
Αυτό το ΚΣΕ μου τόνωσε την αγάπη μου για τη μπλογκόσφαιρα
Αξεπέραστο

Καλή επιτυχία σε όλα

Tanila said...

Kαλορίζικος
Σιδεροκέφαλος
Ανθεκτικός
Μακροχρόνιος
Πετυχημένος
καιταλοιπααντεγιατιβαρεθηκα


Μόνο μη περιμένεις να βγω να πουλήσω χαρτομάντηλα για σένα.

Anonymous said...

καλη αρχη και καλη πορεια προβατε,
με πολλα-πολλα δημιουργικονια!!!

anorymous

Anonymous said...

kalh arxh sth nea sou thesh provate !
agaponia apo xania krhths
(eimai se paralia me wifi.... ;-))

Είδωλο said...

Eγω αυτο που θελω να μαθω ειναι πως απο τα τα 300 ατομα της εταιρειας, ποσα ειχαν ηδη στενες επαφες με το 41ποντο εργαλειο σου?

Me:Moir said...

Συγνώμη, κουζίνες, lunch breaks, λαπτόπια που μυρίζουν καινουργίλας, και μηχανές espresso....on top of having you as a colleague? Θέλω, θέλω, θέλω.....πες μου πού να στείλω βιογραφικό :)

lee said...

Στη google επιασες δουλεια? :Ρ

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΒΑΤΟΥΚΟ! Σου ευχομαι τα καλύτερα :)

UrbanTulip said...

όλα αυτά ζήλεψα τις εσπρεσιέρες και το καινούριο laptop...αντε καλή αρχή.Μπε

An-Lu said...

Καλή αρχή γλυκέ μου πρόβατα!

υγ τι το κακό έχουν οι αρχαίοι μύθοι της Ανατολικής Μεσογείου;;; Ακόμα μ αυτούς ασχολούματε αν ενθυμείσαι ;-)

Anonymous said...

Πρόβατε, το πόσο καμαρώνω για σένα δεν περιγράφεται. START2

alienlover said...

ουώπ!! να τα τα ωραία!!! είχα στείλει κι εγώ χάπι θοτς και γιες βρήκαν τόπο!!
κονγκρατς και κοίτα να μην τους πεις οτι εχεις μπλογκ εεε!!

xx

Provato said...

vivi ευχαριστώ πολύ! :-) και, ναι, με παρηγορεί το cry them Harry που διατυπώνεις! :-)

ηφαιστιωνάκο, είναι λίγο σαν τις εταιρίες στις ταινίες. ...εντάξει, στο κάπως ελληνικό του... :-)) ευχαριστώ για τις ευχές... όσο για το τι θα γίνει αν χάσω το λαπ τωπ φάε την ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ, φτου σκόρδα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

εμμανουέλα ευχαριστώ πολύ, εύχομαι τα καλύτερα! είμαι σίγουρος θα σκίσεις! :-)

Anonymous Anonymous πότε μπήκες τελευταία φορά σε διαφημιστική και έχεις αυτήν την εικόνα: "φωνές, υστερίες, πειράγματα, πηγαδάκια"... το 1986; χεχεχε :-P

Jimmy Rose ευχαριστώ, ανταποδίδω τις ευχές! εύχομαι τα καλύτερα!

Provato said...

ανώνυμε ναι, ναι, ναι. πότε να έρθω να πάρω τον κανακάρη; σάββατο βράδυ άμα θες για να βγείτε με το αμόρε! :-)

TheDiarist® Μπα, η μακροχρόνια μοναγαμική δεν είναι του γούστου μου... χμφ χμφ χμφ αλλά δεν πειράζει...

Ν. ευχαριστώ πολύ! ασφαλώς και να έρθεις στα τσάηνηζ! όσο για την "διαφήμιση" του Obama, δεν είναι διαφήμιση. κυκλοφόρησε στο net και βασίζεται στην λογική ότι αν βγει ο obama θα αρχίσουμε να συμπαθούμε τους αμερικάνους που τώρα λόγω θάμνου ούτε να μας το δουν, πόσο μάλλον για σεξάκοι...

tsok θέγκ γιου α λοτ! ...να σου πω, η Μεσογείων δεν είναι καλλύτερη μην με τρελαίνεις! :-) ηλεκτρικό συμπαθώ γενικά, αλλά δεν πολυβολεύει! :-)

YO!Reeka's φχαριστώ - ιδίως για τσι συμβουλές! χεχε :-)

Provato said...

[Germanos] ευχαριστώ πολύ. α και όσο και να προσπαθείς, δεν θα με τρελάνεις εσύ!

fevis ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ γλυκό κορίτσι! ...και μην ακούς τα κουτσομπολιά του sikia, όλο να με μειώνει θέλει! :-) xxxxx

BLUEPRINTS σε ευχαριστώ γλυκό αγόρι, θα στα πω και από κοντά! :-) xxxx

gogoula είμαι σίγουρος ότι θα βρεις ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο ταιριαστό! πολλά φιλιά! :-)

ΑΝΩΝΥΜΕ σε ευχαριστώ πολύ. ναι, είναι πολλές οι ώρες θα βάλω τα δυνατά μου να είναι και καλές και παραγωγικές. να σου πω, συγκινήθηκα που με θυμήθηκες στην αγαπημένη Ρωσία, είμαι σίγουρος ότι θα πέρασες εξαιρετικά! καλό φθινόπωρο! :-)

Provato said...

tovene592 είσαι μεγάλο τζάμι! ευχαριστώ πολύ! :-))

mosaic ευχαριστώ πολύ φίλε! πολύ ζουμερές οι κουβέντες σου! :-)

epi-demios Ω! τι ωραία φιλιά ήταν αυτά. πολύ τα χάρηκα, θέλω και άλλα! καλή επιστροφήηηηη :-))

Parsifal καλή επιυχία στην νέα σου δουλειά! και ζήτω οι εσπρεσιέρες! αγκάλιασες τε και θα σε αγαπήσουν κι εκείνες! χεχε... είδες πόσο αλληλοσυμπληρωματικά αντίθετα γίνονται όλα καμία φορά ε;

Anorgymous I.C. πάρα πολύ! θέλω ΘΕΛΩ θέλω ΘΕΛΩ σαν τρελός τις εντυπώσεις σου! :-) ...χαρά στο κουράγιο σου, ευχαριστώ για όλα!

Provato said...

Αναστασία πολύ σωστά! έχεις δίκιο! σταματώ να σκέφτομαι αφραγκίες εκ των προτέρων, θα τις βιώνω αφόσον και να έρθουν! χεχε ευχαριστώ πολύ :-))

MAD ευχαριστώ! α, και μην ανησυχείς! εσύ δεν λείπεις από καμία συνάντηση μας! :-)) xxx

So_Far σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές σου! πολλά φιλιά χεχε :-)

Tanila ότι θα έφτανα στην θέση να σου πω ευχαριστώ δεν το περίμενα.... ευχαριστώ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΩΩΩΩΩΩΩΩ και άμα δεν φέρεις πίσω τα σάντουιτς που μου έκλεψες δεν σου δίνω κανένα μαντήλι να πουλήσεις.

Anorymous ναι, ναι, θέλω δημιουργικόνια θέλω θέλω θέλω. Ανταποδίδω. κι εσύ τα χρειάζεσαι εξάλλου! :-))

Provato said...

paralia kritis ΖΗΛΕΥΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΑΔΓΙΑΛΑ! ...ευχαριστώ πολύ για τα αγαπόνια, τα πήρα και ήταν πολύ συγκινητικά! :-)) να κάνεις μακροβούτια και για μένα, ναι;

x-oyranoy τι άλλα εσύ; λολ :-) xxxx


Me:Moir πρόσεχε, γιατί θα σου πω! χεχεχε και μετά θα πρέπει να γίνεις χαμουτζού! :-)

Lee ζετέμ! ευχαριστώ πολύ xxxxxxxx

UrbanTulip μπεεεευχαριστώ. όποτε θες έλα για καφέ. :-))

Provato said...

An-Lu ευχαριστώ πολύ! πολύ... τίποτα κακό δεν έχουν οι μύθοι, αναφέρθηκα σε αυτούς ως κάτι αρχετυπικό... χεχεχε

START2 το πόσο με συγκίνησε το "καμαρώνω" δεν λέγεται. φιλιάααααααα λυγμ σνιφ σνιφ!


alienlover ευχαριστώ γλυκό κουρίτσι! εννοείται ότι έπιασαν τόπο τα χαπιθοτόνια!!! ...και γιατί να μην τους το πω ότι έχω blog; εεε; εεε; xxxxxx

Pastaflora said...

Γκουντ σταρτ, προβατάκο! Πόσο χαίρομαι που υπάρχουν εταιρείες με ευάερες και ευήλιες κουζίνες... Ξέρεις τι είναι να τρως επί 5 χρόνια πάνω στο γραφείο;

Anonymous said...

μπράβο μπράβο για τη νέα δουλείτσα!
και τώρα που έπιασαν οι ευχές μπορεί κανείς να κάνει happy thoughts και για μένα το φτωχό που από το Μάη είμαι unemployeed??? pls? περιμένω μια απάντηση αύριο και θέλω να είναι θετική....
ΤΗΧ

Unknown said...

Μπράβο και για τη δουλειά, αλλά και για όλα τα θετικόνια που κυκλοφορούν τόσο στο ποστ σου, όσο και στα comments. Όση ώρα διαβάζω χαμογελάω σαν χαζό...

Μπράβο, μπράβο, μπράβο :)))))))))

Neverlandean said...

Αχ μπράβο προβατίσκο μου, είμαι σίγουρος ότι γρήγορα θα γίνεις ο πολυτιμότερος των τριακοσίων όπως ο Λεωνάηντας και θα έρχονται όλοι σε σένα για συμβουλόνια και χιουμορόνια.

Για να μην αναφέρω τη δραστική αύξηση σεξονίων και μόνο που είσαι εκεί. :)

Anonymous said...

Καλορίζικη η νέα δουλειά!

Anonymous said...

Καλορίζικο το νεο παχνι σου!

kostassol said...

kalorizikos kai kalorizotos ekei mesa...pes mou se poia etairia piges k ti vivlia diavases na ertgho na kano interview na deis kalimeres k kouventes pou tha antallaxeis..axxaxa...mi me xechaseis tha apogoiteuto..idi xekinao na diavaso tin viografia tis madonna apo ton aderfo tis..elpizo na kanei auto os enimerosi :P
Keep in touch kala proina

kostassol said...

episis na sou po pos ego douleuo se etairia me 30 atoma k ginetai to ela na deis..kalimera les , tria maxairia sou erxontai..mallon tha einai gia to proino mas voithane na aplosoume ti merenta:P Opote kali einai k i anonymia kamia fora.
Oson afora ta xrimatakia..o nai ...stisa 20 de tha exeis mia ..k ego etsi imoun k eimai akoma..ena xrono tora pairno synexeia enanti stis 20 tou minos...xexe..ti na kanoume afou de theloun na mas ta dinoun misa misa ta zitame monoi mas...pleon me exoun mathei..Megali anakalypsi i lexi Enanti :-)