Sunday, September 28, 2008

Μετζένα και Pet Shop Boys, μία σχέση δυνατή.

Η ιστορία των Pet Shop Boys και της επίσημης προσκεκλημένης μας αυτές τις μέρες, έχει αρχίσει από το 1988, όταν το καλλίτερο ντουέτο όλων των εποχών έγραψε ένα πολύ ωραίο ποπ τραγουδίδιον με σκοπό να της το προωθήσει για να το τραγουδήσει εκείνη.

Αν και το τραγούδι βγήκε ψιλοδιαμαντάκι, τα παλληκαράκια φοβήθηκαν και ντράπηκαν να της κάνουν το τηλεφώνημα και έτσι... αναγκάστηκαν να το πουν οι ίδιοι... τι συμβιβασμός ε;

OR NOT!

η ντροπή τους βγήκε σε καλό. Το τραγούδι ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους έβα, έμεινε στο νούμερο 1 του UK 134576385395209494947577 γκαζίλιον εβδομάδες και γενικά ρόκντ!



Heart - το έχεις σε πολύ ωραίο remixάκι

Το 91 οι Pet βγάλανε το πρώτο τους greatest hits. Μέσα σε αυτό υπήρχε ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι, (το πρώτο single του δίσκου) το DJ Culture. Στο τραγούδι υπάρχουν οι στίχοι "Like Liz before Betty / She after Sean / suddenly you're missing / then you're reborn" - όπου ο στιχουργός αναφέρεται σε μία ακόμα reinvention period που περνούσε η Μετζένα εκείνη την περίοδο (μετά τις ξανάστροφες που της έριχνε ο Σων να αγιάσει το χέρι του, λολ).



DJ Culture - το έχεις σε πολύ γαμάτο remix.

To 2005 η γιαγιά Μετζένα έβγαλε το Confessions on a Dance Floor, το δίσκο που ανέστησε την καριέρα της στην Ευρώπη (αλλά και έθαψε για πάντα όποια πιθανότητα να κάνει κάτι στην Αμερική). Στο cd ύπηρχε το Jump για το οποίο ο παραγωγός του έχει πει ότι είναι απολύτως εμπνευσμένο από τους Pet Shop Boys. Υποτίθεται, δε, ότι η γεροΜετζένα κάποια στιγμή που ηχογραφούσε το άλμπουμ την έπιασαν και καλά τα ζουμιά και καλά, και οι ενθουσιασμοί και καλά, και φώναξε και καλά "Pet Shop Boys! I fucking love them!".

Το 2006 ενώ παραλάμβανε το βραβείο "Καλύτερη Διεθνής Φήμέηλ ορ νοτ Φημέηλ, γουατέβερ τραγουδίστρια" στα Brit Awards, είπε στον ευχαριστήριο λόγο της ότι οι Pet Shop Boys είναι από τις μεγαλύτερες επιρροές της. Α, το βραβείο της το έδωσε ο τραγουδιστής των PSB.

Δεν είναι απορίας άξιον λοιπόν που οι PSB ρεμίξαραν το Sorry, και μάλιστα το ρεμίξ άρεσε πολύ στην Μάτζ και το επέλεξε για να παίζει αυτό στην Confessions τουρνέ.



εδώ είσαι, το έχεις και αυτό!

και τελειώνουμε, γιατί σε κούρασα, με το τραγούδι που έγραψαν οι PSB μαζί με το Robbie Willimas. She is Madonna λέγεται, και αναφέρεται και καλά στον Γκάη Φρίτση που όταν χώρισε την γκόμενα που είχε πριν την Μετζένα της είπε ότι την αγαπά ακόμα μεν, αλλά την παρατάει γιατί "είναι η Μετζένα, καταλαβαίνεις τώρα έτσι, μιλάμε για τέλειο καρήαρ μούβ, νο χαρμ φίλιγκζ!"

Το τραγούδι είναι καλουτσικάκι, πήγε πολύ καλά παγκοσμίως, αλλά ήταν ένα από τα λιγότερο επιτυχημένα σήγκλζ του Ρώμπη στο UK. ΧΕΣΤΗΚΑ, ένα κάρο φράγκα έχει βγάλει το ρεμάλι να ζήσει με αυτά.



νά 'το, το έχεις και αυτό, how cool is that.

γεια.

8 comments:

ΣΑΥΡΑ said...

ρε κύριε προβατε θα μπορούσατε παρακαλώ να με λύσετε μια απορία που έχω τους τελευταίους μήνες?
γιατί την λέτε Μετζενα την κυρια Μαντόνα? είναι κάποιο συνθηματικό?

uberbastard said...

@σαυρα
μα που ζεις καλη μου;οταν ενας star μιλαει για ενα αλλο star με τον οποιο ειναι frenemies χρησιμοποιει nicks μη επιτρεπτα σε κοινους θνητους οπως εσυ.
και με american accent it's Μετζενα luv.
ουφ κουραστηκα! ειδες τι τραβαω για να ειμαι στο entourage του προβατου;

jg said...

omg, how effing sexy is robbie w. ton agapaw.

Hfaistiwnas said...

POVofag, συμφωνώ!!

Είδωλο said...

μαντονα την φωναζουν οι βλαχες που δεν εχουνε αγγλικη προφορα
Ματζάνα λέγεται το κορίτσι

Unknown said...

τοσα λεφτα εχει βγαλει το ρεμαλι!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Dr_MAD said...

οχι άλλη μαντόνα!!! αλλά πολλά ευχαριστώ για τα mp3 χεχε τα κατεβάζω ήδη

SK said...

Το DJ Culture remix δεν το είχα, πολύ καλό. Τέλειο για το τελευταίο μισάωρο rave ή ολονυχτίου χορού! Πολύ ατμοσφαιρικό.