Friday, October 10, 2008

Τα σπάνε

Δύο τέλειες διαφημίσεις της Guinnes που μας έχει σούπερ καλομάθει. Είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους αλλά είναι για διαφορετικές αγορές.

Αυτή εδώ έχει πολύ impressive factor με τα εφέ, τα σέα και τα μέα της - αλλά την βρίσκω λίγο "ρηχή" και "κειμενογραφίλα". Παρόλα αυτά την χαζεύω πολύ χαρούμενος:


Αυτή πάλι, προσωπική αγαπημένη, στηρίζεται στο πολύ πολύ πολύ πολύ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ωραίο κείμενο (και τα εφεδουλίνια παίζουν τον ρόλο τους, αλλά κυρίως το κείμενο είναι που της δίνει αξία). Ελπίζω να μην έκανες κοπάνες στον Στρατηγάκη και τα Αγγλικά σου να είναι αρκετά ξεσκονισμένα για να καταλάβεις τι παίζει στον μονόλογο του νεαρού νεανία (extra points για την διαφήμιση που ο νεαρούλης είναι γκομενάκι χατ, από αυτούς που καυλώνουν την Sikia):

7 comments:

tsok said...

Η guinness είναι η απόδειξη ότι το μαύρο χρώμα δεν θα πάψει ποτέ να είναι κλασικό.Άσε που ένα pint ισοδυναμεί με ένα πλήρες γεύμα!

veloz said...

teleies!
:)

Provato said...

tsok το πιστεύεις ότι δεν έχω πιει ποτέ; και μετά σου λένε ότι οι ωραίες διαφημίσεις είναι πειστικές, χεχε :-)

velozάκι μου ναι! :-)) χχχχχ

Anonymous said...

καλησπέρα, πρόβατό μας :)
η δεύτερη τό'χει, ναι. είναι από αυτές που θες να ξαναδείς. η πρώτη είναι λιγάκι toooooo begin of the century μωρέ, αλλά συμπαθητική :)

Hfaistiwnas said...

Ρολόγια διαφημίζει;

Anonymous said...

χαχαχα! ηφαιστίωνα το σχόλιό σου είναι άπαιχτο!!!
Κατα τ'άλλα δεν μ'αρεσαν ιδιαίτερα, άσε που ο τυπάς είναι ψευδός!

Anonymous said...

η πρώτη ταινία έχει ακριβώς ίδιο concept με μια ελληνική για την kia που βγήκε πριν 3 χρόνια. όσοι περνούσαν δίπλα από το αυτοκίνητο κολλούσαν πάνω του σαν να ήταν μαγνήτης. Είμαι τόσο χαρούμενη που Έλληνες σκέφτηκαν κάτι ανάλογο 3 χρόνια πριν. Πρώτη φορά το βλέπω να συμβαίνει!