Wednesday, October 15, 2008

Οι συνταγές της Sikias

Σήμερα βρήκα σε ένα παλιό συρτάρι ένα σχολικό τετράδιο που η Sikia έγραφε τις συνταγές που μου μαγείρευε όταν ήμασταν ζευγάρι.

παραθέτω μερικές, ως ένα μικρό σέρβης στη σύγχρονη νοικοκυρά:

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ

Εκτέλεση
Τηλεφωνείτε στο ηλεκτρολόγο και αρχίζετε να πηδιέστε μαζί του πρόστυχα. Όταν έρθει ο άντρας σας από την δουλειά που φτύνει αίμα για να σας τα έχει όλα στα πόδια σας, του παραγγέλνετε μία μακαρονάδα απ' έξω.

ΠΙΤΣΑ ΤΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ.

Εκτέλεση
Τηλεφωνείτε στον υδραυλικό και αρχίζετε να πηδιέστε μαζί του πρόστυχα. Όταν έρθει ο άντρας σας από την δουλειά που φτύνει αίμα για να σας τα έχει όλα στα πόδια σας (έντερ Πρόβατο ), του παραγγέλνετε μία πίτσα από το deliveraδικο, ζητώντας από το παιδί να μην αργήσει γιατί εσείς το τιμάτε και το προσέχετε το στεφάνι σας.

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Α ΛΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Καλείτε στο σπίτι την ομάδα πόλο της Σοβιετικής Ένωσης για να της δείξετε τα αξιοθέατα του περίφημου ελληνικού τσιμπουκιού. Αφού το κάνετε με όλα τα μέλη της, και αφού ο άντρας σας γυρίσει από την δουλειά, παραγγέλνετε φιλέτο στρογκανόφ καιτου το σερβίρετε γιατί νιώθετε τύψεις που σε μία μόνο μέρα καταφέρατε να του ρίξετε τόσο μα τόσο πολύ κέρατο.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Φωνάζετε έναν αμερικάνο πεζοναύτη, από τον Νότο των ΗΠΑ που φημίζονται για το μπάρμπεκιου τους - κάνετε μαζί του τόσο καυτό σεξ ώστε οι σπίθες να σιγοψήσουν ζουμερά ένα κοτόπουλο που έχετε αφήσει μέσα στην κρεβατοκάματα όσο κερατώνετε τον άντρα σας. Ρίχνετε από πάνω μία κουμούτσα σάλτσα μπάρμπεκιου και το σερβίρετε (αφού προηγουμένος έχετε διώξει τον Αμερικάνο).

Όπως βλέπεις αγαπημένε αναγνώστη η Sikia έχει κατά νου, αγαπά και σέβεται την σύγχρονη ελληνίδα νοικοκυρά που δεν έχει καθόλου χρόνο στην διάθεσή της. Γι αυτό οι συνταγές είναι διασκεδαστικές, φτιαγμένες με αγάπη και σεξ και κυρίως καθόλου χρονοβόρες.

8 comments:

uberbastard said...

Bλεπω το κολυμπι εχει απτελεσματα ;)

Jimmy Rose said...

εγώ θέλω το κοτόπουλο μπάρμπεκιου (ξεκίνησα και δίαιτα!)

Hfaistiwnas said...

Έλα ντε.. που χρόνος για να φτιάξεις με τόση δουλειά!!!

Provato said...

αυτό το ταλέντο όλων να βλέπουν την ουσία των ποστ πολύ με καθησυχάζει!

sikia said...

Καλά δε ντρέπεσαι, δε κοκκινίζεις ελεινέ συκοφάντη??? Θα αμφισβητήσεις και τις μαγειρικές μου ικανότητες τώρα, που με παρακαλούν να τους δώσω τα μυστικά των συνταγών μου παγκοσμίως? Αχάριστε! Που έφαγα τα καλύτερα μου χρόνια στην κουζίνα για να μη σου λείψει τίποτε και εσύ τώρα με συκοφαντείς με ψευτιές.... Λιποθυμώ... λίγο νερό.... λιποθ....

Anonymous said...

ποιο ειναι αυτο το καρατεκνο στη φωτο ρε συ προβατε? μην εισαι εσυ? αυτο ειναι το σεξι κοιλακι που λες? ζημια! κανε καμια κατασταση πληζ!

Anonymous said...

Ομαδα Πολο?
χουμμμμμμμμμμ[σκεψ σκεψ εντατικ!]

Provato said...

όχι δεν ντρέπομαι. ΕΣΥ θα έπρεπε να ντρέπεσαι. παλιοσικιά.

ανώνυμε είμαι ομορφότερος από το καράτεκνο, σε παρακαλώ μην με προσβαίλνεις.


θεία σκεψ σκεψ εντατίκ και σλουρπ σλουρπ δεν θα πει τίποτε. :-)