Tuesday, November 25, 2008

Τι να κάνει άραγε ο 30φυλλος αυτή τη στιγμή που μιλάμε???

Μετά από απαίτηση των αναγνωστών, το εννοώ - δες σχόλια προηγούμενου πόστ,

παρουσιάζω τι έχει απογίνει ο Τριαντάφυλλος.

Αυτό είναι το εξώφυλλο του "μόλις κυκλοφόρησε" νέου του cd "στο δικό μου Σταθμό"!


εδώ είναι το ένθετο του σηντή που δίνει σιδερότυπο δώρο. αν κλικάρεις στην εικόνα θα δεις ότι έχει γράψει στίχους μεταξύ άλλων η θρυλική Βένια και ο Γ. Μπουρνέλης (είμαι σίγουρος ότι είναι πρώτο ξαδελφάκι του κύπριου κωμικού Θεάτρου Μπουρνέλη). Μουσική σε πολλά τραγούδια έχει γράψει ο ίδιος ο καλλιτέχνης που αποδεικνύεται πραγματικός άθρωπας της αναγέννησης! Ρησπέκτ!

Τέλος, το σηντή προωθείται από διαφημιστική καμπάνια πολλών εκατομυρίων ευρώ. Ιδού ένα δείγμα Να σημειωθεί ότι παρουσίαση επιμέλεια του ηβέντ κάνει ο Κώστας Μιναρετζής με το επιτελείο του. Όσο για τις χορογραφίες, ανήκουν στον Αβραάμ.

Καλή επιτυχία 30φυλλε! 30 30 να φεύγουν τα σηντή από τα ράφια!

9 comments:

Anonymous said...

ΕΥΓΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ!!ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ (ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΧΙΟΤΙΚΟ)ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΚΝΗ ΠΧΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ.

Hfaistiwnas said...

αααα τελικά ζει!!!

[Germanos] said...

ΘΕΟΣ Ο ΚΑΡΝΕΙΣΟΝ

Α, μπα? said...

Καλέ είναι εντυπωσιακό το πόσο κουκλάκι παραμένει!

mahler76 said...

ο τσαμπίκος τραγουδάει και σε τεράστια μουσική σκηνή θα σου στείλω φωτό αφίσας. Έχει μερικές στο Ρέντη.

Pink_Fish said...

και ότι είχα αποφασίσει ότι το προηγούμενο σου ποστ με τις πόζες του Κοκού στο Life ήταν δι μοστ καλτ εβερ. Αλλά αυτό? Με τον Τριαντάφυλλο? Δεν το συζητώ, δεν το συζητώ! Καρακαλτ...Λες να έχουν μείνει σι ντι στην αγορά? Προλαβαίνω να τ αγοράσω για κριστμας πρεζεντ?

Anonymous said...

μην με μαδαααααας σαν το τριαντααααφυλλοοοοοοοο....!!!!

panos said...

Κόβομαι για χορογραφίες Αβραάμ....Μιλάμε χορογραφεί και Άντζελα και απαιτώ ρισπέκτ..Όσο για τον Μιναρετζή....Τι να πω είμαι λίγος, ταπεινός φτωχός..... Αλλά το καλύτερο είναι όταν έγραψε το πρώτο σουξέ της Νατάσσας και μετά έβγαλε πίκρα ότι τον ξέχασε. Θυμάμαι το κλιπ του Μη γυρίσεις ξανά που τραγουδάει από το πορτ παγκάζ και γελάω τρελλά χαχαχαχχαα (η Νατάσσα τραγουδάει)...

Είδωλο said...

Ο Τριανταφυλλος εγραφε παντα μουσικη και στιχους στα περισσοτερα του cd.

Επισης ειχε γραψει κομματια για το 1ο cd της Ν.Θεοδωριδου

Ναι εχει παρει την κατω βολτα αλλα ομολογω οτι οσο μεγαλωνει τοσο πιο σεξυ γινεται.

Αλλα τοσο χαμηλα σε επιπεδο Κ. Μιναρετζη Ε οχι ρε πουστη μου, χιλιες φορες telemarketing στο σαλονι ΠΑΘΟΣ των δημιουργιων Κασπιρη παρα αυτο!