Friday, November 07, 2008

Κερατούκλης ή Kατατονικούλης; Sex Gallup - Η τελευταία δουλειά που πρέπει να κάνεις πριν το Σαββατοκύριακο

Και τώρα ας θυμηθούμε έναν αρχετυπικό μύθο.

Πριν από πολλά χρόνια ο Ηρακλής είχε βγει βόλτα να ξελαμπικάρει λίγο από όλο αυτό killing με τους άθλους.

Ήθελε λίγο να σκεφτεί και τι θα έκανε με την Greenpeace Νεμέας αρχαιότητας που του είχε κάνει μήνυση γιατί είχε αφανίσει ένα κάρο ζώα και πλάσματα γενικότερα.

Την ώρα που σκεφτόταν ποια υπερασπίστική γραμμή θα ήταν καλύτερη φτάνει σε μία διχάλα του δρόμου.

Στο πλάι του ενός δρόμου από τους δύο της διχάλας ένα σούπερ σέξυ γκομενάκι με μάτια χωρίς καθόλου εξυπνάδα (ο τέλειος συνδυασμός δηλαδή για γκόμενο) κρατούσε μία ταμπέλα που έλεγε "δρόμος της κακίας από εδώ, ηλίθια".

Δίπλα στον άλλο δρόμο, ένα άλλο γκομενάκι κρατούσε μία ταμπέλα που έγραφε "δρόμός της Αρετής aka βαρεμάρας, από εδώ, χαζή!". Αυτό το γκομενάκι ήταν το ίδιο sexy με το πρώτο αλλά είχε μία μεγάλη διαφορά από αυτό.

Δεν είχε κωλοτρυπίδα. Δηλαδή, δεν μπορούσες να το κουτουπώσεις. No sex baby! Αυτό, φυσικά, δεν το έβλεπες με την πρώτη ματιά (εκτός αν είχες μάτι ακτίνα Χ), υπήρχε απλά αστερίσκος στην πινακίδα που έγραφε "στον βασικό εξοπλισμό δεν περιλαμβάνεται κωλοτρυπίδα".

Ένηγουεη μη σε κουράζω με περισσότερες λεπτομέρειες. Νομίζω ότι τον ξέρεις τον μύθο, εγώ απλά να στον θυμίσω ήθελα, και ξέρεις φυσικά ότι ο Ηρακλής διαλεξε τον δρόμο της αρετής, παρά την έλειψη κωλοτρυπίδας.

...ναι, η αλήθεια είναι ότι ο μύθος λέει μία μεγάλη αλήθεια:

Ότι κάθε άντρας κάποια στιγμή της ζωής του ωφείλει να πάρει μία μεγάλη απόφαση, μία απόφαση που θα καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής και της ύπαρξης του.

Αυτή η στιγμή ήρθε και για μένα αγαπημένε αναγνώστη (και σέξυ).

Πρέπει αυτές τις μέρες να αποφασίσω κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη της συμπεριφοράς μου. Αφορά τα γκομενικά μου. και είναι Major dilemma.

Και επειδή πάντα ήθελα να αποφεύγω να χειρίζομαι μόνος μου τα δύσκολα πράγματα, ταπεινά και με την πχιότητα που με διακρίνει σου ζητώ να με βοηθήσεις στην απόφασή μου.

Will ya?

θέγκζ. Πάμε λοιπόν.

...Ξέρω πολύ καλά αγαπημένε viewer ότι άπειρες φορές έχεις φανταστεί ότι με έχεις γκόμενο. Είναι κάτι που όσο και αν παραβιάζει την προσωπική μου ζωή το έχω αποδεχτεί, αφού το απολαμβάνεις και το χαίρεσαι. Σχεδόν δεν με πειράζει καθόλου πια.

θα ήθελα να το κάνεις και τώρα. θα χρειαστεί. Άντε λοιπόν, φαντάσου ότι με έχεις γκόμενο.


περιμένω....



περιμένω....



φαντάσου είπα!


άντε μία ώρα, μία ζωή, από μικρή, όσο γλυκό παιδί ήσουν τόσο καθυστερούσες σε όλα σου.


ΟΚ?


μπράβο.


έχεις τώρα δύο επιλογές.

1
να είμαι στο πλάι σου ο τέλειος γκόμενος, με χαρά της ζωής και φαντασία και τρυφερόνια και σεξόνια και πολύ δημιουργικότητα. Να κάνω χαρά κάθε στιγμή που θα περνάμε μαζί, να είμαι γελαστός, κεφάτος, να έχω καλή διάθεση, να γελάω. να μην εξαντλούμαι στο σεξ, να σε καλύπτω με όλους τους τρόπους σε όλα.


2
να είμαι γκόμενος σούπερ γκόθηκ, σαν σε μόνιμη κατάθλιψη - βαρύς και ασήκωτος, σαν να βγαίνω από μακροχρόνια αρρώστια. Να μη σου δίνω σημασία και να μην σου δείχνω την αγάπη μου. Να μην συμμετέχω στην ζωή σου και να μην μοιράζομαι την δική μου μαζί σου. Στο σεξ να είμαι χωρίς φαντασία και πάθος. (να είμαστε σαν το μέσο ζευγάρι δηλαδή)

θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο, "hellooooooo σιγά το δίλλημα! φυσικά και θα ήθελα το 1". Μόνο που το 1 έχει μία μικρή λεπτομέρεια. Ότι πότε πότε θα σου ρίχνω κέρατο, θα πηγαίνω με άλλους ρε παιδί μου, πως το λένε.

Ενώ το 2 έρχεται χωρίς hidden details. Αν με έχεις έτσι θα είμαι ότι πιο μονογαμικό υπάρχει στην ζωή. Χαμηλοβλεπούσις, φρόνιμος, ούτε τσόντες δεν θα βλέπω, ούτε καν θα την παίζω ακόμα και όταν με έχεις στον πάγο.

Λοιπόν; Αν είχες την επιλογή θα με ήθελες χαρούμενο, ζωντανό, τέλειο στο σεξ, και μπερμπάντη;

Ή θα προτιμούσες να σου είμαι πιστός σαν Αζώρ και Άργος, αλλά κατατονικός σαν κομπάρσος στις Ωρες;

ψηφίζεις στα σχόλια. να είσαι δίκαιος. και να θυμάσαι ότι όποιος ψηφίσει το "χαρά ζωής" έχει λαμβάνειν κουπόνια. τι κουπόνια; για σεξάκοι χαζοβιόλη!

(α, όταν θα σε κερατώνω θα το κάνω με φοβερή αξιοπρέπεια - δεν θα το ξέρει κανείς, δεν θα επιτρέπω να υποψιάζεται κανείς τίποτε, θα παίρνω όλες τις προφυλάξεις και κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά για να είναι το σπίτικό μας άσπιλο, και τα παιδιά μας να πηγαίνουν στο σχολίο κανονικά και να μπορείς να κυκλοφορείς με κούτελο καθαρό και περηφάνια! ενοοείται! λοιπόν; επίσης ούτε εσύ θα καταλαβαίνεις ότι έγινε η στραβή. Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στον άθρωπα).

44 comments:

Crucilla said...

Ε...Νομίζω ότι τα λες για να σε μάθεις καλύτερα και να σε πάρεις απόφαση... :Ρ

Ιφιμέδεια said...

Γι'αυτό ήσουνα τόσο χαρούμενος και περιποιητικός όταν τα είχες με τη Γατούλα του Σεξ;;;;

Συγγνώμη αλλά ιν μάϊ μπουκ αυτό συνιστά ομολογία και λίγο πριν κλείσει η οn-going trial καλά έκανες και ομολόγησες, θα ελαφρύνεις τη θέση σου.

Τώρα, αν και δεν μου πέφτει και λόγος εδώ που τα λέμε, θα σου πω το εξής -και θα είμαι και λίγο harsh, αλλά σαν αδελφή σου δεν πειράζει.

Πολύ φοβάμαι έτσι που τα γράφεις ότι το κέρατο θα το ρίξεις ένηγουέϊ, διότι απλούστατα δεν θα αντέξεις στο κοντίσιον 2 για πολύ. Είσαι πολύ joie de vivre για να μην μείνεις στο στάδιο "η κατατονία μου τιμωρία σου". Και είναι κι άδικο για τον άλλον, μην το ξεχνάμε.

Εν κατακλείδει, και μην θορυβηθείς: 1 = 2 = Προβατούκος που μοιράζει αφειδώς κουπόνια δια σεκσάκοι.

Provato said...

αμάν πια, μία ψήφο ζήτησα και με σταυρώσατε.


πως να μην θορυβηθώ μετά.

Σας παρακαλώ οι επόμενοι ας είστε λίγο πιο σαφής στις ψήφους σας.

Crucilla cast your vote.

Αδελφούλα σου θυμίζω ότι στην δίκη κατηγορούμενος είμαι για "συκοφαντία" όχι για κέρατο! έλεος πια, δεν διαβάζεις εσπρέσο. τελικά τι ψήφισες;

veloz said...

loipon... an thymasai to onoma mou ksereis pio dromo na dialekseis.. ton diko mou! ton kalo kai ton dyskolo..

gt? na giati: esy ti tha protimouses? ena syntrofo kalo, glyko, idaniko pou na se exei katakeratwsei 'i enan kalo alla oxi idaniko alla pou na kanei mpeeeeee mono gia sena? tin alitheia twra?
ase, pou den yparxei kanenas nomos pou na leei oti oi men pou ksenokoitane einai souper kai oi de, oi pistoi nte, einai asta na pane..

gia ayto sou lew, to dromo tis aretis tekno mou!

Anonymous said...

Sexy Provate σε διαβάζω ενάμισυ χρόνο περίπου και είναι η πρώτη φορά που σου αφήνω κόμμεντ γιατί καταλαβαίνω πως η στιγμή είναι κρίσιμη και η ψήφος μου μετράει! Και για να κάνω το συσχετισμό με την επικαιρότητα ψηφίζω Ομπάμα ήτοι α' επιλογή:μαύρος, σέξυ, ελπιδοφόρος, γελαστός αλλά με τεράστια πιθανότητα να μας την κάνεις στα μουλωχτά.

stella said...

Προβατε ποτε δεν θα σε εβλεπα σαν γκομενο για πολλους λογους τους οποιους καταλαβαινεις.
Παντος ολες οι τρελλες ονειρευονται τον απολυτο πιστο μποi φρεντ....
Εγω παλι προτιμω την επιλογη 3.
Να μεινω χηρα και να τα φαω με τεκνα.
Οσο για την αποφαση ως προς την σχεση σου,θα προτεινα στο ημιση σου να την κανει με ελαφρα γιατι αλημονο του αν η σχεση εξαρτατε απο το δημοψηφισμα του gay-town.

Anonymous said...

Βεβαίως το 1, όπως το περιγράφεις.

Αν ήταν για το 2, παντρεύομαι και τη φίλη σου τη στέλλα.

Το...γκομενάκι

Ιφιμέδεια said...

Σε σταυρώσαμε σε σταυρώσαμε στα χέρια μας σε σηκώσαμε.

Εν αντιθέσει με την Έφη Σαρρή ιδού η ψήφος μου: 1.

Unknown said...

Φυσικά και διαλέγω τη χαρά της ζωής. Είναι και μικρή η ρημάδα. Ειδικά αν κοιμάμαι στα χαμομήλια και με έχεις κορώνα στο κεφάλι σου...

Anonymous said...

@γκομενακι ειπαμε !!
Δεν τρως φαι εδω,τρεχα σε φαστ φουντ και φερε και μια ζερο στον γυρισμο!!

Provato said...

veloz η ψήφος σου προσμετράται!
α, και ξέρε ότι είναι πολύ ποταπό από μέρους σου να με βάζεις στην θέση του αλλουνού!
επίσης είναι πράγματι φρικτό ο γκόμενος και να είναι κατατονικός, και να σε κερατώνει! λολ ¨

xmmmmm ε όχι και μουλωχτός! χεχε. θεγκζ φορ βόουτιγκ!

στέλλα καταρχήν ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν θα με έβλεπες σαν γκόμενο. κατά δεύτερον, μην ασχολείσαι με το ήμισή μου, θα σε φάει η μαρμάγκα της χώρας με έλλειψη χιούμορ... τρίτον, σε σχέση με προηγούμενο σχόλιό σου σχετικά με ποστ που δεν σου αρέσουν... see if i care (αλήθεια τώρα, έχεις αρχίσει και με κάνεις και νιώθω άβολα, όλο μου την λες και δεν πολυγουστάρω να τρώω την επιθετικότητα του κάθε ένα. άμα δεν γουστάρεις μην με ξαναδιαβάσεις). :-))

γκομενάκι η στέλλα δεν είναι φίλη μου. και δεν θα γίνει κιόλας. χεχε

αδελφούλα επιτέλους ανάσταση!

Provato said...

τίνα εννοείται ότι θα σε πήξω στο χαμομήλι, να έχεις να παίζεις όσο θα είμαι αλλού χεχεχε.

στέλλα φαί δεν έχει ΓΙΑ ΣΕΝΑ εδώ. για το γκομενάκι έχει λουκούλια γεύματα!

7Demons said...

Το 2 φυσικα.
Και μην πανικοβάλλεσαι-δεν υπάρχουν τέτοια αυστηρά δίπολα στη ζωή...

stella said...

καλα ξεκαβαλα το ΕΓΩ σου τωρα!
οταν γραφεις θα δεχεσε και τα δεν,οχι μονο τα ναι.(σχετικα με τα ποστ)
Χιουμορ εχουμε,υπερεγω δεν εχουμε.
Το φαι πηγαινε στο ανωνυμο γκομενακι!!(ανωνυμε προβατε)
(αχχχ ξακατινιαστικαμε επιτελους)

tsok said...

Με κάλυψε η παρένθεσή σου. Ψηφίζω το 1, αν και εφόσον είσαι διατεθειμένος να σου κάνουν το ίδιο (τουτέστιν αξιοπρεπή κέρατα ή κέρατα με αξιορέπεια όπως θες πάρτο). Αλλιώς είναι τσάμπα μαγκιά...
Από την άλλη όμως, αν το έτερο ήμισυ είναι της σούπερ μονογαμικότητας και πληγώνεται έστω ερήμην κι εσύ αγαπάς αποσύρω την ψήφο 1 και ψηφίζω 2.
Σε κάλυψα ή σε μπέρδεψα;

JuanAntonio said...

probato:
An eisai toso wraios xwrise auth pou eisai twra-ftiaksta mazi mou.
Den exw problhma na me keratwneis,ki egw tous exw keratwsei olous ws twra kai tous agapousa.

Yg:xwris plaka,gt to skeftesai.To na eisai xaroumenos einai kalo kai gia sena:) Pes ths emesws plhn safws pws den exeis problhma ki auth na blepei kapoion allo alla oti agapieste!!
byye

Anorgymous said...

μμμμ αν ειχα δυνατοτητα επιλογης θα διαλεγα το 2.Θα ημουν εγω το 1 με την μονη διαφορα οτι το ποτε ποτε θα γινοταν πολυ συχνα.
Δεν καταλαβαινω γιατι θες να εχεις σχεση(αν καταλαβα καλα) και να πηγαινεις και με αλλους?αν ειναι οταν εισαι με εναν ανθρωπο ΜΟΝΟ να γινεσαι το 2 τοτε γιατι να εισαι με αυτον τον ανθρωπο?πολλα ερωτιματικα μου ερχονται και τι να λεμε τωρα..........

Anonymous said...

@tsok νομιζω οτι με καλυψες οσο αφορα τη πρωτη προταση.Δεν ειμαι υπερ ουτε του 1 (οσο αφορα το κερατο κατα συρροην)ουτε του 2οσο αφορα την συνεχη μουντρουχια και την ελλειψη φαντασιας στο σεξ.Μια κουρτινα 3 δεν υπαρχει?

Hfaistiwnas said...

Μα μια μέση λύση δεν υπάρχει; Ωραία λοιπόν, το 2!!!!

uberbastard said...

επειδη εχω σκεφτει εκατομμυρια φορες πως θα ειναι η σχεση μας σου λεω στα σιγουρα το 1. αμα εχεις σουπερ σταρ μποιφρεντ θα το παρεις αποφαση και θα εισαι σουπερ ευτυχισμενος.και θα παιζω κι εγω το νουμερο 1 και θα σε κανω ακομα πιο χαππυ ;)

Είδωλο said...

Helloooooo, δεν θελει κοπο, θελει τροπο, για οποιον επελεξε το 1, ο μοναδικος τροπος να τσεκαραρε τον "δεσμο" σας ειναι να μετακομισετε με τον προβατο σε ημιοροφο διαμερισμα πολυκατοικια η οποια στο ισογειο θα στεγασει ζουμερη σουβλακερι.

Ουτε απο την πορτα δεν θα βγαινει.

ΔΙλλημα?

Anonymous said...

Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Κι αν ήμουν εσύ, θα σταμάταγα να με έχω γκόμενο.

PN said...

Καλά μου θυμίζεις κάτι άθλια gallop που φτιάχνουν για να βγει καταλληλότερος ο ΓΑΠ!!! Έλεος!!! Δεν το έχεις...

Οποιοσήποτε απάντησε το 2 είναι απλά ανορθολογικός. Έχεις σετάρει την ψηφοφορία ώστε το 1 να είναι η μόνη ορθολογική απάντηση!!! Αίσχος!!!!

Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα τι πήγε στραβά στη δίκη του αιώνα!!! Δεν έλεγξες καλά τις εξωγενείς παραμέτρους!!! Βλακεία!!!

aura voluptas said...

H ζωή θέλει ρίσκο . Διαφορετικά τί θα έχουμε να θυμόμαστε στα γεράματα ( που λέει ο λόγος ) ??

Και θέλουμε πάντοτε αυτό που δεν έχουμε ή δεν είμαστε . Όταν θα είσαι 1 θα επιθυμείς το 2 ( χωρίς πολύ νταούνιασμα όμως ) και όταν θα είσαι το 2 θα λαχταράς το 1 . Αργά ή γρήγορα έτσι γίνεται .
Το ανικανοποίητο και η αχαριστία της ανθρώπινης φύσης .

Ψηφίζω το 1 . Γιατί κι εσύ αλλά και όλοι μας και όλες μας και το γκομενάκι ( ακόμη κι αν είναι τύπος 2 ) θα κρατάμε πάντα ένα κρυμμένο χαρτί . Και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον άλλον .

Καλό Σ/Κ, φιλιά πολλά

Anonymous said...

2. den nomizo na exeis moutra gia na keratoseis kosmo...esi kai oloi oi ipoloipoi pou to kanoun!

bunnysuicides said...

το πρώτο, το πρώτο!

πότε μπορούμε να εξαργυρώσουμε τα κουπονάκια μας;

Anonymous said...

...telika mhpws eisai maniokatathliptikos kai (den) to xereis? to 1 & to 2 auto mou len. sorry, k egw tha protimousa mia trith katastash (to 1 mou kanei poly narkissistika ephrmeno, to 2 apla depressed). alla den eimai gay, opote skasila sou! :-)

Anonymous said...

Μωρό μου, πραγματικά αυτή με την μπάλα μου μοιάζει πολύ ο τύπος. Φοβάμαι μήπως εκτίθεμαι

το γκομενάκι

ProFyLaKtiKo said...

πάντως όχι το 1.

κόκκινο μπαλόνι said...

δεν ξέρω τι αποφάσισες τελικά, και δεν ξέρω αν είναι για να επιλέξεις ποιόν θες ή για να δεις πως θα συμπεριφερθείς εσύ. Προσωπικώς, είμαι φύση-θέση μονογαμική αλλά αν το 1 μου έδινε όλα αυτά που λες και με κεράτωνε και λίγο εν αγνοία μου, όσο δεν το γνώριζα, θα ήμουν εντάξει. Και προφανώς να μην είχε ανοίξει 100 σπίτια, εκτός του δικού μας...Εγώ η μόνιμη με όλα τα παρελκόμενα, και τα άλλα γκομενάκια απλά περιστασιακά σεξάκια. Φαντάζομαι ότι και αυτό κουράζει κάποια στιγμή και ή το σταματάει ή φεύγει από τη σχέση μαζί μου, αλλά έχοντας περάσει και οι δύο καλά μέχρι τότε.
Πάντως είναι λίγο σεταρισμένο το γκαλοπάκι, χώρια που έχει και κουπονάκι η απάντηση 1...
Δεν πειράζει όμως. Πάλι 1 ψηφίζω. Το 2 το βαριέμαι, έτσι κι αλλιώς.

Μπέμπης ||| said...

Ρίχνω άκυρο!

Provato said...

7demoms και όμως υπάρχουν.... :-)

stella... παναγία μου μη μου βγεις κι εσύ Γιαλόμα, δεν θα τ αντέξω. άσχετο: how can you expect to be taken seriously? τέλειο τραγούδι των Pet Shop Boys, άκου το.

τσοκ με μπερδεψοκάλυψες! xxxxx

juan "αυτή" δεν θέλω να μου κάνει τα ίδια. μόνο εγώ θέλω να έχω το δικαίωμα! χεχε

anorgymous πολλές ερωτήσεις και καίριες... ζαντόρ... :-))

Provato said...

gogoula υπάρχει και 3. αλλά θέλει πολύ προσπάθεια και δουλειά.αυτό προσπαθώ να αποφύγω λολ.

hfaistiwna :-))

uber σε θέλω κολασμένα ΤΩΡΑ!

xoyr πήγαινε πίσω μου γυρά! :-)

the fire, ... ... ... ...

vk τι λες μωρέ κουζουλέ; γκρ γκρ γκρ γκρ

Provato said...

aura πολλά φιλιά επίσης! είσαι πολύ σοφό κορίτσι! :-)

Lovely έχω... χεχε

κούνελε εσύ εξαργυρώνεις ακόμα και αν δεν έχεις κουπόνι. χεχε :-)

donna γιαλόμα :-))

γκομενάκι αν είσαι σαν αυτόν με την μπάλα έχουμε θέμα. άκυρο το αυριανό ραντεβού για καφέ χεχε

prof :-(( λυγμ.

κόκκινο μπαλόνι (τι ωραίο νικ, btw) thanks! :-))

baby λολ :-)) xxxxxxxxxx

stella said...

Περνω μονο εμενα σοβαρα!
οχου προβατε ανατολικο το εκανες!!!
Ξεκολλα, εχεις 234456778785433 που ποσταρουν!!
Μην ασχολησε με την Στελλα!!!
Στην τελικη θεωρω τον εαυτο μου ηρωιδα!!!!
Ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια.
Φυσικα και πρεπει να σε ξεκατινιασω γιατι ειμαι μπλοκερ με αποψη εγω!;)))
(μαπα το τραγουδι αλλα περιμενα απο σενα νακουσω καλο λογο?)

Provato said...

...σιγά μην δεν απάνταγες...

Anonymous said...

Rugby δαγκωτό!!!

Tanila said...

TIΠΟΤΑ ΑΠ'ΤΑ 2!
Θα τους παρατούσα και τους 2 και θα πήγαινα να βρω το νούμερο 3 που είναι λίγο σαν το Νο 1 αλλά μονογαμικό.
Και μη λες ότι φανταζόμαι ότι είσαι εραστής μου, το ξέρεις ότι σε έχω δει από κοντά και ξέρω ότι μοιάζεις με κακοχυμένο τσόου τσόου

Crucilla said...

Χύσανε το τσόου τσόου;

Θεωρώ πως αν δεν έχω άλλη επιλογή, θα έπαιρνα το ένα, αλλά να μη μου πει καν ότι θα με απατά...

Ας το κάνει minimize αυτό, να μην είναι πρώτο παράθυρο πίστα...

Anonymous said...

Όποιο και αν είναι αρκεί να είμαι μαζί σου sexy προβατάκο.
Βέβαια σαν προτίμηση θα ήθελα το 1.

Anonymous said...

Καλά εγώ είμαι τοξοτάκι σαν εσένα, οπότε ασυζητητί την πρώτη εκδοχή.
START2

Anonymous said...

Αρκεί μόνο να είσαι διακριτικός. Α, επίσης είμαι κοριτσάκι, αλλά δε δυσκολεύτηκα να σε φανταστώ για γκόμενο. START2

Anonymous said...

Εννοείται βιάστηκα να απαντήσω, με έχεις καλύψει σε όλα!!!!Κουπόνι για καυτό σεξ, ΤΩΡΑ!!!START2

Provato said...

ανώνυμους εγώ θέλω φουτμπόλ! χεχε

τανίλα δεν σε ρώτησα. φέρε πίσω τα φαγητά που μου έκλεψες.

crucilla Λολ ρε συ! με την απορία... χεχεχε θεγκχ 4 βότιν.

veneto πάρε ένα κουπόνι για σεξάκοι αφού με συμπαθείς! χεχε

σταρτ2 τοξοτάκια ρούλ! ζήτω! ζήτω και η διακριτικότητα. ...πάρε και το κουπονάκι σου κι εσύ! χεχε