Sunday, November 09, 2008

Η επίθεση της πολιτικά ορθής Σακαφιόρας

Φαντάσου να έχεις βγει με τους φίλους ή τις φίλες σου και εκεί που λέτε διάφορα χαζά για να περάσει η ώρα... να σκάει πυρηνική uberΚατίνα από το πουθενά και να σε αρχίζει στο κράξιμο γιατί λέει δεν είναι σωστό να μειώνουμε τις αδελφές διότι "πχιότητα πάν' απ' όλα και μούμπλε μούμπλε"

μπρος φαντάσου, άντε.

τώρα δες το και να γίνεται:




αμερικάνοι. ακόμα και στην χαζομάρα και την βλαχόπολιταλ κορέκτνες καταφέρνουν να διακρίνονται και να μην τους ξεπερνά κανείς! :-)

7 comments:

Neverlandean said...

OMG η μικρή ρεπουμπλικάνα Hilary Duff έκανε υποστηρικτική διαφήμιση για τους gay κι εσύ κόλλησες στην τσίζινες! You are so gay. :P

Είδωλο said...

Mpepeeepepepe You re so gay.

κόκκινο μπαλόνι said...

Αγαπητό πρόβατο, περιμένω εξελίξεις από το μέτωπο...2(άσχετα) ποστ δεν θα σε γλυτώσουν!
Εγώ πάντως τον Bond θα τον δω, οφκόρς με τα απαραίτητα: πατατάκια και μπύρα!

Provato said...

νεβεράκο όταν ανέβαζα το ποστ ήμουν ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα δώσεις το παρόν λόγω Hilary. χεχεχε. Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω θέμα ότι μία κλώνος της Καίτη Φίνου έκανε τέτοια ad. :-)) xxxx

x-oyranoy oh yes indeed!

κόκκινο, ok ok θα δώσω update. Πάρε και κανένα αρνί να ξεκοκαλλίζεις.όταν θα δεις Bond, για να έχεις κάτι να απασχολείσαι.

aura voluptas said...

Τόσο μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο που χρειάστηκε να γυρίσουν και σποτάκια ?

Ακόμη όμως και με αυτόν τον τρόπο τονίζεις την και καλά " διαφορετικότητα " του άλλου . Και δεν νομίζω ότι οι γκέϊ θέλουν να τους νομίζουν κάτι που δεν είναι .

Είναι σαν γυρίζονται στην Ελλάδα σποτάκια τέτοιου τύπου για εκφράσεις π.χ. " Αυτό που φοράς είναι εντελώς γύφτικο " ή " Πώς κάνεις έτσι σαν καθυστερημένο ή σπαστικό ? " .

Άκομψα και άστοχα . Και οι πρέσβειρες των σποτ έχουν ένα ύφος " Ποτέ δε θα πειράξω τα ζώα τα καημένα / Μην τάχα σαν κι εμένα δεν έχουνε ψυχή ? " .

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ . Δεν μου άρεσαν καθόλου .

Ιφιμέδεια said...

Προς το παρόν πάντος στην Ελλάδα η βλαχοuberΚατίνα που μισεί τα κακόβουλα σχόλια περί ομοφυλοφίλων και τα χώνει μετά σε φίλους και συγγενείς είμαι εγώ. :(

Provato said...

aura ούτε εμένα. για τους ίδιους ακριβώς λόγους με αυτούς που αναφέρεις.


αδελφούλα άλλο το κακόβουλο σχόλιο, άλλο η υστερία της πολιτικής ορθότητας. τα παραδείγματα στην χαζοδιαφημίσεις αυτές είναι βλακείες δεν χρειάζεται να μας βγάζουν από τα ρούχα μας. έλα, τσώπα τώρα, μην κλαις! ζετέμ εξάλλου.