Monday, November 10, 2008

Σκέψεις για το σεξουαλικό πρόβλημα του ελληνικού πληθυσμού.

Το τελευταίο διάστημα συνεργάζομαι με μία πολύ όμορφη νέα κοπέλα, ξένη. Έχουμε αναλάβει ένα εγχείρημα μαζί.

Ανάμεσα στα άλλα, συχνά πηγαίνουμε και τρώμε μαζί τα μεσημέρια, και γενικότερα περνάμε αρκετή ώρα μαζί σε διάφορες περιστάσεις.

Έχω προσέξει ένα πράγμα που μου κάνει πολύ εντύπωση. Ο τρόπος που την κοιτάζουν οι Έλληνες άντρες.

Όπως προείπα η κοπέλα είναι όμορφη - όχι τίποτα να την βγάλεις και να την παίζεις ΑΜΕΣΑ στις τουαλέτες του εστιατορίου, αλλά συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 15% του γυναικείου πληθυσμού. Επιπλεόν είναι σούπερ φανερό ότι είναι και ξένη...

Ε λοιπόν, τα ελληνάκια παλικάρια την κοιτάζουν λες και είναι φαντάρια που έχουν να δουν γυναικείο σώμα 1131314341445889948475636452 δεκαετίες.

Ή σαν έχουν να γαμήσουν 21241242141424567899865 χρόνια. κελ λιγούρ!

Πολλοί δε από αυτούς είναι νέοι, όμορφοι, λεβέντηδες, με θεληματικό πηγούνι και δασύτριχο στέρνο και γκρίζους κροτάφους... ο τελευταίος άθρωπας που θα περίμενες να είναι λιγούρι του σεξ!!!

Μα τι σταδγιάλα; αναρωτιέμαι. Τόση πια σεξουαλική πείνα, τόσος πόθος αστείρευτος και ανικανοποίητο λίμπιντο;

Θέλω να πω, ζούμε σε μία χώρα από τις πιο όβερ σέξντ, όπου και να κοιτάξεις βλέπεις ένα βυζί όξω, ένα κρανκ να σε χαιρετά χαρούμενο, μία χαράδρα στήθους που σου χαμογελά, ένα ζευγάρι ρόγες έτοιμες να γνωριστούν καλύτερα μαζί σου.

Είναι που το ξένο μας καυλώνει; Είναι που ακριβώς επειδή βλέπουμε τόσο πολύ βυζί εμείς τα στρ8 αγοράκια είμαστε μόνιμα με το πουλί στο χέρι και φερόμαστε σαν λιγούρια; Είναι που οι ελληνίδες γκόμενες δεν το ρισκάρεις να τις κοιτάξεις καυλωμένος γιατί έχουν γίνει τρελά σακαφιόρια, οπότε άμα δεις ξένη, σαν την συνεργάτη μου του δίνεις και καταλαβαίνει; Είναι που η Μαριάντα Περίδη έχει καιρό να βγάλει σηντή; αρονό.

Ίσως είναι που το έχουμε τόσο ενοχοποιημένο το σεξάκοι πια στο μυαλό μας ώστε δεν κάνουμε με την γκόμενά μας όλα όσα θα θέλαμε να κάνουμε... Η αλήθεια είναι ότι οι γκόμενες έχουν γίνει πολύ αυστηρές; (π.χ. - ντρόπ ον γιου Μανώλη να μου ζητάς να στον γλύψω, εγώ δεν κάνω τέτοια, εγώ είμαι κόρη Καθηγητού! ή ακόμα χειρότερα τι είπες βρε κατσαπλιά που θες να με πηδήξεις από πίσω, τώρα που σε παντρεύτηκα κι σε έχω δέσει για τα καλά, όχι κώλο δεν θα δεις, αλλά και μουνί μία φορά το μήνα και πολύ σου είναι - να τα ξεχάσεις αυτά που ήξερες μέχρι πριν παντρευτούμε, τώρα σε τύλιξα και ξέχνα το κοκό και άντε να πλύνεις τα πιάτα γιατί έχω να πάω μανικιουρία. ...Είναι η μοίρα του άντρα να τον ταλαιπωρεί μία γυναίκα που δεν του κάθεται σύμφωνα με τις καύλες του).

Εν τω μεταξύ, σκέφτομαι ότι το θέμα έχει σαφέστατη εθνική σημασία. Διότι αν εγώ το παρατηρώ αυτό που είμαι παράπλευρη απώλεια, φαντάσου εκείνη, η συνάδελφός μου, πως το αισθάνεται. Που είναι η λεβεντιά η ελληνική η περηφάνεια που κάποτε έρχονταν εδώ οι ξένες και μας παρακαλάγαν να τις πηδήξουμε;

που;

ντροπ ον ασ!

τι να πω.


δεν έχω να προτείνω λύσεις. το μόνο που κάνω είναι ότι κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοπειώ

ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ
ΕΝΑΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΦΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

(σόρη δεν μου ερχόταν τώρα καλλίτερο ηθικό δίδαγμα - άμα σου έρχεται εσένα σε θερμοϊκετεύω να το συνεισφέρεις για να το βάλω στο ποστ)

28 comments:

Hfaistiwnas said...

Καλύτερο ηθικό δίδαγμα δεν γινόταν! λολοολ!
Και μετά μας λένε ότι έχουμε ξενοφοβία..

xipasmenos said...

[quote]Είναι που ακριβώς επειδή βλέπουμε τόσο πολύ βυζί εμείς τα στρ8 αγοράκια είμαστε μόνιμα με το πουλί στο χέρι και φερόμαστε σαν λιγούρια;[quote]

Εμείς τα στρ8 αγοράκια;

Πρόβατο;

Είσαι καλά;

Μίλα μου....

Ποιος είσαι;

ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ;

ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΥ

ΣΤΡ8 ΑΝΘΡΩΠΕ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟΟΟΟΟΟ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Anonymous said...

κριση ειληκρινιας?

Είδωλο said...

To sex ειναι το οπιο του λαου
Τωρα το εμαθες?

Κανεις δε γαμαει πια.

jg said...

mipws koitane esena kai nomizeis oti koitoun tin diplani?

mahler76 said...

"όχι τίποτα να την βγάλεις και να την παίζεις ΑΜΕΣΑ στις τουαλέτες του εστιατορίου," αχαχαχαχαχαχα

@x-oyranoy
Πές τα, βρώμισε ο τόπος bottomes

Yannis said...

κοίτα,επειδή κι εμένα που έχει τύχει να καρφωθώ σε μια εντυπωσιακή γυναίκα, που δεν έχει τα κολλήματα της ελληνίδας που αναφέρεις (και άλλα χιλιάδες που δεν αναφέρεις),τολμώ να πω ότι είναι ο τρόπος που οι έλληνες κοιτάμε τις γυναίκες.
απλά είναι μια πολιτισμική διαφορά που η συνεργάτης σου πρέπει να αποδεκτεί..
όπως εμείς αποδεχόμαστε τις δικές τις πολιτισμικές διαφορές χωρίς να μας ενοχλεί, και μάλιστα με θαυμασμό!(ατράνταχτο επιχείρημα,έτσι?!:-)

Lina said...

υπαρχει μια γενική εντυπωση, λανθασμενη ή όχι δεν το ξέρω, ότι οι ξενες είναι πιο εύκολες και πιο δεκτικές στο φλερτ.

Υπάρχει και μια αλλη θεωρία που λέει ότι οι γυναικες του αναοτλικού μπλοκ είναι θεες, αλλά οι άντρες τους όχι, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στο απο πανω συμπερασμα =Ρ

εγώ έχω παρατηρήσει μια γενικότερη αγαμια παντως. όλοι λένε ότι είναι πολύ καλόι στο σεξ, αλλά οι περισσότεορι το κανουν καθε πασχα και χριστουγεννα. αν θελεις, συζητησε το λίγο με τη φίλη σου =ΡΡ

ProFyLaKtiKo said...

βασικά εμείς οι στρ8 άντρες είμαστε μαμιάδες και κτητικά αρσενικά και θέλουμε να βλέπουμε το νουνί και του δείχνουμε ότι θέλουμε να το κάνουμε δικό μας και ότι μπορούμε να του αλλάξουμε τα βάρδουλα. γιαυτό και όποτε βλέπουμε καμία ξέκωλη να περνά ξελιγωνόμαστε.

mahler76 said...

@ProFyLaKtiKo
μουνί το λένε όχι νουνί, που θες να λέγεσαι και str8!!!

ProFyLaKtiKo said...

βρε αστοιχείωτε, δεν ήθελα να αμαυρώσω το βλόγκι του προβάτου, γιαυτό το έγραψα έτσι...
πφφφ

mahler76 said...

@ProFyLaKtiKo
γιατί αυτό περίμενε το ιστολόγιο για να αμαυρωθεί.

xipasmenos said...

Εγώ έχω πάθει σοκ τώρα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι στο διάλο είμαστε;

Ή ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν και είμαστε όλοι στρ8 ή το προβατο και το προφυλακτικό το γύρισαν!!!

γρμφ

μπερδεγουέϊ σιτσουέϊσον

Μπέμπης ||| said...

Ε λογικό ρε σύ, μια ωραία γυναίκα την κοιτάς ακόμα και αν είσαι γκέης, πόσο μάλλον όταν τα τεστοστερόνια κάνουν ρέηβ πάρτη, a.k.a str8! Πάντως η δηθενιά στις ελληνίδες είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό επάνω τους. Ήθελα να ξερα απο που πηγάζει τόσος δηθενισμός;;! Τι τίς ποτίζουν; Και έτσι λοιπόν το βραβείο πάει στις ξένες που ξέρουν τι θα πει σέξ και γυναικεία συμπεριφορά! Πάντως και οι ξένοι άντρες δν είναι σαν τους δικούς μας. Έχουν άλλο αέρα ρε παιδί μου! Έχουν κάτι! Και για να κλείσουμε, το ξένο πάντα θα γοητεύει, γιατί απλα κάποιοι ξέρουν πως να είναι απολαυστικοί άνθρωποι!

Anonymous said...

Η πλάκα είναι πως οι περισσότερες απ αυτές τις δικές μας με τη δηθενιά και το ύφος είναι για τα μπάζα!

Anonymous said...

Do you have a message for your fans?

How can you expect to be taken seriously?

Giannis said...

για να σου πω την αμαρτία μου, εμ δεν θυμάμαι πια πως γίνεται το παιχνίδι, αν υπάρχει πια παιχνίδι

μπεεεεε, :):):)

καλημέρα προβατάκο

Anonymous said...

mhpws zhleyeis ligo thn synergatida soy provate. Kai megalopoieis ta pragmata, sto myalo soy. Einai poli wraio oi antres na koitazoyn tis ginaikes. to lew giati eimai ginaika profanos, emena papsan pia na me koitan , mono oi hnta kai pano, alla otan blepw pitsirikades na trwne me ta matia kopellitses moy aresei. to briskw ygies!

Tanila said...

Aν οι ελληνίδες είναι σακαφιορέτ, φταίνε οι έλληνες
Οι έλληνες πατεράδες.
Που ανατρέφουν την κορούλα τους μαθαίνοντάς της ότι είναι μια μικρή πριγκίπισσα. Ε σαν πριγκίπισσα αντιμετωπίζει εσάς, την πλέμπα, αφού κανείς ποτέ δε θα είναι αντάξιος για τη μικρή πργκίπισσα.

mahler76 said...

@Tanila
Τα λέει και η Αντζελα στο νέο της Hip Hop τραγούδι.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=cYwHrPAGxIU

Unknown said...

ζηλίτσες, ζηλίτσες??????

Κοκκινοσκουφίτσα said...

κάλλιο πέντε και στο μάτι, παρά δέκα στο κρεβάτι!

Pink_Fish said...

Πρώτον, το ότι κανείς δε γαμεί πλέον νομίζω είναι άλλος ένας αστικός μύθος. Υπάρχουν ένα σωρό str8, gay, κλπ. άντρες/γυναίκες που μια χαρά τη βρίσκουν μεταξύ τους. Όσο για αυτούς που δεν….απλά χάνουν. Όλα είναι στο μυαλό, νομίζω. Τις ξένες είναι γεγονός ότι οι άρρενες str8 αυτής της χώρας τις χαζεύουν όπως οι Ινδιάνοι κάποτε χάζευαν τα καθρεφτάκια που τους χάριζαν οι εποικιστές. Ούτε εγώ έχω καταλάβει γιατί γίνεται. Επειδή είναι ξανθιές? Μα ξανθιές είναι πλέον οι 9,9 στις 10 γυναίκες στην Ελλάδα. Επειδή είναι ψηλές? Δόξα τω Θεώ, η Ελληνίδα έχει ψηλώσει πολύ τη τελευταία δεκαετία. Επειδή είναι πιο όμορφες? Και όμως, δεν είναι. X-Files λοιπόν. Γι’ αυτό σου λέω, όλα στο μυαλό είναι. Το ηθικό δίδαγμα είναι: Γ……ε, γιατί ο καιρός περνάει. Αυτά

Provato said...

ηφαιστίωνα πως έφτασες από το ότι οι άθρωπες θέλουν να την βιάσουν στο ότι δεν έχουμε ξενοφοβία ένας θεος το ξέρει... :-)

xipasmene Ποιος είσαι, δεν σε ξέρω, είμαστε φίλοι, από πότε;

Provato said...

ανώνυμη, κρίση ορθογραφίας.

x-oyranoy εγώ γαμάω. ρώτα και θα στο πουν. το σεξ δεν είναι όπιο, είναι οξυγόνο.

pov I sooooooo wish! :-)

mahler τι βρώμισε ο τόπος γλυκέ μου; χεχεχεχε

yianni όντως υπέροχο το επιχείρημά σου. Πάντως η κοπέλα δεν έχει εκφράσει ενόχληση που την κοιτάνε, μάλλον δεν το έχει προσέξει... ή ίσως κολακεύεται.

lina πως ακριβώς το φαντάζεσαι να το συζητήσω με την φίλη μου/συνεργάτη; να πάω την δευτέρα στο γραφείο και να της πω "Hey do greeks fuck you only on holidays????" χαχαχαχα. Για τις παρατηρήσεις έχει απόλυτο δίκιο, ρησπέκτ. xxx

πρόφ έλεος με ποιο δικαίωμα κάνεις ειρωνία σε ένα τόσο σημαντικό ποστ με τόσο φλέγον θέμα;

mahler Πες του τα! πες του τα!

Provato said...

προφυλακτικό που να καταλάβει από ήθος ο μάλερ...

mahler τι εννοείς; τι πρόβλημα έχεις με το απαστράπτoν blog μου;

xipasmene Ποιος είσαι και τι θέλεις i repeat.

baby είναι και ότι το ξένο το βλέπουμε αλλιώς γιατί είναι εξωτικό.ξένο (το λέει και η λέξη, βασικά χεχε)

ανώνυμε όσο πιο για τα μπάζα είσαι τόσο πιο ανασφάλεια άρα τόσο πιο δηθενιά... δεν το ξέρεις ότι έτσι πάει;

ανώνυμε no messages, lots of funs!

Provato said...

gianni άστα αυτά εσύ... άντε, και έχω μάθει τι είσαι, χεχε φιλιά! :-))

υγιές είναι ανώνυμη αλλά όχι όταν κοιτάς τον άλλον σα κομμάτι κρέας. αν σου αρέσει να σε κοιτάν έτσι... τι να πω.

τανιλα Πότε πότε λες και κάτι σωστό. λέγε, από που το αντέγραψες. χεχε

mahler πόσα πια σχόλια θα αφήσεις σε αυτό το ποιοτικό πόστ; διψάς για πχιότιτα ε;

ανώνυμε τέλεια η μαλένα. θέγκζ

φρουφρού πουλιά στον αέρα πιάνεις χεχε

κοκινοσκουφίτσα.... λες; ε;

Πινκ φυσικά και είναι μύθος ότι κανείς δεν γαμεί. όσοι γαμούν δεν το φωνάζουν. απλά δεν είναι λαημένοι. ...ωραίο ηθικό δίδαγμα. ρησπέκτ! :-)