Wednesday, December 10, 2008

Οδός τρέλλας, αριθμός 13... ή απλά οδός Στουρνάρη, Δεκεμβρίου 10

Ποιος σου έμαθε εντέλει
να χορεύεις τσιφτετέλι
Μήπως ήσουν στα Μπολσόι
μπαλαρίνα από σόι
Μήπως ήσουν στα Μπολσόι
μπαλαρίνα από σόι
Όταν χορεύεις μάτια μου
ζηλεύουν οι γοργόνες

κι απ' το χορό σου τρέμουνε
στην πίστα οι κολώνες


Ποιος σου δίδαξε τον τρόπο
να ταρακουνάς τον τόπο
μήπως πήρες το πτυχίο
στου Νουρέγιεφ το σχολείο

Κι ο Αλέν Ντελόν ακόμα
θα ποθούσε τέτοιο σώμα

κι άμα ζούσε ο Βαλεντίνο
θα τον τρέλαινες και εκείνον

40 comments:

Anonymous said...

Τη φωτογραφία ενός παιδιού με τη σφαίρα στο στήθος δεν ανέβασες όμως.. Και κάνουμε όλοι μαζί μετά τη σύγκριση...

Provato said...

αννούλα, άσχετο! χρόνια πολλά για χτες, όμως!

Anonymous said...

Άννα έχεις δει πολλλούς συγγενείς πάνω στο πένθος τους να καίνε το σπίτι τους;
Το σπίτι του φονιά ναι -τράπεζες και αστυνομικά τμήματα- αλλά το δικό τους σπίτι -την πόλη τους- είναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
Εκτός αν είναι ξένοι προς την πόλη

YO!Reeka's said...

τις φωτογραφίες αυτές τις πήρα πριν λίγο με e-mail!!
κάτι ύποπτο συμβαίνει!

Provato said...

αντιγόνη ξένοι, ξένοι!

γιορήκα πουλιά στον αέρα πιάνεις. πάντα σε ετοιμότητα. και κοάλα σε ετοιμότητα.

α καλό ε;


(master σεφερλής ρούλζ)

cinderella said...

Σκατοπρόβατο!! Shame on you!! Δεν κρατήθηκα!
Ε ναι!!
Έχω λυθεί στα γέλια.
Ξανά shame on you....

vales-koupa said...

ξένοι ή ....αποξενωμένοι ???? έχει διαφορά ! αλλά θα τους ξαναδούμε στο επόμενο '' τυχαίο'' συμβάν - αυτό είναι το μόνο σίγουρο - και το ''γλέντι'' θα είναι μεγαλύτερο αν συνεχίσουμε να προσποιούμαστε ότι δεν καταλαβαίνουμε για ποιό λόγο γίνεται όλο αυτό που γίνεται
- που τα βρίσκεις αυτά τα στιχάκια ρε provate ? - απίστευτος είσαι , πραγματικά... lololol

[Germanos] said...

Οι λαοι εχουν την τυχη
και τους ηγέτες που τους αξίζουν.

Στις φωτό μια χωρα με ασφυκτική καταστολή και επιδέξιους και πανεξυπνους αστυνομικούς οπου οι μπαχαλάκηδες ειναι ιδεολόγοι και δεν σπάνε μαγαζιά για να κανουν πλιάτσικο ή προβοκάτσια.
Αν ο μπάτσος ειχε σκοτώσει τη γυναίκα του ή τα παιδιά του , θα ειχε γινει της π*τανας , θα ηταν μικρότερο εγκλημα ή δεν θα εστεκε σαν αφορμή ?

Anonymous said...

Πηγες Διακοπές στη Βαγδάτη?
Αχ πως πέρασες...?

vales-koupa said...

προς germano:

-αν ο μπάτσος σκότωνε τη γυναίκα του εμπίπτει στη σφαίρα του ιδιωτικού ( προφανώς στο σπίτι του μέσα , και άρα εκτός υπηρεσίας ) - ως τέτοιος φόνος προκαλεί αντίστοιχα κοινωνικό αποτροπιασμό αλλά όχι κοινωνική αναταραχή - ο φόνος , όμως , εν ώρα υπηρεσίας 15ΧΡΟΝΟΥ !!!!! μπορεί να τη προκαλέσει ειδικά όταν η χύτρα μέσα βρρράζει - δε θέλει και πολύ μυαλό !!!! σέβομαι το ρόλο της αστυνομίας , όταν όμως ασκείται οπώς πρέπει

- είναι σα να την έχει βγάλει κάποιος και να κατουράει μεσημεριάτικά στη κατάμεστη πλατεία κολονακίου και εσύ υπερασπίζεσαι το δικαίωμά του να το κάνει , επειδή κατουράει και στο σπίτι του - έλεος πια με αυτές τις σοφιστείες !!!!

- πολύ φαιά ουσία για άστοχα ερωτήματα αλλά τίποτα για το αν θα δούμε επιτέλους κάποιους από τα δύο μεγάλα κόμματα και το παπαδαριό να μπαίνουν φυλακή για το πλιάτσικο με τη ζίμενς , το βατοπαίδι και άλλα παρόμοια καθημερινά - να τους δούμε τώρα όμως ...όχι σε 45 χρόνια κι αν !
- μας ενοχλεί το πλιάτσικο που έγινε σε κατάστημα πολυεθνικής κινήτης τηλεφωνίας αλλά για το μεγάλο πλιάτσικο μουγγαμάρα
- μάλλον το μεγάλο πλιάτσικο ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική μας - ενώ το άλλο ....μπλιάχ ...μέσα στη σκόνη και τη κάπνα ...δε λέει αν δεν έχει άρωμα armani και γραβάτα - άλλωστε το επιτηδευμένο πνεύμα μας είναι αλεργικό σε ρεαλιστικές ταινίες , προτιμά πιο υπαινικτικά και σύνθετα σενάρια

- μη το παιδεύουμε πολύ ...ο φόνος ήταν αφορμή ( και όχι τόσο αιτία ) για ένα ξέσπασμα που θα κοπάσει προς το παρόν αλλά θα επανέλθει δριμύτερο με κάποια άλλη αφορμή , αλλά για τις ίδιες πάντα αιτίες
- history speaking ;-)

Anonymous said...

Μπράβο.

Τώρα δείξε μας και πόσους η αστυνομία έχει καθαρίσει εν ψυχρώ και επιπλέον δείξε μας και το πως τόσες μέρες φύλαγε τα αστυνομικά τμήματα με διμοιρίες,ενώ για τους μικροκαταστηματάρχες πέρα βρέχει.

Δείξε μας και που είναι τα κάθημερινά παιδιά(όπως τους αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου),όταν ο κόσμος ζητά να κάνουν το (υποτιθέμενο) καθήκον τους απέναντι σε καθημερινά,μεγάλα και μικρά εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.

Και δείξε μας και την ευαισθησία σου απέναντι στην ανεργία,στην επαγγελματική εκμετάλλευση και στον εκβιασμό,στην καταλήστευση του δημοσίου χρήματος,στην εξαθλίωση των μεταναστών,στην υποβάθμιση της υγείας,στο κάψιμο των δασών,στον οικολογικό βιασμό,στη διαπόμπευση των προσωπικών δεδομένων από αρχές και τράπεζες,στη ληστρική συμπεριφορά των τραπεζών απέναντι στον κόσμο,το πόσο "μαλακά" είναι τα χεράκια της δικαιοσύνης όταν πρόκειται για παραβατικές συμπεριφορές "δικών" τους παιδιών και το πόσο ευρύ είναι το κάθε πολιτικό και παραδικαστικό κύκλωμα.

Δείξε μας ακόμα πόσο ιπποτικά συμπεριφέρονται Πολιτεία και όργανα τάξης απέναντι και στους gay!

Αμόρφωτη,μικροαστούλα προβατίνα.

k.

Νίκος Κιτωνάκης said...

Δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα. Τσούζουν τα μάτια μου από τα δακρυγόνα.

Anonymous said...

pikra, pikra, pikra...

Provato said...

cinderella I am so sorry!

vale τα στιχάκια είναι από τραγούδι του Αγγελόπουλου. Για κάποιο λόγο μου φάνηκε ότι ταίριαζε. όσο για τα υπόλοιπα, ας μιλήσει η ιστορία. και η καθημερινή μας συμπεριφορά.

Γερμανέ ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα...

anonymous k. σου θυμίζω ότι "δεν βλέπουμε τον κόσμο όπως είναι, αλλά όπως είμαστε". ...αμόρφωτες και μικροαστούλες, δηλαδή. Άντε τώρα να κάνεις καμία λεκτική φιοριτούρα ακόμα να νιώσεις "καλλιεργημένη". :-P

πιγκουίνε ρίξαν δακρυγόνα και στους πόλους;

Anonymous said...

Και πού΄σαι κοπελιά, πες μας τίποτα και για το εξαμβλωματικό υπόμνημα του μονελοπνίχτη.

Anonymous said...

Αυτό ακριβώς σου επισημαίνω στο τέλος.Το πως βλέπεις ΕΣΥ τον κόσμο: σαν αμόρφωτη μικροαστούλα που είσαι.
Δεν το κατάλαβες και μου το επιστρέφεις με "τσιτάτο";
Γρήγορα για εντατίκ μαθήματα σε σχολή ταχύρρυθμης δημοσιογραφίας μπας και μάθεις κατανόηση κειμένου!

Anonymous said...

Anonymous να χεις τ΄αρχίδια να είσαι επώνυμος...κολλημένε

Anonymous said...

Δείξε μου εσυ το δρόμο και τον τρόπο που το κάνεις Αντιγόνη.
(κρίμα και στ΄όνομα...)

Είδωλο said...

To καταστημα της Αpple την γλυτωσε!
Steve Jobs you are a goddamn genius.

LOL

[Germanos] said...

@ vales koupa Φυσικά , μερικά εγκλήματα δεν ειναι τοσο σημαντικά
ειδικα αυτα που γινονται σε ιδιωτικους χωρους και δεν τα γλέπουμε.
Παρεπιπτοντως εχω κατουρήσει σε πλατεία , την επόμενη φορά που θα το κάνω ελα στην κηδεία.
Σαν να ακούω τον παππού μου που εκαιγε μαγαζια εβραίων το 33 (δεν μετανοιωσα ουτε στιγμή μου ειπε που ακολούθησα τον Αδολφο παροτι Ελληνας μετανάστης , οι Εβραιοι μας επιναν το αιμα εμεις θα τους παρουμε τα δοντια)

Προβατε χιλια συγνώμη για την καταχρηση του χωρου. Μην βάλεις το cd του Χασελχοφ δυνατά

Anonymous said...

Τι πρέπει να κάνουμε; Πως πρέπει να δράσουμε εφεξής; Ποια να είναι η νέα μορφή διεκδίκησης; Δε βρίσκω άκρη και πάω να σκάσω από το κακό μου. START2
Πρόβατε, σε πάω πολύ, στο' πα και στο ξαναλέω.

vales-koupa said...

προς germano :
- είπα :''-αν ο μπάτσος σκότωνε τη γυναίκα του εμπίπτει στη σφαίρα του ιδιωτικού ( προφανώς στο σπίτι του μέσα , και άρα εκτός υπηρεσίας ) - ως τέτοιος φόνος προκαλεί αντίστοιχα κοινωνικό αποτροπιασμό αλλά όχι κοινωνική αναταραχή ''

-αν germane απο το παραπάνω καταλαβαίνεις ότι υποτιμώ το έγκλημα γενικά έχεις πρόβληματα κατανόησης κειμένου ( αυτό θεραπεύεται )
-αν συνηθίζεις να κατουράς σε απόμερες πλατείες όπου δε σε βλέπει κανείς προσωπικά... χέστηκα - αν όμως το κάνεις σε πολυσύχναστες εν ώρα κυκλοφοριακής αιχμής έχεις πρόβλημα κοινωνικής προσαρμογής και ...νεφρών ( θεραπεύονται και τα δύο )
-αν η απόλυτη υπεράσπισή σου των μπάτσων και των robocop της δημόσιας τάξης ( είτε φταίνε είτε όχι ) υποδηλώνει ενοχικά συμπλέγματα για τις μαλακίες του παππού σου ή το ακριβώς αντίθετο ( κληρονιμική υπακοή στον αυταρχισμό ) σε ενημερώνω ότι και αυτό θεραπεύεται
- η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ στις μέρες μας ...εκμεταλλεύσου το !

[Frida C] said...

Αγαπητέ Βαλέ - Κούπα ,
Αν και δεν κάνω για μεταφραστρια θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω με πολυ απλά Ελληνικά
αυτο που θα ακούσεις απο κάθε Γερμανό ή Γάλλο ή Ινδό :
1. Δεν πρέπει να γινονται διακρίσεις μεταξύ εγκλημάτων , κάποια απο αυτά χρησιμοποιούνται ως αφορμές επεισοδίων. Τα υπόλοιπα αγνοούνται οπως ο φονος ενος 45χρονου οδηγού το 1999 απο αξιωματικό Πύλης στρατοπέδου κοντα στην Κατεχάκη. Πισω απο τους συμμετέχοντες στα επεισόδια υπάρχουν αλφα αγνοια και δόγμα για τη μάζα(δες Ναζί) και βήτα συμφέροντα για κάποιους αλλους (τους αρχηγούς).

2.Τα επιχειρήματα "καιγονται απλώς κασταστήματα Πολυεθνικών" - "το παπαδαριο δεν μπαίνει στη φυλακή" - "ζήμενς" "μίζες" κτλ
εχουν τόση σχέση με τα 18 καμένα σπίτια τα 70 λεηλατημένα μικρομάγαζα , και τους 15 απολυμένους απο την κωλοτράπεζα οσο τα επιχειρήματα του Αδόλφου.
Ο οποίος δεν σκότωνε Εβραίους αλλα Χαζάρους
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολυεθνικές ,ουτε καταστολή, ο καθενας κάνει οτι γουστάρει και οι ψυχοπαθείς γίνονται ενίοτε μπάτσοι οι Υπουργοί, είμαστε μικρή αγορά , μονο τα ονοματα Πολυεθνικών υπάρχουν για να πείθουν ανθρώπους σαν και σένα και ενίοτε εμένα.

[Frida C] said...

Επίσης , σχολια και κρίσεις για το ποιος θέλει βοήθεια και που θα την βρεί δεν κάνω διοτι πραγματικά δεν με ενδιαφέρει το ΠΟΙΟΣ και ΠΟΥ θα πρέπει να βοηθηθεί.

tsok said...

to throw in my two dimes εγώ θα πω το εξής: μην μπερδεύουμε την πούτσα με τη βούρτσα και τα νεολεϊστικα αδιέξοδα με το ωμό έγκλημα. Κι επίσης, ποιός είπε ότι όλο αυτό που συνέβη ήταν ενιαίο και πόσο Κούγιας είναι;;..

Anonymous said...

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

καθόλου άσχετο. Γιατί ωραιότατα όλοι ξεχάσαμε το γεγονός και τη δολοφονία και όλες οι συζητήσεις γυρίζουν γύρω από τις καταστροφές.
Δεν είμαι υπερ της καταστροφής σε καμία περίπτωση, όπως δεν πιστεύω ότι αυτοί που διαδήλωναν τις έκαναν. Αλλα από την αλλή δυστυχώς η οργή δεν έχει έλεγχο και για αυτό φταίνε όχι οι οργισμένοι αλλά αυτοί που τους έφτασαν εκεί.

Όσο για τον μοντελοπνίχτη, τι να πω?Πίστευα ότι και η γελοιότητα έχει όρια, αλλά προφανώς λάνθανα!!Παρεξήγηση κατα πως τα λεει ο κύριος, μία απλή παρεξήγηση μωρέ, όπως κλέβουμε τη σειρά του μπροστινού στη τράπεζα....

Και μετα μου λετε για κτιρια και βιτρίνες.....

Anonymous said...

Αντιγόνη :

όταν δεν σου προσφέρεται μέλλον σε ένα τόπο και μία πόλη, πως να τη νιώσεις δική σου? Δική τους είναι...

Provato said...

ακούστε να σας πω, δεν θα μου το κάνετε πολιτικό εδώ μέσα στο μπλόγκ!για μαζευτείτε!

και μην μαλώνετε μεταξύ σας! ή τουλάχιστον να μαλώνετε με ηρεμία!

κατά τα άλλα ανώνυμη Κ-οντρούλα αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις που σε έκανα σκονή και πουτανάκι; να μου πεις ότι αυτό που σου είπα το εννούσες πρώτη; ...γιόν γιον και εγώ νόμιζα ότι θα ανάβαν λίγο τα αίματα... χαζή... (μην τρέξεις τώρα να μου πεις καμία πρωτοτυπία του τύπου "όποιος κοροϊδεύει τον άλλο κορεϊδεύει τα μούτρα του", δηλαδή έλεος κ-οντρούλα).

vales-koupa said...

@ Frida

να σου πω οτι κατάλαβα ακριβώς το σκοπό του σχολίου σου , τις προθέσεις σου και τις βαθύτερες σκέψεις σου , θα σου πω ψέματα - δεν τα κλατάλαβα - ίσως να πάσχω κι εγώ από έλλειψη ικανότητας κατανόησης απλού κειμένου ( αλλά , ευτυχώς , είπαμε ότι θεραπεύεται ) - περιορίζομαι απλώς να σχολιάσω με κεφαλαία γράμματα κάποια από αυτά που λες μέσα στο δικό σου κείμενο

'' Αγαπητέ Βαλέ - Κούπα ,
Αν και δεν κάνω για μεταφραστρια θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω με πολυ απλά Ελληνικά
αυτο που θα ακούσεις απο κάθε Γερμανό ή Γάλλο ή Ινδό :
1. Δεν πρέπει να γινονται διακρίσεις μεταξύ εγκλημάτων [ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ - ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η' ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ - ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ , ΟΤΑΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ - ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ''ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ'' Η' ''ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ'' ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ''ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ'' ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ - ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ - ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ?!!! ] , κάποια απο αυτά χρησιμοποιούνται ως αφορμές επεισοδίων. Τα υπόλοιπα αγνοούνται οπως ο φονος ενος 45χρονου οδηγού το 1999 απο αξιωματικό Πύλης στρατοπέδου κοντα στην Κατεχάκη[ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ]. Πισω απο τους συμμετέχοντες στα επεισόδια υπάρχουν αλφα αγνοια και δόγμα για τη μάζα(δες Ναζί) και βήτα συμφέροντα για κάποιους αλλους (τους αρχηγούς).
[ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΚΙ ΕΣΥ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ''ΜΑΖΑ'' ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥS ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ , ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΕΠΟΥΝ - ΟΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ''ΜΑΖΑ '' ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ''ΕUROBANK'' KAI TA ΠΑΚΟΤΙΝΙΑ '' CHIPITA '' ( ΟΙ ΦΙΡΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ) - TΗΙΝΚ SERIOUSLY ΑΒΟUΤ ΙΤ ]

2.Τα επιχειρήματα "καιγονται απλώς κασταστήματα Πολυεθνικών" - "το παπαδαριο δεν μπαίνει στη φυλακή" - "ζήμενς" "μίζες" κτλ
εχουν τόση σχέση με τα 18 καμένα σπίτια τα 70 λεηλατημένα μικρομάγαζα , και τους 15 απολυμένους απο την κωλοτράπεζα οσο τα επιχειρήματα του Αδόλφου.
[ - ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΡΙΝΤΑ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙΑ - ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ !!!!! ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕς ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ - ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ )- ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΑΜΕΣΑ Η' ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΔΕΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΔΕΘΟΎΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ

- ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ?? ΕΝΝΟΕΙΣ OTAN ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ REICHSTANG ( ΚΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ) ΤΟ 1933 ΚΑΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ , ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ????? - ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ- ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΩΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ !!!]

Ο οποίος δεν σκότωνε Εβραίους αλλα Χαζάρους [ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ? ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΞΕΒΡΑΪΣΤΗΚΑΝ - ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ?]

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολυεθνικές ,ουτε καταστολή, ο καθενας κάνει οτι γουστάρει και οι ψυχοπαθείς γίνονται ενίοτε μπάτσοι οι Υπουργοί, είμαστε μικρή αγορά , μονο τα ονοματα Πολυεθνικών υπάρχουν για να πείθουν ανθρώπους σαν και σένα και ενίοτε εμένα.
[ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΕΣΕΝΑ ??? ]''


-provate μη με σκοτώσεις !!!! όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα θα πάψουν και τα σεντόνια lolololo

vales-koupa said...

ωχ !!!!! provate μόλις τώρα ειδα το σχόλιο σου και τη κήρρυξη απαγόρευσης μετά τη δημοσιεύσή μου .....αν πρέπει να κάνεις διαγραφή στο σχόλιό μου do it - δε θα σε παρεξηγήσω καθόλου - το ξέρεις ;-)))))

Provato said...

vale κάνε την δουλειά σου, μην ενοχλείσαι. άμα θες κάντο ΓΣ της ΚΟ του ΚΚΣΕ εδώ μέσα. τα κουπόνια για σεξάκοι να μην ξεχάσουμε απλά κάποια στιγμή να εξαργυρώσουμε!

Anonymous said...

Προβατε , ακουω ήδη τa hits του David Hasselhof για αυτοτιμωρία.
Ναι τιμωρούμαι

Anonymous said...

Με έκανες σκόνη;
Ηλίθια γουρουνολάγνα,εκτός από νοημοσύνη εφτάχρονου,μάλλον ζεις και σε παράλληλο σύμπαν αντίληψης.

Παράλογοοο!

vales-koupa said...

lolololol

- ΚΚΣΕ ?!πολύ μακριά το πήγες !!!lol
- η εξαργύρωση των κουπονιών μου φαίνεται πιο εφικτή ;-)))

Provato said...

ανώνυμη δες το από την θετική πλευρά του. τουλάχιστον τώρα ξέρεις σε τι δεν είσαι καλή - στο να το παίζεις ετοιμόλογη!

γερμανέ μη αυτοτιμωρείσαι, μη!

βαλέ δεκτόν!

Anonymous said...

Ενώ εσύ στο χαμερπές μπατσογλύψιμο που κάνεις είσαι άπιαστη αγάμητη μικροαστούλα.
Άντε γρήγορα στην τρύπα που έχεις για φωλιά σου τρωκτικό.

Provato said...

πόσο χαζή είσαι πια? δεν έχεις ούτε καν το μυαλό να καταλάβεις ότι όσο πιο πολύ βρίζεις τόσο αποδεικνύεις ότι σε έχω κάνει σκόνη και σέρνεσαι στην λάσπη.

Σε ρούμπωσα για τα καλά χοντρούλα.

έχασες την ψυχραιμία σου χοντρούλα.

(και είσαι και βαρετή ρε πούστη μου σταδγιάλα, είμαι σίγουρος ότι θα θες να γράψεις και σενάρια, για να βγάλεις λεφτά από την πένα που νομίζεις ότι έχεις)

Anonymous said...

Καλά,εσύ είσαι η χαρά της προβολής και των μεγάλων ιδεών για το τομάρι σου.
Χάπια τουλάχιστον παίρνεις;

aura voluptas said...

Αχ πρόβατε μου, το πικρόχολο σου είναι αριστούργημα ! Θεϊκό ποστ .

Δεν αντέχω να διαβάσω όλα τα σχόλια γιατί ξέρω ότι ποτέ δε θα βγει άκρη από όλο αυτό . Μέχρι την επόμενη φορά που κάτι άλλο θα γίνει κλπ κλπ . Βάστα γερά !

Και θέλω να καταγγείλω α ) Κανένα υπουργείο, καμία εφορία δεν κάηκε και βου ) ΜΟΝΟ ΜΙΑ ( !! ) ραγισμένη βιτρίνα στη Luisa στη Σκουφά που θα έπρεπε να έχει γίνει " καλοκαιρινή " και καμιά ζημιά στον Καρούζο στην Κανάρη και στη Chanel . Αίσχος και αιδώς !

Αιθεροβάμων said...

My dear πρόβατε, γενικά μου αρέσει το blog σου αλλά αυτή την εβδομάδα ειδικά... δεν αρκεί να πω ότι "μου αρέσει" να σε διαβάζω. Ειλικρινά, με έχεις εκφράσει όσο κανένας άλλος. Να 'σαι καλά φίλε μου και πολλά respect από μένα.

(Καλά ρε ανώνυμε-η τι ζόρι τραβάς; Στην τελική παρ' το κουβαδάκι σου και σ' άλλη, λιγότερο μικροαστική, παραλία, άμα χαλιέσαι τόσο από αυτά που διαβάζεις...)