Friday, December 19, 2008

Απορία του κουτσομπόλη

οι κοπέλες που πάνε στην τουαλέτα κρατώντας την τσάντα τους και καλά διακριτικά δεν καταλαβαίνουν ότι καρφώνονται ότι έχουν πήρηοντ όπως ακριβώς θα καρφώνονταν και...


....αν πηγαίναν στην τουαλέτα κρατώντας, σημαία υπερήφανη στα χέρια τους, μία τεράστια σερβιέτα με φτερά που αναβοσβήνουν και παίζουν παραδοσιακά τραγούδια περιόδου?


(ίουκ, με πιάνει αηδία να βλέπω γυναίκες να πηγαίνουν προς τον καμπινέ με τσάντες έλεος έλεος δεν μπορούν να βάλουν την σερβγιέτα στην τσέπα έλεος πια) ίουκ

26 comments:

Anonymous said...

φοράμε και κραγιόν γίδαρε!

Flonsavardu said...

έλα άστα αυτά. ποια πάει στην τουαλέτα με την τσάντα για να ανανεώσει το κραγιόν της;

Α, μπα? said...

καλά τα λες πρόβατε! μόνο που τα γυναικεία ρούχα δεν έχουν τσέπες!

Marina said...

άσε που μερικές τουαλέττες δεν εχουν ούτε χαρτί και πρέπει να το κουβαλάμε στο τσαντουλίνι μας ΚΑΙ αυτό!

€lisavet said...

έλα άστα αυτά. ποια πάει στην τουαλέτα με την τσάντα για να ανανεώσει το κραγιόν της;





εγώ!

Κοκκινοσκουφίτσα said...

Κι εγώ! κι άμα έχουμε πίριοντ, χρειαζόμαστε και φρεσκομαντηλάκια και ίσως και καθαρό εσώρουχο και και και ... πώς να το κάνουμε; δεν γίνεται πάντα να αποφύγεις την τσάντα (έκανα ρίμα)

Pink_Fish said...

Πρόβατε με φούντωσες με τσι απορίες σου: Οι γυναίκες εκτός από σερβιέτες κουβαλάνε και άλλα πράγματα στο τσαντικό Π.χ. πουδρα, κραγιόν, χαρτομάντιλα (γιατί τυχαίνει πολλά WC να έχουν τσακωθεί με το χαρτί υγείας), χτένα, μίνι λακ κλπ. εδώδιμα αποικιακά. Κατούλαβες ή να βάλω τις φωνές? Ορίστε μας! Πφφφφφφφ

Lina said...

συγγνώμη, αλλά κι εγώ την κουβαλάω... μπορεί να χρειστούμε χαρτομάντηλο, γκλος κτλ... μην είσαι βλαμμένο!

Anonymous said...

κι έπειτα γιατι να μας νοιάζει κι αν καρφωνόμαστε??? εγώ προσωπικά χέστηκα. αμα λάχει την βγάζω απο την τσάντα , την βάζω στη κωλότσεπη και προχωρώ ακάθεκτη. Πάλι φαίνεται ομως πρόβατε!! την ώρα που την βγάζω απο την τσάντα. Θα μας κόψετε και την περίοδο τώρα?? Περιμένω την φύση να κάνει τη δουλειά της. αμαν πια! μισογύνης εισαι?

Provato said...

ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩΩΩΩΩ να μάθω λεπτομέρειες για το πως βάζετε μικρολάκ στο φουντάκι του τθουτθούνι σας εσείς τα κορίτσια!!!!

ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Anonymous said...

με γκλίτερ κιολας!
αμέ αμέ!
κανούμε φσσσσσσσσσσσ

natasha hassiotis said...

μια γυναίκα δεν πάει πουθενά χωρίς την τσάντα βρε μπουρτζόβλαχε! η τσάντα είναι σαν το σπίτι της: κουβαλάει χαρτομάντηλα, υγρομάντηλα, αντισηπτικομάντηλα, νεσεσεράκι με απ' όλα -κρέμες, μακιγιάζ, μάσκαρα, άι-λάινερ, κραγιόν, που΄δρα, δέυτερη πούδρα άλλο χρώμα, μολύβι, χαρτί ζαχαροκάντιο ζυμωτή- στυλό, χαρτιά, αποδείξεις (α! εδώ είναι από πρόπερσι και δεν το 'βαλα στην εφορία), κομπιουτεράκι, κοκκαλάκια για τα μαλλιά, σερβιέτες, μίνι σεριβιέτες, ταμπόν, απολυμαντικό υγρό για τα χέρια, βιβλίο, φάιλοφαξ, ντεπόν, πονστάν, ασπιρίνη για το έμφραγμα, καραμέλες για το λαιμό, τσίχλες, δεύτερες τσίχλες, τρίτες τσίχλες εφεδρεία, ψίχουλα, μια σοκολάτα λιωμένη, usb, κλειδιά, κέρματα σκόρπια, λεφτά σκόρπια, πορτοφόλι, πορτοφολάκι, κινητό...ουφ!
Μια φορά στο αεροδρόμιο μου είπανε να αδειάσω την τσάντα μου, και είπα είσαστε σίγουροι; να, ναι, λέει, να την αδειάσετε. Α, καλά, την άδειασα, και ξαντεριάστηκε στο γέλιο το Ελ. Βενιζέλος. Διότι εκτός απ' τα άνωθι, είχα επίσης μέσα, μια καλτσούλα του μωρού, δύο παιχνίδια, μια μπίλια, μια σαλιάρα μιας χρήσης, και μια αλοιφή για τον πόνο της οδοντοφυίας (κι έλεγα μωρέ ποιός τη βούτηξε;) Μου είπανε καλά, καλά ουστ από δω τώρα, και πώς τα σηκώνετε όλα αυτά...; και πήγανε στον επόμενο. Το Εβιάν το νερό, το άρωμα και το αποσμητικό σπρέι τα είπα; (την απορία στην έλυσα;)

Provato said...

highvoltagepress κουράστηκα και μόνο που τα διάβαζα τα περιεχόμενα της τσάντας σου! ώμος ΗΡΩΑΣ! δεν το συζητώ!!!! :-))

Anonymous said...

egw exw na prosthesw oti ektos apo to pararthma duty free pou periexei, kouvalaw thn tsanta mou mazi mou sthn toualetta dioti tairiazei aisthhtika me to synolo pou foraw, kai kanei kai statement kai ama me tsatisei kaneis kai tou th ferw sto kefali, me toso varos, tyfla naxoun ta tzoufia attika neratzia sas. nai eimai karapswnara, any problem with that? :-P

George Tsitiridis said...

καλέ δεν έχουν την σερβιέτα μέσα αλλά
κραγιόν
άρωμα
πούδρα..
και το κινητό για να πάρουν τον γκόμενο μνούμερο 2

Ιφιμέδεια said...

Ναι, ναι Προβατούκο. Εκτός της εκάστοτε σερβιετός προσωπικώς κουβαλώ πάντοτε κραγιόν (τι σκατά Αλέξις θα ήμην) και μίνι άρωμα, ώστε εν τη τουαλέτη συμβαίνει και η ανανέωσις του μασκιγιάζ και της οσφρητικής αναδύσεως.

Και γιατί τόσο ίουκ; Δεν είναι τόσο σιχαμένο πράγμα καμ του θινκ οφ ιτ.
(εντάξει είναι λίγο, αλλά όχι πολύ)

aura voluptas said...

Συμφωνώ σχεδόν με όλες τις προλαλούσες ( πλην ίσως εκείνης με την τσάντα-Πύρρος Δήμας, χμμ ... )και ......

... θέλω να συγχαρώ την μπλογκοφίλη Α,μπα ? διότι έμμεσα πέταξε την ιδέα για την εφεύρεση της χρονιάς ( αν όχι της δεκαετίας ) : κυλοτάκι με ειδικό τσεπάκι για έξτρα σερβιέτα .

Σκέψου το λίγο πρόβατε, μπορεί το τσεπάκι να μπει και σε σωβρακάκι για να βάζει κανείς προφυλακτικάκι εκτάκτου ανάγκης ! ( αργούν τα Μαμαλάκεια 2009 ? )

stassa said...

Πρόβατέ μου, εσύ που είσαι τόσο ευαίσθητος και έξυπνος άνθρωπος, πώς κατάφερες να κάνεις ένα ποστάκι μόνο και μόνο για να μας πείς πόσο σιχαίνεσαι τα αίματα που τρέχουν από τα μουντζά των μουντζών;

Είσαι κατά βάθος λίγο χυδαίο βλαχάκι, ε; Εκεί στο βάααθος. Μερικές γυναίκες δεν έχουνε περίοδο γλυκούλι μου. Αυτές; Λιγότερο σιχαμένες; Για πες...;

Είδωλο said...

Και καλα σου λεω εγω, παει στο διαολο να εχει ενα ωραιο διακριτικο τσαντακι, τι της λες ομως οταν η τσαντα ειναι παρολιγον σακ βουαγιαζ?

Εχω απορια να δω τι βαζουν μεσα
Εγω μπορω να πακεταρω ρουχα ΚΑΙ παπουτσια για ενα 2 μερο με 5 διαφορετικα αουτφητ.

natasha hassiotis said...

x-oyranoy@για μένα ήταν αυτό το σακ-βουαγιάζ; και aura voluptas@ είπες την τσάντα μου Πύρρο Δήμα; που έχω μόνο τα βασικά μαζί μου; πάντως κι εγώ για ένα διήμερο ταξιδεύω ελαφρά. Μόνο δύο βαλίτσες, αυστηρά. Δεν το παραβαίνω με τίποτα από τότε που ο συνοδός μου είπε δε στα ξανακουβαλάω στην ανηφόρα στη Φολέγανδρο, και θέλω να δω τι στο καλό έχεις μέσα στο ρημάδι (και είδε). Και μου είπε ο κακούργος ότι ήταν όλα άχρηστα και υπερβολικά. (Αλλά τα κουβάλησε). (Ξανά.)

Giannis said...

Άβυσσος η ψυχή και οι τσάντες των γυναικών!!!

PN said...

To να πηγαίνουν απλά για να φρεσκαριστούν, δεν σου περνάει βρε από το μυαλό και σένα; Επίσης αν η τσάντα είναι καινούργια...πρέπει να την δει και όλο το μαγαζί!!! Εντάξει...μέσα σε όλα αυτά, μπορεί και να πηγαίνουν για να αλλάξουν και σερβιέτα...

Anonymous said...

τα κοριτσια πηγαίνουν στην τουαλεττα και για να φρεσκαριστούν. Δεν εχεις ιδέα φίλε μου τι κουβαλαν στις τσαντες τους εκτος από σερβιεττες.

Anonymous said...

την τσάντα την παίρνεις μαζί για να μη σου κλέψει τα λεφτά ο συνοδός σου/ η παρέα. :P αλλά τους αφήνεις να πιστέυουν ότι πας να αλλάξεις σερβιέτα για να μην τους προσβάλεις κιόλα τους ανθρώπους....

Anonymous said...

aura voluptas καλα μιλαμε αν κατοχυρωσεις την πατεντα για εσωρουχα με θηκη για σερβιετα ή προφυλακτικο θα χεστεις στο ταληρο!

Anonymous said...

basika panta pisteya oti eisai apisteytos misogynhs, alla me ayto to post epibebaio8hka.
bre oust apo edo.