Thursday, January 15, 2009

13 σημάδια ότι θα γίνεις κι εσύ στατιστική, και θύμα της κρίσης.



Κρίση, μρίση, περικοπές, φερικοπές.... ασταδγιάλα πια λυσσάξατε.

για να μην έχεις αγωνία για το μέλλον, το πρόβατο σου προσφέρει λίστα με τα 13 σημάδια που θα πρέπει να σου πουν "ΟΑΕΔ χήαρ άη καμ"!

Ο μυστικός σου εραστής στο γραφείο σου είπε την τελευταία φορά που το κάνατε στις τουαλέτες "δεν ξέρω τι μου συμβαίνει.... ίσως πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο"

O διευθυντής σου έφτασε στο σημείο να σου πει "δεν πειράζει, δεν πειράζει, δες το με την ησυχία σου".

Η πιο σακαφιοέτ συνάδελφός σου σου έκανε κοπλιμέντο για κάτι που έκανες/είπες/φόρεσες...

Έχουν σταματήσει πια να σου κάνουν παρατηρήσεις που το πρωί πας κόκκαλο, και μυρίζεις σαν τον Ορέστη Μακρή.

Έχουν σταματήσει πια να σου κάνουν παρατηρήσεις που το πρωί πας στις 11 και μισή.

Ένας άγνωστος τεχνικός εμφανίζεται και αρχίζει να μετρά το χώρο του γραφείου σου και να υπολογίζει πως κάθεται μία νέα ντουλάπα εκεί που ήταν το κιουμπικόλ σου.

Κάθε πρωί βρίσεκις στο γραφείο σου την εφημερίδα ΚΑΡΙΕΡΑ αφημένη - όχι απλά αφημένη, είναι και ανοιχτή και με αγγελίες χάηλαητηντ.

Η σακαφιόρα του γραφείο έχει σταματήσει να σου κάνει παρατηρήσεις που δεν της λες πια όταν είναι να παραγγείλεις απ' όξω

Επιπλέον όταν της ζήτησες πίσω τον κατάλογο του σίμπλη μπέργκερζ που σου τον είχε "δανειστεί" πριν 24248247427 χρόνια σου είπε με ύφος ξυνίλας "δεν νομίζω ότι θα τον χρειαστείς... μμμμμ μμμμμ μμμμμ" και έφυγε γελώντας χαιρέκακα.

Την τελευταία φορά που τηλεφώνησες στην Πίττα του Παππού ο τύπος στο τηλέφωνο έδειξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ έκπληξη που του είπες ότι τηλεφωνείς από την Τζίαντ/Ιντεπασιάτικα/Χιουτζ Κομγιουνικέησιονς/ΓιουνέημΙΤ και σου είπέ "μπα, δεν περίμενα να σας βρω ΕΣΑΣ ακόμα εκεί"

Σου ξεκλείδωσαν τα τσοντοσάητ στο κομπγιούτερ του γραφείου και τώρα έχεις ελεύθερη πρόσβαση

Η κυρία που κάνει καφέδες στο γραφείο, και η οποία σε έχει άχτι γιατί βάζεις τους επισκέπτες σου να της ζητάνε Σοκολάτα Βγιενουά, με πολύ σαντιγή, ήρθε στο άσχετο και σε έπιασε από τον ώμο και σου είπε "όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνομωτεί, είμαι σίγουρη ότι κάθε εμπόδιο για καλό"

Ανακάλυψες τον άνθρωπο που σε σύστησε στον τωρινό εργοδότη σε ένα καπηλειό στην Δάφνη να πίνει ρετσίνα και να κλαίει... Όταν τον ρώτησες τι του συμβαίνει άρχισε να κλαίει πιο λυγμοδώς από πριν και να σου λέει "συγγνώμη, συγγνώμη δεν το ήξερα, μακάρι να μπορούσα να το αποτρέψω σομπ σομπ".

8 comments:

Πρασινη νεραιδα said...

Eιμαι ακομη φοιτητρια,δεν με πιανουν αυτα

ενα μονο θελω να σχολιασω

I LOVE LOVE LOVE ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ!
αραβικη με μπιφτεκι και εξτρα πατατες!!!!!!

Anonymous said...

Προτείνω τη νέα viral διαφήμιση του Durex με τα σκυλάκια-προφυλακτικά που κάνουν σεξ. Ανέβασέ την γιατί δεν ξέρω πως να στη στείλω. Τουλάχιστον να έχουμε προστασία τις δύσκολες ημέρες που έρχονται...

κόκκινο μπαλόνι said...

θεωρητικά μιλάμε τώρα ή υπάρχει θέμα; να ανησυχώ;
Και η μπενχουριάδα συνεχίζεται βλέπω...3 ποστ τη μέρα, δε βγαίνω αδελφέ να σε διαβάζω

apparos said...

Ελπίζω να μην σου συμβαίνει κάτι τέτοιο και έπιασες σβάρνα να γράφεις στο μπλοκ σου!

Κατά τα αλλά πολύ γέλιο και δηλώνω ότι έχω καιρό να φάω πίτα του παππού!

natasha hassiotis said...

τι είναι η πίτα του παππού; διεύθυνση έχει; τηλέφωνο; για δώκε το. (να σου πω κι ένα μυστικό: είναι ένα μπλογκ και σ' έχει κάνει ρόμπα, ότι είσαι λέει πολύ τζαμπατζής. εγώ δεν ρουφιανεύω, απλά κάτι είδα και είπα να στο πω καλέ μου πρόβατε...χεχεχε!!!) άντε πάω τώρα κι έχω και δουλειά.

Anonymous said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!καλα αυτο με την παραγγελια ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ!!!!απιστευτο!!!!!φανταζομαι να κανει update στα αρχεια της η πιττα του παππου προσληψεις απολυσεις χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Είδωλο said...

LOLOLOLOLOLOLOL

You are so true.

Kατι τετοια πεταω και σε μια κακομοιρα που πρεπει να απολυσω, αλλα ειναι τοσο στοκος που δεν το πιανει να σηκωθει να φυγει απο μονη της.

Provato said...

πράσινη νεράιδα πίτα παπού ροξ εν ρουλζ!

ν. να φανταστείς ακόμα δεν την έχω δει και όλοι μιλάνε για αυτήν. μπε

κόκκινο τα όρια μεταξύ του θεωρητικού και του πραγματικού είναι πολύ ρευστά, χεχε. Πάντως γουώρη νοτ, όλα καλά! (τι εννοείς δεν βγαίνεις να με διαβάζεις, φαντάσου να έγραφα και τίποτε πολύπλοκα αχ)

αππαρε μην ανησυχείς, όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν φτου σκόρδα φτου φτου.

χάη άντε ρε χαζό με τρόμαξες! λολ

γκάηντλάην μπεε φιλιά.

x-oyranoy πες της τα πιο ντιρέκτ τύπου "θυμάσαι παλιά που έψαχνες για δουλειά και δεν σου άρεσε; ε, ετοιμάσου να τα ξαναπεράσεις!" λολ τι μαλάκας που είμαι χεχε