Monday, January 12, 2009

Όταν το έχεις, φαίνεται. Και το έχεις πάντα....



εχτές δόθηκαν οι χρυσές σφαίρες. Ήταν πολύ φάνκι τελετή, και βραβεύτηκαν πολλά και ωραία έργα τέχνης.

ανάμεσα στους βραβευθέντες και η Τίνα Φέ ι (μην ακούσω κανέναν παπάρα να την θεωρεί Ελληνίδα θα ξεράσω...) η οποία είναι αυτή την στιγμή μάλλον η πιο διάσημη Αμερικανίδα σοουμπιζού.

Όταν πήρε το βραβείο της για "καλύτερη ηθοποιός σε τηλεοτπική κωμωδία" έκανε τρελή δήλωση, την οποία από την ώρα που την έμαθα έχω πέσει και παίρνω τα τρελά ρησπέκτια.

Και μάλιστα τα ρησπέκτια τα σούπερ ενισχυμένα, με διπλάσιο ρησπεκτηαζόλ, αυτά που το μέτωπο ακουμπά στο από κάτω πάτωμα από αυτό που είσαι!!! (βρίσκεσαι ας πούμε στο 4ο όροφο; - ε, την ώρα του ρησπέκτ το μέτωπό σου ακουμπά στο πάτωμα του 3ου ορόφου).

Τι δήλωσε η Τίνα: "Αν κάποια στιγμή αρχίσεις και είσαι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, υπάρχει ένα πράγμα που το λένε Internet και εκεί μπορείς να βρεις πάρα πολλούς άθρωπες που δεν σε γουστάρουν καθόλου!"

Στο βάζω και στα Αγγλικά γιατί τώρα που το διαβάζω στα ελληνικά σαν να το σκότωσα λίγο στην μετάφραση λολ, τι να κάνω... χεχε

"If you ever start to feel too good about yourself, they have this thing called the Internet, and you can find a lot of people there who don't like you."

Όπως βλέπεις η Τίνα, η οποία γράφει και την σειρά για την οποία βραβεύτηκε, δεν έχει μόνο χιούμορ στην δουλειά της αλλά και με τον εαυτό της. Και επίσης θέλω να καταγγείλω ότι με το χιούμορ γενικά λέγονται μεγάλες αλήθειες και πολλά εφόδια για την ζωή.

Α, επίσης όχι να το παινευτώ αλλά η Kate Winslet πήρε Χρυσή Σφαίρα β ρόλου για τον ρόλο της στο The Reader (δες από κάτω πόουστ) όπου το λατρεμένο σου πρόβατο λέει τα καλύτερα για την ερμηνεία της -έχω άδικο τώρα να σου ζητήσω να πέσεις και να παίρνεις τα τρελά ρησπέκτια; ...όχι δεν έχω. Εννοείται ότι θα πας να δεις την ταινία. γρήγορα, γιατί θα σου κάνω σπανκ το ποπουλίνο.

Σημειωτέον ότι η Kate πήρε την Χρυσή Σφαίρα ΚΑΙ του πρώτου ρόλου!!!!!! για το Δρόμο της Επανάστασης!. Μαλάκια, ασταδγιάλα ζηλεύωζηλεύωζηλεύωζηλεύωζηελύωζηλευώ!

καλή βδομάδα σέξυ βγιούερ!

16 comments:

ps said...

μην ζηλευειςζηλευειςζηλευειςζηλευεις!
Εμεις οι αγαπητοι σου αναγνωστες θα κανομε ερανο και θα σου παρομε μια "χρυση σφαιρα" και μια "χρυση επανασταση" ...αντε και ενα "χρυσο δρομο"

uberbastard said...

Μη ζηλευεις. Κι εσυ και η Τινα Φει ειστε στο ιδιο επιπεδο. Παλι δημιουργησες θεμα στο μπλογκ μου, πυκνομαλλο αγορι

Provato said...

adespoto μία σακούλα ζουμερά σκυλομπισκότα από μένα για σένα λολ

ουμπεράκο άσε τις λυσσάρες να ζηλεύουν την μοναδική, ανεπανάληπτη, μυστική και μυστήρια σχέση μας. εμείς ξέρουμε το μυστικό... (ανόητες θε μου που είναι όλες. αν αντί να ασχολιούνται με τον παθιασμένο δεσμό μας χρησιμοποιούσαν το μυαλό τους για να κατεβάσουν καμία ωραία ιδέα, δεν θα πεθαίναμε κάθε φορά που διαβάζουμε τα ανέμπνευστα ποστ τους... λοβ για φορέβα)

Phoebus said...

Αχ, και εγώ αυτό εχω πάθει. Τα εχω βρει με τον εαυτό μου ενώ εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που με μισούν! Τι να πείς! Αυτα τραβάμε εμείς οι διασημότητες!

tsok said...

Μη με πεις παπάρω, αλλά η ίδια η Φέι λέει σε συνεντεύξεις της ότι το κουλόν του χαρακτήρος της οφείλεται στην ελληνίδα μάνα και τον γερμανικής καταγωγής πατέρα της (σα να λέμε από τη μία μπάχαλο κι από την άλλη απόλυτη ακρίεια και οργάνωση). Honestly! (Αυτό δε σημαίνει ότι το πάσχα φτιάνει μαγειρίτσα και τα χριστούγεννα κουραμπιέδες ωστόσο, ούτε ότι όταν πάει στην παραλία κουβαλάει το τάπερ για τα τσιπιρίκια, που όπως και να το κάνουμε είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας Ελληνίδας - not!). Conrats και για τις δυο κυρίες πάντως που είναι και κορυφαία lesbian icons βεβαίως βεβαίως. Καλημέρες!

κόκκινο μπαλόνι said...

Μετά από πρόταση της Winnie, σε παλαιότερο ποστ της, άρχισα να κατεβάζω τη σειρά και έπαθα κόλλημα! Τρελά ρισπέκτια όμως.
υ.γ.Μα τι θα γίνει με σένα; Δυό μέρες έκανα να μπω στον υπολογιστή και έκανες υπερπαραγωγή ποστς;;; Και μετά μας λες ότι πνίγεσαι στη δουλειά!!!!!

Provato said...

pheobus κράτα γερά στο μετερίζι του φέημ! αφού τα έχεις βρει με τον εαυτό σου... δεν έχεις ανάγκη. μπεεε

τσοκ μη με στέλνεις αδιάβαστο κι έχω να πάω κουρέα μετά! από που και ως που λέζμποιαν άοικωνζ οι κερίες? ντησκάσ!!! κίσιζ!

Provato said...

κόκκινο εμένα το 30ρόκ δεν μου άρεσε. βέβαι έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο, ίσως δεν του έδωσα χρόνο να ρολάρει, αρονό!

(γκρ γκρ γκρ γκρ... όλο το σουκού ήμουν κλεισμένος μέσα είχα βηχαλάκι, γι αυτό οι μπενχουριάδες... αμάν πια, γκρ γκρ γκρ)

Soraya said...

ρε τι γίνεται με τις ασθένειες;είμαι άρρωστη απ΄την πρωτοχρονιά, ήρθα και στο -10 εδώ πάνω και πάω για πλεμονία!
μιλάμε θ΄αρχίσω να σπέρνω τον πανικό με άκυρα ριπλάιζ,κάτι σαν ευαγγελάτος της μπλογκοσφαίρηηηης..
κατά τα άλλα καλές οι κιουρίες...
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!
(και τώρα σε έχει πιάσει και γαστρεντερίτις..)

φιλιά παντού!

jg said...

we heart tina! kyriws epeidi egrapse to mean girls, biatch!!!
lol

Provato said...

vivi μην μου σπας τα νεύρα θα γίνει τρελός χαμός εδώ μέσα ασταδγιάλα ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ! δεν είναι ελληνίδα λέμε περαστικά (και για την γρίππη και που νομίζεις ότι η Τίνα είναι ελληνίδα!). λολ

POV τι θα πει biatch???? χιχιχιχι! γιες γουή χάρτ Τίνα και δεν ηξερα ότι είχε κάνει μην γκέρλζ! θα το δω!

Flonsavardu said...

την τίνα δεν την ξέρω, αλλά το mean girls είχε πλάκα. ένα "επιτέλους!" για την kate. τι άλλο έπρεπε να κάνει το κορίτσι για να το βραβεύσουνε, νισάφι! ελπίζω και σε όσκαρ.

Provato said...

flon την κέητ όσο αντιπαθώ την μούρη της, τόσο την γουστάρω σαν ηθοποιό, νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με μία καινούργια Μέρηλ Στροιπ (πιο αντιπαθητική απλώς χεχε). :-))

aura voluptas said...

Θα πέρναμε τρελλά ρισπέκτια αν έγραφες στο προηγούμενο ποστ φράση τύπου " δε θα εκπλαγώ αν δω την Καιτούλα με μια Χρυσή Σφαίρα ή κανέναν θείο Όσκαρ " . Δεν έγραψες όμως ...

Έλα, σε πειράζω . :-)

Τη Φέϊ την έχω δει γενικά στο Saturday Night Live και όταν μιμήθηκε τέλεια τη Σάρα Πέϊλιν και παραληρούσαν όλοι( ζει αυτή τώρα πια ? )

tsok said...

Καλέ εντελώς άικονς σε λέω!
Αν μπεις afterellen.com θα ιδείς ότι η και Fey είναι Νο 1 στη λίστα των 100 πιο σέξι γυναικών-ε (γκει και ξε-γκει), ενώ η Κέιτ είναι σταθερά στο τοπ-τεν των προτιμήσεων κάθε next-door γκουνιότας. Να τονίσω δε ότι ουχί μόνο στο συγκεκριμένο λέζμπιαν σάιτ, αλλά και σε άλλα παίζει τρελό ρισπέκτ και στήριξη στην καριέρα των προαναφερθέντων κυριών, διότι λέει δείχνουν εν πράγμασι πώς μια γυναίκα είναι και επιτυχημένη και καλή οικογενειάρχις κουλουπου κουλουπου = σύγχρονο μοντέλο φεμινίστριας που δεν καίει σουτιέν, αλλά που ξυρίζει μασχάλη και που διεκδικεί ίση αμοιβή με άνδρες συναδέλφους της. Ουφ! Σε κάλυψα καλέ μου;

Provato said...

ώρα, είσαι αυστηρός κριτής, αλλά παρόλα αυτά το βραβείο το αξίζω και το αφιερώνω στον ατζέντη μου.

τσοκ όχι μόνο με κάλυψες. με καρακαταλυψες!