Friday, January 16, 2009

Απολογισμός μίας εβδομάδας


Κάθομαι και σκέφτομαι, πλέκοντας, τον απολογισμό της εβδομάδας.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι ήταν ιδιαίτερη. Πολύ ιδιαίτερη.

Ξεκίνησε με ένα απίστευτα κουλό Σαββατοκύριακο και μία ξεγυρισμένη αϋπνία...

Η οποία αϋπνία όμως είχε σαν αποτέλεσμα να κάνω μία αλλαγή στο καθημερινό μου πρόγραμμα και να διαπιστώσω ότι καμία φορά τα πράγματα βελτιώνονται με τρόπους που δεν το περιμένεις.

Συγκεκριμένα ενώ, μέχρι σήμερα, πήγαινα στο τζημ μετά την δουλειά δηλαδή κατά τις 9 το βράδυ το νωρίτερο, από αυτήν την βδομάδα πηγαίνω νωρίς το πρωί, πριν πάω στο γραφείο.

Κερδίζω μία σειρά από πράγματα

α, έχω ενέργεια και κάνω πιο συγκροτημένη προπόνηση
βου, το πρωί ο γυμναστήριο είναι γεμάτο παπούδες 87 ετών, οπότε συγκρίνω το σέξυ κοιλάκι με αυτούς και αισθάνομαι ο καρακαταγκόμενος του σύμπαντος, η αιώνια νιότη, το απόλυτο σεξάκοι
γου, γλυτώνω την φρίκη της αδρεναλίνης μετά την βραδυνή γυμναστική που έχει σαν αποτέλεσμα 12 η ώρα την νύχτα να είναι με το μάτι γαρίδα, μέσα στην ενέργεια, και έτσι να μη καταφέρνω να κοιμάμαι πριν τις 2
δου, δεν θυμάμαι άλλα, όμως σίγουρα υπάρχουν.

Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει και πήγα πρωί στο τζημ 4 φορές. Συνολικά έχω κάνει 7000 μέτρα δηλαδή από την Δευτέρα! Χάου κουλ ηζ δατ! Και αν σκεφτείς ότι το σουκού έχω ακόμα δύο μέρες προπόνησης και μάλιστα καλής, μιλάμε για ήτσ α μπλάστ φορ α γουήκ!

Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το τρίκιο, ίσως τώρα είναι τόσο πορωμένος γιατί το όλο "πρωινό τζοιμ" είναι πολύ νέο πράγμα. "Για να σε δω προβατίδιο αν θα έχεις την ίδια όρεξη σε μερικές βδομάδες, να σηκώνεσαι 7 για να μπορείς να κολυμπήσεις 8 με 9" σε ακούω να μου λες σκεπτικιστή σέξυ βγιούερ!

...χμφ χμφ χμφ χμφ σκεψ σκεψ εντατίκ. να σου πω κάτι;

Είμαι ικανοποιημένος και με τα λίγα. Έστω και 3 φορές την βδομάδα να πηγαίνω πρωί (που δεν είναι πια και τόσο τρομερό) και 2 ακόμα το σουκού όπου έχω το ελεύθερο να πάω αζ α γουίς, θα έχω 5 φορές την βδομάδα τζοιμ. Και αυτό για έναν άθρωπα που μέχρι πριν από δυόμιση χρόνια δεν είχε καμία σχέση με την γυμναστική και την φροντίδα του εαυτού είναι τεράστια λαχτάρα για νέσκουικ και πρόοδος.

Η βδομάδα επίσης μου έκανε το δώρο της γνώσης. Πάλι με αναπάντεχο τρόπο.

Λόγω βροχής, μία μέρα αναγκάστηκα να πάρω ταξί για να πάω στην δουλειά, και ενώ αυτό είναι κάτι που πρέπει λογικά να σε τσατίζει, εμένα αυτή η μικρή αναποδιά μου χάρισε μία σειρά από πράγματα, γνώσεις και σκίλζ.

Συγκεκριμένα έμαθα την διαφορά του μπινέ από τον κωλομπαρά, έμαθα για τον Πελλοπονησιακό Πόλεμο και γιατί έχασαν οι Αθηναίοι από τους Σπαρτιάτες και κυρίως έμαθα ότι εμείς οι Έλληνες, όσο συντηρητικοί και να είμαστε είμαστε ο απόλυτα γκεή φρέντλη λαός! Ρησπέκτ. Η ζωή είναι γεμάτη τρελολεπτομέρειες. Και έχει και πλάκα. Την υγειά μας να έχουμε να την χαιρόμαστε. λολ

Στο γραφείο, τα πράγματα είναι πάρα πολύ περίεργα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη έπιασα μία συρτατέρια να ψάχνει το κινητό μου, ενώ την Πέμπτη ένας συνδετήρας άρχισε να με ρωτάει τρελές αδιακρισίες "πόσα βγάζω, αν έχω περιουσία, πως είναι τα γκομενικά μου, μπλα μπλα μπλα...".

Ναι, ναι. Έχω δίκιο να πιστεύω ότι τα πράγματα στην δουλειά είναι περίεργα! Πολύ περίεργα. Ελπίζω να το ελέγξουν κάποια στιγμή, η περιέργεια ποτέ δεν ωφέλησε κανέναν. Ειδικά αν είναι έπιπλο.

On another note είμαι χάπης γιατί είχα μία δύο καλές ιδέες στην δουλειά, τις οποίες έβαλα προσωπικό στόχο να τις γαλουχήσω και σε μερικές βδομάδες να τις φτιάξω σε πρεζένταμπλ μορφή και να τις δείξω στους χουέβερζ δήζ πήπλ άρ (a.k.a υπεύθυνοι μάη ας). Το πως θα γίνουν αποδεκτές και αν θα γίνουν θα κρίνει πολλά. Μεγαλώνω βλέοεις. Είναι ώρα να γίνω πιο αυστηρός. Και να διοχετεύω την ενέργεια και τις ιδέες μου εκεί που μπορούν να έχουν αποτελέσματα.

Επίσης σήμερα είδα δύο πολύ σουρεάλες διαφημίσεις. Πολύ τις χάρηκα, οι ιδέες είναι τόσο σέξυ πράγμα.

Εδώ η πρώτη, έχει και γκέη θέμα:


Εδώ είναι η δεύτερη: Επειδή αν την δεις βιαστικά μπορεί να χάσεις το αστείο, στο καρφώνω. Συγκεντρώσου στην αντανάκλαση τουτ τύπου στον τριπλό καθρέφτη και ξαφνικά ένας καινούργιος κόσμος θα εμφανιστεί μπροστά σου.


Αυτό το σουκού ανυπομονώ να δω τον Δρόμο της Επανάστασης, με την Κέητ Γουίνσλετ που λένε ότι είναι καταπληκτική και να μου το θυμηθείς ότι πρόκειται να γίνει η Μέριλ Στρίπ της γενιάς της/μας!

Επίσης, θέλω να πα να δω το βάλς με τον Μπασίρ που διάφοροι μπλόγκερζ που εκτιμώ λένε ότι είναι καραγαμάτη, αλλά και την ταινία για τον Χατζιδάκι, αν και τα ενστικτόνιά μου μου λένε ότι ίσως είναι μούφα...

Κατά τα άλλα, θα κάνω το κολύμπι μου, θα πάω για φαγάκι με καναδύο φίλους, και επίσης θέλω και να κάνω και την κλήρωση για τον τελευταίο διαγωνισμό της σουπιέρας της γιαγιάς με τα βιβλία του Θόδωρου Γρηγοριάδη, που κοντεύουν δύο μήνες από όταν ξεκίνησε και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τον τελειώσω. Πράγμα που σημαίνει αγαπημένε σέξυ αναγνώστη ότι αν θες να συμμετέχεις στον διαγωνισμό σήμερα προλαβαίνεις, εδώ είσαι καλή τύχη εύχομαι.

Να περάσεις πάρα πολύ ωραία, να προσέχεις και να διαβάζεις πρόβατο γιατί όταν δεν διαβάζεις πρόβατο καταστρέφεται ακόμα ένα στρέμα παρθένου τροπικού δάσους στον Αμαζόνιο.

25 comments:

Tanila said...

Mπα;
Εγώ νόμιζα ότι αν δε σε διαβάζω θα έχω 200 χρόνια κακοτυχίας, θα μου καεί το ντιβιντί και θα μου ψοφήσουν τα 111 από τα 112 σκυλιά μου.

Provato said...

παλιά ήταν έτσι. τώρα το άλλαξα, η απειλή προς το περιβάλλον πουλάει περισσότερο.

Flonsavardu said...

πόσο οκ μπορεί να αισθάνεσαι που κάνεις πράγματα; μπράβο αγαπητό πρόβατο, να συνεχίσεις έτσι και σου εύχομαι εγκρισούλα στα σχέδια σου, από τους πηπλ! η πρώτη διαφήμιση καλή, τη δεύτερη δεν την κατάλαβα ούτε με την επεξήγηση, γιατί είμαι μάλλον χάζακας. ο θοδωρής (σ.σ. κουτσογιαννόπουλος ντε) δίνει στον δρόμο της επανάστασης 2,5. αφού το λέει ο θόδωρας, εγώ τον πιστεύω, και δεν ακούω κανένα άλλον σαλτιμπάγκο. ωστόσο πλέκει εγκώμιο της κέιτ στην κριτική του, έτσι για να είναι καλυμένος ο άνθρωπος. για τα υπόλοιπα αρονό... θα σου απαντήσω και στο τέστι.

Provato said...

οι κριτικοί έχουν χάσει λίγο την μπάλα μωρέ. μην τους πολυακούς, άμα βλέπεις ταινίες για να βγάλεις το ψωμί σου, καις φλάτζα και μετά δεν βρίσκεις τίποτε ωραίο να σε συγκινήσει.

θεγκζ φορ δη γουήσες μπά δε γουέη.

Anonymous said...

μπράβο, αγαπητό πρόβατο!! εκτός απο την επικρότησή μου , που περιφρόνησες χθες, κερδίζεις το ρησπέκτ μου και μόλις εγινες και ροουλ μοντελ! κονγκρατς!!!!

apparos said...

Γεμάτη εβδομάδα!

Όσο για της διαφημίσεις, η πρώτη απίθανη!
Ο υποψήφιος γκόμενος κούκλος, όπως και η δεύτερη γκόμενα! χαχα
Η φάτσα του τύπου με τα γυαλιά στο τέλος όλα τα λεφτά!

Την δεύτερη δεν την έπιασα! Τι προσπαθεί να συνδυάσει με το reflect the rainbow με τους καθρέφτες;
Πάντως οι συγκεκριμένες κουφετούλες είναι απίθανες :D

Ένα επίσης γεμάτο ΠΣΚ εύχομαι!

Provato said...

ανώνυμε συγγνώμη που μου βγήκε "περιφρόνα με γλυκιά μου" η απάντησή μου η τιςπροαλλινή... είμαι σίγουρος ότι δεν με κακοκαρδίζεις. ευχαριστώ για τα ρησπέκτσ, τα αξίζω λολ


αππαρε φιλιά χάπη σουκού το γιου του. νομίζω ότι τα σκίτλζ παίζουν στην λογική "σουρεαλισμός" οπότε μην ψάχνεις νόημα, λολ

€lisavet said...

Πάντα τέτοια! *2

Τελικά η Κate μόνο στον Τιτανικό ήταν χάλια. Έκτοτε είναι χάρμα!
(όπως κάρμα?χουρμάς?hmm)

€lisavet said...

ti teleio to provataki pou plekei!!!

ksexasa na to sxoliaso!

bunnysuicides said...

σήμερα θα την δω την κέιτ. το βαλσ με τον μπαζιρ είναι η ταινιάρα του αιώνα κ πρέπει ΟΠΩΣ Κ ΔΗΠΟΤΕ να τη δει όλος ο κόσμος! είναι κ επίκαιρο.. καλό σουκού!

KitsosMitsos said...

Χιπ χιπ ουράάά ή μάλλον χιπ χιπ μπεεεε για την καλή βδομάδα.
Εύχομαι πολλές τέτοιες δημιουργικοπαραγωγικές.

Provato said...

eli εμένα μου άρεσε ο Τιτανικός της Κέητ πολύ. το προβατάκι που πλέκει είναι τέλειο γιατί είναι εγώ! λολ

κούνελε φιλιά μπεεε

Κίτσο δεν βαριέσαι. καλά να είμαστε λολ, μπεεε φιλιά!

*Νινέτα* said...

Δέ διάβασα τίποτα,
μόλις είδα το υπεργαμάτο
προβατάκι ήθελα κατευθείαν
να σου πω οτι σε αγαπάω πολύ
είσαι θεός και επίσης οτι είσαι
πολύ σέξη για σηπ.Τί,μόνο εσύ θα
μας λες σέξη βιούερς?



Σε αγαπάω,σε αγαπάω,σε αγαπάω.

Τέλος-

Φιλί Προβατομπεμπέκι :)))))

Provato said...

nineta μα πως, μα πως, μα πως να μην με αγαπάς αφού κι εγώ, κι εγώ κι εγώ σε αγαπώ! μπεεε

ZwZw said...

Γράφω απλά για να συμπαρασταθώ στην κακόμοιρη τη συρταριέρα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα να ψάχνεις κάτι και να μη το βρίσκεις. Ένα απόγευμα έψαχνε η κουνιάδα μου τη μασέλα της. Ανάποδα το γύρισε το σπίτι και τελικά τα βρήκε μετά δυο μέρες ο εγγονός της μέσα στο κουτί με τις πάστες στο ψυγείο. Με τόση λύσσα έτρωγε η ευλογημένη που την έπεσε μέσα στο κουτί και από τη βιασύνη να μη τη δούμε το χωσε όπως όπως στο ψυγείο!

Soraya said...

η καιτούλα μ΄αρέσει, αν και είχα δει μια ταινία τση στα μικράτα μου(δυο χρόνια να χει;) και είχα σκυλοβαρεθεί μιας και μόνο σεκσ και βία είχε κι όσο να πεις δε θα γίνω και λεσβία για αυτήν.
κατά τα άλλα το δρόμο θα τον δω σήμερα, κόντρα στους κριτικούς που τον σνομπάρουν.
φιλιά στην σγουρή σου γούνα.
(δώσε και κανα θετικόνιο να παρουμε κανα μάθημα γιατί δε με βλέπω καλά..)

PN said...

Πωπω απολογισμός. Αυτό δεν ήταν βδομάδα...μαραθώνιος ήταν! Πάντως, πρέπει και εγώ να ανανεώσω τη συνδρομή στο γυμναστήριο γιατί δεν πάει άλλο. Πρέπει να μπούμε και πάλι σε πρόγραμμα!!

Και θέλω να πάω και κινηματογράφο. Έχει αρκετές ταινιούλες που θέλω να δω.

Anonymous said...

yawn yawn ya.ZZZZzzzzzzzzzzz.......

aura voluptas said...

Τα νεύρα μου !

Μόλις διάβασα όλα τα ποστάκια σου που είχα χάσει ( γιατί είμαι και οικολόγα ) και έχω συνειδητοποιήσει πόσες ταινίες έχουν βγει αυτή την εβδομάδα + το Μπασίρ που δεν το πρόλαβα και λέω πως δεν υπάρχει έλεος από κανέναν για τον αγνό, μέσο σινεφίλ !! Έλεος ! :-((

Και μια φορά την εβδομάδα να κολυμπάς το πρωί, κέρδος είναι . Αλίμονο σε μας ...

Το ποστ με τον ταρίφα [ προτείνω μουσική υπόκρουση το Mr. Cab Driver ( f*** you, I'm a survivor etc ) του Cravitz ] ήταν άπαιχτο .

Καλό ( τι καλό ? Υπέροχο ! ) Σ/Κ να έχεις γλυκέ μας . Πάω να κλάψω με την ησυχία μου ...

Anonymous said...

καλημερα προβατο.
φρικαρισμενη καλημερα!

Anonymous said...

Προβατάκι μαλακία και επιφανειακότατος ο "δρόμος της επανάστασης"ανυπομονούσα να το δω αλλά με απογοήτευσε. Η Γουινσλετ εξαιρετική, του Ντι Καπριο δεν του πήγαινε καθόλου ο ρόλος. Το "The reader" πολύ καλύτερη ταινία.
Ρησπεκτ

Anonymous said...

SE DIABAZO GIATI EXO DIAPISTOSEI OTI EXOYME KINA SHMEIA STHN KA8HMERINOTHTA MAS, OPOS OTI AGORAZEIS LOYLOYDIA APO THN LAIKH THS KALL., LOIPON KAI EGO PAO PROI PRIN TO GRAFEIO GIA KOLYMPI KAI EINAI SUPER, DEN TO PERIMENA K8 OTI AN8ROPAS POY DEN KSYPNA ME THN KAMIA TO PROI. EIDA TO CAFE DE LOS TANGOS, METRIOYLA, 8A MPOROYSE NA EINAI PARA POLY KALH, KRIMAS. H WINSLET ME AREKSE STO JUDE.
AYTA KALO BRADY DIOTI AYRIO EXOYME PROINO KSYPNIMA GIA KOLYMPI. ASXETO, TI ZODIO EIPAME OTI EISAI?

kou-kou said...

το ξέρεις πως πρωί είναι ακλύτερα και σε θέμα θερμίδων;Καίει πιο εύκολα ο οργανισμός.Μπράβο προβατάκι μου,σε ποιο τζημ πας?γιατί και εγώ με τις κοτούλες κοκοκο πάω,λες εσύ να είσαι αυτός ο παιδαράς,που βλέπω κάθε πρωί;

Provato said...

zwzw η συρταριέρα στέλνει τις ευχαριστίες της και την συγκίνησή της. μπεε

βιβί χιλιάδες χιλιάδες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θετικόνια, και φιλιά. είμαι σίγουρος ότι θα σκίσεις!

VK καλά να είμαστε να μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μας. μπεεε

ανώνυμε ο ύπνος θρέφει το παιδί και ο ήλιος το μοσχάρι. :-))

Provato said...

aura καλή βδομάδα. και μην μου αγχώνεσαι με τα σινεμά, υπάρχουν και τα ντιβιντί. μπεε

θεία κουράγιο, κουράγιο με τα γκομενικά σου! xxxxx

anonymous περίεργη ταινία ήταν ο δρόμος. επιφανειακή δεν μπορώ να την πω... αλλά κάπως αμήχανη... νομίζω της έλειπε καλύτερο χτίσιμο του κόντεξτ... έχεις πολύ δίκιο για τον Κάπριο. και ναι, το ρήντερ ήταν καλυτερότερο. μπε

ανώνυμε 2 Τζουντ δεν έχω δει, θα δω. είμαι τοξότης με δίδυμο, και καλά που μου το θύμισες έχω καιρό να πάρω λουλούδια από καλλιδρμίου. καλή βδομάδα.

κούκου, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είμαι ο παίδαρος που βλέπεις το πρωί, 40αρίζω σε λίγο, λολ φιλιά!