Monday, January 12, 2009

Καλημέρα Μανιοκατάθλιψη

Σήμερα έκανα κάτι πάρα πολύ μανιοκαταθλιπτικό. Είμαι τόσο πράουντ με τον εαυτό μου!
:-)

Το βράδυ χτες, έπεσα για ύπνο κατά τις 12 παρά... Ήταν το επιστέγασμα ενός πάρα πολύ κουλού Σαββατοκύριακου που να πάει και να μην ξαναέρθει, γκουντ ρήντενζ!

Ήμουν όλο το Σουκού λιώμα. Βίωσα την υπέρτατη ρούχλα, την απίστευτη έλλειψη ενέργειας, την απόλυτη φρίκη. Δεν μπορούσα καν να απλώσω το χέρι να μου να πατήσω ούτε το τηλεκοντρόλ! Ήμουν ψιλοάρρωστος - από τότε που ξεκίνησα το κολυμβητήριο παθαίνω την ετήσια γρίππη λίγο πιο ήπια, χώρις να φτύνω φυματίωση, πυρετούς και να είμαι κίτρινος σαν το φλουρί, το οποίο είναι λίγο σπαστικό γιατί δεν μπορείς:

α) ούτε να το παίξεις ετοιμοθάνατος ώστε οι άλλοι να σου κάνουν τα πρόθυμα δουλάκια (έντερ πρόβατο: φέρε το μαξιλάρι, στήριξέ το καλά, υποφέρω, θέλω τσάι, και να μου το σερβίρεις γυμνός, γυμνός εννοούσα χωρίς ούτε KAN σώβρακο, γουανταφάκ;;; εγώ πεθαίνω κι εσύ δεν μου κάνεις το χατήρι...)
βου) ούτε όμως και εσύ ο ίδιος να πειστείς να μείνεις κουκουλωμένος κάτω από την κουβέρτα για να συνέλθεις.

Έτσι είσαι σε μία κατάσταση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, να σηκωθείς δεν σου κάνει κέφι, να μείνεις συνεχώς ξαπλωμένος σε κάνει ακόμα πιο σάηκοκήλα... άσε μην τα συζητάς, τέτοια Σουκού καθόλου δεν τα θέλω.

Εχτές λοιπόν το βράδυ κατά τις 12 παρά έπεσα να κοιμηθώ και για να ξεφύγω από το σουκού μία ώρα αρχύτερα αλλά και για να έχω κουράγια σήμερα το πρωί να μην χρειαστεί να λείψω από την δουλειά (καταραμένη ΑΝΕΡΓΙΑ).

Κοιμήθηκα ανήσυχος με κουλούς εφιάλτες. Κάποια στιγμή ξύπνησα. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ο πιο εύκολος στον ύπνο, οπότε αυτό είναι κάτι που μου συμβαίνει συχνά... Όμως σήμερα τα ξημερώματα είχα μεγάλη ανησυχία γιατί ξύπνησα πολύ ξεκούραστος - αυτό είναι ωραίο γενικά, αλλά όταν έξω είναι ακόμα σκοτάδι ΔΕΝ είναι ωραίο, γιατί σκέφτεσαι "τισταδγιάλα ρε πούστημου, πάλι τον αχάραγο έχω, ένας θεός ξέρει πώς θα καταφέρω να ξανακοιμηθώ, ΟΪΜΕ!".

Σηκώνομαι, ανοίγω το κινητό για να δω τι ώρα είναι... 6 παρά 5! Φακ λέω από έξω μου! Είχα βάλει το ρολόι να ξυπνήσω στις 8 και 15, "μλκ" λέω "πρέπει να προσπαθήσω να ξανακοιμηθώ, είναι κρίμα να χάσω 2 ώρες ύπνου, θα είμαι σαν πεθαμένος όλη μέρα αν σηκωθώ από τώρα..." Και όντως, έτσι το έπραξα. Γύρισα στο κρεβάτι για να κοιμηθώ.

Έλα όμως που έτσι που ήμουν ξεκούραστος δεν μου κόλλαγε ύπνος με τίποτα... Πέρασαν 5 λεπτά, πέρασαν άλλα 5, κάποια στιγμή άρχισα να αγχώνομαι "φακ ρε πούστημου σταδγιάλα, να δεις που δεν θα καταφέρω να κοιμηθώ, θα χάσω δύο ώρες ύπνου, θα είμαι χάλια όλη μέρα, θα υποφέρω, θα περπατάω και θα τρίζουν τα κόκκαλα μου από την αϋπνία μπλα μπλα μπλα, μπλα μούμπλε μούμπλε μούμπλε!".

Με τον ύπνο εν τω μεταξύ συμβαίνει ότι και με το σεξ. Όταν αγχώνεσαι για να σε πάρει (ο ύπνος ή κάποιο γκομενάκι) όχι μόνο δεν σε παίρνει (ούτε ο ο ύπνος ούτε και το γκομενάκι) αλλά επιπλέον απομακρύνετε από κοντά σου με μεγάλες δρασκελιές και ουρλιαχτά (το γκομενάκι - ο ύπνος δεν ξέρω πως φεύγει).

Εκείνη την στιγμή, πάνω στην μαύρη απελπισία και τον χαμό εντός μου, μου ήρθε η μεγάλη ιδέα... Αποφάσισα να κάνω επανατοποθέτηση του προβλήματος και αντί να δω τις δύο ώρες μέχρι την ώρα που θα έπρεπε να σηκωθώ ως χαμένες και άκυρες, να τις δω ως ευκαιρία να κάνω κάτι... και τι μου ήρθε στο μυαλό; τρομερή ιδέα!

Επειδή, μετά από ένα σουκού κλεισμένος μέσα δεν άντεχα ΚΙ ΑΛΛΟ να διαβάσω/να μπλογκάρω/να κάνω δουλειές στο σπίτι/να δω τσόντες στο ιντερνέτ, αποφάσισα να... πάω να κολυμπήσω!

"Το τζοιμ ανοίγει στις 7 και μισή", υπολόγισα σκεψ σκεψ εντατίκ, "προλαβαίνω 8 με 9 να κάνω την προπόνησή μου, 9 και μισή να είμαι σπίτι μπανιαρισμένος και όλα, ώστε να βάλω ρούχα δουλειάς και να φύγω για την μαμά εταιρία, στην ώρα μου!"

Αμ έπος αμ έργον, λοιπόν. How cool is that!

Πετάχτηκα με ανανεωμένη ενέργεια από το κρεβάτι, το έστρωσα, έφκιαξα την τσάντα του τζημ και μια και δύο καβαλάω τον Γάιδαρο (a.k.a. βέσπα) και να 'μαι μετά από λίγο με το μαγιουδάκι μου, τα γυαλάκια μου και το σκουφάκι μου έτοιμος για την βουτιά μου.

Η πισίνα, γεμάτη κόσμο! ουουουουουουου! Μου έκανε φοβερή εντύπωση πόσοι άθρωπες πάνε το πρωί τζειμ πριν την δουλειά, μπράβο, μπράβο, ευρώπη γινήκαμε!

Επίσης μου έκανε εντύπωση και η δική μου η ενέργεια, δεν το περίμενα να είμαι τόσο ορεξάτος πρωί πρωί. Φανταζόμουν ότι θα σέρνομαι στην διαδρομή, ότι θα πηγαίνω σαν σκατάκι που επιπλέει... κι όμως, κάθε άλλο. Όχι μόνο έκανα 1800 μέτρα, όχι μόνο τα έκανα σε καλό χρόνο, επιπλέον είχα και την ενέργεια να κάνω πατητή (κατά λάθος) σε μία γριά με μωβ μαλλί και να κλωτσήσω στο πουλί (επίσης κατά λάθος) έναν που πήγε να μου κάνει ανταγωνισμούς... τσου ρε λάκη γλυκουλάκη γκρ γκρ γκρ γκρ.

ενηγουέη, ας μην μακρυγορώ - αυτό το τόσο περιεκτικό και κυρίως ΛΑΚΩΝΙΚΟ ποστ ας παραμείνει περιεκτικό (γκουχ γκουχ γκουχ, ασταδγιάλα κωλόβηχα).

Το θέμα είναι ότι σήμερα, παρά το κολύμπι - ή ίσως λόγω αυτού, είμαι από το πρωί μέσα στην καλή ενέργεια. Αισθάνομαι σαν να έχει μία "φυσιολογικότητα" ξαφνικά η μέρα μου, η Δευτέρα σήμερα ρέει πολύ πιο ομαλά και φυσιολογικά. Δατ, άη λάηκ! Ε λοτ! Θα μου πεις, ακόμα είναι νωρίς, κάτσε να δούμε πως θα είσαι σε κανένα τρίωρο. Αρονό, ελπίζω για το καλύτερο...

Και σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να το καθιερώσω και να πηγαίνω για κολύμπι αντί για μετά τις 9 το βράδυ όπως το συνηθίζω τώρα, στις 8 το πρωί... Λες αυτή η καινούργια ανακάλυψη να είναι το πρώτο δώρο στον εαυτό μου για το 2009; Θα δούμε. (εσύ, τι γνώμη έχεις;).

Και να σου πω και κάτι άλλο; Ίσως τελικά ο λόγος που όλο το Σουκού ήμουν έτσι λιώμα να μην είναι η γρίππη, αλλά το ότι εδώ και 12913841746566285862952356639593653 βράδια κοιμάμαι απίστευτα αργά. Δηλαδή έλεος!

Αφού το ξέρω για τον εαυτό μου ότι δεν αντέχω καθόλου καθόλου ΚΑΘΟΛΟΥ τα ξενύχτια, γιατί δεν οργανώνομαι; Αφού το ξέρω ότι κάθε φορά που κάνω το λάθος να κοιμηθώ μετά τις 1 δεν ξεκουράζομαι, γιατί δεν προσέχω; Αν, δε, κάνω το λάθος και κοιμηθώ μετά τις 3 (όπως το έκανα και την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο) απλά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ μετά θέλω 124914958527762969620632060360307 μέρες για να συνέλθω!

Και ρε πούστη μου ενώ το ξέρω το μόντους οπεράντι μου, επιμένω να ξενυχτάω και μην προσπαθώ να κοιμηθώ πιο λογικές ώρες... δηλαδή είμαι κάγκουρας ή δεν είμαι, όχι σε ρωτώ!

(απάντηση πλήθους σέξυ βγιουερζ με ένα στόμα μία φωνή: ΕΙΣΑΙ!).

Βέβαια από την άλλη φταίει και το ότι στην Ελλάδα αν αποφασίσεις να κοιμάσαι νωρίς, χωρίς εξαιρέσεις, απλά έχεις καταστραφεί κοινωνικά φορ έβα εν έβα. Που είναι το κράτος να στηρίξει αυτόν που θέλει να κοιμάται νωρίς; Για να καταλάβεις έχουμε φτάσει πια στο σημείο να σε καλεί στο σπίτι της καθηγήτρια για φαγητό και να κάθεστε στο τραπέζι στις 11 παρά! μα είναι δυνατόν;;; καθηγήτρια; που πρέπει να ξυπνά κάθ πρωί στις 6; θα μου πεις ήταν παρασκευή και την άλλη μέρα δεν είχε να ξυπνή.... ΣΚΑΣΕ θα σου πω εγώ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 10! ούτε οι τυφλοπόντικες δεν βγαίνουν τόσο αργά!!! καταγγέλω, καταγγέλω! Αμερική και πάλι Αμερική. Να γιατί έχουν καταχτήσει τον κόσμο. Επειδή 10 και μισή είναι στο κρεβάτι τους (και επειδή έχουν και την Μπρήτνη...χεχε).

α, ενννοείται ότι κέρδισες μόλις δεσμίδα, ναι ΔΕΣΜΙΔΑ, με κουπόνια για σεξάκοι που διάβασες όλο αυτό το ποστ! χεχεχε. α, και για να μην παραπαίρνεις αέρα να σου πω ότι το έχω κάνει έντητ 5 φορές. Στην αρχική του γραφή το ΛΑΚΩΝΙΚΟ αυτό ποστ ήταν πολλά μεγαλύτερο. φακ.

26 comments:

tovenito said...

ένα καλό σεντόνι χρειάζεται πάντα. είτε για τον ύπνο, είτε για το μπλογκ. είδες; αν διαβάζω λακωνικά ποστ γίνομαι σοφότερος!
υγ. θέλω φώτο αλά φελπς που κάνει πεταλούδα στο κολυμβητήριο για να πειστώ.

xipasmenos said...

Το μόνο που μένει είναι να ξυρίσεις την προβιά σου για να αποκτήσεις ούλτρα-σούπερ-χάϊ-σπίντ......και τότε γάμα φέλπς!!!!

Φιλιά γλύκα!!!!!

κόκκινο μπαλόνι said...

Πω πω πω ένα πρόβατο-κολυμβητής!!!!
Βρε λες να είναι αυτό το πρόβλημά μου και μένα (αν και δε πάω ούτε βράδυ στο τζιμ, πόσο μάλλον το πρωί);;;
ψηφίζω πάντως να πηγαίνεις πρωί για κολύμβηση, να μας δώσεις και διεύθυνση του τζιμ, να έρθουμε για το μπιζάρισμα!
Και εγώ πάντως τώρα τελευταία που κοιμάμαι λίγο πιο κανονικές ώρες, όλο και στρώνει η ζωή μου. Μην υποψιαστώ μόνο πως γερνάω!!!!!

Anonymous said...

Πρόβατε,οι σωστές ώρες ύπνου για τον άνθρωπο είναι 10μμ-2πμ, γιατί αυτές συμπίπτουν με την έκκριση ορμονών ξεκούρασης. Γι'αυτό όταν κοιμάσαι 1πμ ξεκουράζεσαι λίγο και όταν 3μμ καθόλου.
sexy viewer

Anonymous said...

η ατακα της χρονιας!!Που είναι το κράτος να στηρίξει αυτόν που θέλει να κοιμάται νωρίς; χαχαχαχα!!εγραψες!!και μολις μου θυμισες οτι πρεπει να με θυμιθει το γυμναστηριο και συντομα.λες να ακολουθησω το φωτεινο σου παραδειγμα????

bunnysuicides said...

πρόσεχε μη βαρύνει η προβιά κ πας κατευθείαν στον πάτο. έχεις τσαντίσει κ τη γιαγιά κ τώρα ποιός θα σου δώσει το φιλί της ζωής?

κ εγώ το σ/κ ήμουν ζωντανός νεκρός, όμως έτρεχα σ υ ν έ χ ε ι α ρε πούστη μου, κ είχα τα πιο αντιαρρωστικά πράγματα που θα μπορούσαν να τύχουν, μέχρι κ στην πορεία για τους παλαιστήνιους πήγα.. το βράδι ροχάλιζα σαν ερπυστριοφόρο(?)!

πάρε σεντόνι σχόλιο, για να μάθεις να μας ταλαιπωρείς βραδιάτικο. κ δεν τελείωσα, πισίνα ο τρέντι ο κόσμος πηγαίνει ***το πρωί*** όλοι το ξέρουμε αυτό.

τέλος :)

Lina said...

το πρωί νομιζω κι εγω ότι μπορεί να σου φτιαξει τη μερα εντελώς.

εγώ το νιωθω ότι λειτουργώ καλύτερα το πρωί, το μυαλο μου εχει τελειως διαφορειτκή οπτική. Και κάποια περιοδο που μπηκε ενας εξωγήινος μεσα μου και με οδηγουσε πρωί πρωί στο γυμναστηριο, πραγματικά ε΄φτιαχνε όλη η μέρα μου.

μετά κάτι ε΄παθε και β΄γηκε παο μεσα μου... δεν ξέρω γιατί.

ProFyLaKtiKo said...

η μανιοκατάθλιψη έχει επηρεάσει και το βλόγκι σου? γιατί μου βγάζει κάτι τετραγωνάκια. τι του(σου) έκανες?

Flonsavardu said...

θα ξεκινήσω καταρχάς λέγοντας σου πως αυτό που έκανες ήταν μανιακό, σκέτο, τελεία. αλλά από πείρα στην αυπνία δίχως λόγο, θα επιβραβεύσω. η αλήθεια είναι πως αν ξυπνήσεις, δεν ξανακοιμάσαι, ο ίδιος ο μορφέας να έρθει και να σε κοιμήσει με σεξάκοι.

Flonsavardu said...

ααααα! και επίσης i can't believe ότι λες αρονό! εγώ λέω αντονό! λες να το αλλάξω σε αρονό; γιατί δεν με καταλαβαίνει κανείς έτσι.

Ναυτίλος said...

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Έτσι και ξυπνήσω κάνα τρίωρο-δίωρο πριν την ώρα της αφύπνισης, μετά δεν μου κολλάει ύπνος με τίποτα. Ακριβώς γιατί αγχώνομαι πως ΑΝ δεν κοιμηθώ τις δύο ώρες μετά θά ’μια χάλια όλη μέρα και θα έχω βαρύ κεφάλι. Κι’ όταν αγχώνομαι, μυρίζω, και όταν μυρίζω, τσατίζομαι, και όταν τσατίζομαι, δεν μου κολλάει ύπνος. Και επιδή δεν μου κολλάει ύπνος, αγχώνομαι... Και δεν έχω το γνωστό αποσμητικό της διαφήμισης για να σπάσω τον φαύλο κύκλο.

Τουλάχιστον εσύ, βρήκες τρόπο και το έλυσες κάπως το πρόβλημα.

Υ.Γ.: Αναμένω ανάρτηση της φωτογραφίας σου με το σέξι speedo στην πισίνα (ας είναι και ακέφαλη) LOL

:-P

Anonymous said...

πάει πέρασε το γουίκεντ! το ψυγείο του γραφείου σας θα μας δώσει νέες αποκαλύψεις αυτή την εβδομάδα! :)

aura voluptas said...

Πολύ θα ήθελα να τα καταφέρεις αλλά αν δεν το έχεις καταλάβει έχει ξεκινήσει ο Ανάδρομος ( !!! ) ο γνωστός και χμ ... χμ ... δεν ξέρω ...

Με τις ώρες ύπνου παλεύω μήνες τώρα . Κοιμάμαι όποτε νυστάξω ( δυστυχώς αργά ) . Αν όμως εσύ μπορέσεις ... υπάρχει ελπίδα !!! Μαζί σου !

PN said...

O gsus και η μάνα του πολυλογία σε αυτό το Post. Μεταξύ μας, όμως, εμένα μου άρεσε. Χαχαχαχα!!! Ειδικά εκεί με τη παρομοίωση ύπνου με γκομενάκι στο σεξ...πέθανα στα γέλια...χαχαχαχα!!!! Είσαι μπροστά φίλε Πρόβατε. Τα έχουμε πει αυτά και καλό είναι να μην επαναλαμβανόμαστε γιατί θα μας πάρεις και θάρρος και δεν θα μοιράζεις κουπόνια πια!!! Χαχαχαχαχα!!!

Tanila said...

Καλά, πανε στο (Σέρλοκ) Χoλμς γριές με μωβ μαλλί;


















Α εγώ ήμουνα.

Anonymous said...

πάντα το'ξερα ότι δεν θα άντεχες να μη με προσφωνήσεις μέσα από τον τίτλο ενός πόστ σου:) και όχι, δεν με λένε καλημέρα :D

καλημέρα προβατένιε :)

Provato said...

tovenito, υπόσχομαι την φωτό. αν και δεν κάνω πεταλούδα, είμαι του ελέυθερου! χεχε ζήτω τα σεντόνια!

ξιαπσμένε λατρεμένε άσε κάτω την προβιά μου λολ. μου αρέσει όπως είναι! xxxxxx

κόκκινο μπαλόνι, θέλω μπιζάρισμα! ναι, ναι, καλά το έθεσες, με τον καλό ύπνο στρώνει η ζωή σου. μπεε

σέξυ βγιούερ σ' αγαπώ. θέ μου οι επιστήμονες είναι τόσο σέξυ. χεχε

γκάηντλάην ρητορικό το ερώτημα, ΦΥΣΙΚΑ και να ακολουθήσεις το φωτεινό μου παράδειγμα. και να μας κηπ απντέητηντ! μπεε

Provato said...

κούνελε, στιφάδο! που θα μου πεις ότι η προβιά μου βαραίνει!!!! έλεος, δεν υπάρχει πιο ανάλαφρο πράγμα, είναι σαν κομμάτι σύννεφο!

Λινίδιο λες να με εγκαταλείψει και μένα ο εξωγήινός μου λολ! ...δεν πειράζει, έστω και 2 φορές τη βδομάδα να καταφέρνω να πηγαίνω πρωί, θα το θεωρήσω νίκη. φιλί δασκάλα του σεξάκοι!

προφ μας ζηλεύουν και δεν μας αφήνουν να διαβάσεις το πρόβατό σου το αγαπημένο λολ xxxx

flo αρονό είναι χίλιες φορές πιο πρακτικό από αντονό, τράστ μη έχω τεστάρει και τα δύο.

ναυτίλε αγαπημένε υπόσχομαι σπηντοφωτό, αν και δεν θα την βρεις καθόλου σέξοι λολ. μπεεε φιλιά!

Provato said...

τσιτσιπιρού μην ξεχνάς και κάτι ακόμα, ότι αν είχανε φωνή οι γκαρσονιέρες θα πέφτανε καμένες όλες οι βέρες. λολ

ώρα, το έχω καταλάβει λέει... άλλα ότι και να λες, δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια, θα το κρατήσω όσο μπορώ το πρωινό μου. μπεε

vk και που τα έχεις τα κουπονάκια, σάμπως και τα εξαργυρώνεις??? οπότε και να στα κόψω... σνιφ.

τανίλα δεν ήσουν εσύ, αυτή που κλώτσησα ήταν πιο μικρή από σένα πολύ, 90 ετών μόλις είχε κλείσει. φιλιά όμορφο κορίτσι, ελπίζω να είσαι καλά, σε σκέφτομαι!

επιδέμιε καλημέρα! στο τσακ το γλυτώσαμε το συναντησάκι χεχε, ελπίζω να τα καταφέρουμε την άλλη φορά! μπεε

Anonymous said...

Καλά δεν το ξέρες? Το πρωινό ξύπνημα είναι το καλύτερο. Προϋποθέτει, όμως, νωρίς ύπνο. Εγώ γουστάρω και σηκώνομαι από τις 6.30 κάθε πρωί και ας δουλέυω στις 9.00. Με πλυσίματα, ξυρίσματα, ντυσίματα, κλπ κλπ θέλω μία ώρα γεμάτη. Άσε που το δέσιμο της γραβάτας μου παίρνει ακόμα κάνα τέταρτο. Αλλά να πάω στο γυμναστήριο τέτοια ώρα δεν παίζει με τίποτα. Το βραδάκι με όλο τό υπόλοιπο εργαζόμενο προλεταριάτο (κατάλαβες, βέβαια, ότι δεν πάμε στο ίδιο γυμναστήριο).

Provato said...

drF το θέμα τελικά φαίνεται ότι είναι να κοιμηθεί κανείς κοντά στις 12, όσο είναι δυνατόν, που δεν το λες και ΤΟΣΟ νωρίς.

αυτό πάλι με την γραβάτα που θες ένα τέταρτο, πρέπει κάπως να το λύσουμε. βρες ένα παλληκαράκι επιδέξιο να σε φροντίζει... μπεε

(α, και γω προλεταριάτο είμαι, μην νομίζεις... λολ)

PN said...

Χαχαχαχα!!! Respect ρε πρόβατε...απλά respect!!!! Μην τα κόψεις. Που ξέρεις; Μπορεί να πάνε αναδρομικά!!! Χαχαχαχαχα!!!!

φάβα said...

thelw k alloooooo!!!!!

Α, μπα? said...

1800 MΕΤΡΑ? ΜΑ ΤΙ ΘΗΡΙΟ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?

Dr_MAD said...

το πρωινό το συνεχίζεις?

*στά 'λεγα!

Provato said...

vk τα κουπονάκι δεν έχουν ημερομηνία λήξης γουώρη νοτ.

φάβα κι άλλο από τι; εε;

α μπα, μην φανταστείς, δεν τα κάνω σερί, κάνω πρώτα 800 μετά 2 400άρια και μετά ένα πολύ γρήγορο 200άρι. οπότε αυτό είναι πιο βατό λολ

όχι, μαντ, απλά πίνω ένα ποτήρι γάλα μετά το κολύμπι. Αλλά μου αρκεί. Μωρέ με ρίχνει το περισσότερο φαγητό, με κουράζει. μπεεε ποια μου έλεγες μπάδεγουέη;