Wednesday, February 04, 2009

μετάνιωσα

θυμάσαι πριν από μερικές μέρες που σου είχα γράψει ότι είχα εγκαταλείψει έναν που είχε κλειστεί στο ασανσέρ για να μην αργήσω και χάσω τις διαφημίσεις και τα τρέηλερ στο σινεμά;

Φυσικά και θυμάσαι, δεν έχεις αλτσχάημερ!

Σήμερα το πρωί έμαθα τις συνέπειες της κίνησης μου και είναι πραγματικά τραγικές.

Έχω φρικάρει... εντελώς.

Βλέπεις, ο άνθρωπος που άφησα κλεισμένος στο ασανσέρ χρειάστηκε να περιμένει σχεδόν 2 ώρες μέχρι να τον βρει κάποιος και να ειδοποιήσει για να τον απεγκλωβίσουν. Και αυτό είχε μία σειρά από φρικτά αποτελέσματα.

Ο άνθρωπος βλέπεις εκείνη την στιγμή ανέβαινε στον 7 όροφο της πολυκατοικίας για να δει την μαμά του. Η μαμά του ήταν ετοιμοθάνατη από βαριάς μορφή σύφιλη και θα ξεψύχαγε από λεπτό σε λεπτό. Η καθυστέρηση είχε σαν αποτέλεσμα να μην δει για τελευταία φορά και να μην αποχαιρετήσει τον γιο της. Εξ αιτίας μου πέθανε πληγωμένη και πιστεύοντας ότι ο γιος της προτίμησε να πάει για μπύρες αντί να της κλείσει τα μάτια.

Εν τω μεταξύ, στο διαμέρισμα ήταν η σακαφιόρα αδελφή του αποκλεισμένου που βρήκε την ευκαιρία να επηρρεάσει αρνητικά την μητέρα της κατά του αδελφού. Έτσι ο άθρωπας όχι μόνο έμεινε μέσα στο ασανσέρ αλλά επιπλέον έχασε και την ευκαιρία να γίνει πλούσιος πλούσιος πλούσιος. Όλη την περιουσία της γριάς την έφαγε η κόρη.... Εξαιτίας μου έγινε μία τρελή αδικία εις βάρος ενός ανθρώπου.

Όταν τελικά κατάφερε ο άμοιρος και αλί αλί και τριςΆλή να απεγκλωβιστεί, και αφού ξέμπλεξε με το θέμα του θανάτου της μάνας του, πήρε το δρόμο να πάει στο σαββατιάτικο ραντεβού του. Λόγω της καθυστέρησης της τεράστιας που του είχα προκαλέσει έτρεχε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ατύχημα με τραγικές συνέπειες. Ένα διπλό λεωφορείο, σχολικό νυχτερινού νηπιαγωγείου, ντελαπάρισε και σκοτώθηκαν 87 παιδάκια και δύο δασκάλες συνοδοί και ο οδηγός. Εξαιτίας μου ξεκληρίστηκαν τόσες οικογένειες.

Μία από τις μάνες των νεκρών παιδιών φλιπαρε τόσο άσχημα όταν το έμαθε, ώστε άρχισε να δέρνει την Μιμή Ντενίση ανεξέλεγκτα. Βλέπεις όταν ειδοποίησαν την γυναίκα βρισκόταν στο θέατρο Ηλήθια όπου παίζεται το τελευταίο έργο της Μιμής. Εξαιτίας μου έφαγε τρελό βρωμόξυλο η Μιμή. νάου δάτ'ς ρήλη άγκλη.

Ο άντρας αυτηνής που έδειρε την Ντενίση ήταν αρχηγός μίας οικολογικής οργάνωσης που προστατεύει τα δάση του Αμαζονίου. Με το που έγινε το όλο σκηνικό βρέθηκε σε στιγμή αδυναμίας ψυχικής και δέχτηκε να δωροδοκηθεί από μία μεγάλη εταιρία γκαζόν ώστε να αποσύρρει τις αντιρρήσεις του στο να γίνει γκαζόν ο τελευταίος πνεύμονας της γης. Εξαιτίας μου καταστρέφεται το περιβάλλον.

Ο Τζώρτζογλου που ήταν παρόν στον ξυλοδαρμό της Ντενίση, φρίκαρε και είπε ότι δεν θέλει να έχει σχέση με έναν χώρο γίνονται τέτοια πράγματα. Εγκατέλειψε το θέατρο οριστικά. Εξαιτίας μου έχασε ο πολιτισμός στην χώρα μας ένα μεγάλο κεφάλαιο.

εν τω μεταξύ θυμάσαι την αδελφή του τύπου που είχε αποκλειστεί η οποία του έφαγε όλη την περιουσία; (δες αρχή ποστ). Αυτή λοιπόν είχε ένα γιο ναρκωμανή ο οποίος πήρε τα λεφτά και πήγε και πήρε ένα τόνο άσπρη με αποτέλεσμα να πεθάνει από όβεντόουζ. Εξαιτίας μου ένας νέος αυτοκτόνησε και βρήκαν την καρδιά του μέσα σε ένα βάζο με σαπισμένα όνειρα.

Αυτός ο νέος είχε μία γκόμενα που δούλευε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Αυτή μόλις έμαθε ότι της πέθανε το αγόρι της φρίκαρε πήρε ένα σφυρί και άρχισε να κοπανάει τον Ερμή του Πραξιτέλη και τον έφηβο των Αντικυθήρων αλλά και μερικά ακόμα πολύτιμα εκθέματα τα οποία διαλύθηκαν εντελώς. Εξαιτίας μου καταστράφηκε ένα σημαντικό κομμάτι της κληρονομίας μας της πολιτιστικής.

Φυσικά την συνέλαβαν και την σκότωσαν - ο πατέρας της φρίκαρε με την άδικη κοινωνία που δολοφόνησε μία νέα κοπέλα δημόσιο υπάλληλο και έριξε δηλητήριο στον Μόρνο το οποίο αυτή την στιγμή που μιλάμε έρχεται από τους σωλήνες της ύδρευσης να σου κάψει για πάντα τα σωθικά.

γάμησε τα μαλάκα. την πούτσισα . ευτυχώς που δεν το ξέρει κανείς το όλο σκηνικό.

16 comments:

Anonymous said...

pethaino otan afineis ton eauto sou toso poli eleuthero kai grafeis horis na eheis sto mialo sou ti akrivos theleis na grapseis kai pou na kataliksis. thelo kai alles soureales!!!!!!!!

Anonymous said...

καλά στην αρχή νομιζα οτι τα έλεγες σοβαρά !!!αλλα αμα συνέπεια του εγκλεισμού ήταν να παρατήσει η Ντενίση το θέατρο τοτε έχεις εξιλεωθεί για τη πράξη σου.

fevis said...

Είναι σχεδόν τρομακτικό... Η φαντασία σου ξεπερνά την γαϊδουριά σου....:-))))
(Μα να αφήσεις έναν ανθρωπάκο κλεισμένο στο ασανσέρ για να μην χάσεις την ταινία.. Γαϊδούρι, ε γαϊδούρι!!!)

Anonymous said...

ο ερμης του πραξιτελη είναι στο μουσειο της ολυμπιας γλυκούλι

Nikos said...

χαχαχα τέλεια η διόρθωση χαχαχαχα τί είπε το άτομο για τον ερμή!

γιατί όποτε έχω εξεταστικη νυστάζω 6 ώρες αφού ξυπνήσω;

Lina said...

τουλαχιστον κανε δωρεα κουπονια για σεκσάκοι!!!


ρε συ, αυτος ο σκυλουλινος μοιαζει μ ενα μολοσάκι που ειχα κάποτε!! =)

Soraya said...

το κόνσεπτ μου θύμησε λίγο δα κιούριους κέις οφ μπέντζαμιν μπάττον αλλά ομολογουμένως ξεκαρδίστικα!χαχαχ...λολινγκκκκκ

Leni said...

Butterfly effect!

Anonymous said...

senario Almodovar!!!! super!

κόκκινο μπαλόνι said...

πες μας τι πίνεις....
εσύ και δε μας δίνεις....

Tanila said...

"βάζο με σαπισμένα όνειρα";

Αν δε το έγραφες αυτό μπορεί και να την πίστευα την ιστορία. Αλλά "βάζο με σαπισμένα όνειρα";
"ΒΑΖΟ ΜΕ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ";;;
Τι άθλιο δακρύβρεχτο κλισέ!!!

Anonymous said...

pwpw..... pws koitaei (kai mas) ayth h skyla poy (dikaiws) se efage !!!!

brrrrrrrrrr !!!!

Anonymous said...

eides ti kala pou apexonopoihthikes?? sovara to lew.
leitoyrgei to grapsimo telika.

Provato said...

anonymous 03:37:00 πως να μην πεθαίνεις, εδώ πεθαίνω εγώ σχεδόν.... από χαζομάρα λολ

γκάηντ λάην έτσι είναι το καλό γράψιμο. πειστικό. χεχεχε

ρε φέβις τι γαιδούρι γαμώτο σου. πρόβατο λέμε είμαι λολ φιλιά σε πεθύμησα, τα γραψίματά σου.

ανώριμοθς είσαι τενεκές και δεν ξέρεις από επικοινωνία. τον φέρανε αθήνα για τα εγκαίνια του μουσείου ακροπόλεως χαζοβιόλη.

μρ φ επειδή είσαι κοιμίσης.

Provato said...

λίνα και εγώ αυτό σκέφτηκα. θα χαρίσω κουπόνια σε μία ομάδα πόλο... στηρίζω τον αθλητισμό.

βιβί από μένα το πήραν για την ταινία... λολ

λένι πρόβατο εφέκτ.

ανώνυμε 09:51:00 είδες ο κερατάς πως με κλέβει....

κόκκινο μπαλόνι πίνω χυμό έλλη κοκκίνου, χεχε, τι σχέση έχεις μαζί της εσύ αλήθεια ως κόκκινο μπαλόνι?

Provato said...

τανίλα ερμ... ερμ... βασικά γι αυτό το χρησιμοποίησα ως κλείσιμο ματιού. αλλά στην ηλικία σου που να μείνει κουράγιο να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου.... λολ

ανώνυμε 12:42:00 σκυλί μαύρο που μας έφαγε που λένε...

ανώνυμε 12:44:00 πες μου κάτι που δεν ξέρω.....