Tuesday, February 03, 2009

Άκουσε ανώνυμε!

Ο ανώνυμος είναι εκνευριστικός... πολύ.

Πίσω από αυτόν τον μικρό βομβιστή του κόμεντ κρύβονται διάφορα δραματάκια:

"φίλοι" που δεν μπορούν να σου πουν κατά πρόσωπο ότι δεν σε γουστάρουν, ότι έκανες κάτι και τους εκνεύρισες

υποκριτές που αποσυμπιέζονται

φρικαρισμένα τρανςτζεντέρια που απλά έκανες το απλό και τίμιο πράγμα να τους πληροφορήσεις ότι δεν θέλεις άλλους νέους φίλους

"ανταγωνιστές του μπλόγκιν" που ζηλεύουν

αδελφές και παλληκάρια που σπάνε πλάκα

πρώην συνεργάτες που βρίσκουν ανοιχτές πόρτες να σε προβοκάρουν,

και χιλιάδες ακόμα περιπτώσεις.

Αλλά υπάρχει και μία κατηγορία ανώνυμων που πολύ την αγαπώ.

Είναι τυχαίοι διαβάτες του internet, που πέφτουν τυχαία στο πρόβατο. Δεν έχουν νήκνέημζ, δεν είναι ρέτζηστέρντ στο Γκούγκλ, στο γουώρντπρέσ, στο χουότεβα...

Απλά με μία υπεργλυκυτάτη κίνηση αυθορμητισμού πάτανε το κουμπί "σχολίασε" και γράφουν την δική τους αντίδραση σε αυτό που έγραψες!

Νάου, χάου κουλ ηζ δατ! Πόσο φοβερό και ρησπέκτ ρησπέκτ εντατίκ βρίσκω ο άλλος να σπαταλάει το χρόνο του για να σου πει μία γνώμη!

Τις περισσότερες φορές η αντίδραση είναι θετική, (ναι ξέρω, ψων ψων εντατίκ) και αυτό είναι σούπερ κουλ εν όσομ! Τοταλη όσομ.

Ντάξει, όσο και να είναι κοινωνικά υποχρεωτικό να κάνουμε όλοι ξαφνικά τους ψευτοσεμνούς, είναι τέλειο να ανταποκρίνεται κάποιος θετικά σε κάτι που έχεις σκεφτεί, να σου λέει "μλκ είσαι μέσα στο μυαλό μου, έχεις δίκιο, τι δίκιο, ΤΡΙΚΙΟ, ΤΕΤΡΑΚΙΟ, ΠΕΝΤΑΚΙΟ!".

Επίσης σούπερ τέλειο είναι να σου λένε (σου θυμίζω ότι για λίγο είμαστε εκτός της ζώνης της ψευτοσεμνότητας) και "αχ ρε πρόβατο, σε διαβάζω και μου φτιάχνεις το κέφι, πόσο γελάω χαρωπά με τα γραπτά σου και είμαι και μονάρχιδος και πραγματικά έχω ανάγκη λίγη παρηγόρια".

Ευλόγ ευλόγ γεν εντατίκ, το ξέρω, αλλά η ειλικρίνια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Εξάλλου δεν είναι ψωνίστικο αυτό που λέω, αν ήταν ψωνίστικο τα εκατομμύρια ανθρώπων που αγόρασαν το σιντή μου, που ψάχνει τα σκουπίδια μου για να βρει ένα σουβενίρ και με λατρεύει γενικότερα, θα μου το είχε πει.

Το ίδιο όμως ωραίο και ενδιαφέρον είναι και εκείνοι που ανώνυμα σε "αδειάζουν". Και αυτό διότι σε αδειάζουν όχι επειδή δεν γουστάρουν εσένα και ψάχνουν αφορμή να σου την πούνε, ή επειδή "ζήλεψαν" τόσο πολύ αυτό που έγραψες ώστε να πρέπει να σου ρίξουν την προσβολιά, αλλά επειδή απλά, άκουσον άκουσον, δεν συμφωνούν με την άποψη που έχεις!!!!

Και όμως ρε πούστη μου υπάρχει και αυτό. Να μην έχει ο άλλος θέματα με κάτι που είσαι, κάνεις, μοιάζεις, αλλά να εξετάζει πέρα από προκαταλήψεις την ίδια την άποψη, την οπτική γωνία, τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα... Όχι, δεν μπορείς παρά να το παραδεχτείς, είναι πολύ χρήσιμο αυτό.

Για αυτό σου λέω, τους αγαπάω τους ανώνυμούς μου. Σαν το άτακτο παιδί του σχολείου, που ήταν απρόβλεπτο αλλά και νοστίμευε την μέρα, έτσι και αυτοί, στο κουνάνε λίγο το μυαλό, σου ανοίγουν, καμία φορά με το κακό, ένα παράθυρο που δεν ήξερες ότι υπήρχε (εντάξει, ξεσκίστηκα στην κλισέ μεταφορά στην τελευταία πρόταση, σάμπαντη σουτ μη, έλεος!).

Και σου πετάνε και μικρά πολύτιμα βομβάκια γεμάτα έμπνευση.

Γι' αυτό σου λέω: Να τον αγαπάς τον ανώνυμο. Και να τον προσέχεις. Τα λάθη του να αντέχεις. Να νοιάζεσαι για αυτόν. Να τον αγαπάς! Και να τον προσέχεις...

Πι Ες 1: Μην λυσσιάξετε τώρα κάριες με τα ανώνυμα! Εννοείται ότι υπάρχει και μία επίβλεψη... ναι, να επιτρέπουμε στους ανώνυμους να εκφραστούν αλλά ενίοτε πέφτουν και τα διακριτικά, σιωπηλά σβησίματα, είπαμε να το κάνουμε σπάηση αλλά μην το γαμήσουμε εντελώς, να τρώγεται λίγο.

Πι Ες 2: Μετά από 4 χρόνια στα μπλόγκζ διακρίνω με απίστευτη ευκολία ποια σχόλια υποτίθεται για μπράβο είναι στην πραγματικότητα γεμάτα ζήλια και φθόνο. Σόρη, αλλά άη ντου. Δεν ξέρω τι περίεργη ικανότητα είναι αυτή, αλλά την σακαφιορέτ των σχολίων που την ώρα που σου γράφει σχόλιο "μεγάλε είσαι θεός", την ίδια στιγμή κλαίει από ζήλια και κάνει βουντού στο υπόγειου του σπιτιού της να σου καεί το μπλόγκ την αντιλαμβάνομαι με τα χίλια! Τι σταδγιάλα, έχουν ειδική γραμματοσειρά;... Ενηγουέη, δεν με πειράζει (και τόσο), απλά στο λέω για να ξέρεις αν είσαι από αυτές ότι σε έχω πιάσει... χιχιχι σόρη!

Πι Ες 3: και ναι... τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε στον χώρο της ψευτοσεμνότητας.

42 comments:

tovenito said...
This comment has been removed by the author.
tovenito said...

την άποψή μου για τα ανώνυμα σχόλια ίσως να τη θυμάσαι. και τους λόγους απενεργοποίησης τους. τα πραγματικά αξιόλογα ανώνυμα είναι μία στο τόσο. και δεν αξίζει να ανεχτείς τις πρώτες αρνητικές συνέπειες που αναφέρεις για να ξερνάει ο άλλος τα κόμπλεξ του. η προστασία της ψυχικής σου ηρεμίας είναι πολυτιμότερη από την ασυδοσία και τη χυδαιότητα που προσφέρει ένα ανώνυμο σχόλιο στο όνομα μιας όψιμης ελευθερίας λόγου.
μπορείς να ανταλλάξεις επιχειρήματα, επώνυμα, ήρεμα, με το όνομα του μπλογκ σου και να διαφωνήσεις με επιχείρηματα. κανείς λογικός άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα με αυτό.
εκείνο που με ενοχλεί είναι το δημόσιο ξεκατίνιασμα είτε ανώνυμο είτε επώνυμο.ο καθένας επιλέγει ποιο δρόμο ακολουθεί..
γενικά πάντως δεν συμφωνώ με αυτή την ωδή στο ανώνυμο σχόλιο καθώς όλα αυτά τα θετικά που λες μπορεί να τα κάνουν και επώνυμοι (όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό, καθώς ακόμα και νικνέιμ ανώνυμος είσαι, αλλά αν το σκεφτείς δεν είναι τόσο ίδιο, καθώς αφήνιντας την ηλεκτρονική υπογραφή σου μπορούν να σε βρουν όλοι)

Dr_MAD said...

μεγάλε είσαι ΘΕΟΣ!

*provatoz rulez anywayz
**αντε πες με και ζηλόφθονα τώρα!!!

apparos said...

Με πρόλαβε ο τρελογιατρός οπότε πάω στο plan b (πλαν μπη για να μιλάμε σωστά αγγλικά)

[sign out στο google account και:]

Να σου καεί το blog!

Με αγάπη,
"ανταγωνιστής του μπλόγκιν" που ζηλεύει

[Το μόνο αρνητικό δεν θα παίρνω τα επόμενα σχόλια στο email, γρρρρ]

[edit]Γ@μότω δεν πέτυχε το sign-out. Ρεζίλη γίναμε, δεν πειράζει τουλάχιστο θα ενημερώνομαι για τα σχόλια!![/edit]

bunnysuicides said...

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??????????????
ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?
χίλια συγγνώμη πρόβατε, νόμιζα πως ήμουν στον κάδο της άντζελας δημητρίου. ξέρει κανείς πού μένει η λαίδη?

Lina said...

για τους παπαρες που εοχυν λινκ μονο και μονο για ηλίθια σ΄χολια τι ε΄χεις να πεις; Που δεν εχουν μπλογκ αλλά έχουν λινκ για να μην απορριφθουν τα βλαμμένα σχόλιά τους.

jg said...

agapaw anwnymous! emena o dikos mou mou eipe na paw gia eksorkismo! yay!

Anonymous said...

Epitelous kapios anagnorizi tin aksia mou :)

Anonymous said...

Ευχαριστω αρνακι ασπρο και παχυ της μανας σου καμαρι! Δεν ειμαι blogger, δεν εχω λογαριασμους σε google κλπ. ειμαι anonymous [και μου αρεσει προς το παρον..]

Anonymous said...

τοτε τι ασχολησε με τα τρανστζερια ρε καραφλα και γιατι αφηνεις ανωνυμα σχολια στο μπλοκ μου?


Αντε και ια σου αφιερωσω την επομενη αναρτηση!

"πως να μην καταντησετε γεματη καραφλη και απαρτη αδερφη"

Anonymous said...

Ego eimai allos anonymos kai tha xanapo ayto pou exo ..xanapei

ANNA ZOUME GIA NA S'AKOUME !!

Eyxaristo

Anonymous said...

i katigoria ekpatrismenos prasinomatis foititis, an den exei account, pos exasfalizei sex coupon ??

p.s.
persi pou se anakalipsa en to meso tis esxatis exetastikis mou kai diavasa ola ta posts apnefsti sto tsak perasa to ptixio

e den axizo afenos coupon gia to graduation
k afeterou spank/slapping pou de diavaza mono poiniko ??

Tanila said...

Ρε ψωνισμένο νούμερο, οι περισσότεροι ανώνυμοί σου είμαι εγώ που με πληρώνεις 300 ευρά το μήνα και οι υπόλοιποι είσαι εσύ.
Θέλω αύξηση.

Anonymous said...

An to skefteis apo thn anapodi omws oi anwnimia stis meres mas einai endixei anwterothtas....afou oloi (ma Oloi) exoun ta 15 min dimosiotitas tous...Apo thn alli thelei Arh...a gia na les thn gnwmh sou epwnima

Anonymous said...

ADDICTIVE!

Anonymous said...

ego provatouko mou se diavazo panta alla otan vazo nick name de mou kataxorei ta sxolia mou..
opote sou afino ta comments mou k vazo panta to onoma mou..
filia...

Eleni!

Anonymous said...

Ksexases kai mia alli katigoria anwnymwn. Ekeinous pou anakalypsan ton pragmatiko sou xaraktira kai eksafanistikan trexontas, to xeis mathei pia to ergaki den tha eprepe na sou kanei entypwsi.

Δεν ξέρω τι περίεργη ικανότητα είναι αυτή, αλλά την σακαφιορέτ των σχολίων που την ώρα που σου γράφει σχόλιο "μεγάλε είσαι θεός", την ίδια στιγμή κλαίει από ζήλια και κάνει βουντού στο υπόγειου του σπιτιού της να σου καεί το μπλόγκ την αντιλαμβάνομαι με τα χίλια!

Auto glyke mou to kaneis mono esy pou thysiazeis kathe ixnos ithikis sou gia 3 comments parapanw kai min nomizeis pws den ginetai antilipto apo tous ypoloipous. Wraia isorropimeni symperifora. Synexise etsi

PN said...

Λοιπόν...άκου πρόβατε, γιατί είμαι και στο τρέξιμο και σε διάβασα γλήγορα....χαχαχαχα!!!

Εγώ γενικά δεν έχω ανώνυμα σχόλια. Τις προάλλες όμως είχα το πρώτο σοβαρό ανώνυμο σχόλιο σε ένα post που είχα κάνει για την Βίσση...κουλό εεε;;;;....Λοιπόν άκου να δεις. Το σχόλιο ήταν λιτό και απέριττο, τύπου "απαίσια είναι". Φίλε το εκτίμησα πολύ αυτό το σχόλιο! Ήταν ένας άγνωστος που διάβασε το τσαρδί μου και αποφάσισε να μου αφήσει δυο λέξεις. How cool is that, που λες και εσύ!!!!

Respect λοιπόν τον ανώνυμο σχολιαστή. Βέβαια...όσοι έχουμε profile δεν είναι ανάγκη να βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα. Έλεος...λίγη αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Εγώ πάντως Προβατέ μου, αν έχω να σε κράξω για ένα κείμενο σου το κάνω...και το έχω κάνει στο παρελθόν...αλλά παραθέτω τη γνώμη μου...και αυτό κακό δεν είναι σε καμιά περίπτωση.

Τις καλημέρες μου...ααααα...χάρηκα που σε είδα από κοντά έστω και τυχαία...χαχαχαχα!!!

κόκκινο μπαλόνι said...

Είναι ιδέα μου ή αυτό το ποστ έχει περισσότερα ανώνυμα σχόλια;;;
Όπως και να έχει, τα ανώνυμα σχόλια είναι δείγμα επιτυχημένου βλογερ, πρόβατε.Οντως, κάποιος έδωσε λίγο από το χρόνο του για να σου γράψει κάτι, έστω κι αν αυτό το κάτι είναι κάτι κακιασμένο.
τσίαρσζ

Provato said...

tovenako γενικά μιλώντας έχω πολύ μεγάλύτερα προβλήματα για να μου επηρρεάσει την ψυχική μου ηρεμία ένα ανώνυμο σχόλιο. Ή ίσως απλά να έχω μεγαλύτερη βεβαιότητα για αυτό που είμαι, και αποδοχή.ένηγουέη, ο καθένας όπως του αρέσει, φιλιά!

μάντ είσαι τρελό αγόρι! χχεχε

άππαρε μ' αγαπούσες θυμάμαι μία φορά, μα τώρα ερημία! λολ

κούνελε σ' αγαπώ, πήρηοντ! έχεις και το δώρο σου να λαμβάνεις!

λίνα και αυτούς τους αγαπώ λολ

Provato said...

pov we are soooooo alike! yay!!!

anonyme 12:01:00 ε μα καιρός ήταν κι εσύ να αναγνωριστείς!

ανώνυμε 12:21:00 χαρά μου! μπεε

ανώνυμη 01:35:00, μην ανησυχείς και δεν μασάω καθόλου. όσο και να χτυπιέσαι δεν υπάρχει περίπτωση να σε διαβάσω, σόρη γλυκιά μου, ήτ μάη ντάστ!

ανώνυμε 01:56:00 ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΛΚ! χεχεχεχεχε

Provato said...

ανώνυμε 06:01:00 μανάβης, μ' ανάβεις πολύ χεχεχε - και σπανκ αξίζεις και κουπόνια και πολλά μπράβο για την υπομονή σου μπεεευχαριστώ χεχεχε

τανίλα παπάρια θα πάρεις. η συμφωνία ήταν να μην το πεις πουθενά! ασταδγιάλα.

γιάννη πέυκη σωστός!!!

ανώνυμε 10:38:00 ...to love!

Provato said...

eleni filia, μην με ανακατεύεις με ταχνολογικά είμαι μικρό βλαχάκι, λολ

ανώνυμε 12:17:00 σου θυμίζω το παλιό κλασικό "βλέπουμε τον κόσμο όπως είμαστε, όχι όπως είναι...". άν σε αυτό προσθέσεις και την βλακεία που σε δέρνει, γάμησέ ταααααα! πάντως, είναι απλή ψυχολογική αλήθεια. αν πραγματικά δεν με εκτικούσες έστω και λίγο, δεν θα έμπαινες στον κόπο να μου την πεις, απλά δεν θα σου προκαλούσα κανένα αίσθηαμα. αλλά είπαμε, άμα είσαι βλάκας, νομίζεις ότι είναι βλάκας και ο άλλος... λολ

VK σωστός! κι εγώ χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε, έστω και αργά! μπεεε

κόκκινο μπαλόνι τσίαρζ - ε ναι ρε, το περίμενα ότι θα σκάσει κυματάκι, όποιος σπέρνει άνεμο θερίζει θύελλα που λέει και η Μαρινέλλα, λολ φιλιά μπε

Provato said...

πάντως χωρίς πλάκα είμαστε τρελό παρεάκι και σούπερ κουλ. χάου κουλ ηζ δατ που λένε!

λαβ γιου γκάηζ εν γκέρλζ! γιου ρόκ!

χιχιχι ψων ψων εντατίκ ευλόγκ γεν εντατίκ

Tanila said...

γκρρρρρ
α χασου σιχαμενο
που πας και μοιραζεις κουπονια για σεκσακι ενω δε κανεις σεκς

Provato said...

το ότι δεν κάνω σεξ ΜΕ ΣΕΝΑ παρά τις ικεσίες και τα παρακάλια σου - σουρομαδιέσαι και κλαις κάτω από το ρετιρέ μου- δεν συνεπάγεται ότι δεν κάνω σεξ γενικά!

σύνελθε!

(αλήθεια, που το έμαθες;)

Anonymous said...

nai nai pali se sena to gyrises, ESY ESY ESY kai fysika apantisi epi tis ousias kamia. O laos mas episis leei kai "ase ton trelo stin trela tou"
Filakia

Anonymous said...

kai epeidi kserw poso goustareis to tzertzelo pare kai ena comment akomi na anevainei o ari8mos.

(o anwnymos twn :17)

Anonymous said...

Πόοοοοσο πια πρέπει να μην έχεις τι να κάνεις για να ασχοληθείς με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει; Δύο έχω να πω( και τα δύο μου τα έμαθε άλλος):
1. Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, μη λες τίποτα.Αυτό επί προσωπικών κρίσεων που, ούτως ή άλλως, είναι περιττές. Ο καθένας την καμπούρα του.
2. Το προσωπικό μας παράδειγμα δεν είναι επιχείρημα.
Η τήρηση των δύο παραπάνω αλλάζει όλα τα δεδομένα! Αλήθεια!

Tanila said...

Τι που το έμαθα; Δε σε πήρα και μάτι.
Βασίζομαι στην έγκυρη ενημέρωση των ανωνύμων, οι οποίοι ξέρουν ποιός είσαι και διερυγνύουν τα ιμάτιά τους ότι είσαι άπαρτος.



Παλιοψευταρά

Provato said...

ανώνυμε 03:05:00 ας ήσουν πιο ενδιαφέρουσος να το γύριζα σε σένα. γιον γιον.

ανώνυμη/ε 03:12:00 "Πόοοοοσο πια πρέπει να μην έχεις τι να κάνεις για να ασχοληθείς με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει" ηντήντ... άσε μας κουκλίτσα μου, άντε να φας κανένα σάντουιτς.

τανίλα τι μάτι να με πάρεις, αφού είσαι εντελώς τυφλή και μονόφθαλμη. δεν βοηθάνε και οι μόνιμες τσίμπλες.

Anonymous said...

θα έπρεπε να σε έχουνε βαφτίσει "αχβρεπροβατίσιους"
γιατί μου προκαλείς πάντα ένα βαθύ αναστεναγμό( βαθιάς ευχαρίστησης να εξηγούμαστε)
είσαι η διαφραγματική μου αναπνοή για γαμάτους ανώδυνους διανοητικούς τοκετούς.
ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!

xomeritis said...

Κι εγώ ως ανώνυμος άρχισα να σχολιάζω πρώτα στο δικό σου μπλογκ (όταν έφτασα μέσω google για το 6 feet under στα ελληνικά). Τότε ήταν σίγουρα πιο αυθόρμητα τα σχόλιά μου. Αλλά είναι ανθρώπινο, έτσι δεν είναι;

Anonymous said...

Πνίγω τη λυπη μου με το σαντουιτσάκι μου γιατί στην πραγματικότητα το χθεσινό μου σχόλιο απευθυνόταν αποκλειστικά στον ανώνυμο 12:17:00, μάλλον δεν μπορώ να εκφραστώ αρκετά κατανοητά.
Επειδή πάντως εμένα αυτός εδώ ο χώρος μου αρέσει πολύ, και συνήθως μου χαρίζει γλυκόπικρα χαμόγελα, που είναι και τα αγαπημένα μου, θα συνεχίσω να ασχολούμαι, πάντα μαζί με το σαντουιτσάκι μου.

Anonymous said...

Έχω πάντως την εντύπωση ότι το πραγματικά καλό γράψιμο εμένα προσωπικά (αλλά ίσως και γενικότερα) δεν μου προκαλεί καμία διάθεση για σχολιασμό. Για παράδειγμα ο/η Σικιά γραφεί τέλεια, το μόνο μπλογκ που ξέρω το οποίο παραπέμπει σε συγγραφικό ταλέντο αξιώσεων. Ε, λοιπόν δεν μου έχει έρθει ποτέ να σχολιάσω (ούτε και τώρα που επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός). Κάθομαι απλά σαν μαλάκας και απορώ πως είναι δυνατόν κάποιος να γράφει τόσο καλά (αν αυτό συνοδεύεται από βουντού θα μου το πεις εσύ μέσα από τη γραμματοσειρά μου). Το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο αληθινούς χαρακτήρες του διαδικτύου χωρίς να είναι επώνυμος νομίζω δείχνει ότι το θέμα έχει περάσει προ πολλού σε άλλο επίπεδο. Νομίζω ότι αυτό που ενοχλεί στο "πραγματικά" ανώνυμο σχόλιο, είναι ότι δεν μπορείς να το ανταποδώσεις, στο μπλογκ που δεν έχει ο ανώνυμος.
Αμφίς.

Anonymous said...

ki ego se agapaw provate,se diavazo kathe mera, sxedon, eimai ginaika, 49(gm th poutana mou)kai kamia ypografo dirty old woman.
bariemai tora na diabaso ta sxolia twn allonone.To apogema.
A ki eimai apo thessaloniki.
Mhpws to katalabaineis ki ayto??
asteieyomai.

George Tsitiridis said...

ta anonima einai gia na vrizeis elefthera kai na xalaroneis ....kai na glitoneis lefta apo ton psixanaliti.....

pousti malaka gamiese ...

o anonimos pisoglendis

Josephine said...

pwpw,kale,ti katinila epesure auto to post?
Provato,egw pantws eimai sthn periptwsh twn klaps klaps kai mpainw edw gia na gelasw etsi pou ta dihgeisai teleia,kai to pio mikro pragmataki to dineis etsi pou fainetai asteio.*Auto einai talento*-gia na katalabeis ta thumamai kai gelaw monh mou,se deixnw stous filous mou kai ksanagelaw monh mou,klp,klp-eisai to farmako mou wres wres.
De nomizw pws mporei na se antigrapsei eukola kammia allh persona,gi'auto mhn anhsuxeis,alla plz,epanela,twra teleutaia grafeis pio sobara..
What's wrong?To gurnas se dokimia?Exeis katathlipsh?Poios se xalase?
Filia

Dr_MAD said...

@ ανώνυμε σακαφιορέτ
αν τον έβρισκες τόσο pathetic, δε θα ήσουν συνεχώς εδώ μέσα και ούτε θα έμπαινες στη διαδικασία να σχολιάσεις

Provato said...

ανώνυμη 04:05:00 θες τα παιδιά μου???? τα έχω στείλει και πουλάνε χαρτομάντηλα Αλίμου και παραλιακής λολ, ευχαριστώωωωωωωωωω χαίρομαι που σου κάνω καλό λολ.

φυσικά και είναι ανθρώπινο Τόμας, φιλιάαααα!

ανώνυμε 09:48:00 καλά δεν σου είπαμε και τίποτε, ένα σάντουιτς σου είπαμε να φας λολ τι φταίω εγώ αν μπερδεύτηκα λολ.

αμφίς νομίζω ότι είναι λίγο ην δη άη οβ δη μπηχόλντερ.... χεχεχε

dirty old woman you are sooooo dirty.....

pisoglendi treleeeeeeee lol

josephine άκου τι σκέφτηκα, μάλλον για αυτό σου αρέσουν τα αστεία μου επειδή πότε πότε γράφω καταθλίψ καταθλίω εντατίκ. ...είχα μία συμαθήτρια ΤΖοζεφίνα, λες να είσαι αυτή????

μαντ πές ΠΕΣ ΤΑ χρυσόστομε. σ αγαπώ γιατί είσαι αντικειμενικός και δίκαιος.

Ο ψεύτικος Πέτρος said...

asxeto kai akairo alla yparxoun kai oi anwnymoi pou i moira tous tous erikse se ena pc pou ton pairnei kai oso kai gia ena parakseno gamw logo enw vazoun identity den vgainei tipota
ayta kai twra paw na vrw stoli
kalispera
petros

Provato said...

Πέτρο τι στολή βρήκες τελικά;;; εεε; Μπεεε;