Sunday, February 22, 2009

παραλήρημα


βιαστίκ βιαστίκ εντατίκ χεχεχε

λοιπόν είμαι στην κουζίνα μου ξυπόλητος με φόρμα και t-shirt άσπρο. (σου κάνω περιγραφή για να έχεις εικόνα, σαν ταινία λίγο).

Σε λίγο πρέπει να πάω γυμναστήριο να κολυμπήσω, μετά έχω φαγητό με γκομενάκι, μετά έχω άλλο ραντεβού με φίλους και μετά έχω ύπνο νωρίς διότι αύριο το πρωί πρέπει να είμαι στις 9 η ώρα σε μία δουλειά στην Κηφισίας, άρα πρέπει να κοιμηθώ νωρίς να ξυπνήσω νωρίς να σηκωθώ νωρίς να ετοιμαστώ νωρίς να βγω στον δρόμο νωρίς και λοιπά και λοιπά.

Εχτές είχα 3 διαφορετικές συναντήσεις με φίλους όλη μέρα, λίγο για δουλειά, ωραία δουλειά, λίγο για παρέα, ωραία παρέα, λίγο για διασκέδαση. Πέρασε το Σάββατο σε μία ωραία ενέργεια και βιάση... ναι, όταν κινείσαι και κάνεις που καιρός για μελαγχολίες και καταθλίψεις.

ένας από τους φίλους που είδα εχτές ήταν και ο Θόδωρος Γρηγοριάδης ο συγγραφέας ο οποίος μου έδωσε το τελευταίο από τα τρία βιβλία/έπαθλα του τελευταίου διαγωνισμού "σουπιέρα γιαγιάς". Είναι φοβερός τύπος ο άθρωπας, πολύ κανονικός και ανεπιτήδευτος και γενναιώδορος. Καρκινάκι, έτοιμος για σνιφ σνιφ με το παραμικρό αλλά με την καλή έννοια. ευαίσθητος και γλυκομένος.

Εν τω μεταξύ κάπως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και, χωρίς μεγαλεπηβολιές και μεγάλα λόγια, αποφάσισα να προσπαθήσω κάνω παρέα με άθρωπες που με κάνουν να αισθάνομαι άνετα και καλά.

Θα μου πεις "σιγά το πράγμα ρε φίλε, έπρεπε να φτάσεις τα 36 για να το αποφασίσεις αυτό;;;;;, τι χαζομάρες είναι αυτές που λες, παπάρας είσαι;".. και όμως, θα σου πω εγώ, καταρχήν μην βρίζεις, κατά δεύτερον: Θες λίγο η παγίδα των προτύπων, θες οι γοητεία των πρέπει, θες η κοινωνική αίγλη κάποιων ανθρώπων που όλοι εκτιμάνε, ας πούμε, αλλά απλά εσένα δεν σου ταιριάζουν, έχουν σαν αποτέλεσμα να περνώ χρόνο με ανθρώπους που απλά δεν ταιριάζαν τα χνώτα μας και με πίεζαν άθελά τους.

Θα προσπαθήσω λίγο να το λύσω αυτό το θεματάκι. Εντάξει δεν είπα ότι θα χτυπήσω την γροθιά στο μαχαίρι, δεν θα βγω με λάβαρα στους δρόμους και ντουντούκα... αλλά σίγουρα θα εξασκώ, λίγο περισσότερο κάθε φορά και λίγο πιο συνειδητά, το δικαίωμα της επιλογής.

Εξάλλου δεν είναι ότι αν ξεκόψω με μερικούς ανθρώπους θα μείνω μόνος, δόξα τω Θεώ έχω απόθεμα ανθρώπων που με συγκινούν με ευχαριστούν και με αναπαύουν για να "αντικαταστήσω" αυτούς που θα χαθούμε.

Ναι μωρέ. Έτσι είναι. Χρειάζεται πότε πότε να είσαι λίγο ενδοσκόπ ενδοσκόπ και να βλέπεις τι έχει αλλάξει γύρω σου και μέσα σου και να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. και στα της δουλειάς, και στα των φίλων και στα γκομενικά και σε όλα.

Γκομενικά είπα, εχτές με πήρε τηλέφωνο ο Υπουργός Οικονομικών Προβατολάνδης και μου ανακοίνωσε ότι έχω γεμίσει την Γη με κουπόνια για σεξάκοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστιος πληθωρισμός στα κουπόνια, να έχει πέσει η αξία τους και να υπάρχει φόβος για παραιτέρω επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομικής!!

Γουνταφάκ; ΓΟΥΑΝΤΑΦΑΚ;

Ποιος να το έλεγε ότι θα είχα οικονομική κρίση και στα κουπόνια για σεξάκοι... Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνω κράτει πως τα δίνω και που, και ίσως όσα έχουν εκδοθεί πριν από 3 χρόνια πριν να χάσουν την ισχύ τους. (ούτε που θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει από τους κατόχους τους).

Α, ξανάνοιξα τον λογαριασμό μου στο facebook γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ. έχω αρχίσει ήδη και εκνευρίζομαι για πάρτυ του, με την έννοια ότι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ μειώνει τα ιντερνετόνια στο αίμα η χρήση του και δεν έχεις όρεξη για ποστ αλλά ούτε και έμπνευση. από την άλλη όμως, το χρειάζεσαι, λίγο για την δουλειά, λίγο για να μην σε λένε κάγκουρα (η κοινωνική πίεση που λέγαμε πιο πάνω), λίγο για να χαζεύεις κανένα γκομενάκι, οπότε αναγκάζεσαι σνιφ σνιφ λυγμ λυγμ. έκανα και σελίδα για το πρόβατο, άμα είσαι σέξυ (που είσαι) βιούερ γράψου, κάποια στιγμή όσοι είναι γραμμένοι θα δώσω τα στοιχεία τους σε εταιρίες σπάμ, λολ.

απόψε είναι τα όσκαρ, να θυμάσαι ότι κάποτε ίσως και ο προβατίσιους σου να είναι υποψήφιος, ποτέ ποτέ ποτέ δεν ξέρεις η ζωή πως τα φέρνει.

σημασία έχει να ονειρεύεσαι και να προσπαθείς (μαλάκα όταν γίνω εντελώς κόρνη εν τσίζη απλά πυροβόλησε με).

άντε πάω πισινάκι (πισινάκι ίσον υποκοριστικό πισίνας, όχι πισινού, παλιοπονηρόφατσα!)

13 comments:

Hfaistiwnas said...

Άντε και καλό μπάνιο!!!
Και οι επιλογές που γίνονται για το καλό μας πάντα είναι ευπρόσδεκτες!!

Anonymous said...

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?sid=4dfc8a57da3264f1de7c5ed89b3a14f5&gid=45286014221

αυτό είναι το γκρουπ?
είδες απελπισμένο γκρούπι μόλις το πα έκανα ένα μύριο σέρτσηζ αλλά τπτ δε βρήκα.

dsquared said...

A, ston sosto dromo eisai oson afora to kseskartarisma ton an8ropon pou apartizoyn thn aylh sou. Pernao mia tetoia fash kai tou logou mou kai oloi me koitan me miso mati, oti h manatam trela8hke sta geramata kai oloi tis bromoun. Olo auto to onomazo pxiotita kai fysika prepei na exeis kapoia orimotita gia na to efarmoseis sthn prosopiki sou zoi. Ara i hlikia pou eimaste dikaiologei tetoioy idous energies... Se akomh kalyteres hmeres (kai nuxtes).
filia

din

Flonsavardu said...

χαχαχαχαχα. θα ψάξω να βρω το γκρουπ σου! εμένα το κοπόνι μου δεν έληξε...

υ.γ. που ξέρεις μπορεί να βρεθούμε μαζί στα όσκαρ. βασικά θα πρωταγωνιστείς στην ταινία μου.

chaos_onion said...

Είμαι κι εγώ ένας sexy viewer (ή θα γίνω μόλις με κάνεις approve).

To facebook είναι σαν το αλκοόλ. Σε χαλάει όταν δεν έχεις μέτρο. Αλλιώς χαζολογάς λίγο και μετά το κλείνεις. ;)

Εγώ αυτό με τον πχιοτικό έλεγχο συναναστροφών προσπαθώ και το κάνω απ'τα 16, όχι πάντα με επιτυχία καθότι μερικές φορές η μοναξιά σε κάνει να ρίχνεις τα standrards αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις.

Και να μην περπατάς ξυπόλητος, θα κρυώσεις.

Anonymous said...

kai go kai go sexy viewer to be (fingers crossed pending approval)

Anonymous said...

o anonimos ton 05.32 pm

thanx gia to approval
odigies gia tin exargirosi ton coupons na anamenontai sto blog i sto fb ??

greetings apo London

Anonymous said...

"Πισινακι" όπως "πουτανακι"?
προβατο το καψες πάει!
τι συμπουρμπουλο ποστ ειναι αυτο μπε μου?
καλημερες πηγμενες!

Α, μπα? said...

ε λοιπόν το ξεσκαρτάρισμα παίτνει 35 χρόνια για να γίνει, είναι παρατηρημένο, όποιος δεν το πάθει, κάτι έχει να το ξέρει!

Provato said...

hfaistiwna πολύ ευπρόσδεκτες.

σπινατσ αφού σου έχω λινκ στα δεξιά, για κοίτα καλύτερα! μπεε

ντιν νομίζω έχεις δίκιο που το ονομάζεις πχιότητα. μπε

φλο το βρήκες στο γκρούπ?? ε??? χεχεχε μέσα για όσκαρ, αν και δεν με ψήνει μία καριέρα στην ηθοποιία... δέχομαι!!!

Provato said...

χάος η ξυπολισιά με αρέσει πολύ, και χωρίς κάλτσες αν είναι δυνατόν!! μουτς.

ανώνυμε όλα καλά, ναι??? χεχε

συμπούρμπουλο δεν θα πει τίποτε Θεία! χεχε

α μπα πές τα χρυσόστομη!

Anonymous said...

oh my the psychostalker is back on facebook? otan les gomenaki ennoeis imaginary boyfriend? otan anaferesai se "filous" ennoeis tis gates sou h 2-3 kapserous pou AKOMA se anexontai? filia liposarki exidna

Provato said...

e oxi kai 2-3 makari na eixes to 1/100 ton filon mou pou mou kanoun ola ta xatiria kai tis xares kai me agapoun vathia kai xoris orous! hehehehe :-))