Friday, February 20, 2009

Pet Shop Boys Update

Λοιπόν έχουμε και λέμε

To Love etc, ο προπομπός του καινούργιου δίσκου του σημαντικότερου δίδυμου στην μουσική μετά τον Μπετόβεν-Μπαχ, θα βγει σε 4 διαφορετικά φορμά, δύο σίγκλ και δύο ντίτζιταλ.

Το ένα από τα δύο ντίτζιταλ φορμά περιέχει 3, γαμώ την πουτάνα μου, ακυκλοφόρητα μπι σάηντζ: το We're all criminals now, το Vulnerable και το Did you see me coming? τα οποία δεν θα υπάρχουν σε καμία άλλη εκδοχή του single.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδίδιου το φκιάνει ένας Ολλανδός καλλιτέχνης ο Han Hoogerbrugge και θα είναι ανιμέητηντ (ωχ, dutch + animated, κουλωσύνη μου μυρίζει...)

Το άλμπουμ, Yes, θα βγει στις 23 Μαρτίου, μία βδομάδα μετά το σίγκλ, και θα έχει δύο εκδόσεις. Μία κανονική με τα 11 τραγουδάκια και μία με επιπλέον cd με ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι και remixes καποιων από τα τραγούδια από το Yes.

Πάμε τώρα να σου εξηγήσω γιατί έχω τα νεύρα μου:

Αν αποφασίσεις να αγοράσεις το άλμπουμ από το ήτουνεσ (itunes) και το παραγγείλεις πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, δηλαδή πριν από τις 23 Μαρτίου, θα πάρεις επιπλέον ηχητικό ντοκουμέντο, τον σχολιασμό του άλμπουμ από τους ίδιους τους Pet plus το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΑΜΑΤΟ medley που παίξανε στην βράβευση τους στα Brits Awards.

τι είναι αυτό που λέω περί brits awards??? χμφ χμφ χμφ

Well την ώρα που όλοι εμείς βλέπαΤΕ τον Σάκη να κάνει ανταγωνισμούς με τον εαυτό του για το ποιο τραγούδι θα πάει στην Eurovision, οι Pets Shop Boys παρέλαβαν το βραβείο Outstanding Contribution to Music στα βραβεία της βρετανικής μουσική βιομηχανίας.

Το performance τους στην εκδήλωση ήταν απίστευτα τέλειο, η Ιγκουάνα Βίσση έκλαιγε από τα νεύρα και την ζήλια, κράτησε 9μιση ολόκληρα απολαυστικά λεπτά και είχε γκέστς την Βλαχάρα Λέηδη Άντζη (σόρη! την λέηδη γκάγκα) και τον τραγουδιστή των KIllers!

εδώ μπορείς να το δεις.

και εδώ είναι η πρώτη φορά που οι Pet έκαναν παταγούλη στα Brits όπου το κομμάτι που τώρα κατακρεούργησε η Γκάγκα το τραγουδάει η θεά Dusty Springfield:



click here για πληροφορία:



αυτά, πάω τώρα πίσω στο Σαββατοκύριακό μου που μόλις άρχισε! χεχε

9 comments:

SK said...

Very exciting. Can't wait!

gsus said...

http://lastgasstation.wordpress.com/2009/02/20/gas-premiere-new-pet-shop-boys-video/

celsius33 said...

από τα τραγούδια της καρδιάς μας η Dusty, τι χαρά, και ο Neil να μοιάζει με φοιτητή φιλολογίας:) Περιμένουμε το δίσκο λοιπόν.

Provato said...

sk ούτε εγώ, λένε ότι είναι τέλειο το άλμπουμ.

gsus I owe you big time!!! thanks!

celsius όντως σαν φοιτητής φιλολογίας, μην σου πω και θεολογίας λολ καλημέρα! :-))

Α, μπα? said...

είναι κάπως άσχετο, αλλά δεν ξέρω που να το γράψω-δεν είναι εντυπωσιακό που αυτή η τσαγιέρα αυτοαποκαλείται "γκαγκα" και δεν την κοροΊδεύει κανείς?

tsok said...

θεά Dusty και βάλε! και τραγουδάρα!
τώρα αν ρωτήσω τί εστί γκαγκα θα με βρίσετε?

Anonymous said...

Gui Boratto mix (super): http://fluokids.blogspot.com/2009/02/londres-gien.html

Kurd Maverick remix: http://www.zshare.net/audio/55928183b2f78020/

Anonymous said...

kai to video se HQ: http://www.youtube.com/watch?v=gMltWVDbKwQ

Provato said...

α, μπα άμα σου πω ότι έχω ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια απορία.... τι να πω...

tsok gaga είναι μία χαζή (γκάγκα) αμερικάνα ποπ σταρ από αμέρικα, πολύ χατ λεήτλη. γκούγκλ χερ! μπεε

the fire σε αγαπώ!